Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese dün aşımızı olduk ama şükür bişeyimiz yok sadece vurulduğu an çok yaktı sonrasında bir ağrı olmadı sumifer geçmiş olsun yağmur2009 aramıza hoş geldin oğlumla bugün tören yerinden geçtik oda gördü 29 ekim cumhuriyet bayramını sizlerinde kutlu olsun bayramınız
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun coşkulu olsun arkadaşlar. Çocuklarımız da onların torunları da bu bayramı coşkuyla kutlasınlar temenni ediyorum.
günaydın canım ne güzel ağrısız atlatmışsınbenim baya kötü olmuştu ikinciyi vurdurmaya korkuyorum ama dr kesin yaptır dedi:1ninca:
ne güzel oğluşunda gördü demek benimkide bayram olduğunu anladı galiba tepinip duruyoralkisalkisalkis
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir
biz iyiyiz sadece sol bacağım çok kasılıyor yürümekte zolanıyorum
ama ne yapalım az kaldı sıkıyoruz dişimizi
slm kızlar herkese gunaydın
nasılsınız bakalım,benm sorunlarım hala devam edıyo maleseferken dogum rıskı tasıyorum,her an 2010 subat annesı degılde ocak annesı olabılırım yada 2009 aralık annesı falan
rısklıyım yanı,bebek cok asagıda,dua edın neolur zamanında dogurmak ıstıyorum
slm kızlar herkese gunaydın
nasılsınız bakalım,benm sorunlarım hala devam edıyo maleseferken dogum rıskı tasıyorum,her an 2010 subat annesı degılde ocak annesı olabılırım yada 2009 aralık annesı falan
rısklıyım yanı,bebek cok asagıda,dua edın neolur zamanında dogurmak ıstıyorum
kızlar gunaydın...
kımsecıler yok sıtede...
herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsunnn turkbayragi
aksam esım ve bı kac arkadasla bogazda bayram kutlamalarını ızlemeye gıdıcez :sm_cool:
sumıfer tatlım gecmıs olsun bende 20lık cektırdım cerrahı yolla gecen sene bılırım agrısını acısını ama 1 haftaya duzelır dıkıslerınde alınır korkma canım...
ayshe umarım olabıldıgınce gec gerceklesır dogumun cok dıkkat et kendıne fazla ayakta kalmaz az kalmıs zaten az daha sık dısını dualarımız senınle...
biz burdayız ya kız aşkolsun :sinifsinif:
seninde kutlu olsun canım daha nice bayramlara inş.alkisalkisalkis:sm_cool: ne güzel boğazda çok güzel kutlamalar oluyor tvdan görmüştüm bizim yerimizede izle kaydirigubbakcemile5
Sumifer geçmis olsun canim umarim çabucak geçer dis agrisi çok zor oluyo
Herkeslere günaydın bayanlar ,
Sumifer arkadasım cok ama cok gecmıs olsun vallahı bende senı merak etmısdım ne oldu acaba diye kac gundur yoktun sitede de sorunlar vardı belki giremiyordur diye düşündüm kendi kendime ama çok acı cekmıssın canım ya cok ama cok gecmıs olsun benımde en korktugum olay dil olayı ınsallah olmaz bırdaha canım ...
geçmiş olsun canım yaa.s. bende de hep diş korkusu var zaten ama baya acı çekmişşsin inş. çabuk iyileşir ne yapalım annesi bebişlerimize feda olsun herşeye onlar için katlanıyoruz ama tekrar olmaz bir daha inş. :Saruboceq: bundan sonra ağrı sancı çekmezsin :teselli:
günaydın herkese dün aşımızı olduk ama şükür bişeyimiz yok sadece vurulduğu an çok yaktı sonrasında bir ağrı olmadı sumifer geçmiş olsun yağmur2009 aramıza hoş geldin oğlumla bugün tören yerinden geçtik oda gördü 29 ekim cumhuriyet bayramını sizlerinde kutlu olsun bayramınız
kızlar gunaydın...
kımsecıler yok sıtede...
herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsunnn turkbayragi
aksam esım ve bı kac arkadasla bogazda bayram kutlamalarını ızlemeye gıdıcez :sm_cool:
sumıfer tatlım gecmıs olsun bende 20lık cektırdım cerrahı yolla gecen sene bılırım agrısını acısını ama 1 haftaya duzelır dıkıslerınde alınır korkma canım...
ayshe umarım olabıldıgınce gec gerceklesır dogumun cok dıkkat et kendıne fazla ayakta kalmaz az kalmıs zaten az daha sık dısını dualarımız senınle...