2010 Şubat Anneleri

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSıYON ÇOCUKTA GELıŞıM GERıLıĞıNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMıŞE BAKIM ÖPTÜM SıZı

canım benım cok guzeller allahım ıı gunlerde kullanmayı nasıp etsın tatlım

amin canım çok sağol

Geçmiş olsun canım senin içinde zor olacak git gel ama belki baban halden anlar size gelir.
evet modoko çok pahalı bak bende Fetih mobilyacılar çarşısından aldım libadiyede orası bile yarı yarıya farketti orayada bi bak derim.taşlarla süslü beyaz bi takım bende görmüştüm gelin odası gibi çook güzeldi.

bakacagım biraz daha canım nasıldı fiyatlar sen kaça aldın?

fikirevi cicileri çok güzel kızının güle güle kullansın çok süslü olacak cimcime

opuyorumnanaktan

hepsi çok güzel güle güle giydir iyi günlerde kullanın inşallah .sen tulum olayına pek girmemiş direk kıyafete dalmışsın gibi.

yok canım tulumlarımız varda resimleri yok :)
bunlar daha göz alıcı diye bunları çektim hemen :hulya:

ya kızlar ben bu masaüstü linki yapamıyorum
yardım edin ne olur

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMİŞE BAKIM ÖPTÜM SİZİ

E hadi gözün aydın Fatoşçum bunu da atlattın çok şükür.

Kızlar ne oldu ultrasona gırcem doktoru beklıyom doktorla 6 tane stajyer doktor gırdı ıÇerı hocaları ders verdı ona bu sayede bebıŞımın her yerını gÖsterdı onlara baŞı kalbı omurgası karnı karacıĞerı karın boŞluĞuda varmıŞ teyzesı yesın onu anası

Esmacım desktop ticker için çook teşekkürlerŞeniz

Zeynepçim geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bir şeyciği kalmaz.

Güle güle giysin kızın canım çok güzeller.

Alınca yazarsına artık markasını fotolarını da eklersin .

Canm cok gecmiş olsun .

Ya yerim ben onların içine girecek kuzuyu . Ya kız bebişlere ne güsel şeyler var ben ogluma dha bi şeycik almadım farklı değişik bişeyler almak istiyorum sıradan şeylerden değil ama yok ki .

teşekkürler teyzoşları
valla öyle hevesle bekliyorum melegimi
herkes hemen ilk bebek di mi diyor
fazla mı abartıyorum ne opuyorumnanaktan

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMİŞE BAKIM ÖPTÜM SİZİ

hadi hayırlısıyla atlatmışsın fatoşcum
darısı şeker testinde başımıza
bende pazartesi gidiyorum
güzel haberlerle geliriz inşallah

Herkeze selam kizlar
Fatoscum gözûn aydin canim buda geçti hayirlisiyla:nazar:

Fikirevi minik kizinin cicileri hayirli olsun hepsi birbirinden güzel canim:nazar:

Fatoşum çok şükür bebişin iyiymiş bak. Taniyonu da sürekli takip edersen Allahın izni ile hiç bişeycikler olmadan gelecek kuzucuk. Hepimizin kzucukları sağlıkla gelir inşallah dünyaya.
Bebişi öyle uzun uzun örmek çok güzel oluyor değil mi. Sana çok güzel moral olmuştur bu.

bu arada masüstü tickerın da trojn var benim bilgisayarım engelledi. Virüs dolu haberiniz olsun.

amin canım çok sağol

bakacagım biraz daha canım nasıldı fiyatlar sen kaça aldın?
2 kapılı gardrop ve karyolasını 1300 e aldık canım.nakitte.
slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSıYON ÇOCUKTA GELıŞıM GERıLıĞıNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMıŞE BAKIM ÖPTÜM SıZı

ohhh buda bitti hadi gözün aydın.

ya kızlar babam ufak bı kaza gecırmıs yolda yururken dusmus kaburgasını ıncıtmıs ewde yatıyomus. aksam esım gelsın gıdıp bakıcaz ona gıdıcektım hastayım dıye tek basına cıkma dısarı benı bekle dedı esımde... alıp bıze getırıyım desem gelmez hayatta arabayıda sattık ben her gun ona nasıl gıderım onuda bılmıyorum kaldım boyle arada :çok üzgünüm:

Zeynepcim çok çok geçmis olsun canim Allah hayirli sifalar versin babacigina

zeynepcim geçmiş olsun canım bir şekilde ikna et sen gelmezsen hergün ben gelirim mecbur de belki ikna olur bebiş için

canım hadi iyi haberlerle gel inşallah... Gelir gelmez yaz bize.....

fatoş al gel de güzel haberleri ver.

