2010 Şubat Anneleri

günaydınlarrr...

bugün temizlik var, ev serilecek. temizliği yapacak ablayı bekliyorum. erkenciyiz o yüzden.

bu arada geceleri de pek çekilmiyor hani: kabuslar bi yandan, ağrılar bi yandan geliyo valla karabasan gibi mafoldumben

umarım sizler iyisinizdir. güzle bi gün diliyorum. çalışanlara da kolay gelsin.

Günaydın kızlar. Shinedan bi haber var mı merak ettim onu.

Walla benim de yaptırmam lazım. Hatta artık düzenli bi temizlikçi almak gerek.

Walla benim de yaptırmam lazım. Hatta artık düzenli bi temizlikçi almak gerek.

günaydın cnm. valla doğru söylüyorsun: ben de yapamıyorum artık temizlik falan. neyse ki yaptığı iş içime sinen bi ablamız var da, rahatlıkla emanet ediyorum ona: hatır hatır yiyor evi kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar. Shinedan bi haber var mı merak ettim onu.

günaydın canım shıne akşam yazmıştı bebeğin kalp atışlarını dinlemişler iyiymiş ama kasılmalarından dolayı erken doğum olabilir kendi druna görün demiş gittiği dr

İyisine rastlamak zor. Şanslısın.

gunaydin arkadaslar hayırlı gunler nasilsiniz calisan arkadaslara da kolay gelsin cicilibicili cnm ben obur topigi actım gormedigim icin olsun bunu gordum ben ekledim aksam ekleye bildigimi haberim yoktu olsadi da once eklerdim dim tatlım 2010 Subat bebislerinin cicileri

bu arada günaydın herkese selda dra gidecek bugün inşallah çok güzel haberler getirir bize

günaydın canım shıne akşam yazmıştı bebeğin kalp atışlarını dinlemişler iyiymiş ama kasılmalarından dolayı erken doğum olabilir kendi druna görün demiş gittiği dr

Kasılmaları varmış yanibenneyaptımki

Ben her ay almıyorum süpürme silmeyi şimdilik ben yapıyorum yavaş yavaş, geçenlerde kadın aldım hiç memnun kalmadım dogumdan önce başka bir kadın alıcam. Bu aydan sonra çok agırlaşmaya başlıycaz kızlar 6 ve 7 en iyi aylarımız olacak.

Selda da inşallah güzel haberler le gelir.:teselli:

Biz de şimdi halı serme telaşı var. Havalar çok iyiyken birden bire soğudu. Yazın Adana çok sıcak olduğu için halılar toplanır. Şimdi herkes telaşta. Halılar serilirken de büyük temizlik olur. Camlar perdeler vitrinler hepsi elden geçer. Kadın almadan zor.

evet canım bende şimdilik kendim yapıyorum ama anca üsten bir temizlik oluyor allahtan o konuda şanslıyım annem abimin eşi ve kız kardeşim gelcek benim temizliğe hep beraber yapıcaz tabi bişey yaptırmazlar bana salı günüde ben yapmayı düşünüyorum hem bebeğe hazırlık odamızı falan değiştircez hemde bayram temizliğide çıkar aradan birde artık doğuma yaparız detaylı bir temizlik

evet canım kasılmaları varmış artarsa kendi druna görün demiş

Hadi ya.... Nasıl herşey yolunda giderken birden bire bi an değişiveriyor. İnşallah hiç bişey olmaz. Allah yardımcısı olsun. Gerçi Allah korumuş yine de. Kaza anında bişey olmamış olması da büyük şans.

allah korumuş cidden canım o kasılmalardan artmaz inşallah olayın etkisiyle olmuştur belki geçen akşam bende dolmuşa bindim eve gideyim diye herkes indi ben tek kaldım gittiğimiz güzergah çok sessiz kimsecikler yok öyle sıkmışımki kendimi eve geldim kasılmalar başladı ama allahtan geçti oda öyle bişeydir inşallah geçer

günaydın kızlar..

sabah sabah sinir oldum cocugunda domuz girbi cıkan bir yonetici ise geldi kendisi de tedavi goruyor ve sabah ise geldi bizim kata cıktı yani insanlar ne dusuncesiz yaw basklarını dusunmuyolar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…