2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese dün aşımızı olduk ama şükür bişeyimiz yok sadece vurulduğu an çok yaktı sonrasında bir ağrı olmadı sumifer geçmiş olsun yağmur2009 aramıza hoş geldin oğlumla bugün tören yerinden geçtik oda gördü 29 ekim cumhuriyet bayramını sizlerinde kutlu olsun bayramınız

günaydın canım ne güzel ağrısız atlatmışsın:nazar: benim baya kötü olmuştu ikinciyi vurdurmaya korkuyorum ama dr kesin yaptır dedi:1ninca:
ne güzel oğluşunda gördü demek benimkide bayram olduğunu anladı galiba tepinip duruyor :emir_bebek:alkisalkisalkis

günaydın canım ne güzel ağrısız atlatmışsın:nazar: benim baya kötü olmuştu ikinciyi vurdurmaya korkuyorum ama dr kesin yaptır dedi:1ninca:
ne güzel oğluşunda gördü demek benimkide bayram olduğunu anladı galiba tepinip duruyor :emir_bebek:alkisalkisalkis

sağol canım benim oğlumda gördü töreni tören yürüyüşü yapıyor galiba içerde

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir
biz iyiyiz sadece sol bacağım çok kasılıyor yürümekte zolanıyorum
ama ne yapalım az kaldı sıkıyoruz dişimizi

Sagol canım sanada günaydın , bacak agrısı bendede var helede dün aksam sol bacagım bır tuttu agladım artık agrıdan cok agrıyor ama gece bıle uyutmuyor artık boyle seylere alısıcaz galıba :çok üzgünüm:

günaydın canım biz iyiz aynen benimde sağ bacağım çok kasılıyor sabha işe gelmek öldürüyor beni 7 ayı doldurunca ayrılıcam izne

günaydın canıma.s. dr sana magnezyum verdi mi hiç olmazsa biraz rahatlatır ben gerçi içmeyi bıraktım süt içiyorum her sabah koca bir bardak bacağımda kasılmıyor artık el kol uyuşmalarımda geçti ilaçlardan sıkıldım ya -tatlicadiarzu-

slm kızlar herkese gunaydın

nasılsınız bakalım,benm sorunlarım hala devam edıyo maleseferken dogum rıskı tasıyorum,her an 2010 subat annesı degılde ocak annesı olabılırım yada 2009 aralık annesı falan
rısklıyım yanı,bebek cok asagıda,dua edın neolur zamanında dogurmak ıstıyorum

nasılsınız bakalım,benm sorunlarım hala devam edıyo maleseferken dogum rıskı tasıyorum,her an 2010 subat annesı degılde ocak annesı olabılırım yada 2009 aralık annesı falan

Allah yardımcın olsun canım inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına erken bile doğsa ama çok dikkat et canım fazla yorulmamaya çalış dua ederiz tabiki :Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun..turkbayragi
Yarın doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz var çok heyecanlıyım.. Umarım herşey yolundadır..:Saruboceq: Bebeğimi çok özledim.hihoyyyt

Canım Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle inşallah vaktinde, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..:Saruboceq: Kendine çok dikkat et..

kızlar gunaydın...
kımsecıler yok sıtede...
herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsunnn turkbayragi
aksam esım ve bı kac arkadasla bogazda bayram kutlamalarını ızlemeye gıdıcez :sm_cool:
sumıfer tatlım gecmıs olsun bende 20lık cektırdım cerrahı yolla gecen sene bılırım agrısını acısını ama 1 haftaya duzelır dıkıslerınde alınır korkma canım...
ayshe umarım olabıldıgınce gec gerceklesır dogumun cok dıkkat et kendıne fazla ayakta kalmaz az kalmıs zaten az daha sık dısını dualarımız senınle...

sağol canımŞenizzehra canım inş. güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:bebişinide görcen ne kadar güzel şimdi nasıl sabırsızlanmışssındır sensositosositosositososito

kızlar gunaydın...
kımsecıler yok sıtede...
aksam esım ve bı kac arkadasla bogazda bayram kutlamalarını ızlemeye gıdıcez :sm_cool:
sumıfer tatlım gecmıs olsun bende 20lık cektırdım cerrahı yolla gecen sene bılırım agrısını acısını ama 1 haftaya duzelır dıkıslerınde alınır korkma canım...
ayshe umarım olabıldıgınce gec gerceklesır dogumun cok dıkkat et kendıne fazla ayakta kalmaz az kalmıs zaten az daha sık dısını dualarımız senınle...

