2010 Şubat Anneleri

Ya üzüldüm çizelgelerin gidişine. Ne güzel burdan takip ediyordum kaçıncı haftadayım diye. Unutuyordum yoksa tekrar tekrar hesaplamam gerekiyordu:(

gunaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
aslına yarım saattır burdayım ama gecmısı okuya okuya bıtıremedım anacım sabah sabah ne enerjık bacılarsınız sız oyle masallah masallah :dance:
:nazar::nazar::nazar:
fatos tatlım sonucları alınca yaz hemen... bende pzt gıdıcem seker ıcın ama ac yada tok farkedıyomu? ac karnamı gıtmem lazım tok karna mı?
selda naptı acaba yazar heralde doktordan sonra...
herkes adını yazmıs nıckının altına ne guzelllll kaydirigubbakcemile2
benım bogazlar hala fena dunden berı ıcmedıgım ballı lımon,ıhlamur,sahlep kalmadı aksam ıyı gıbıydı sabah sıl bastan basladı yıne yarına kadar gecmezse tetenoz asım ertelenıcek galıba... :sinifsinif:
cızelgelerde gıtmıs ama yaaa unuturum ben sımdı her gun kactı dıye :oklava:

kızlar hepinize teşekkür ederim.şeker yüklemesi olanlar ne kadar glukoz verdiler bana 50gr çok şekerli değildi limonlu ama kan aldıkları nyer çok acıyo şuanda damarlar inceymiş bileğime yakın bi yerlerden aldılar

Fatoşcum 50 gr verdilerse o tarama tesi oluyor. Tarama testi riskli çıkarsa esas şeker yüklemesine çağırıyorlar. ve 100 gr şekerli su içiriyrlar. yaklaşık 1,5 bardak. Ama esas sonrası kötü çünkü önce şekeri vermeden 1kere ve sonra her saatte 1 olmak üzere toplam 4 kere kan alıyorlar. Benim ilk tarama 50gr testim yüksek ve riskli çıkığı için 100 grlık yüklemeye girdim. Ama şükürler olsun ki sonuç iyi çıktı.

Biraz insanı yıpratıyor 100 grlık yükleme çünkü yaklaşık 18 saat kadar aç kalıyoruz. Ama olsun yeter ki sonuçlar iyi olsun di mi :))

aslına yarım saattır burdayım ama gecmısı okuya okuya bıtıremedım anacım sabah sabah ne enerjık bacılarsınız sız oyle masallah masallah :dance:
fatos tatlım sonucları alınca yaz hemen... bende pzt gıdıcem seker ıcın ama ac yada tok farkedıyomu? ac karnamı gıtmem lazım tok karna mı?
benım bogazlar hala fena dunden berı ıcmedıgım ballı lımon,ıhlamur,sahlep kalmadı aksam ıyı gıbıydı sabah sıl bastan basladı yıne yarına kadar gecmezse tetenoz asım ertelenıcek galıba... :sinifsinif:

günaydın zeynepcim hoşgeldin.. sorma çizelgeleri hepimiz taktık kafaya ne güzel ne kadar kalmış kaç haftaymış görüyorduk..

Zeynepcim 50 gr da aç yada tok farketmiyor. Ben aç girdim ve 50gr sonucum riskli çıktı isterseniz tok gidin. Ama 100gr a girmek zorunda kalırsanız eğer açlık isteniyor. Yani uyku sonrası sabah hiçbirşey yiyemiyorsun.

Ben haftaya salı günü gideceğim yüklemeye. Doktor aç gel dedi bana.

ya kızlar bende hıpoglısemı war yanı aclık kan sekerımde dusuk tokluk kan sekerımde dusuk. daha once seker yuklemesı yaptırmıstım o 4 saat falan surmustu sekerlı su ıcmıstım saat bası kan almıslardı son saat bayılıcaktım artık aclıktan... ıns bu normal cıkarda (kı sanmıyorum) tekrar onu yaptırmak zorunda kalmam :sinifsinif:

doktoru arıyıp sorıyım o zaman acmı gelıyım tokmu gelıyım dıye...
kac gr yapılcak bılmıyorum kı :ecrin_bebek:

