2010 Şubat Anneleri

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSıYON ÇOCUKTA GELıŞıM GERıLıĞıNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış BÖLE CANLARIM SELDA NE OLDU AY GEÇMıŞE BAKIM ÖPTÜM SıZı

canım benım cok guzeller allahım ıı gunlerde kullanmayı nasıp etsın tatlım

amin canım çok sağol

bakacagım biraz daha canım nasıldı fiyatlar sen kaça aldın?

fikirevi cicileri çok güzel kızının güle güle kullansın çok süslü olacak cimcime

opuyorumnanaktan

hepsi çok güzel güle güle giydir iyi günlerde kullanın inşallah .sen tulum olayına pek girmemiş direk kıyafete dalmışsın gibi.

yok canım tulumlarımız varda resimleri yok :)
bunlar daha göz alıcı diye bunları çektim hemen :hulya:

ya kızlar ben bu masaüstü linki yapamıyorum
yardım edin ne olur

E hadi gözün aydın Fatoşçum bunu da atlattın çok şükür.

Kızlar ne oldu ultrasona gırcem doktoru beklıyom doktorla 6 tane stajyer doktor gırdı ıÇerı hocaları ders verdı ona bu sayede bebıŞımın her yerını gÖsterdı onlara baŞı kalbı omurgası karnı karacıĞerı karın boŞluĞuda varmıŞ teyzesı yesın onu anası

Esmacım desktop ticker için çook teşekkürlerŞeniz

Zeynepçim geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bir şeyciği kalmaz.

Güle güle giysin kızın canım çok güzeller.

teşekkürler teyzoşları
valla öyle hevesle bekliyorum melegimi
herkes hemen ilk bebek di mi diyor
fazla mı abartıyorum ne opuyorumnanaktan

hadi hayırlısıyla atlatmışsın fatoşcum
darısı şeker testinde başımıza
bende pazartesi gidiyorum
güzel haberlerle geliriz inşallah

Herkeze selam kizlar
Fatoscum gözûn aydin canim buda geçti hayirlisiyla

Fikirevi minik kizinin cicileri hayirli olsun hepsi birbirinden güzel canim

Fatoşum çok şükür bebişin iyiymiş bak. Taniyonu da sürekli takip edersen Allahın izni ile hiç bişeycikler olmadan gelecek kuzucuk. Hepimizin kzucukları sağlıkla gelir inşallah dünyaya.
Bebişi öyle uzun uzun örmek çok güzel oluyor değil mi. Sana çok güzel moral olmuştur bu.

bu arada masüstü tickerın da trojn var benim bilgisayarım engelledi. Virüs dolu haberiniz olsun.

amin canım çok sağol

bakacagım biraz daha canım nasıldı fiyatlar sen kaça aldın?
2 kapılı gardrop ve karyolasını 1300 e aldık canım.nakitte.

ohhh buda bitti hadi gözün aydın.

Zeynepcim çok çok geçmis olsun canim Allah hayirli sifalar versin babacigina

zeynepcim geçmiş olsun canım bir şekilde ikna et sen gelmezsen hergün ben gelirim mecbur de belki ikna olur bebiş için

canım hadi iyi haberlerle gel inşallah... Gelir gelmez yaz bize.....

fatoş al gel de güzel haberleri ver.

Selda dönmedi mi doktordan acaba?

fatoşcum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
canlarım benim çok saolun
oy kurban olsun ona teyzesi ne demek bırakmak annesi o hep seninle olacak hiç korkma canım allahın izniyle değil 34 40 haftayıda tamamlıyacak
saol canım seninde ii olmana sevindim tatlım
klzlar seker sonucum ıı cıkmıs ayy cok rahatldım hadi darısı dığer arkadslrıma
göüzn aydın tatlım
gözün aydın canım darısı bugün sonuç alacak olan fatoşa inşallah
oldu canım şükür
hayırlı olsun canım.... Fatoşta inşallah böyle güzel haberlerle gelir.... Darısı artık sıradaki doğuma inşallahhhh........... :saruboceq:
geldim bitanem
saol bıtanem fatoş sonuçları almaya mı gıttı inş. Hepımız sorunsuz bı sekılde kavusuruz bebeklerımıze

akarahan,mydarlin,zeynep cok tesekkur ederım kızlar inş. Fatosta ii habeerlerle gelır

fatoştan hber yok halaaa
geldim geldim ii haberlerle canlarım
burdayım tatlım cicileriniz çok hoş güle güle kullanın
geldim kuzum geç oldu ama temiz
canım benim
canım benim çok geçmiş olsun allah korumuş
ya kızlar fatoş nerde kaldı yaa
geldim canım
amin canım darısı başınıza
herkeze selam kizlar
fatoscum gözûn aydin canim buda geçti hayirlisiyla

Fikirevi minik kizinin cicileri hayirli olsun hepsi birbirinden güzel canim
sağol aykızım
saol bitanem
2 kapılı gardrop ve karyolasını 1300 e aldık canım.nakitte.

Ohhh buda bitti hadi gözün aydın.

çok şükür bitti canım

Kızlar herkese merhaba..
Selda canım gözün aydın. Hep iyi haberlerle gelirsin inşallah. Bebişin bırakmayacak sizi de bizi de canım. O çok güçlü bir delikanlı. Doktorlar abartıyolar çoğu şeyi tatlım..
Fatoşçum gözün aydın. Bunu da atlattın..Darısı doğuma artık...
Zeynepçim çok geçmiş olsun. ınşallah çabucak iyileşir babacığın..

Yaptırdım tatlım iki hafta önce normal çıktı benim de. Ben cumartesi ayrıntılıya gideceğim. Bakalım inşallah sorun çıkmaz

Yaptırdım tatlım iki hafta önce normal çıktı benim de. Ben cumartesi ayrıntılıya gideceğim. Bakalım inşallah sorun çıkmaz

çıkmaz canım benim hayırlısıyla bende bugün sağlık ocağına gittim ikinci tetanozu olayım diye yapmadı geçen ay 7 sinde olmuşum olmaz mış ya gününde yada geçmesi lazımmış haftaya gel dedi bede 11 kasımda gidicem naip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…