serap ozlerız anacım bende pzt gıdıcem doktora sımdıden yerımde duramıyorummm zemuszemus
canm ne marka sitesi falan varmı ? Ayy pek bi merak ettim .Senin kız pek bi kokoş olucak desene annesi :)
Öyle tabiki canm. Ama teknoloji işte gittikçe ilerliyor bizim evlatramızın zamanında dediğimizde olur devamlı 24 saaat bebeklerini izlerler bu gidişle.
ya kızlar babam ufak bı kaza gecırmıs yolda yururken dusmus kaburgasını ıncıtmıs ewde yatıyomus. aksam esım gelsın gıdıp bakıcaz ona gıdıcektım hastayım dıye tek basına cıkma dısarı benı bekle dedı esımde... alıp bıze getırıyım desem gelmez hayatta arabayıda sattık ben her gun ona nasıl gıderım onuda bılmıyorum kaldım boyle arada :çok üzgünüm:
ya kızlar babam ufak bı kaza gecırmıs yolda yururken dusmus kaburgasını ıncıtmıs ewde yatıyomus. aksam esım gelsın gıdıp bakıcaz ona gıdıcektım hastayım dıye tek basına cıkma dısarı benı bekle dedı esımde... alıp bıze getırıyım desem gelmez hayatta arabayıda sattık ben her gun ona nasıl gıderım onuda bılmıyorum kaldım boyle arada :çok üzgünüm:
http://www.firststeps.com.tr/pinfo.asp?pid=742
kızlar sunlara bakın halının uzerıne bebegın ısmını yazdırıyosunuz cok guzeller... 135 tl fıyatıda...
çok güzelmişler bayıldım.
kızlar bu siteden ticker yapıp masaüstüne kaydedin ben öle yaptım yoksa habire takvime bak dur demi ama
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
Canım harikasın bende masaüstüne kaydedilen ticker arıyordum. İyi ki bulmuşsu burayı.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşeyi yoktur.
kızını kaptıracak diye korkuyor dimi:)
görüşelim valla çok isterim..
bu arada bizim işyeri 15 kasımda taşınmış olacak eğer o zamana kadar bitmezse mutlaka gelirim kursa
herkese merhaba biz geldik halama gittim bebişinin artık 40ı çıktı ay kızlar bir görseniz çok tatlı Rabbim bize de göstersin ogünleri inşallah nasıl tatlı bir kız olmuş cimcime okadar çabuk büyümüşki halam artık tulumları atletleri falan kısa geliyor diyor hemen büyüyorlar diyor çok heveslendimŞeniz
10 aralıkta bitiyo canım kurs... görüşürüz inşallah...
canım çok geçmiş olsun gene iyi atlatmış allah beterinden korusun canım...
iyi akşamlar kızlar hepinizi çok öptümmmmm... Şeniz
KIZLAR PROFİLİME MELEGİMİN BAZI ELBİSELERİNİ KOYDUM
BAKARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=12656
pazartesi bizde doktordayız teyzesi
inşallah güzel haberlerle dönecegiz hepimiz
odanın markasını bilmiyorumki canım
demirkapıda baktık harika şeyler var
kızlar fiyatlarda dışarıya göre daha uygun
benim begendiğim pahalı biraz ama o modele yakın modako 3500 derken bana 2200 dediler ve inanın kalitesi modakodakinden 10 kat iyi
haftasonu gidebilrisem çekerim koyarım resmini size
şimdi profilime melegimin cicilerinden ekleyecegim
bakın teyzeleri yorumlarınız bekliyorum kaydirigubbakcemile5
KIZLAR PROFıLıME MELEGıMıN BAZI ELBıSELERıNı KOYDUM
BAKARSANIZ ÇOK SEVıNıRıM
YORUMLARINIZI BEKLıYORUM
BAKARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
pazartesi bizde doktordayız teyzesi
inşallah güzel haberlerle dönecegiz hepimiz
evet canım anası gibi süslü yapacam :)
babamız pek memnun değil ama olsun alışıyor o da
aldığım eteklere ben bunları giydirmem diyor bir yandan
bir yandan da aman çokta güzellermiş diyor :)
odanın markasını bilmiyorumki canım
demirkapıda baktık harika şeyler var
kızlar fiyatlarda dışarıya göre daha uygun
benim begendiğim pahalı biraz ama o modele yakın modako 3500 derken bana 2200 dediler ve inanın kalitesi modakodakinden 10 kat iyi
haftasonu gidebilrisem çekerim koyarım resmini size
şimdi profilime melegimin cicilerinden ekleyecegim
bakın teyzeleri yorumlarınız bekliyorum kaydirigubbakcemile5
BAKARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?