2010 Şubat Anneleri

Meleksen ben de senin açtığın topiği arıyordum. Cicilinin açtığından haberim yoktu. Ekledim ben de cicilerimizi

sumufer cnm merhaba pazartesi gidiyorum sali hastanedeyım londrada iyi uyugun fiyata kalin kızlik bisiler bulursam alcam oglusunada hediyelesicez ya aklinda olsun ben mont falan astronot tulum ordan bakcam yeni yıl yaklasiyoya indirim baya vardir orda

senin yolculuk yakınlaşmış ozaman annenlere gidince seninle nasıl konuşacağız int. falan varmı orda özleriz seni canım

yolculuk zamanı iyice yaklaştı desene.özliycez seni 10 gün mü yoktun canım.inşallah hastanede iyi haberler alırsın canım.bizide merakda bırakma oradan haberleşelim.evet hediye olayını unutmadım canım.bende güzel kızına alıcam bişeyler.şimdi baktım yeni topiğe yüklediğin ciciler çok şirin yaa.
kendine aldığın pijamalarda yakıyo yani.ama askılı kışın doğum yapcaz üşümezmisin onlarla üstünün sabahlığıda varmı.
gebzedenmi aldın çok şık bende bir ara gelip bakayım diyorum nerden almıştın canım.

tuba cnm 11 gun kalcagim icin leptopumu getırmicem ben doktor kontrolune annemle az alis verise falan gidiyorum ocakta dogum agiderken leptopu benmimle alcam yoksa patlarim siziz oralarda ya kızlar ben bu gece erken dogum yaptıgımı gordum doktor dogurturuyo du bebegi bebek dogdu yıkadilar elime verdiler bende yata koydum esim seviyo mavi gozlu guzel bi bebek gordum sabah hemen esime anlatim piskolojmiz bozuluyo doh-gum yaklastıkca galibakaydirigubbakcemile3

tatlım o pijama takimini istanbuldan deyısık marka satan yerden almistim terligide londradan agustozda gidince aldim o pijamayi evde gicem cnm dogum icin annem 3 tane almis pijama gelince gosteririm ayak numarani soyle sana da oyle terlik veya terligin ayakabi gibi olanida var oyle bakim

Kızlar geçmişi okudum ama galiba atlamışım Shine nin nesi var

arabayla kaza yapmış canım baya kötü arabada baya hasar varmış shınede Allah korumuş bişey yokmuşta korkudan kasılmalar olmuş dr gitmişti sorun yok demişler kasılmalarda geçmiş galiba çoğalırsa erken doğuma sebep olur falan demişler baya korkmuştu ucuz atlatmış valla üzücü yinede bizde üzüldük

anladım tatlım ne güzel anneannenizide göreceksiniz bol bol alışverişte yaparsınız artık :dance:
hamilelikten canım galiba hep doğacakları gün aklımızda ya sabahta konuşuyordu kızlar herkes hemen hemen seninkine benzer rüyalar görmüş hayırlara çıksın inş.gitgide yakınlaşıyor ya böyle rüyalar dahada sıklaşır artık

vala allah hepimizi krusun kızlar dikat edelim banyo yaparken merdivenlere falan cok zor korumak lazim kendimizi banyoya esim olmadan girmiyorum dua kabin yuksek icine girirken cikarken korkuyorum surda ne kaldi kendimize dikat edelim

çok şık canım güle güle kullan.
kuzenim almanyada bana ve bebişe hediyeler göndermiş.beyaz ayakkabı tarzında olana benzer almış canım teşekkür ederim düşünmen yeterli.
bebişin çifte vatandaş olucak çok güzel.doğuma gidince götür tabi laptopu yoksa nasıl haberleşiriz.
bizde bu haftasonu istanbula annemlere gitmeyi düşünüyoruz.gitmişken karşıya eminönüne gidip bebek şekerleri için malzeme alalım diyorum kocişe, bakalım ikna olacakmı hava inşallah haftasonu güzel olur.

bende istiyorum cnm ya bebek sekerleri falan icin birde cok suslu sık bebek araba seti yastıgı alti ve ustu takım gordum cok kokos tu aklimdan cıkmıyo esime gidelim desem oflanir bakalim istanbuldan seker almasan cnm gebzede de var toptanci hazirda mazemede satiyo olmasa beraber bakariz bende eminonunden almasam burdan alcam hersey var beyen beyen bitmiyo vala mazemeler ya benim karnım cok agrıyo kızımda bugun pek sakin hic kipir kipir dil bir kac gundur yerinde durmuyodu cnm sikildi

tamam eğer eminönünden almazsam gebzeden bakarız.fikir veririz hem birbirimize.
havalar bu sıralar soğuk ya üşütmüşündür belki karnını ondan ağrıyordur.uyuyordur güzel kızın dinlenmeye onunda hakkı var annesi.hemen panik yapıp kendini strese sokma.tatlı bişeyler ye birazda sırt üstü uzan bak nasıl hareketlenecek yine.

meleksen canim yolculuk yakinlasmis ne güzel annenleri gôrüceksin
bol bol alisveris yaparsiniz minik prensese artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…