2010 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar aman be evde olmakta zormuş yemek yap sofra kur bulaşık yıka biran önce bitireyim diye uğraşıyordum geçmişte oku oku bitmedi anacım kafamçokkarıştı
fatoş canım gözün aydın bak gördünmü birde telaşlandın şekeride atlattın tansiyonunda böyle giderse çok iyi ne güzel oğluşunuda görmüşsün:nazar: darısı başıma daha 10gün var nasıl özledim ama zaten kaç dakika görüyoruzki hemen zaman doluyor
selda cımda güzel haberlerle gelmiş :nazar:bakma sen drlara onlar herşeyi bilemez sonuçta sende bebeğin birbirinize böyle bağlı olduktan sonra Allah yardımcınız olur herzaman dualarınıda eksik etme yeter Rabbim hangi ananın duasını geri çevirmişki bizim dualarımızda çınar bebekle zaten unutma canım:Saruboceq::Saruboceq:
bilgen tatlım sende atlattın çok şükür e artık doğumu beklemek kaldı sadece
hayırlısıyla

biz iyiyiz teyzesi oğluşumla halama gezmeye gittik bebişinin 40ı çıkmış artık nasıl tatlı bir kız gözünüzü korkutmak istemem ama hiç uyumuyormuş uyutmuyormuşta tabi halam diyor şimdi iyi günlerin doğunca geri sokasın gelir diyor bana ne ben uykusuz kalmaya da razıyım o sağlıklı olsunda bizi büyüten analarımız ne yapmış biz sanki onları uyuttuk varsın oğluşumda beni uyutmasın zaten şimdi devamlı uyuyorum stok yaptım benkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın bakalım canım

Fatoşcum 50 gr verdilerse o tarama tesi oluyor. Tarama testi riskli çıkarsa esas şeker yüklemesine çağırıyorlar. ve 100 gr şekerli su içiriyrlar. yaklaşık 1,5 bardak. Ama esas sonrası kötü çünkü önce şekeri vermeden 1kere ve sonra her saatte 1 olmak üzere toplam 4 kere kan alıyorlar. Benim ilk tarama 50gr testim yüksek ve riskli çıkığı için 100 grlık yüklemeye girdim. Ama şükürler olsun ki sonuç iyi çıktı.

Biraz insanı yıpratıyor 100 grlık yükleme çünkü yaklaşık 18 saat kadar aç kalıyoruz. Ama olsun yeter ki sonuçlar iyi olsun di mi :))

cucus canım banada dün 50 grlık şeker yüklemesi yapıldı 153 çıktı sonucum.sınırı geçkin dedi drum 15 gün diyet verdi.gerçi her ay sadece 1 kilo alıyorum ama 15 gün sonunda tekrar gidicem 100 grlık yükleme yapıp seni hırpalamak istemiyorum geldiğinde açlık tokluk şekerine bakarız stres yapma herşey yolunda dedi ama bugünden itibaren yediklerime dahada dikkat ediyorum.tatlıyıda çok seviyorum aksine :asigim:

fatoşcum güzel haberlerine çok sevindim canım.gözün aydın herşey yolunda gitmiş bak.oğluşunuda görmüşsün.maşallah size.

MAşallah kızınıza canım.Darısı başımıza.Biz kucağımıza alalım onları da uykusuzluğa alışır insan tatlım. Daha da büyüdükçe uykusuzluklarımızı arayacağız.Dertleriyle büyüyolar çünkü...
Biz de iyiyiz işte.Ben yazılı okuyorum. Kızım da tekmeliyo :)))

senin kız yazılı okumayı pek sevmiyor galiba kaydirigubbakcemile3
merhaba meleksen nasılsın senin topiği ben bulamadım canım ya:sm_confused:

iyim cnm ne olsun sen nasilsin bebisin nasil hava cnm 2010 subat annelerinin cicileri topigine bebisinin cicilerini koya bilirsin cicili bicili acmis konu ben bilmiyıodum acmistim ama bende oraya yukledim cicilerin resimlerini aksam artık oraya koycam ne guzel herkez bakiyo

ay bende senin açtığın topiği arıyordum:kedi: benim resimlerde işyerindeki bilgisayarda yarın yapabilirsem yarın eklerim ancak canım bende iyiyim bebişte oynayıp duruyor bugün tatildim gezmeye gittik oğluşumla

oh oh tubacim gezin oglusun la bizde yarın kızımla babasila carsiya cıkcaz gezmeye kuafore falan gidicem pazartesi yolculuk var kızımla yıne ucak stesine gircez

Back