2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız.
ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı

Canım hosgeldın yınemı tuttu dişin ya uff allah yardımcın olsun git bakalım ne dıyecek doktor inşallah düzelir canım benım ..:çok üzgünüm:

kızlar gunaydın... gecmıse bakamıyorum noluyo bu sıteye anlamadım sınır oldum herkesten bı haberım :olmaz:
sumıfer senın yazını gordum tatlım gıt bugun dıscıye bakalım ne dıcek ıns hemencecık atlatırsın bu surecı cok gecmıs olsun...
burcu sorma kuzum ya baska bısey ısteseymısım olucakmıs o an ne şans ama zemuszemus
tugba tatlım ıcını ferah tut korkma canım bak bebısın 25 haftalık 7.ayına gırmıs Allah ın ıznıyle sagsaglım alıcaksın kucagına sende kotu dusuncelerı kov aklından...

gulsahcım tasınmıssınız bak bundanda haberım yok sımdı ogrenıyorum hayırlı olsun tatlım saglıkla mutlulutla oturun ınsallah :nazar:

günaydın kızlar opuyorumnanaktanyenice hastaneden geldim iğne atsan yere düşmeyecek valla hastanede kan verdim öğleden sonra sonucumu alıcam nolur bizim için dua edin çok stresliyim şu anda test sonucum yine aynı çıkarsa kesin gönderecekmiş panik içindeyim şu an:sinifsinif::çok üzgünüm:

panik yapma canım.umarım herşey yolunda gider sorun çıkmaz.sen gönlünü ferah tut duanı eksik etme.bizlerde senin için duacıyız.

günaydın kızlar 45 kere yazmaya niyetlendim ama olmadı sinir küpü oldum...:s
herkes iyidir inş
ben ev taşıyorum çok yorgunum pazara tamamen geçicez inş yeni eve..

Allah kolaylık versin.bende 1 ay oldu evime taşınalı.taşıması yerleşmesi çok zor ama sonrası çok güzel.içine sinen bi evin olacaksa sonunda tüm çekilenlere değiyor.ama sen yinede dikkat et kendine ağır kaldırma çokda ayakda durma ne olur ne olmaz.

slmlar şekerler ohh be site düzeldi sanırım meger nekadar bagımlısı olmuşuz burasının
valla kendımı çok eksık hissettim hepinizi çok özledim herkes iyidir inş.opuyorumnanaktan

biz pek ii degiliz biliyorsunuz benım bebegın eşi aşagıdaydı 2gündür lekelenmem oluyor dün birazdaha fazlaydı bebegimde sankı dahada aşagıya indi yarın kontrolüm var bakalım doktor nedıyecek inş. oglum acele etmez gelmek için:sinifsinif:

önemli değil canım hepimiz arada bakabiliyoruz birde site malum bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk bebeğimizi zaten 2.5 aylıkken kaybettik benim koruyucu iğnem yapıldı ama geçen hafta test yaptırdı kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı var mı diye bakılanbir test orda bir pozitif yazısı var dr testi tekrarlayalım yine aynısı çıkarsa izmire göndercem diyor bizim burda ayrıntılı ultrason diye bişey yok bebekte sorun var mı yok mu gelişiminde diye
sanada birazcık kızdım:olmaz: boşver dr sağlıklı demiş ya ne güzel işte boyuda kısa olsun anne karnında doğduktan sonra nasıl olsa büyüyecek ben tekrar kaybettmekten ona bişey olmasından çok korkuyorum yoksa az hareket etmiş az kilo almış boyu kısaymış hiç umursamıyorum tek isteğim ona bişey olmaması:Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim ya kıss doktorlar anca korkutuyo aklına hiç kötü bişi getirme güselim işallah bu sefer olcak Allahın izniyle teknoloji çok ilerledi kimleri doğurtuyolar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

haklısın ben biraz fazla bilmişim çok kurcalarım işte böle kurcalarım hep gudubetim gudubetkaydirigubbakcemile3

canım benım ınsallah ıkıncı testınız olumlu cıkar üzülme sıkma canını pozitif düşün pozitif olsun hayatım yaa ... :nazar:

