ayıpsın arkadaşım ayırmıyom hepimize ediyorum
teşşk ler kızımla çok öptükkŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayıpsın arkadaşım ayırmıyom hepimize ediyorum
canlarım tatlişlerim şubat annişlerim... serap ve esra başta olmak üzere hepiniz beni çok duygulandırdınız gerçekten.. herşeyi paylaşıp konuştuğumuz ve doğruluğuna kesin inandığımız yalansız dolansız bu güzel muhabbetimiz daim olsun inşallah... hiç ayrılmayalım 2. yide beraber yapalım... :)))
herkes rüyasını anlatmış hayır olsun inşallah erkek bebek görmek iyidir bende eşimin rüyasını anlatayım çok güldüm diyor rüyamda 3. çocuğumuza isim düşünüyorduk diyo bn birini doğurmadan o üçüncüyü görür oldu rüyasında
Aman dinleyin tabişakkıdıŞekerim ben 4 te yaparım sen paradan haber veryerimseniben
selam kızlar.
voles bizim seninle günlerimiz aynı,1. aşıları da aynı zamanda olmuştuk nerdeyse. 2.aşıyı oldun mu sen? ya da ne zaman olacaksın?
Şeniz Şeniz Şeniz
ay kızlar bende kocamın gördüğü rüyayı anlatim bari size ama tuvaletiniz varsa yapın tutamayabilirsiniz sonra uyarmadı demeyin... afedersiniz benimkinin k*çı açıkta kalmışta...
Esra: ay volkan şu bebeği ben bi doğuriyim bakalım nasıl bişey sonra içeri tekrar sokarım...
Volkan: daha erken hem nasıl geri sokucan çocuğu...
Esra:ya ben sokarım geri sen merak etme kaydirigubbakcemile3 ve doğuruyorum çocuğu :))) (benimki elime aldım çok tatlıydı bi sevdim bi sevdim diyo... elim kadardı boyu)
Volkan: hadi içeri sok bakalım nasıl sokucan...
Esra: nasıl geri koyulcağını bilmiyorum ki :)))))
Volkan: e niye doğurdun madem öyle geri koyucam demedin mi bana...
Esra: ne biliyim çok merak ettim grelim diye doğurdum... kime benziyo diye.. :))))
veee kıyamet kopar sana çok kızdım rüyamda diyo...
dedim benimkinin k*çı açıkta kalmış... yorganı üstüme çok çektim galiba... :uhm:
Niye tatilsiniz perşembe perşembe?
SELAM KIZLARRR :))
Umarım herkes iyidir. Efecik ile biz iyiyiz. Sadece biraz yoğunuz. Siteye giremiyoruz sizi özlüyoru o kadar.
Efecik soruyor : Diğer prens ve prensesler nasıl bakalım??
şeniz şeniz şeniz
ay kızlar bende kocamın gördüğü rüyayı anlatim bari size ama tuvaletiniz varsa yapın tutamayabilirsiniz sonra uyarmadı demeyin... Afedersiniz benimkinin k*çı açıkta kalmışta...
Esra: Ay volkan şu bebeği ben bi doğuriyim bakalım nasıl bişey sonra içeri tekrar sokarım...
Volkan: Daha erken hem nasıl geri sokucan çocuğu...
Esra:ya ben sokarım geri sen merak etme kaydirigubbakcemile3 ve doğuruyorum çocuğu :))) (benimki elime aldım çok tatlıydı bi sevdim bi sevdim diyo... Elim kadardı boyu)
volkan: Hadi içeri sok bakalım nasıl sokucan...
Esra: Nasıl geri koyulcağını bilmiyorum ki :)))))
volkan: E niye doğurdun madem öyle geri koyucam demedin mi bana...
Esra: Ne biliyim çok merak ettim grelim diye doğurdum... Kime benziyo diye.. :))))
veee kıyamet kopar sana çok kızdım rüyamda diyo...
Dedim benimkinin k*çı açıkta kalmış... Yorganı üstüme çok çektim galiba... :uhm:
kızlar bebişin boyu için FL yazan yeri 7 lemi çarpacam.......ama bu 24. haftadan sora geçerlimiş bilgisi olan varmıCADIARZU
Fıkra gibi:lepi:
valla esra sizin rüya dahada garip doğum provasımı yapıyosunuz yoksa
Esracım hakketten komik bir rüyaymış Allah sizi ne etmesin emi :))
allah seni emi aynı rüyanın benzerini bende görmüştüm biliyomusun çıkarıyorum sonra geri sokuyorum aklımızada neler var kimbilir demi
kızlar ya hepimizin bebek çizelgeleri kaybolmuş. Tickerlarımızı ne yaptı bunlar bilen var mı??