2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben yarın doktora gİdİcem Şeker yÜklemesİ İÇİn bekleyİn benİ Özleyİn benİ tamam mı

yarın izinli olcam canım ben belki evden katılırım size internette sorun olmazsa akşam bağladılar gerçi güzel haberlerini alırız seninde inş. sonrada hayırlısıyla bebişlerimizi beklemek kalacak:lepi:

canım ben oyumu verdim yağız dedim bence çok güzel

hadi bakalım güzel haberlerle gel canım özlücez tabii aşkolsunn
inşallah canım bende sizi
yarın izinli olcam canım ben belki evden katılırım size internette sorun olmazsa akşam bağladılar gerçi güzel haberlerini alırız seninde inş. Sonrada hayırlısıyla bebişlerimizi beklemek kalacak:lepi:

katıl canım katıl inşallah tatlım

zeynep hoşgeldin kuşum
burcu canım bende olmadı hiç mide haricinde yanma hissetmiyorum ilginç tabi herkeste farklıdır ama afedersiniz sütyen mahvediyor pişik oluyor akşamı zor ediyorum sıkıyor :kedi:

BıLGEN gözün aydın canım...
FATOŞ iyi haberler beklicez senden...
FATIMA abla bende yiğitten yana kullandım oyumu...

fatoscum güzel haberlerle gel canım

fatmacım ben yiğit dedim

aynı bogaz agrısı bas agrısı ve goz sulanmasıyla bogusuyorum 3 u bı arada :1shok:
1-2 saat cıktım gcmıs baya bırıkmıs ya oku oku bıtmedı :lepi:

EVET CANIM ALDI BAŞINI GİTTİ GEÇMİŞ SELDANIN HASTANE GECELİKLERİNİDE GÖR LÜTFEN HERKESE ALCAZ ONLARDAN DOĞUM SONRASI ANLAŞIP GİYCEZ HEPBERABER delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Herkes burda ne gÜzel huhu kızlarrrr

Kızlar slm site düzelmiş galiba oooo herkes burda süper.Hasta teyzelerimize geçmiş olsun diyoruz kızım ve ben ve hepiniizi öpüyoruz.biz sırt ağrıları yanağımızda çıkan uçuk ve uykusuzluk dışında iyiyiz.:bbo: herkes iyi maşallah opuyorumnanaktan

aynı bogaz agrısı bas agrısı ve goz sulanmasıyla bogusuyorum 3 u bı arada :1shok:
1-2 saat cıktım gcmıs baya bırıkmıs ya oku oku bıtmedı :lepi:

ay canım yaaa geçecek inşallah. bende nezleyim hiçbirşeyin tadını alamıyorum.. ne kötü şey.

kızlar biliyorum çok saçma gelecek ama şimdi bizim burda sadece iki bayan ve bir sürü karşı cins var ıyy
çalışanların tuvaleti ayrı gerçi ama şefte gelen misafirlerde bizimle aynı tuvaleti kullanıyor klozet değil tabi olsa zaten erkeklerin girdiği yere giremem ben iğrenirim lmaz:ne kadar temizlensede e malum artık sık sık gidiyorum ilerleyen zamanlarda bebiş büyüdükçe dahada çoksık gideceğim ama hep aklıma takılıyor bebişimi sıkıştırıyor muyum diye afedersiniz ama artık karnım sıkışıyor normal olarak birde diyorum eskiden klozetmi var diye kafama takılıyor bazen bişey olmaz dimi :asigim:

Seldacım geceliğe bayıldım ama bana biraz fazla sade ve kapalı geldi kaydirigubbakcemile3 terlersin onunla.ve terletirsinkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım sıkalım dişimizi az kaldı aynen bende geceleri inleye inleye bir hal oluyorum ah ah buna şükür ne diyelimmm

EVET CANIM ALDI BAŞINI GİTTİ GEÇMİŞ SELDANIN HASTANE GECELİKLERİNİDE GÖR LÜTFEN HERKESE ALCAZ ONLARDAN DOĞUM SONRASI ANLAŞIP GİYCEZ HEPBERABER delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ayyy gordum unutmusum onu ben one kız oyle seldaaa hastanedemı gıycen onu Allah senı napmasın :roflol:

burcucum gÜlŞahcım saolun canlarım ınŞallah

hoşgeldin canım sıkalım dişimizi az kaldı aynen bende geceleri inleye inleye bir hal oluyorum ah ah buna şükür ne diyelimmm

saol cnm bende öle hortlak gibi geziyorum şükür tabi sağlıkları yerinde ya birazcık daha çekicez sancıları.doğru sölüosun.ama insanın yanağında uçuk çıkarmı yaaaaa:bbo:

Seçilcim hoşgeldin o gecelik tam sana göre bu arada kırmızı kırmızı kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya bizimde burda öle bende çok zorlanıyorum ama bişey olmaz inşallah merak etme klozet tabikki rahat ama çalışma şartları işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…