2010 Şubat Anneleri

Hay Allah ya sen geçen gün çektirdim dedin yanlışmı hatırlıyorum canım yinemi ağrıyo offff çok kötüüüü:teselli:

evet canım doğru hatırlıyorsun.cerrahi çekim yaptı hatta.dişin çoğu çeneye batıktı.ve 2 dikiş attı sanırım hala o yüzden iyileşemedi.bide ağzımda ipler dolanıp duruyo dişlerimin arasında doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.

sumifer geçmiş olsun diş ağrısı doğum sancısı-böbrek ağrısı derler ben çok çektim dişten ilaç alında 1-2 saat oyalıyor ama seninki daha ciddi bi durum sürekli ialçta alamazsın git bi dr a inşallah mudahale ederler.

kızlarr sabah esımı ıse yollarken acıktıgımı hıssettım 1 bardak meyve suyu ıctım bı kac tane bebe bıskuvısı attım agzıma gerı yattım ve uyuyabıldımmı... hayırrrrrrrrrrr cunku benımkı resmen horon teptı ıcerde... bıleydım her sabah meyve suyu ıcer bebe bıskuvısı yerdım o nasıl bı harekettı oyle yaaa kaydirigubbakcemile3

bizimkide elma ve ceviz hastası kaydirigubbakcemile3 onları yiyince hiç durmuyo
ha bide bu aralar babutsa diye bi grup var onların oynak bi şarkısı var bilirsiniz o çıktımı film kopuyo sırnaşık şey karnımda depremler oluyo annemle eşimde şahit oldular öldük gülmekten
oynak olcak benim kız hihoyyyt

sumifer geçmiş olsun diş ağrısı doğum sancısı-böbrek ağrısı derler ben çok çektim dişten ilaç alında 1-2 saat oyalıyor ama seninki daha ciddi bi durum sürekli ialçta alamazsın git bi dr a inşallah mudahale ederler.

sinem evde anlaşmışsınız hadi hayırlı olsun bi dahaki sefer e inşallah kendi evine geçersiz.

evet canım doğru hatırlıyorsun.cerrahi çekim yaptı hatta.dişin çoğu çeneye batıktı.ve 2 dikiş attı sanırım hala o yüzden iyileşemedi.bide ağzımda ipler dolanıp duruyo dişlerimin arasında doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.

hadi yaaa hay Allah korkmada parçamı kaldı içinde acep..... yada apse yaptı antibiyotik verir büyük ihtimalle geçmiş olsun güselim:1hug:

kızlarr sabah esımı ıse yollarken acıktıgımı hıssettım 1 bardak meyve suyu ıctım bı kac tane bebe bıskuvısı attım agzıma gerı yattım ve uyuyabıldımmı... hayırrrrrrrrrrr cunku benımkı resmen horon teptı ıcerde... bıleydım her sabah meyve suyu ıcer bebe bıskuvısı yerdım o nasıl bı harekettı oyle yaaa kaydirigubbakcemile3

ah yerim ben onun hareketlerini bazen çok hareketli oluyolar evet demekki seninki meyve suyunu seviyo zeynepcim oh oh ne güzel

merhaba kızlar....epeydir giremiyordum.zeyno grip oldu biraz agır geçiriyoruz.ateşi falan yüksekti.üç gündür iyi degildi çok şükür bügun iyi artık geçirmeye başladık sanaram.ama bendede takaat kalmadı.çocuklara ilaç içirmek ne kadar zor oluyo kırk takla atıyosun.tabi ateşide olunca korktum bu domuz gribi falan ortaya çıkınca panik oldum üstüne bide kareşe gidip orda aldı gribi iyici huylnamıştım.çok şükür öyle birşey yot ama huylandım hemen.şimdi uyuyo ateşide yok.
ben sanırımkreşten alacagım bu kızı ortookta bu salgın varken ben gönderemeyecegim.sürekli korku içinde kalacagım aceba kinden aldı ne oldu,nasıl oldu.ayy insan evlat olunca kan sular duruyo.zaten evdeyim.seneye biraz daha büyümüş olur ozaman göndercegim.çünkü ilk grip oluşunda çok korttum.ama bu ilk olmayacak.ondan dolayı eşimede dedim göndermeyecegim diye...
neyse sezler nasılsıız geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.

