2010 Şubat Anneleri

sağol canım bizde seni çok seviyoruz... hepimiz burda aynı duyguları aynı sancıları çektiğimiz için sanırım birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz... doğumdan sonrada bu böyle devam edicek... sonuçta meleklerimizdede aynı dönem aynı sıkıntılar olucak inşallah hiç kopmayız... hani konuşmuştuk ya eşlerimizi tanıştırıp birbirimize gelip gidelim diye... ben onu kocişe söyledim... direk onların nesi olucak dedi bende oğulları olucak dedim o zaman biraz zor dedi... çok kıskanç bu adam öldürücek beni.... :umursamaz: akannehir

:roflol: alem kız senın kocıs

aaa neden doğum çizelgem çıkmadı iptalmi ettiler acaba bilen varsa yazsa yaa

canım komple ıptal etmısler cızelgelerı :kızgın:

kızlar bu hafta kursta konuşulacak konular.... sormak istediğiniz bişey varsa bunlarla alakalı sorarım akşam...

Gebelikte postür, yürüyüş - Uz. Dr. Rıza Nejat Azeri

Gebelik egzersizleri - Fzt. Muhammed Atayi

Anne karnındaki bebeğin gelişimi, takibi, bebeğe yapılabilecek tetkikler - Op. Dr. Cihangir Yılanlıoğlu

kızlar bu hafta kursta konuşulacak konular.... Sormak istediğiniz bişey varsa bunlarla alakalı sorarım akşam...

Gebelikte postür, yürüyüş - uz. Dr. Rıza nejat azeri

gebelik egzersizleri - fzt. Muhammed atayi

anne karnındaki bebeğin gelişimi, takibi, bebeğe yapılabilecek tetkikler - op. Dr. Cihangir yılanlıoğlu

ay ne güzel canım bizim burda yok ki gidelim bebişler erken geldiği takdirde kaçıncı haftadan sonra yaşama şansları var diye sorarmısın ccanım

sinem nerelerdesin kaçta çıkıcan canikom...

selda tatlım sen gelemiyosun dimi akşam kursa...

bide canan vardı bugün kursa gelicekti bizimle ama hiç görmedim onu bugün gelicek mi acaba??

Canım ben 17:10 gibi cıkıcam iste sanırım bir aksilik olmazsa senin is cıkısana yetismis olucam. Ben ilk defa gidicem Perpaya neresinde bulusalım ??

alkisalkisalkis
fikir evi hoşgeldin canımmm bayıldım valla çok güzel beğendiğiniz şeyler güle güle kullansın inşallah meleğinnn

amin canım inşallah darısı hepimizin başına

selam kızlar,

selda'cım Rabbim Çınar'ına ve sana güç versin bitanem. Ben ikinizi de çok güçlü görüyorum. 34. haftaya ne kaldı hem. İnş Allah'ın izniyle sağ salim alacağız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.

fatoşum gelmemiş hala..

fikirevi nerelerdeydin kız, unutur muyuz hiç seni, bebiş nasıl?

bilgencim gözün aydın, darısı doğuma :)

gülşah ve serap yarın iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar.

bebişim tekmeleyip duruyor teyzesi hele babası dokununca çoşuyor yaramaz
bir gıdıklıyor bir tekmeliyor
sanırım bizimki babacı olacak zemuszemus

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canm.
Çok güsel çok uyumlu olacak canm. Birde pembeli beyazlı oda takımı oh ohh..
Allahım güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.

odasını düz beyaz sawaroski taşlarla süslü bir model begendim canım
bakalım hafta sonu gidip yeniden bakacagız
hayırlısıyla onuda bir sipariş etsek rahatlayacagım valla

Canım çok özür dilerim ama ben aşağıda aktif görünenleri kopyaladım da şeyettim:kedi:kasti birşey yok yaaa
Perde de halı da duvar süsleri de çok şeker canım yaaŞeniz

şaka yaptım canım benim benide gör diye yaptım kaydirigubbakcemile4
öyle özeniyorumki kızım için
kızlar aldığım kıyafetlerden koymak istiyorum
nasıl ekleniyor resim

shine hoşgeldin naber canım
sen kaza geçirmiştin demi yanlışmı hatırladım nasıl oldun canım
Evet canm doğru hatırlamıssın. iyiyim canm bi kaç sıyrık okadar işte .Bebeğimde iyi teyzesi.Sdece kasılmalarım vardı ve akıntımda fazlalaşma olmustu.Hastanedeki doktor böyle olaylar erken dogumu tetikler demişti.Kasılmalrın gecmezse kendi doktoruna görün dedi.Ama şükür olsun bugün iyiym.Sen nasılsın canm ?
bende c.tesi gidicemmmm doktora çok özledim kızımı ya 1 ay oldu tam....
İnsan cok merak ediyor dimi acaba nasıl oldular görünüşü değiştimi biraz daha kime benzediği belli olurmu , saglıklımı, iyimi diye.Ayy yaa keske elimizin altında onları 24 saat ne yaptıklarını görebilecegimiz bir alet olsa :)
http://www.firststeps.com.tr/pinfo.asp?pid=742
kızlar sunlara bakın halının uzerıne bebegın ısmını yazdırıyosunuz cok guzeller... 135 tl fıyatıda...

