2010 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar neden düzelmedi ya bu site dün hiç giremedim biliyosunuz misafirlerim vardı akşam yemeğinede kaldılar hiç giremedim allahtan kayınvalidem yaptı yemekleri ama yinede yorulmuşum bugün dinlenecem artık sizler nasılsınız milipadan banada geldi paket
denizkızılı allah yardımcısı olsun inşallah erken doğum olmaz canım

fatoşcum maşallah iyi ağırlamışsın. ne kadar da sen yapmasan, şimdi onun temizliği de çıkar.. Neyse her biri Allah kurtarsın dediyse, bir sürü dua almışsındır yerimseniben iyi yönünden bakmak lazım :)

evet yarencim öle tabi onlar gider gitmez süpürge tuttum zaten can sağlığı olsun canım geliyo geçiyo 15 kasımada amcamızın gelinine gitrçez dönüşümlü olarak tam gaz

Günaydın kızlar. Ben de bugün işe geldim artık ama kafam hala ağır:bbo: Haftasonu da dinlenince tamamen iyileşirim herhalde artık:Saruboceq:
Fatoşçum hadi atlatmışsın gözün aydın.
Benim niye milupa paketim gelmiyor yaa 2 ay oldu üye olalı adresim falan da doğru:oklava:

günaydın serapçım gelir canım banada hemen gelmedi 2 gün önce geldi işte ama bayağı oldu üye olalı

Denizkızıl geçmiş olsun canım işallha zamanında gelir bebek.....

Günaydın kızlar ya kanser ettı benı bu sıte 2 saatte acılıyor yazıdıgımı gonderemıyorum vs... nasılsınız? bızı sorarsanız şimdilik cok buyuk bır problemmımz yok ayak agrıları dısında helede gecelerı cok agrıyor uykumuzu pek alamıyoruz oyuzden boyle devam edecek son aya kadar galıba ne yapalım...

günaydın kızlar 45 kere yazmaya niyetlendim ama olmadı sinir küpü oldum...:s
herkes iyidir inş
ben ev taşıyorum çok yorgunum pazara tamamen geçicez inş yeni eve..

günaydın kızlar 45 kere yazmaya niyetlendim ama olmadı sinir küpü oldum...:s
herkes iyidir inş
ben ev taşıyorum çok yorgunum pazara tamamen geçicez inş yeni eve..

aynen canım benımde sınırlerım zıpladı valllahı...

Hadı gozun aydın yenı evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah cok yorma kendını dıkkat et hayatım...

kızlar merhaba sitede sorun var yanlış anlamayn giremiyorum siteye sorun var hepinize günaydınlar sizleri çok seviyoruzzzz

Günaydın hanımlar nasılsınız..
Biz iyiyiz biz oğlumla.. Bu ara en büyük zevkimiz akşamları kanepeye uzanıp onunla oyun oynamak.. Onun hereketlerini seyretmek inanılmaz mutlu ediyor beni.. ıçim ürperiyor resmen:)

Gülşahçım güle güle oturun inşallah ama dikkat et. Yavaş yavaş yap sakın kendini yorma ağır kaldırma.

Back