2010 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlar nasılsınız..
Biz iyiyiz biz oğlumla.. Bu ara en büyük zevkimiz akşamları kanepeye uzanıp onunla oyun oynamak.. Onun hereketlerini seyretmek inanılmaz mutlu ediyor beni.. İçim ürperiyor resmen:)

günaydın canım benim iyi olmanıza çok sevindim,bizde valla akşamaları uzanıyoruz hareketlerimize bakıyoruz çok güzel bişey valla insan çok tuhaf oluyo onunda canı var içimde pır pır ediyo diyorum canlarım benimm

günaydın kızlar opuyorumnanaktanyenice hastaneden geldim iğne atsan yere düşmeyecek valla hastanede kan verdim öğleden sonra sonucumu alıcam nolur bizim için dua edin çok stresliyim şu anda test sonucum yine aynı çıkarsa kesin gönderecekmiş panik içindeyim şu an:sinifsinif::çok üzgünüm:

günaydın canlar nasılsınız bugün... site hala bıraktığım gibi hiç düzelmemiş... :((

seldacım aynı şeyi bizde yapıyoruz babamızla:)) karnımı seyrediyoruz bi şekilden şekile sokuyo ki... dün resmen yamuk bi karnım vardı sol tarafa bi dayandı... çok komikti kaydirigubbakcemile3

ay gün arkadaşımla konuştum onun bebeğinin dün 40'ı oldu... telde konuşuyoruz arkadan sesi geliyo ıhh mıhh sesler çıkarıyo çok tatlıydı yaa içim gitti hayırlısıyla bi doğsa benimkide dedim... doğduktan sonrada içerde kalsaydı keşke dersin diyo:)) hiç uyutmuyomuş kız mahfolmuş.. 2 gündür annem yanımdada 4 saat bi uyudum diyo...

gülşahcım hayırlısıyla geç işallah canım yeni evine... bu ev mutluluğunuzu pekiştirir inşallah kocanla... yeni ev yeni yaşam... kavga gürültü yaşamazsınız inşallah....

tuğbacım üzülme tatlım inşallah güzel sonuçlar alıcaksın... izmire falan gerek kalmıycak... sen sıkma canını hayırlısıyla iyi haberler vericeksin bizlerede...

günaydın kızlar opuyorumnanaktanyenice hastaneden geldim iğne atsan yere düşmeyecek valla hastanede kan verdim öğleden sonra sonucumu alıcam nolur bizim için dua edin çok stresliyim şu anda test sonucum yine aynı çıkarsa kesin gönderecekmiş panik içindeyim şu an:sinifsinif::çok üzgünüm:

canım sakin ol insallah sonucunda bisey cıkmayacak hadi iyi haberlerini bekliyoruz kafanı baska seylerle mesgul etmeye calıs cnm..

melisa33, mydarling, ozlemzafer, plaj, snm2008+, srpp+ kızlar sizler nasılsınız? benim dünür nerelerde yok ortada...

günaydın canım benim iyi olmanıza çok sevindim,bizde valla akşamaları uzanıyoruz hareketlerimize bakıyoruz çok güzel bişey valla insan çok tuhaf oluyo onunda canı var içimde pır pır ediyo diyorum canlarım benimm

=) evet canım yaa.. korkuyorum bazen biliyomusun.. korku filmindeki canavarlar gibi oluyo kafası bir tarafa kayınca:))

allah yar ve yardımcınız olsun canım benim.. içini ferah tut .. dularım seninle

sağolun kızlaropuyorumnanaktan pozitif düşünmek istiyorum ama dün internette baya araştırdım hakikaten çok ciddi bir konu Allah korusun kaybetme riski bile var keşke hiç bakmasaydım dedim takmamaya çalışıyorum ilk kaybettiğimde koruyucu iğnem hemen yapılmıştı ve aradan çok fazla zaman geçmeden hamile kaldım korkuyorum oyüzden Allah tüm annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq: hakikaten annelik çok zor onu doğurana kadar taşımak nasıl büyük bir sorumluluk :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar:
melisa33, mydarling, ozlemzafer, plaj, snm2008+, srpp+ kızlar sizler nasılsınız? benim dünür nerelerde yok ortada...

İyiiyiz volesçim .....ya zaten zor giriyorum şimdide site bozuk......sen nasılsın kızımın arkadaşı nasıl...ya ben çarşamba randevum vardı doktordaydım kızımın kilosu çok güselde boyu accuk kısa geldi bana doktor normal diyo maşallah hatta 2 gün önde gidiyozda boyu yaaa.....22+3 tüm o gün kilo 560 gr. boy 18.44 cm çıktı acaba diyorum tam boy deilde baş popo mesafesinimi diyoki hıyar herif:kedi:

voles kızımın burnunu görcen o kadr güsel bi görsen gösleri şiş şiş ama çok tatlıydı yaaa
:nazar::nazar:

sağolun kızlaropuyorumnanaktan pozitif düşünmek istiyorum ama dün internette baya araştırdım hakikaten çok ciddi bir konu Allah korusun kaybetme riski bile var keşke hiç bakmasaydım dedim takmamaya çalışıyorum ilk kaybettiğimde koruyucu iğnem hemen yapılmıştı ve aradan çok fazla zaman geçmeden hamile kaldım korkuyorum oyüzden Allah tüm annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq: hakikaten annelik çok zor onu doğurana kadar taşımak nasıl büyük bir sorumluluk :CüvCüv:

Tuğbacım kusura bakma hayatım ya inan hastane kadar kalabalık burası o yüzden çok zor takip ediyorum....hayırdır neyin var geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine

Günaydın Kızlar....

