2010 Şubat Anneleri

canlarım tatlişlerim şubat annişlerim... serap ve esra başta olmak üzere hepiniz beni çok duygulandırdınız gerçekten.. herşeyi paylaşıp konuştuğumuz ve doğruluğuna kesin inandığımız yalansız dolansız bu güzel muhabbetimiz daim olsun inşallah... hiç ayrılmayalım 2. yide beraber yapalım... :)))

Şeniz Şeniz Şeniz

herkes rüyasını anlatmış hayır olsun inşallah erkek bebek görmek iyidir bende eşimin rüyasını anlatayım çok güldüm diyor rüyamda 3. çocuğumuza isim düşünüyorduk diyo bn birini doğurmadan o üçüncüyü görür oldu rüyasında

ay kızlar bende kocamın gördüğü rüyayı anlatim bari size ama tuvaletiniz varsa yapın tutamayabilirsiniz sonra uyarmadı demeyin... afedersiniz benimkinin k*çı açıkta kalmışta...

Esra: ay volkan şu bebeği ben bi doğuriyim bakalım nasıl bişey sonra içeri tekrar sokarım...
Volkan: daha erken hem nasıl geri sokucan çocuğu...
Esra:ya ben sokarım geri sen merak etme kaydirigubbakcemile3 ve doğuruyorum çocuğu :))) (benimki elime aldım çok tatlıydı bi sevdim bi sevdim diyo... elim kadardı boyu)
Volkan: hadi içeri sok bakalım nasıl sokucan...
Esra: nasıl geri koyulcağını bilmiyorum ki :)))))
Volkan: e niye doğurdun madem öyle geri koyucam demedin mi bana...
Esra: ne biliyim çok merak ettim grelim diye doğurdum... kime benziyo diye.. :))))
veee kıyamet kopar sana çok kızdım rüyamda diyo...

dedim benimkinin k*çı açıkta kalmış... yorganı üstüme çok çektim galiba... :uhm:

kızlar ben çoklu alıntı yapamıyorum ufff gıcık oldum varyaa....

Bulbul hakikaten düşünmemek en iyisi ben birincidede çok rahattım ve dogumum rahat geçti. bunda da aynen rahatım.

Burcu canım aslında evde lila takıntım varda, giysilerde hep yeşil almışım mavi almak istemediğimden sanırım.

Gülşahcım hiç korkma sen beni dinle... Abla tavsiyesi sana

Ben şeker yüklemesine 27 haftam içinde gidicem doktor öyle söyledi.

Fatoşcum inşallah sonuçlarında güzel çıkar...

Seldacımda doktora gidecekti bugün...

Aman dinleyin tabişakkıdıŞekerim ben 4 te yaparım sen paradan haber veryerimseniben

ay canım aynen öyle daha ilkinde acaba oğluma rahat bir hayat sunabilirmiyim diye düşünüyorum isteklerini yapabilirmiyiz hiçbirşeyden mağrum olsun istemiyorum ikide üçte ne yaparız en iyisi bir

selam kızlar.

voles bizim seninle günlerimiz aynı,1. aşıları da aynı zamanda olmuştuk nerdeyse. 2.aşıyı oldun mu sen? ya da ne zaman olacaksın?

günaydın canım.... tetanozu kastediyosun sanırım... evet canım 2. aşıyı oldum ben 24 eylülde ilk aşıyı oldum 26 ekimdede 2. aşıyı oldum ben... nisana tekrar gün verdiler:))

SELAM KIZLARRR :))
Umarım herkes iyidir. Efecik ile biz iyiyiz. Sadece biraz yoğunuz. Siteye giremiyoruz sizi özlüyoru o kadar.
Efecik soruyor : Diğer prens ve prensesler nasıl bakalım??

Şeniz Şeniz Şeniz

ay kızlar bende kocamın gördüğü rüyayı anlatim bari size ama tuvaletiniz varsa yapın tutamayabilirsiniz sonra uyarmadı demeyin... afedersiniz benimkinin k*çı açıkta kalmışta...