inş. canım:Saruboceq: pozitif düşüneyim ama testimin sonucu pozitif çıkmasın ozaman etkilenmiş oluyormuş beyninden karaciğerine gözlerine kadar heryeri risk altına giriyormuş internetten baktım biraz pozitif çıkarsa mutlaka gitmem gerekecek korkuyorum

bu site beni deli ediyo ya buneyaa kızlar herkes iyi demi szileri çok öpüyorum sevgilerrr

sağolun kızlaropuyorumnanaktan pozitif düşünmek istiyorum ama dün internette baya araştırdım hakikaten çok ciddi bir konu Allah korusun kaybetme riski bile var keşke hiç bakmasaydım dedim takmamaya çalışıyorum ilk kaybettiğimde koruyucu iğnem hemen yapılmıştı ve aradan çok fazla zaman geçmeden hamile kaldım korkuyorum oyüzden Allah tüm annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq: hakikaten annelik çok zor onu doğurana kadar taşımak nasıl büyük bir sorumluluk :CüvCüv:
cnm çok geçmiş olsun test sonucunu bugünmu alacaksın inş. hayırlı haberlerle gelırsın
:nazar::nazar::nazar:

İyiiyiz volesçim .....ya zaten zor giriyorum şimdide site bozuk......sen nasılsın kızımın arkadaşı nasıl...ya ben çarşamba randevum vardı doktordaydım kızımın kilosu çok güselde boyu accuk kısa geldi bana doktor normal diyo maşallah hatta 2 gün önde gidiyozda boyu yaaa.....22+3 tüm o gün kilo 560 gr. boy 18.44 cm çıktı acaba diyorum tam boy deilde baş popo mesafesinimi diyoki hıyar herif:kedi:

voles kızımın burnunu görcen o kadr güsel bi görsen gösleri şiş şiş ama çok tatlıydı yaaa
:nazar::nazar:
maşallah bebişine cnm
ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı

çok geçmiş olsun cnm

inş. canım:Saruboceq: pozitif düşüneyim ama testimin sonucu pozitif çıkmasın ozaman etkilenmiş oluyormuş beyninden karaciğerine gözlerine kadar heryeri risk altına giriyormuş internetten baktım biraz pozitif çıkarsa mutlaka gitmem gerekecek korkuyorum

Anladım canım test sonucunun negatıf cıkması gerekıyor demekkı... hepımız duacıyız canım senın ıcın ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın:nazar:

gulsahcım tasınmıssınız bak bundanda haberım yok sımdı ogrenıyorum hayırlı olsun tatlım saglıkla mutlulutla oturun ınsallah :nazar:

taşıncam inş canım pazar günü...çok saol

Allah kolaylık versin.bende 1 ay oldu evime taşınalı.taşıması yerleşmesi çok zor ama sonrası çok güzel.içine sinen bi evin olacaksa sonunda tüm çekilenlere değiyor.ama sen yinede dikkat et kendine ağır kaldırma çokda ayakda durma ne olur ne olmaz.

saol canım evet çok zor ya saolsun yengelerim annem teyzem koşturdular ama ev sahibi olarak dolanmak bile yoruyo mafoldumben
inş yerleşince tadını çıkarıcam...

Hay Allah ya sen geçen gün çektirdim dedin yanlışmı hatırlıyorum canım yinemi ağrıyo offff çok kötüüüü:teselli:

camdalkalp38, snm2008, zeynepb, özlemzafer
sağolun kızlar. herşey yolunda gidiyodu şimdi bu diş ağrısı strese sokuyo hem beni hem oğlumu.biran önce geçsin artık.20'lik diş gitti ama hala acısı devam ediyor.
yağmur biraz dinsin gidicem dişçiye bakalım ne yapcak.nefret ediyorum o koltuktanda

slmlar şekerler ohh be site düzeldi sanırım meger nekadar bagımlısı olmuşuz burasının
valla kendımı çok eksık hissettim hepinizi çok özledim herkes iyidir inş.opuyorumnanaktan

biz pek ii degiliz biliyorsunuz benım bebegın eşi aşagıdaydı 2gündür lekelenmem oluyor dün birazdaha fazlaydı bebegimde sankı dahada aşagıya indi yarın kontrolüm var bakalım doktor nedıyecek inş. oglum acele etmez gelmek için:sinifsinif:

canım bişey olmaz kötü düşünme lütfen keşke doktorunu bi arasaydın ya öncee

panik yapma canım.umarım herşey yolunda gider sorun çıkmaz.sen gönlünü ferah tut duanı eksik etme.bizlerde senin için duacıyız.