çakırgölünün bana gönderdigi mesajdan haberniz olmuş sanırım.artık ne oldugunu biliyoruz..çok çok üzüldüm rabbim yardımcısı olusn.bizler çok üzüldük kim bilir o ne durumdadır.inşallah tekrar bir melek nasip eder rabbim ona saglıklı sıhatli .....

ben tabi zeynodar dolayı hem yorgun veda uykusuzum.gece kaç defa kalkıyosun ateş ölç.ilaç içir..dinlenmeye ihtiyacım var aslında..iyice iyeleşsinde kocaya devredecegim zeynoyu...

benimde pazartesi randevum var .ipek kızımı görecegim.tabi şeker yükselmesi içinde gidiyorum.işte rutin kontrol..ben iyim çok şükür...epey anlattım sizler nasılsınız bu arada.varmı bi degişiklik....

hosgeldın papatyacım... cok buyuk gecmıs olsun neysekı kotu bısey degılmıs zeynonunkı... cakırdan haberımız war hepımız cok uzulduk Allah ım sabırlar versın yardımcısı olsun...
ıpegın nasıl benım ıpegım cok ıyı masallah topıkte 2 ıpek oldu bu arada :asigim:

GÜlŞahÇım hayırlı olsun yenı evın dıkkat et canım
tuĞba ınŞallah ıı Çıkar canım sonuÇların
selda ne gÜzel canım ben daha yenı yenı hıssedıyom bıŞıler ondan bıle emın deĞılım
dÜnÜrÜm burdayım Şekerım nasılsın_,
tekrar merhaba kzılar sızler nasılsınız?

CıCıLıBıCCıLı sakın ağır kaldırma....ya bu sorun bendede vardıda Allaha şükür son gittiğimde bişi demedi ....o ilerleyen aylarda normale döner diyolar ama sen bol bol dinlen ....ben normaldede çok hreketsiz biriyim

merhaba kızlar....epeydir giremiyordum.zeyno grip oldu biraz agır geçiriyoruz.ateşi falan yüksekti.üç gündür iyi degildi çok şükür bügun iyi artık geçirmeye başladık sanaram.ama bendede takaat kalmadı.çocuklara ilaç içirmek ne kadar zor oluyo kırk takla atıyosun.tabi ateşide olunca korktum bu domuz gribi falan ortaya çıkınca panik oldum üstüne bide kareşe gidip orda aldı gribi iyici huylnamıştım.çok şükür öyle birşey yot ama huylandım hemen.şimdi uyuyo ateşide yok.
ben sanırımkreşten alacagım bu kızı ortookta bu salgın varken ben gönderemeyecegim.sürekli korku içinde kalacagım aceba kinden aldı ne oldu,nasıl oldu.ayy insan evlat olunca kan sular duruyo.zaten evdeyim.seneye biraz daha büyümüş olur ozaman göndercegim.çünkü ilk grip oluşunda çok korttum.ama bu ilk olmayacak.ondan dolayı eşimede dedim göndermeyecegim diye...
neyse sezler nasılsıız geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.

çakırgölünün bana gönderdigi mesajdan haberniz olmuş sanırım.artık ne oldugunu biliyoruz..çok çok üzüldüm rabbim yardımcısı olusn.bizler çok üzüldük kim bilir o ne durumdadır.inşallah tekrar bir melek nasip eder rabbim ona saglıklı sıhatli .....

ben tabi zeynodar dolayı hem yorgun veda uykusuzum.gece kaç defa kalkıyosun ateş ölç.ilaç içir..dinlenmeye ihtiyacım var aslında..iyice iyeleşsinde kocaya devredecegim zeynoyu...

benimde pazartesi randevum var .ipek kızımı görecegim.tabi şeker yükselmesi içinde gidiyorum.işte rutin kontrol..ben iyim çok şükür...epey anlattım sizler nasılsınız bu arada.varmı bi degişiklik....

