selam kızlar.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.turkbayragi
bizim sabah tatildi, şimdi işe geldim..
sumifer geçmiş olsun canım. ben de bir diş çektirdim, hamilelik döneminde. ama seninki daha zordur eminim. inş hemencecik geçer..
ayşe'cim Allah yardımcın olsun, bebeğin zamanında gelir inş.
zehra'cım yarın iyi haberlerle gelirsin inş.
yağmur2009 hoşgeldin aramıza..
milupaya ben de üye oldum ama gelmedi. neden acaba :uhm: gerçi bizim evde kimse olmuyor, ama kapıcıya bırakırlardı diye düşünüyorum :)
acaba adresi değiştirip, annemlerin adresini mi yazsam.benneyaptımki
sağol canımŞenizzehra canım inş. güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:bebişinide görcen ne kadar güzel şimdi nasıl sabırsızlanmışssındır sensositosositosositososito
selam kızlar.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.turkbayragi
bizim sabah tatildi, şimdi işe geldim..
sumifer geçmiş olsun canım. ben de bir diş çektirdim, hamilelik döneminde. ama seninki daha zordur eminim. inş hemencecik geçer..
ayşe'cim Allah yardımcın olsun, bebeğin zamanında gelir inş.
zehra'cım yarın iyi haberlerle gelirsin inş.
yağmur2009 hoşgeldin aramıza..
slm kızlar sitede sorun var cidden bende yazamıyorum 2 gündür.Ayşecim dualarımız seninler.geçmişi pek okuyamadım ama sanırım bacak çekilmesi çeken arkadaşlar var biliosun ben hiç yürüyemiyordum maden sodası tavsiye ederim arkadaşlar.Buarada dr gittim pazartesi şükür herşey yolunda dr amcamız uzun bacaklı bir kızımız olucağını söledibabamıza çekicek herhalde.ve yine bize arkasını döndü cimcime zor poz aldık.hızlı kilo alıyorum bu moralimi bozuo halbuki çokta yemiyorum.domuz gribi aşısını dr önermedi korkulacak bişey yok dedi.kabızlığın önemli bir sorun olduğunu zararlı olduğunu söledi bunun için ilaç verdi.bir de biliosunuz bizim kız önden gidiodu gelişim olarak gün olarak ama şimdi normal tarihine dönmüş yine bu sürekli böle değişecek galiba.
kızlarrrrr benımde sımdı mılupa numune paketım geldiiiiiiiii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?