2010 Şubat Anneleri

milupaya ben de üye oldum ama gelmedi. neden acaba :uhm: gerçi bizim evde kimse olmuyor, ama kapıcıya bırakırlardı diye düşünüyorum :)

acaba adresi değiştirip, annemlerin adresini mi yazsam.benneyaptımki

Yaren'cim saol canım.evet çok acı verici bi ağrıydı. ama bugün daha iyi sayılırım.
sen nasılsın napıyosun.

milupaya ben de üye oldum ama gelmedi. neden acaba :uhm: gerçi bizim evde kimse olmuyor, ama kapıcıya bırakırlardı diye düşünüyorum :)

acaba adresi değiştirip, annemlerin adresini mi yazsam.benneyaptımki

canım kimlik istiyorlar senin adına olduğu için başka birine vermeyebilirler.imza ve telefon karşılığında veriyorlar.
istersen iş adresinle değiştir.hiç değilse daha garanti olur.

iyiyim canım. başım hala ağrıyor aslında ara ara. ama şunu farkettim, normal bir ağrı değil, sanırım ben başımı bir yere vurmuşum..belirli bir bölgesi ağrıyor çünkü.
onun haricinde iyiyim işte, sabah tatil var diye, fırsattan istifade evi temizledim. haftasonuna iş kalmasın diye.. :) gerçi çamaşır, ütü olayı çıkar bu defada -tatlicadiarzu-

evet ya çok haklısın, iş adresimle değiştireyim bakalım, gelecek mi? gelmezse çatlıcam çünkü artık..laelaelaelaelae

selammm canlarrr ya bizde mi problem acaba site eskisi gibi hızlı değil sanki anlamadım gitti
bende milupaya üye olalı nerdeyse bir ay olcak ne gelen var ne giden beni beğenmiyorlarmı acabaCADIARZU
CUMHURıYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi

slm kızlar sitede sorun var cidden bende yazamıyorum 2 gündür.Ayşecim dualarımız seninler.geçmişi pek okuyamadım ama sanırım bacak çekilmesi çeken arkadaşlar var biliosun ben hiç yürüyemiyordum maden sodası tavsiye ederim arkadaşlar.Buarada dr gittim pazartesi şükür herşey yolunda dr amcamız uzun bacaklı bir kızımız olucağını söledi babamıza çekicek herhalde.ve yine bize arkasını döndü cimcime zor poz aldık.hızlı kilo alıyorum bu moralimi bozuo halbuki çokta yemiyorum.domuz gribi aşısını dr önermedi korkulacak bişey yok dedi.kabızlığın önemli bir sorun olduğunu zararlı olduğunu söledi bunun için ilaç verdi.bir de biliosunuz bizim kız önden gidiodu gelişim olarak gün olarak ama şimdi normal tarihine dönmüş yine bu sürekli böle değişecek galiba.

sağol canımŞenizzehra canım inş. güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:bebişinide görcen ne kadar güzel şimdi nasıl sabırsızlanmışssındır sensositosositosositososito

Evet canım çok sabırsızım özledim oğlumu
İnşallah şeker sonucum iyi çıkar bu aralar kiloda aldım tatlıyada dayanamıyorum hiç:kedi:

Yarencim inşallah canım çok teşekkür ederim.

resmen bu bize haksızlık ne güzel muhabbetimizi ediyorduk herşeyimizi paylaşıyorduk sitemize giremiyoruz bile bunun sorumlularına çok kızgınımklava:klava: arkadaşlarımı özledim ben ama yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşallah cimcimemize güzel haberlerinizi de aldık canım gözün aydın

ne oluyor böyle siteye durmadan gidiyor aryacım gözün aydın maşallah cimcimeye :ecrin_bebek:

Günaydın kızlar....................Ayşe umarım zamanında doğum yaparsın canım ....ya dün ne yazdıysam hiç biri yoook bu siteye nazar değdi heralde.........

kızlar yaa benim çarşamba randevum vardı 22+3 tüm o gün kızım 560gr olmuş boyuda 18.44cm doktor herşe normal dedi ama boyu kısa gibi yaaa offf çok takıyom ben şu boyu canım sıkılıyooo

benim paketim geçen haftda geldi herkesinki hayırlı olsun hayırlısıyla Allah kullanmayı nasip etsin işallah

günaydın herkese...
üç gündür sitede bir problem var sanırım...
sürekli bağlantı hatası uyarısı veriyor. umarım herkes iyidir.biz iyiyiz çok şükür.gerçi biraz canım sııkın. burada eşimin takip ettiği bir akrabam var. benden 10 gün ileri hamileliği. bir haftada 3 kez suyu geldi az az. hemen erken doğum tehlikesi ve enfeksiyon riskine karşı ciğer geliştirici iğne ve antibiyotik tedavisine başlandı. doğum yaparsa bebeğin yaşama şansı çok düşükmüş. inşallah doğum gerçekleşmez. dua edin arkadaşlar. inşallah hiçbirimiz böyle bir durumla karşılaşmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…