Selda dönmedi mi doktordan acaba?

fatoşcum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
canlarım benim çok saolun
[ı]merhaba kızlar geldik biz.. Sabah ilk önce hasekiye gittik haşimato trosidi hastasıyım biliyosunuz.. Aylık kontrolümüz için kan verdik pazartesi sonuçları alıp endokrin kliniğine gideceğiz.
Ordan çıktık çapa ya..ilk önce bebeğimin boy ve kilosuna bakıldı 866 gram olmuş haftasına göre uyumlu denildi.amniyon sıvısı normal denildi ordan geçtik. Dopplere kalbine baktılar miniğimin..4 prof.1 uzman doktor batkıda baktı..onlar havadan sudan futboldan domuz gribinden bahsederken.. Ben onların ağzından çıkacak 1 güzel söze bakıyordum..sonuç aynı sorunlar devam ediyor duktus venozus agenezisi oğlum türkçe konuşun dicem olmayacak. Benim anladığım dilde açıklarmısınız lütfen dedim dedim.durum çok kötü değil ama hiçbir sorunda kalmadı diyemem eğer ödem oluşmaz şişmez kalbi durmazsa ve 34. Haftaya kadar başına bişey gelmez bir kazaya uğramaz yaşarsa doğumla alır yaşatırız ondan öncesi için bişey söylemek güç dediler. Amniyon sıvısı hafif fazla ağırlığı haftasına göre yine geri.ilaç tedavine başlanmadı 2 hafta sonrasına randevu verildi yine bakacaklar..doğumu orada yapacakmışım. Dosya açtırdılar doğumhaneden.. Falan filan fişman..
Ama ben ne diyorum.. Bebeğim büyüyor. Kilo alıyor.. Hareket ediyor..tepki veriyor annesine.. Ben biliyorum o beni bırakmayacak..[/ı]
oy kurban olsun ona teyzesi ne demek bırakmak annesi o hep seninle olacak hiç korkma canım allahın izniyle değil 34 40 haftayıda tamamlıyacak
saol canm düne göre daha bi iyiyim bol bol dinlendim .akıntımda ve kasılmalarımda azalma oldu.sanırım stersten daha cok kasıldım.ama şükür olsun ki şimdi iyiyim.

Inşallah vaktinde saatinde doğar bebeğim.ne kadar gec dogarsa o kadar iyi diye biliyorum.

Insan ın aklına her bişey geliyor valla canm doktor erken dogumu tetikler böyle olaylar dikkat li ol kasılmalar devam ederse doktoruna görün dedi .bende kafamda kuruyorum işte ya erken dogum olursa die .allahıma şükür kasılmalarım azaldı.

Saol canm .inşallah bebeğim saglıklı sıhhattli zamanında dogacak.tekmeler yumruklar aksam bi sagdan bi soldan minik kusum ben iyiyim anne erken dogmaya niyetim yok der gibiydi :)

saol canm .

Saol canm .inşallah allahın izni ile bişey olmuyacak.insan korkuyor bazen doktorda öyle deyince iyice panik oldum.

Yok canm hemen dogurmak istemiyorum daha hiç bir hazırlıgı tam deil.ev değiştiricem.eee şimdi kazada yaptık arabayı yaptırıcaz falan masraflar cok .bebeğimin hazırlıklarını hemen yapamam.azıcık daha dursun zamanına kadar :)
evet aksam annne ben cok iyiyim diyordu sanki bana bi sagdan bi soldan tekmeler yumruklar siddetli siddetliyedi :) yavruım o iyi olsun yeter.

Saol canm inşallah.

Fatoş ve selda canm sanırım doktor kontrolünüz var ? Inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz ?

Kızlar sizler nasılsınız bakalım ? Herkezin keyfi yerinde mi ? Bebişler nasıl ?
şimdiye kadar kaç kilo aldınız ?
Ben 7 kilo almısım .43 ile hamile kaldım suan 50 kiloyum top gibi göbüşüm. :cüvcüv: Herkez 3 aylıkmı diyor ya sinir oluyorum :mymeka: Ben artık 27 haftalık hamileyim.dogurcam gitcem millet daha hamile oldugumu anlamıcak kaydirigubbakcemile3
saol canım seninde ii olmana sevindim tatlım
klzlar seker sonucum ıı cıkmıs ayy cok rahatldım hadi darısı dığer arkadslrıma
göüzn aydın tatlım
gözün aydın canım darısı bugün sonuç alacak olan fatoşa inşallah
oldu canım şükür
hayırlı olsun canım.... Fatoşta inşallah böyle güzel haberlerle gelir.... Darısı artık sıradaki doğuma inşallahhhh........... :saruboceq:
geldim bitanem
saol bıtanem fatoş sonuçları almaya mı gıttı inş. Hepımız sorunsuz bı sekılde kavusuruz bebeklerımıze

akarahan,mydarlin,zeynep cok tesekkur ederım kızlar inş. Fatosta ii habeerlerle gelır

fatoştan hber yok halaaa
geldim geldim ii haberlerle canlarım
canım fuarlar vardı
sonrada giremedim bri türlü
girdiğimde profilini düzenle dedi
tüm bilgiler silinmiş
yazdım yeniden
ama şu çizelge işine bozuldum
:sinifsinif:

Nasılsınız?
Yok di mi bir yaramazlık kimsede?
Fatoş nerelerde???
burdayım tatlım cicileriniz çok hoş güle güle kullanın
selam kızlar,

selda'cım rabbim çınar'ına ve sana güç versin bitanem. Ben ikinizi de çok güçlü görüyorum. 34. Haftaya ne kaldı hem. Inş allah'ın izniyle sağ salim alacağız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.

fatoşum gelmemiş hala..

fikirevi nerelerdeydin kız, unutur muyuz hiç seni, bebiş nasıl?

bilgencim gözün aydın, darısı doğuma :)

gülşah ve serap yarın iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar.
geldim kuzum geç oldu ama temiz
aç karnımızı doyurduk geldikkk cokacimcoook
selda kız 30 cm olmus oglusun masallah :nazar:
Bu arada bu oda takımına ve odanın rengıne bayıldım yaaa super bızde bordur yaptırıcaz dolabının uzerıne yada duvarlada stıckerlar yapıstırıcaz praktıkerde gormustuk cok guzel stıckerlar warrr :asigim:
fatos nerde yaw hala gelmedı gamyoncuiremsu
canım benim
ya kızlar babam ufak bı kaza gecırmıs yolda yururken dusmus kaburgasını ıncıtmıs ewde yatıyomus. Aksam esım gelsın gıdıp bakıcaz ona gıdıcektım hastayım dıye tek basına cıkma dısarı benı bekle dedı esımde... Alıp bıze getırıyım desem gelmez hayatta arabayıda sattık ben her gun ona nasıl gıderım onuda bılmıyorum kaldım boyle arada :çok üzgünüm:
canım benim çok geçmiş olsun allah korumuş
ya kızlar fatoş nerde kaldı yaa
geldim canım
teşekkürler teyzoşları
valla öyle hevesle bekliyorum melegimi
herkes hemen ilk bebek di mi diyor
fazla mı abartıyorum ne opuyorumnanaktan

hadi hayırlısıyla atlatmışsın fatoşcum
darısı şeker testinde başımıza
bende pazartesi gidiyorum
güzel haberlerle geliriz inşallah
amin canım darısı başınıza
herkeze selam kizlar
fatoscum gözûn aydin canim buda geçti hayirlisiyla:nazar:

Fikirevi minik kizinin cicileri hayirli olsun hepsi birbirinden güzel canim:nazar:
sağol aykızım
fatoşum çok şükür bebişin iyiymiş bak. Taniyonu da sürekli takip edersen allahın izni ile hiç bişeycikler olmadan gelecek kuzucuk. Hepimizin kzucukları sağlıkla gelir inşallah dünyaya.
Bebişi öyle uzun uzun örmek çok güzel oluyor değil mi. Sana çok güzel moral olmuştur bu.
saol bitanem
2 kapılı gardrop ve karyolasını 1300 e aldık canım.nakitte.

Ohhh buda bitti hadi gözün aydın.

çok şükür bitti canım

Kızlar herkese merhaba..
Selda canım gözün aydın. Hep iyi haberlerle gelirsin inşallah. Bebişin bırakmayacak sizi de bizi de canım. O çok güçlü bir delikanlı. Doktorlar abartıyolar çoğu şeyi tatlım..
Fatoşçum gözün aydın. Bunu da atlattın..Darısı doğuma artık...
Zeynepçim çok geçmiş olsun. ınşallah çabucak iyileşir babacığın..

Yaptırdım tatlım iki hafta önce normal çıktı benim de. Ben cumartesi ayrıntılıya gideceğim. Bakalım inşallah sorun çıkmaz

Yaptırdım tatlım iki hafta önce normal çıktı benim de. Ben cumartesi ayrıntılıya gideceğim. Bakalım inşallah sorun çıkmaz

çıkmaz canım benim hayırlısıyla bende bugün sağlık ocağına gittim ikinci tetanozu olayım diye yapmadı geçen ay 7 sinde olmuşum olmaz mış ya gününde yada geçmesi lazımmış haftaya gel dedi bede 11 kasımda gidicem naip olursa

Back