2010 Şubat Anneleri

günaydın canlarım maşallah herkes iyi herkesin keyfi yerinde maşallah topiğimize... sonuna kadarda böyle gitsin inşallah.... :Saruboceq:

maşallah arasıma eeee kimin damadı kaydirigubbakcemile3

maşallah canım hoşgeldin aramıza... benim kuzenimde ikiz hamile 1 hafta ilerde benden muhtemelen yılbaşında alınıcak sezeryanla... tek yumurta onunkiler ikiside kız:)))

canım senin bizlerden daha evhamlı olman normal ama ben çınarın ne kilosunda ne boyunda şimdiye kadar bi gerilik görmedim doktorların neden geri dediğinide anlamış değilim.. ama bu kadar evham yapma yani zaten çınar sana demesi gerekeni yeterince söylüyo bence...

aynen canım bende evi yazmıştım sonra evde kimse olmuyo bırakmazlar diye tekrar iş adresimle üye oldum ama eve geldi henüz işe gelen bişey yok...bakalım.... kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar. Bugün işim vardı biraz geç girebildim.
günaydın tatlım

sağol canım sorma bi rahatladım yerim senin damadını tabi gelinimide kuzum benim gelinimin adına karar verdiniz mi bu arada

Milk Bands - Milk Bands Nedir?

ay kızlar abartmışlar artık, emzirme bileziği yapmışlar :)

hakkaten daha neler göreceğiz bakalımkaydirigubbakcemile3

hanımlar biz isim bulamıyoruz oğlumuza siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
srpp cım ikimizinde haftaları aynı senin de oğlun olacak benim de allah nasip ederse.

Evet canım ya 1 gün var galiba aramızda benim de oğluşum olacak:ecrin_bebek: Bizdede isim yok henüz. Benimkileri kocam beğenmiyor ama bir fikir de söylemiyorklava: 3 aya buluruz inşallah canım yaa

günaydın herkese hayırlı cumalar sabahtan beri siteye giriş yapamdım ben yine sorun var sanmıştım şükürki girebildim herkes iyidir umarımopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar Fatoscum gözün aydın cnm yakışıklı oğlunu görüp geldin ne güzel maşallah ona.limoncum seninde gözün aydın.benim de pazartesi randevum özledim kızımı.

bu arada takip çizelgesini kaldırmalarına acayip bozuldumm kızlar ya ne güzel takip ediodum ordan şimdi unuturumda ben bu siteye neoluo anlamıorum yok alışveriş çıkartıolar kaldırıolar puan kaldırıolar şimdide takip çizelgesi tam birşeye alışıyoruz.yakında tamamen site giderse şaşırmam yavaş yavaş kalkıo herşey yeni şeyler ekleneceğine.

Banda gelmedi milupa aman takıyomuyum takmıyorum :)

seldacım bebeğin kilosu hakkında bende senin gibiyim banada benimki zayif gelio kıyaslayınca.birde dün bir arkadaşım geldi ziyaretime dalga geçti benimle gazın mı var die bu nasıl hamilelik dio.bu sefer hepten takıyorum büyümüomu kızım die.tam bir panorayak oldum :bbo:

Son düzenleme:
Günaydıınnnn kızlar,

nasılsınız bugün benim burnum tıkanıyor şimdide.birde bihaller oldu bana dün ne yedim bilmiyorum yani ne dokundu ama alerji yaptığı kesin gece kaşın kaşın yırttım heryerimi nerdeyse. kalçam karnım sırtım kaşımaktan kıpkırmızı oldu sonrada yoruldum kaşınmaktan uyumuşum yumurtadan şüpeleniyorumm ama salı dr a gittiğimde sorucam alerji testi ister belki bakalım.

bende aynıyım Selda hassas dr 2 hafta geriden geliyor dedi ama bizde bile var aynı şey. geçen eczaneye gittim kadının biri kaç aylıksın dedi 6 ya girdim dedim aayyy zayıf olacak dedi birde karnıma öyle bir küçümsüyerek baktıki şeytan dedi kalk parçala.çelimsiz zayıf birşey olacak der gibi ama surat ifadesini görmelisiniz katillere benziyordu uyuz kadınnn.

desene sende benim gibisin.annemde hergün arayıp iştahlı ol biraz dio nasıl hamilesin sen dio.ben mecburiyetten yiyiyorum gerçekten ya nedense çok iştahsızım bu aralar.birde benim kız hep yüzünü kapatıo hep üzgün duruo ultrasyonda üzme torunumu dio.bu sefer bende takıyorum acaba bakamıyormuyum die.çok takıntılı oldum walla dün gelen arkadaşım yeni doğum yaptı 1 yaşında kızı var toplamda çok kilo almış ama doğumdan çıktığında 10 kilosu hemen gitmiş.benim hepsi gider o zaman ne güzel işte die kendi kendimi motive ettimkaydirigubbakcemile3

günaydın kızzlarrr
hoş geldin canım günaydın

slm canım geçmiş olsun yumurta yemiyomuydun canım önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…