sağol canım seninde dişin hala geçmemiş galiba tekrar geçmiş olsun benimde çok ağrıyan bir dişim vardı çok şanslıyımki hamile kalmadan önce kanal tedavisi yaptırdım
inş. diğer dişlerde bir sorun çıkmaz bende dişten çok çektim seni anlıyorum inş. bir an önce iyileşir :Saruboceq:

kızlarr sabah esımı ıse yollarken acıktıgımı hıssettım 1 bardak meyve suyu ıctım bı kac tane bebe bıskuvısı attım agzıma gerı yattım ve uyuyabıldımmı... hayırrrrrrrrrrr cunku benımkı resmen horon teptı ıcerde... bıleydım her sabah meyve suyu ıcer bebe bıskuvısı yerdım o nasıl bı harekettı oyle yaaa kaydirigubbakcemile3

camdalkalp38, snm2008, zeynepb, özlemzafer
sağolun kızlar. herşey yolunda gidiyodu şimdi bu diş ağrısı strese sokuyo hem beni hem oğlumu.biran önce geçsin artık.20'lik diş gitti ama hala acısı devam ediyor.
yağmur biraz dinsin gidicem dişçiye bakalım ne yapcak.nefret ediyorum o koltuktanda

geçmiş olsun canım hay allah geçmedi gitti desene

cicilibicili bı doktorunu arasana tatlım belkı bugun cagırır... ınternette okumustum bazı haftalarda bebegın esı assagıda olabılıyomus sonra tekrar duzelıyomus sende uzme kendını oda duzelır Allah ın ıznıyle...

cicili bicili sağol canım evet bugün 2.30ta alcam Allahım sanada kolaylık versin ama bencede dr bir görüş ne olur olmaz gerçi yarın kontrolünde varmış

merhaba kızlar....epeydir giremiyordum.zeyno grip oldu biraz agır geçiriyoruz.ateşi falan yüksekti.üç gündür iyi degildi çok şükür bügun iyi artık geçirmeye başladık sanaram.ama bendede takaat kalmadı.çocuklara ilaç içirmek ne kadar zor oluyo kırk takla atıyosun.tabi ateşide olunca korktum bu domuz gribi falan ortaya çıkınca panik oldum üstüne bide kareşe gidip orda aldı gribi iyici huylnamıştım.çok şükür öyle birşey yot ama huylandım hemen.şimdi uyuyo ateşide yok.
ben sanırımkreşten alacagım bu kızı ortookta bu salgın varken ben gönderemeyecegim.sürekli korku içinde kalacagım aceba kinden aldı ne oldu,nasıl oldu.ayy insan evlat olunca kan sular duruyo.zaten evdeyim.seneye biraz daha büyümüş olur ozaman göndercegim.çünkü ilk grip oluşunda çok korttum.ama bu ilk olmayacak.ondan dolayı eşimede dedim göndermeyecegim diye...
neyse sezler nasılsıız geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.

çakırgölünün bana gönderdigi mesajdan haberniz olmuş sanırım.artık ne oldugunu biliyoruz..çok çok üzüldüm rabbim yardımcısı olusn.bizler çok üzüldük kim bilir o ne durumdadır.inşallah tekrar bir melek nasip eder rabbim ona saglıklı sıhatli .....

ben tabi zeynodar dolayı hem yorgun veda uykusuzum.gece kaç defa kalkıyosun ateş ölç.ilaç içir..dinlenmeye ihtiyacım var aslında..iyice iyeleşsinde kocaya devredecegim zeynoyu...

benimde pazartesi randevum var .ipek kızımı görecegim.tabi şeker yükselmesi içinde gidiyorum.işte rutin kontrol..ben iyim çok şükür...epey anlattım sizler nasılsınız bu arada.varmı bi degişiklik....

Back