Esra: ay volkan şu bebeği ben bi doğuriyim bakalım nasıl bişey sonra içeri tekrar sokarım...
Volkan: daha erken hem nasıl geri sokucan çocuğu...
Esra:ya ben sokarım geri sen merak etme kaydirigubbakcemile3 ve doğuruyorum çocuğu :))) (benimki elime aldım çok tatlıydı bi sevdim bi sevdim diyo... elim kadardı boyu)
Volkan: hadi içeri sok bakalım nasıl sokucan...
Esra: nasıl geri koyulcağını bilmiyorum ki :)))))
Volkan: e niye doğurdun madem öyle geri koyucam demedin mi bana...
Esra: ne biliyim çok merak ettim grelim diye doğurdum... kime benziyo diye.. :))))

dedim benimkinin k*çı açıkta kalmış... yorganı üstüme çok çektim galiba... :uhm:

Fıkra gibi:lepi:

Esracım hakketten komik bir rüyaymış Allah sizi ne etmesin emi :))

Yarencim ikinci aşınıda oldun ohhh maşallah darısı bize bende haftaya hem şeker yüklemesi hem aşı hem muayene olucam haftaya çok doluyum maşallah.

Tugbacım iyi gezmeler üşütme aman dikkat et, bizim burada harika bir hava var, akşamdan sonra sbah kalkınca şaşırdım valla, tipi vardı resmen.

SELAM KIZLARRR :))
Umarım herkes iyidir. Efecik ile biz iyiyiz. Sadece biraz yoğunuz. Siteye giremiyoruz sizi özlüyoru o kadar.
Efecik soruyor : Diğer prens ve prensesler nasıl bakalım??

hoşgeldin canım... çok şükür biz iyiyiz kızımın ( ismi olmadığı için hala bişey yazamıyorum isim yerine ) efeye slmı var canım...

şeniz şeniz şeniz

ay kızlar bende kocamın gördüğü rüyayı anlatim bari size ama tuvaletiniz varsa yapın tutamayabilirsiniz sonra uyarmadı demeyin... Afedersiniz benimkinin k*çı açıkta kalmışta...

Esra: Ay volkan şu bebeği ben bi doğuriyim bakalım nasıl bişey sonra içeri tekrar sokarım...
Volkan: Daha erken hem nasıl geri sokucan çocuğu...
Esra:ya ben sokarım geri sen merak etme kaydirigubbakcemile3 ve doğuruyorum çocuğu :))) (benimki elime aldım çok tatlıydı bi sevdim bi sevdim diyo... Elim kadardı boyu)
volkan: Hadi içeri sok bakalım nasıl sokucan...
Esra: Nasıl geri koyulcağını bilmiyorum ki :)))))
volkan: E niye doğurdun madem öyle geri koyucam demedin mi bana...
Esra: Ne biliyim çok merak ettim grelim diye doğurdum... Kime benziyo diye.. :))))

Dedim benimkinin k*çı açıkta kalmış... Yorganı üstüme çok çektim galiba... :uhm:

allah seni emi aynı rüyanın benzerini bende görmüştüm biliyomusun çıkarıyorum sonra geri sokuyorum aklımızada neler var kimbilir demi

kızlar bebişin boyu için FL yazan yeri 7 lemi çarpacam.......ama bu 24. haftadan sora geçerlimiş bilgisi olan varmıCADIARZU

Canım o FL yazan femur kemiği dedikleri üst bacak kemiği ve yaklaşık olarak 7 ile çarpıldığında bebeğin boyunu veriyor. Ama tabi kesin değil. Ultrason ile tüm bebeğin boyunu ölçemedikleri için böyle bir yöntem bulmuşlar.
20. haftay kadar bebek küçük ve neredeyse tamamı le ultrason ile görülebldiği için baştan popoya kadar ölçüm yapılıyor.20. haftadan sonra ise femur kemiği ölçülüp 7 ile çarpılıyor.

Fıkra gibi:lepi:

valla esra sizin rüya dahada garip doğum provasımı yapıyosunuz yoksa

Esracım hakketten komik bir rüyaymış Allah sizi ne etmesin emi :))

allah seni emi aynı rüyanın benzerini bende görmüştüm biliyomusun çıkarıyorum sonra geri sokuyorum aklımızada neler var kimbilir demi

walla benim kociş benden çok düşünüyo demek doğumu... sanki o doğurcak... alem adam ya...

Esracım ben de eşinin rüyasına çok benzeyen bir rüya görmüştüm. Demek ki he benzer şeyleri düşünüp kaygılanıyoruz. Ben de bebeği doğurup tekrar içeri sokmaya çalışıyordum daha erken diye :))

Kızlar selam anca yazabiliyorum işler yoğun yine birazdan mama yicez oğluşumla acıktık öğle yemeğine geçmeden sizede bakalım dedik rüya gören görene hayırdır inşallah sabah hayrına olsun kızlar rüyalarınız...yerimseniben

kızlar ya hepimizin bebek çizelgeleri kaybolmuş. Tickerlarımızı ne yaptı bunlar bilen var mı??

Back