http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/326493-oglusuma-isim.html
anketimize bekliyoruz teyzoşlar...
kızlar ben yarın doktora gidicem şeker yüklemesi için bekleyin beni özleyin beni tamam mı
Kızlar ben yarın doktora gİdİcem Şeker yÜklemesİ İÇİn bekleyİn benİ Özleyİn benİ tamam mı
bende geldım -tatlicadiarzu-
inşallah canım bende sizicanım ben oyumu verdim yağız dedim bence çok güzel
hadi bakalım güzel haberlerle gel canım özlücez tabii aşkolsunn
yarın izinli olcam canım ben belki evden katılırım size internette sorun olmazsa akşam bağladılar gerçi güzel haberlerini alırız seninde inş. Sonrada hayırlısıyla bebişlerimizi beklemek kalacak:lepi:
zeynepcim hoşgeldin canım nasılsın..
aynı bogaz agrısı bas agrısı ve goz sulanmasıyla bogusuyorum 3 u bı arada :1shok:
1-2 saat cıktım gcmıs baya bırıkmıs ya oku oku bıtmedı :lepi:
aynı bogaz agrısı bas agrısı ve goz sulanmasıyla bogusuyorum 3 u bı arada :1shok:
1-2 saat cıktım gcmıs baya bırıkmıs ya oku oku bıtmedı :lepi:
kızlar slm site düzelmiş galiba oooo herkes burda süper.hasta teyzelerimize geçmiş olsun diyoruz kızım ve ben ve hepiniizi öpüyoruz.biz sırt ağrıları yanağımızda çıkan uçuk ve uykusuzluk dışında iyiyiz.:bbo: Herkes iyi maşallahOpuyorumnanaktan
EVET CANIM ALDI BAŞINI GİTTİ GEÇMİŞ SELDANIN HASTANE GECELİKLERİNİDE GÖR LÜTFEN HERKESE ALCAZ ONLARDAN DOĞUM SONRASI ANLAŞIP GİYCEZ HEPBERABER delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım sıkalım dişimizi az kaldı aynen bende geceleri inleye inleye bir hal oluyorum ah ah buna şükür ne diyelimmm
kızlar biliyorum çok saçma gelecek ama şimdi bizim burda sadece iki bayan ve bir sürü karşı cins var ıyy
çalışanların tuvaleti ayrı gerçi ama şefte gelen misafirlerde bizimle aynı tuvaleti kullanıyor klozet değil tabi olsa zaten erkeklerin girdiği yere giremem ben iğrenirimlmaz:ne kadar temizlensede e malum artık sık sık gidiyorum ilerleyen zamanlarda bebiş büyüdükçe dahada çoksık gideceğim ama hep aklıma takılıyor bebişimi sıkıştırıyor muyum diye afedersiniz ama artık karnım sıkışıyor normal olarak birde diyorum eskiden klozetmi var diye kafama takılıyor bazen bişey olmaz dimi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?