fatoşcum ultrasyona gırdın mı
yok canım gidince söleyecem
fatoş inş. sonuçların iyi çıkar canım hadi bunuda atllattın
inşallah canım
geçmiş olsun fatoşcum. bu da bitti..
saol tatlım
aç git hayatım yazacam canım
Fatoşcum 50 gr verdilerse o tarama tesi oluyor. Tarama testi riskli çıkarsa esas şeker yüklemesine çağırıyorlar. ve 100 gr şekerli su içiriyrlar. yaklaşık 1,5 bardak. Ama esas sonrası kötü çünkü önce şekeri vermeden 1kere ve sonra her saatte 1 olmak üzere toplam 4 kere kan alıyorlar. Benim ilk tarama 50gr testim yüksek ve riskli çıkığı için 100 grlık yüklemeye girdim. Ama şükürler olsun ki sonuç iyi çıktı.

Biraz insanı yıpratıyor 100 grlık yükleme çünkü yaklaşık 18 saat kadar aç kalıyoruz. Ama olsun yeter ki sonuçlar iyi olsun di mi :))

anladım tatlım ii seninde sonrası ii çıktıu şükür

anlaşılan şeker yüklemesi yaptırıyo çogumuz benimde haftaya cumaya inş.bir şey çıkmaz aç karnına gel dedi doktorum sabahdan.bayanalar benim parmaklarım uykuda ve normal de çok uyuşuyor eklem yerlerim ağrıyor çogu zman aynı dertten muzdarip arkadaşlara varmı aramızda doktorum tutsuzyemeye dikkat et dedi ben normaldede pek tuzlu yiyen biri değilimdir neden böyle oldum çok uyusma cansızlık oluyo ellerimde bardaklar düşüyo tutamıyorum...

anlaşılan şeker yüklemesi yaptırıyo çogumuz benimde haftaya cumaya inş.bir şey çıkmaz aç karnına gel dedi doktorum sabahdan.bayanalar benim parmaklarım uykuda ve normal de çok uyuşuyor eklem yerlerim ağrıyor çogu zman aynı dertten muzdarip arkadaşlara varmı aramızda doktorum tutsuzyemeye dikkat et dedi ben normaldede pek tuzlu yiyen biri değilimdir neden böyle oldum çok uyusma cansızlık oluyo ellerimde bardaklar düşüyo tutamıyorum...

heh hosgeldın aramızaaaa arkadasımmm... o uyusukluklardan ne cekıyorum bı bılsen... sag elımı hıssetmıyorum bıle bazen uykuda zaten sag kolumun uzerıne yatınca yarım saat sonra dayanılmaz bı agrıyla kalkıyorum...
benım doktorum norolojıye yonlendırmıstı oda hamılelıkte olabılecegını soyleyıp sınır ıletım testı yaptırmamı ıstemıstı. ona gore atel verıcem demıstı uyusmayı engellemek ıcın. testı yaptırmadım henuz... tuzuda kestım ama hıcbısey degısmedı.

kızlar haftayada ben yaptırcam peki yanımızda su yada suyu koymaya kap falan götürcezmi nasıl yaptınız kısss

Valla canım bana doktorum kahvaltını yap, eczaneden aldığın 50 gr glikozu limonlu suyla iç ve tam 1 saat sonra kan ver dedi. Ben de evde yedim içtim sonra sağlık ocağına gidip kan verdim.

Aç tok olayını doktorunuza sorun derim ben. Doktorum benden sadece tarama sonucumu istedi çünkü çoğu yapılan kan testlerinde şekere de bakıyorlar diye istemeyebiliyorlar.

Kızlar adlarımızı yazdığımız yere haftamızı da mı yazsak acaba? Ben böyle bakıyordum kim ne kadar falan diye bir şey söylendiğinde yaa.

kızlar el ıuyuşması bendede var şimdi gidince soracam tansiyon yüksekliğinden de oluyo yalnız haberiniz olsun

kızlar el ıuyuşması bendede var şimdi gidince soracam tansiyon yüksekliğinden de oluyo yalnız haberiniz olsun

tatlım ben tansıyonuma bakıyorum sureklı ewde olcme aletı aldık 3 kere bakıyorum gunde normal cıkıyo cok nadıren dusuk yada yuksek cıkıyo ama ellerım sureklı uyusuyo tansıyonum normal olunca bıle...

Back