hoşgeldin papatyacım çok geçmiş olsun zeynomuzada bencede şu riskli günlerde kreşten alman en manıtklısı olucak herşeyden korkar olduk çocuklar dahada hassas oluyo,sende biraz dinlen o uyurken bari evet çakırgözlüye çok üzüldük ama dahada haber yok,herşey güzel şuan için canım

cicilibicili ,sumifer senin diş için geçmiş olsun canımm.cicilibicili sanada geçmiş olsun inşallah hemen gelmek istemez.desene oglum gelme biraz rahatına bak orda diyekaydirigubbakcemile3
camdankalap kolay gelsin eviçin sanada..ya biri dahamı taşınıyordu bilemedim kusura bakmayın...
zeynep sagol canım.evet artaltıyoruz çok şükür.benim ipekte çok iyi ...sanırım...pazartesi kontrolum var ozaman görecegim inşallah bir aydır görmüyorum zaten.şeker yükselmesi için korkuyorum çünkü abarttım yemeyi valla yüksek çıkacak diye korkuyorm şimdide o telaş sardı beni...artık öyle tapikler atıyorki ne kadar büyüdüklerini resmen anlıyosun...

aynen öyle 11de ilaç içiyosam gece 1de ilacın etkisi geçiyor ve hoopp ben ayaktayım.bakalım ne diyecek bugün dr.

eğer bu doğum sancısına eş bir ağrıysa yandık desene.gözüm, kulağım, boğazım her yanıma vuruyo ağrısı.çektirmeden önce 5 günlük bi antibiyotik kullandım ama bakalım inşallah bir daha kullanmam gerekmez.

hadi yaaa hay Allah korkmada parçamı kaldı içinde acep..... yada apse yaptı antibiyotik verir büyük ihtimalle geçmiş olsun güselim:1hug:

:1shok: ayyyy kalmasın içerde bişey ne olur.ama dişi çektikten sonra gördüm kocaman kökleri vardı.şimdi orası tam iyileşemediği için yemek parçalarıda giriyor olabilir.dua edin bakalım ne diycek.inşallah bir daha bi operasyon yapmaz :çok üzgünüm:

papatyacım geÇmıŞ olsun
summıfer geÇmıŞ olsun canım
aryacım gÖzÜn aydın maŞallah
ay geÇmıŞı okuyamıyoruym kı kaÇırdıĞım varsa kusura bakmayın artıkın

zeynepÇım hoŞbulduk Şeker
cıcılı bıcılı ınŞallah vakıtlıce gelır canım senın mınık

hoşgeldin papatyacım çok geçmiş olsun zeynomuzada bencede şu riskli günlerde kreşten alman en manıtklısı olucak herşeyden korkar olduk çocuklar dahada hassas oluyo,sende biraz dinlen o uyurken bari evet çakırgözlüye çok üzüldük ama dahada haber yok,herşey güzel şuan için canım

haklısın canım.alacagım şu pazartesi gelsin gidip konuşacagım.zaten evdeyim çalışsam zorunlu olsa neyse.ben sadece onun için bi degişiklik olsun istemiştim ama yok korkup duruyorum.kızlar burdada çıktı üç dört kişide domuz gribi .üçü yabanca uyruklu biri ortaokul ögrencisi.yani alacagım kızım evimde dizimin dibinde dursun....

sen nasılsın canım bizin çogu randevu günlerimiz bir olrdu sen ne zaman gidiyosun.ben pazartesi gidecegim....

yazamadıgım kızlar nasılsınız..hımmm...

papatyacım geÇmİŞ olsun
summİfer geÇmİŞ olsun canım
aryacım gÖzÜn aydın maŞallah
ay geÇmİŞİ okuyamıyoruym kİ kaÇırdıĞım varsa kusura bakmayın artıkın

sagol bi tanem.senin sanırım tansiyon düzeliyo.çok sevindim canım.inşallah başka bişeyle karşılışmadan evlatlarımızı kucagımıza alırım hepimizde:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar nasilsiniz ya su site ne olcak boyle tum gun girmek icin ugrasiyoz vala cok uzucu bisiakannehir

Back