çarşamba yarım gündü dünde tatildik bugün hiç gelesin yoktu valla çalışmak istemiyorum .

kızımla ben iyiyiz sizler nasılsınız okuduğumuz kadarı çok şükür ile bi sorun yok.dr kontrolu olanlar vardı Arya gözün aydın canım.

Selda annenler Çamlıcada mı gelince annenlere banada uğra çok yakınız.

ya bende uye oldum bana gelen gıden yok 2-3 hafta once uye olmustum hemde :umursamaz:

kızlarrrrr benımde sımdı mılupa numune paketım geldiiiiiiiii opuyorumnanaktan

Zeynap Allahtan başka birşey isteseymişsin keşke 20 dk içinde gerçekleşti bak.

inşallah sonuçlar iyi çıkarda İzmir falan uğraşmassın boşuna.İyi haberi alınca hemen yaz.

Tuğbacım kusura bakma hayatım ya inan hastane kadar kalabalık burası o yüzden çok zor takip ediyorum....hayırdır neyin var geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine

önemli değil canım hepimiz arada bakabiliyoruz birde site malum bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk bebeğimizi zaten 2.5 aylıkken kaybettik benim koruyucu iğnem yapıldı ama geçen hafta test yaptırdı kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı var mı diye bakılanbir test orda bir pozitif yazısı var dr testi tekrarlayalım yine aynısı çıkarsa izmire göndercem diyor bizim burda ayrıntılı ultrason diye bişey yok bebekte sorun var mı yok mu gelişiminde diye
sanada birazcık kızdım:olmaz: boşver dr sağlıklı demiş ya ne güzel işte boyuda kısa olsun anne karnında doğduktan sonra nasıl olsa büyüyecek ben tekrar kaybettmekten ona bişey olmasından çok korkuyorum yoksa az hareket etmiş az kilo almış boyu kısaymış hiç umursamıyorum tek isteğim ona bişey olmaması:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız.
ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı

Günaydın Kızlar....

çarşamba yarım gündü dünde tatildik bugün hiç gelesin yoktu valla çalışmak istemiyorum .

kızımla ben iyiyiz sizler nasılsınız okuduğumuz kadarı çok şükür ile bi sorun yok.dr kontrolu olanlar vardı Arya gözün aydın canım.

Selda annenler Çamlıcada mı gelince annenlere banada uğra çok yakınız.

Zeynap Allahtan başka birşey isteseymişsin keşke 20 dk içinde gerçekleşti bak.

inşallah sonuçlar iyi çıkarda İzmir falan uğraşmassın boşuna.İyi haberi alınca hemen yaz.

sağol canım inş. iyi haber alırımda yazarım :Saruboceq:

önemli değil canım hepimiz arada bakabiliyoruz birde site malum bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk bebeğimizi zaten 2.5 aylıkken kaybettik benim koruyucu iğnem yapıldı ama geçen hafta test yaptırdı kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı var mı diye bakılanbir test orda bir pozitif yazısı var dr testi tekrarlayalım yine aynısı çıkarsa izmire göndercem diyor bizim burda ayrıntılı ultrason diye bişey yok bebekte sorun var mı yok mu gelişiminde diye
sanada birazcık kızdım:olmaz: boşver dr sağlıklı demiş ya ne güzel işte boyuda kısa olsun anne karnında doğduktan sonra nasıl olsa büyüyecek ben tekrar kaybettmekten ona bişey olmasından çok korkuyorum yoksa az hareket etmiş az kilo almış boyu kısaymış hiç umursamıyorum tek isteğim ona bişey olmaması:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım ınsallah ıkıncı testınız olumlu cıkar üzülme sıkma canını pozitif düşün pozitif olsun hayatım yaa ... :nazar:

aynen canım benımde sınırlerım zıpladı valllahı...

Hadı gozun aydın yenı evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah cok yorma kendını dıkkat et hayatım...

gülşahcım hayırlı olsun yeni evin güle güle otur çok yorma kendini canım

saolun kızlar çok tşk ederim...

canım hayırlı olsun bende 10 gune kadar tasıycam. nasıl evden eve nakliyatla mı anlastınız ?

evet canım 300 tl ye taşıma şirketiyle anlaştık onlar taşıcak...toplancak herşeyi topladık biz...

Gülşahçım güle güle oturun inşallah ama dikkat et. Yavaş yavaş yap sakın kendini yorma ağır kaldırma.

canım gözün aydın çok dikkat et kendine fazla yorma emii

gülşahcım hayırlısıyla geç işallah canım yeni evine... bu ev mutluluğunuzu pekiştirir inşallah kocanla... yeni ev yeni yaşam... kavga gürültü yaşamazsınız inşallah.......

çok tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için...inş herşey çok güzel olcak...
yeni evim sıcacık çok sevimli...bebeğimizin beşiğinin yerini bile hazırladık...

ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı

ayy çok geçmiş olsun canım yaa..:(( allah şifa versin

gecmis olsun cnm..

Back