biz burdayız ya kız aşkolsun :sinifsinif:
seninde kutlu olsun canım daha nice bayramlara inş.alkisalkisalkis:sm_cool: ne güzel boğazda çok güzel kutlamalar oluyor tvdan görmüştüm bizim yerimizede izle kaydirigubbakcemile5

biz burdayız ya kız aşkolsun :sinifsinif:
seninde kutlu olsun canım daha nice bayramlara inş.alkisalkisalkis:sm_cool: ne güzel boğazda çok güzel kutlamalar oluyor tvdan görmüştüm bizim yerimizede izle kaydirigubbakcemile5

ızlerım tabı tatlım resımlerınıde ceker koyarım sıteye tabı karanlıkla ne derece gorulur bılmem :içelim:
canım bugun kırmızı sarap ıstıyo dun butun gece ruyamda sarap ıctım agzımda resmen tadı kaldı ya of ama vıtrınden bana bakıyo şişe bende ona bakıyorum bakısıyoruz :roflol:

Sumifer geçmis olsun canim umarim çabucak geçer dis agrisi çok zor oluyo

Herkeslere günaydın bayanlar ,

Sumifer arkadasım cok ama cok gecmıs olsun vallahı bende senı merak etmısdım ne oldu acaba diye kac gundur yoktun sitede de sorunlar vardı belki giremiyordur diye düşündüm kendi kendime ama çok acı cekmıssın canım ya cok ama cok gecmıs olsun benımde en korktugum olay dil olayı ınsallah olmaz bırdaha canım ...

geçmiş olsun canım yaa.s. bende de hep diş korkusu var zaten ama baya acı çekmişşsin inş. çabuk iyileşir ne yapalım annesi bebişlerimize feda olsun herşeye onlar için katlanıyoruz ama tekrar olmaz bir daha inş. :Saruboceq: bundan sonra ağrı sancı çekmezsin :teselli:

günaydın herkese dün aşımızı olduk ama şükür bişeyimiz yok sadece vurulduğu an çok yaktı sonrasında bir ağrı olmadı sumifer geçmiş olsun yağmur2009 aramıza hoş geldin oğlumla bugün tören yerinden geçtik oda gördü 29 ekim cumhuriyet bayramını sizlerinde kutlu olsun bayramınız

kızlar gunaydın...
kımsecıler yok sıtede...

sağolun kızlar bugün biraz daha iyiyim.Hamilelikte kimse diş ağrısı çekmesin.
Kayınvalidem, annem ve teyzem ankara'ya bi cenaze için gitmişlerdi.bugün dönüyorlar.yemek hazırlıycam onlara.annemler kayınvalidemi bırakıp istanbula devam edecekler.1-2 saatliğinede olsa annemi görüp hasret gideririm artık.:1hug:

kızlar size bi haberim var.
ben milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum 2 3 hafta önce.biraz önce kapı çaldı kurye geldi.anne bebek kulübü oğluşuma hediyeler göndermiş.:teytey:
nıvea'nın yeni doğan ıslak mendili, hugguıs ın yeni doğan tekli bebek bezi, buzdolabı magneti, nıvea bebek saç ve vücut kremi, anne sütü olması için poşet çay, (tabi bunlar tanıtım boyu) bebek gelişimi hakkında çok aydınlatıcı kitapcık ve cd.
üye olmayanlar varsa sizlerde üye olun.bilgiler çok güzel hemde oğluma hediye gelmesi dahada güzel :asigim:

selam kızlar.

Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.turkbayragi

bizim sabah tatildi, şimdi işe geldim..

sumifer geçmiş olsun canım. ben de bir diş çektirdim, hamilelik döneminde. ama seninki daha zordur eminim. inş hemencecik geçer..

ayşe'cim Allah yardımcın olsun, bebeğin zamanında gelir inş.

zehra'cım yarın iyi haberlerle gelirsin inş.

yağmur2009 hoşgeldin aramıza..

Back