slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMİŞE BAKIM ÖPTÜM SİZİ
kızlar merhaba..benim aslında 40. haftam 3-4 mart ama bebeklerim ikiz olduğundan erken gelme ihtimalleri çok kuvvetli daha şimdiden doktorumuz şubatın 2. haftasından sonra alırız herşey yolunda olursa (inşallah) dedi..yani ben bir anda 2010 Şubat annesi adayı oldum..beni de aranıza alır mısınız?dediğim gibi benimkiler ikiz..bir tanesi kız diğeri erkek kısmetse..adları hazır, alışverişlerimizin çok büyük bir kısmı tamamlandı hatta biraz abartıp fazla fazla aldık sanırım..herşey çifter çifter olunca bazı şeylerde ipin ucunu kaçırmışız fark etmeden..inşallah hepimizin bebekleri cicilerini eskitsinler..inşallah alışverişlerimiz hiç bitmesin..inşallah bebeklerimiz sağlıkla ve vakitlice gelsinler..bu arada en baştaki listenize de beni ekler misiniz?kime bilgilerimi söylemem gerek bilemiyorum..herkese sevgiler..
sağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...
ayy nasıl söylemeyi unuttum :) milupa paketim geldi :teytey:. bina görevlisine bırakmışlar..ben de gelmiyo diye,o üyeliğimi iptal edip, yeni bir üyelik açıp, şirket adresini yazmıştım adres olarak. belki şimdi bi de iş yerine gelcek.. :)
ben zaten nivea seti almıştım, indirim kuponları çok işe yarayacak..
günaydın tatlımgünaydın kızlar. Bugün işim vardı biraz geç girebildim.
günaydın canlarım maşallah herkes iyi herkesin keyfi yerinde maşallah topiğimize... Sonuna kadarda böyle gitsin inşallah....:saruboceq:
Maşallah arasıma eeee kimin damadı kaydirigubbakcemile3
maşallah canım hoşgeldin aramıza... Benim kuzenimde ikiz hamile 1 hafta ilerde benden muhtemelen yılbaşında alınıcak sezeryanla... Tek yumurta onunkiler ikiside kız:)))
canım senin bizlerden daha evhamlı olman normal ama ben çınarın ne kilosunda ne boyunda şimdiye kadar bi gerilik görmedim doktorların neden geri dediğinide anlamış değilim.. Ama bu kadar evham yapma yani zaten çınar sana demesi gerekeni yeterince söylüyo bence...
Aynen canım bende evi yazmıştım sonra evde kimse olmuyo bırakmazlar diye tekrar iş adresimle üye oldum ama eve geldi henüz işe gelen bişey yok...bakalım.... Kaydirigubbakcemile3
hanımlar biz isim bulamıyoruz oğlumuza siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
srpp cım ikimizinde haftaları aynı senin de oğlun olacak benim de allah nasip ederse.
Banda gelmedi milupa aman takıyomuyum takmıyorum :)
Benim de gelmedi. Ben az önce yeni bir üyelik açtım bakalım bunu kaile alacaklar mı:umursamaz:ya kızlar benimde milupa paketim gelmedi ne eve nede işe
günaydın kızlarzemuszemus
seldacım bebeğin kilosu hakkında bende senin gibiyim banada benimki zayif gelio kıyaslayınca.birde dün bir arkadaşım geldi ziyaretime daga geçti benimle gazın mı var diebu nasıl hamilelik dio.bu sefer hepten takıyorum büyümüomu kızım die.tam bir panorayak oldum:bbo:
evet teyzesi valla saol seçilcimgünaydın kızlar fatoscum gözün aydın cnm yakışıklı oğlunu görüp geldin ne güzel maşallah ona.limoncum seninde gözün aydın.benim de pazartesi randevum özledim kızımı.
günaydın kızlarzemuszemus
Yeni gelen herkese günaydınnopuyorumnanaktan
bende aynıyım Selda hassas dr 2 hafta geriden geliyor dedi ama bizde bile var aynı şey. geçen eczaneye gittim kadının biri kaç aylıksın dedi 6 ya girdim dedim aayyy zayıf olacak dedi birde karnıma öyle bir küçümsüyerek baktıki şeytan dedi kalk parçala.çelimsiz zayıf birşey olacak der gibi ama surat ifadesini görmelisiniz katillere benziyordu uyuz kadınnn.
hoş geldin canım günaydıngünaydın kızzlarrr
günaydıınnnn kızlar,
nasılsınız bugün benim burnum tıkanıyor şimdide.birde bihaller oldu bana dün ne yedim bilmiyorum yani ne dokundu ama alerji yaptığı kesin gece kaşın kaşın yırttım heryerimi nerdeyse. Kalçam karnım sırtım kaşımaktan kıpkırmızı oldu sonrada yoruldum kaşınmaktan uyumuşum yumurtadan şüpeleniyorumm ama salı dr a gittiğimde sorucam alerji testi ister belki bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?