merhaba kızlar nasılsınız.
ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı
günaydın kızlar opuyorumnanaktanyenice hastaneden geldim iğne atsan yere düşmeyecek valla hastanede kan verdim öğleden sonra sonucumu alıcam nolur bizim için dua edin çok stresliyim şu anda test sonucum yine aynı çıkarsa kesin gönderecekmiş panik içindeyim şu an:sinifsinif::çok üzgünüm:
günaydın kızlar 45 kere yazmaya niyetlendim ama olmadı sinir küpü oldum...:s
herkes iyidir inş
ben ev taşıyorum çok yorgunum pazara tamamen geçicez inş yeni eve..
önemli değil canım hepimiz arada bakabiliyoruz birde site malum bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk bebeğimizi zaten 2.5 aylıkken kaybettik benim koruyucu iğnem yapıldı ama geçen hafta test yaptırdı kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı var mı diye bakılanbir test orda bir pozitif yazısı var dr testi tekrarlayalım yine aynısı çıkarsa izmire göndercem diyor bizim burda ayrıntılı ultrason diye bişey yok bebekte sorun var mı yok mu gelişiminde diye
sanada birazcık kızdımlmaz: boşver dr sağlıklı demiş ya ne güzel işte boyuda kısa olsun anne karnında doğduktan sonra nasıl olsa büyüyecek ben tekrar kaybettmekten ona bişey olmasından çok korkuyorum yoksa az hareket etmiş az kilo almış boyu kısaymış hiç umursamıyorum tek isteğim ona bişey olmaması:Saruboceq::Saruboceq:
canım benım ınsallah ıkıncı testınız olumlu cıkar üzülme sıkma canını pozitif düşün pozitif olsun hayatım yaa ...
cnm çok geçmiş olsun test sonucunu bugünmu alacaksın inş. hayırlı haberlerle gelırsınsağolun kızlaropuyorumnanaktan pozitif düşünmek istiyorum ama dün internette baya araştırdım hakikaten çok ciddi bir konu Allah korusun kaybetme riski bile var keşke hiç bakmasaydım dedim takmamaya çalışıyorum ilk kaybettiğimde koruyucu iğnem hemen yapılmıştı ve aradan çok fazla zaman geçmeden hamile kaldım korkuyorum oyüzden Allah tüm annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq: hakikaten annelik çok zor onu doğurana kadar taşımak nasıl büyük bir sorumluluk :CüvCüv:
maşallah bebişine cnm
İyiiyiz volesçim .....ya zaten zor giriyorum şimdide site bozuk......sen nasılsın kızımın arkadaşı nasıl...ya ben çarşamba randevum vardı doktordaydım kızımın kilosu çok güselde boyu accuk kısa geldi bana doktor normal diyo maşallah hatta 2 gün önde gidiyozda boyu yaaa.....22+3 tüm o gün kilo 560 gr. boy 18.44 cm çıktı acaba diyorum tam boy deilde baş popo mesafesinimi diyoki hıyar herif:kedi:
voles kızımın burnunu görcen o kadr güsel bi görsen gösleri şiş şiş ama çok tatlıydı yaaa
ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı
inş. canım:Saruboceq: pozitif düşüneyim ama testimin sonucu pozitif çıkmasın ozaman etkilenmiş oluyormuş beyninden karaciğerine gözlerine kadar heryeri risk altına giriyormuş internetten baktım biraz pozitif çıkarsa mutlaka gitmem gerekecek korkuyorum
gulsahcım tasınmıssınız bak bundanda haberım yok sımdı ogrenıyorum hayırlı olsun tatlım saglıkla mutlulutla oturun ınsallah
Allah kolaylık versin.bende 1 ay oldu evime taşınalı.taşıması yerleşmesi çok zor ama sonrası çok güzel.içine sinen bi evin olacaksa sonunda tüm çekilenlere değiyor.ama sen yinede dikkat et kendine ağır kaldırma çokda ayakda durma ne olur ne olmaz.
slmlar şekerler ohh be site düzeldi sanırım meger nekadar bagımlısı olmuşuz burasının
valla kendımı çok eksık hissettim hepinizi çok özledim herkes iyidir inş.opuyorumnanaktan
biz pek ii degiliz biliyorsunuz benım bebegın eşi aşagıdaydı 2gündür lekelenmem oluyor dün birazdaha fazlaydı bebegimde sankı dahada aşagıya indi yarın kontrolüm var bakalım doktor nedıyecek inş. oglum acele etmez gelmek için:sinifsinif:
panik yapma canım.umarım herşey yolunda gider sorun çıkmaz.sen gönlünü ferah tut duanı eksik etme.bizlerde senin için duacıyız.
Allah kolaylık versin.bende 1 ay oldu evime taşınalı.taşıması yerleşmesi çok zor ama sonrası çok güzel.içine sinen bi evin olacaksa sonunda tüm çekilenlere değiyor.ama sen yinede dikkat et kendine ağır kaldırma çokda ayakda durma ne olur ne olmaz.
camdalkalp38, snm2008, zeynepb, özlemzafer
sağolun kızlar. herşey yolunda gidiyodu şimdi bu diş ağrısı strese sokuyo hem beni hem oğlumu.biran önce geçsin artık.20'lik diş gitti ama hala acısı devam ediyor.
yağmur biraz dinsin gidicem dişçiye bakalım ne yapcak.nefret ediyorum o koltuktanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?