turkkahvesı hosgeldın canım bu arada eee buyuyolar artık daha sıddetlı hıssetmeye baslarız :nazar:
Çok güsel canm ama bizim ki biraz uzun olucak hoş durmaz sanki ahmet kayra:)

Kızı olacaklar bu halıda güselmiş benm hoşuma gitti fikir

http://www.araser.com.tr/site/page.asp?dsy_id=5848

Evet canm doğru hatırlamıssın. iyiyim canm bi kaç sıyrık okadar işte .Bebeğimde iyi teyzesi.Sdece kasılmalarım vardı ve akıntımda fazlalaşma olmustu.Hastanedeki doktor böyle olaylar erken dogumu tetikler demişti.Kasılmalrın gecmezse kendi doktoruna görün dedi.Ama şükür olsun bugün iyiym.Sen nasılsın canm ?

[/url]

canım çok geçmiş olsun Allah a emanet yavrularımız
bende iyiyim çok şükürr

ay ne güzel canım bizim burda yok ki gidelim bebişler erken geldiği takdirde kaçıncı haftadan sonra yaşama şansları var diye sorarmısın ccanım

canım 27. haftada %85 yaşama şansları 28. haftada benim bulunduğum haftada %90 yazıyordu bana haftalık takip geliyo orda yazıyor.. ama genede sorarım senin için...

Canım ben 17:10 gibi cıkıcam iste sanırım bir aksilik olmazsa senin is cıkısana yetismis olucam. Ben ilk defa gidicem Perpaya neresinde bulusalım ??

sen geldiğinde arabayı park et canım ara beni ben olduğun yere gelirim senin...

İnsan cok merak ediyor dimi acaba nasıl oldular görünüşü değiştimi biraz daha kime benzediği belli olurmu , saglıklımı, iyimi diye.Ayy yaa keske elimizin altında onları 24 saat ne yaptıklarını görebilecegimiz bir alet olsa :)

hemde ne merak canım ya.... sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil aslında ama işte insanın elinde değil merak ediyosun... halbuki eskiden doğana kadar ne cinsiyeti ne görünüşü muammaymış...

alkisalkisalkis

amin canım inşallah darısı hepimizin başına

bebişim tekmeleyip duruyor teyzesi hele babası dokununca çoşuyor yaramaz
bir gıdıklıyor bir tekmeliyor
sanırım bizimki babacı olacak zemuszemus

odasını düz beyaz sawaroski taşlarla süslü bir model begendim canım
bakalım hafta sonu gidip yeniden bakacagız
hayırlısıyla onuda bir sipariş etsek rahatlayacagım valla

şaka yaptım canım benim benide gör diye yaptım kaydirigubbakcemile4
öyle özeniyorumki kızım için
kızlar aldığım kıyafetlerden koymak istiyorum
nasıl ekleniyor resim

canm ne marka sitesi falan varmı ? Ayy pek bi merak ettim .Senin kız pek bi kokoş olucak desene annesi :)

canım 27. haftada %85 yaşama şansları 28. haftada benim bulunduğum haftada %90 yazıyordu bana haftalık takip geliyo orda yazıyor.. ama genede sorarım senin için...

sen geldiğinde arabayı park et canım ara beni ben olduğun yere gelirim senin...

hemde ne merak canım ya.... sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil aslında ama işte insanın elinde değil merak ediyosun... halbuki eskiden doğana kadar ne cinsiyeti ne görünüşü muammaymış...

Öyle tabiki canm. Ama teknoloji işte gittikçe ilerliyor bizim evlatramızın zamanında dediğimizde olur devamlı 24 saaat bebeklerini izlerler bu gidişle.

sağol canım bizde seni çok seviyoruz... hepimiz burda aynı duyguları aynı sancıları çektiğimiz için sanırım birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz... doğumdan sonrada bu böyle devam edicek... sonuçta meleklerimizdede aynı dönem aynı sıkıntılar olucak inşallah hiç kopmayız... hani konuşmuştuk ya eşlerimizi tanıştırıp birbirimize gelip gidelim diye... ben onu kocişe söyledim... direk onların nesi olucak dedi bende oğulları olucak dedim o zaman biraz zor dedi... çok kıskanç bu adam öldürücek beni.... :umursamaz: akannehir
kızını kaptıracak diye korkuyor dimi:)
görüşelim valla çok isterim..
bu arada bizim işyeri 15 kasımda taşınmış olacak eğer o zamana kadar bitmezse mutlaka gelirim kursa

[

ya kızlar babam ufak bı kaza gecırmıs yolda yururken dusmus kaburgasını ıncıtmıs ewde yatıyomus. aksam esım gelsın gıdıp bakıcaz ona gıdıcektım hastayım dıye tek basına cıkma dısarı benı bekle dedı esımde... alıp bıze getırıyım desem gelmez hayatta arabayıda sattık ben her gun ona nasıl gıderım onuda bılmıyorum kaldım boyle arada :çok üzgünüm:

Kızlar herkeze iyi aksamlar .Yarın doktora gidecekler inşallah hayırlı haberlerle gelir.Fatoşcumda daha gelmedi inşallah oda hayırlı haberlerle gelir.Ben azıcık mutfakta bişiler hazırlıyayım yoksa kociş furcak bizi :)

Back