2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar merhaba bende 2 saattir yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti ben niye aralarına katılmamışım dedim.bende 6 aylık hamileyim şubat annesi olucam inşallah bu aralar evde çok sıkılıyorum pek dışarı çıkamıyorum 4 aylıkken kanamam oldu mümkün oldukça gezinmiyorum bile bebegim aşagıda biraz ama evdede zaman geçmiyo burda sizlerle konuşursam biraz iyi gelir allah hepimizin bbeklerini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tüm isteyenlerede versin 2 sene tedaviden sonra hamile oldum istemek nedir iyi biliyorum iyi akşamlar

YaĞmur hoŞ geldın tatlım allah saĞlıkla kavuŞtursun yavruna
ay slm kızlar sınır oluyorum gıremıyorum ya sıteye

selam kızlar nasılsınız. Dün ben de bir ara girdim ama site çok yavaştı rhaba deyip çıktım. Umarım herkes iyidir. Çakırgözlüden haber var mı? Varsa da umarım iyidir. Başka sorunu olan arkadaş yoktur inşallah.
Esracım senin bebişide ne var da İzmir'e göndermekten bahsediliyor?

Geçmiş açılmıyor da :( Hiçbirşeyden haberim yok baksanıza.

iyi akşamlar canlarım bende çıkmak zorundayım eve gidicem hepinizi ve bebişleri kocaman öptümopuyorumnanaktanŞeniz

arkadaşlar merhaba bende 2 saattir yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti ben niye aralarına katılmamışım dedim.bende 6 aylık hamileyim şubat annesi olucam inşallah bu aralar evde çok sıkılıyorum pek dışarı çıkamıyorum 4 aylıkken kanamam oldu mümkün oldukça gezinmiyorum bile bebegim aşagıda biraz ama evdede zaman geçmiyo burda sizlerle konuşursam biraz iyi gelir allah hepimizin bbeklerini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tüm isteyenlerede versin 2 sene tedaviden sonra hamile oldum istemek nedir iyi biliyorum iyi akşamlar

hoşgeldin canım aramıza sefalar getirdin bebişinin cinsiyeti ne.Allah yavrularımızı sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

kızlar selam herkese 4 gündür giremiyordum nete.belki beni merak eden olmuştur :kedi:
20'lik dişim apse yapmıştı diş druna gittim.kendi drumla görüştürerek antibiyotik almama karar verdiler.1 hafta kullandım veee pazartesi günü 20'lik dişimi cerrahi bir operasyonla çektiler :lepi: 2 tanede dikiş attılar.çok heyecanlandım stres yaptım kendime, o dişçi koltuğunda, oğlumda benim korktuğumu anlamış olacakki :1shok: hiç yerinde durmadı hep kıpır kıpırdı.3 gecedir uyku haram bana geceleri tutuyor ağrılarım.elimden geldikçe az minoset almaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bazende.
umarım bu gece rahat yatarım ve artık iyileşir dişim.pazartesi eğer dikişler kendisinden atmazsa aldırmaya gidicem.kafamçokkarıştı
her bebek annenin bir dişini alır tezide doğrulanmış oldu.halbuki hamile kalmadan önce tüm diş sorunlarını ortadan kaldırmıştım ama canı sağolsun oğluşumun gamyoncuiremsu umarım bu son olur.doğuma kadar bir daha diş ağrısı çekmem.

ya siyete kim bu kadar takıyo ya bize bu sinşrii yasatiyo kadin kadina konusuyoz iste zor giriyoruz zor yaziyoruz su an yazilar bile yok nerdese insallah cabuk duzelir ya

günaydın kızlar... bugünün ilk günaydını benden olsun. a.s.

VEEE CUMHURıYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..! Meleklerimizin de Cumhuriyet Türkiyesi'nde, tek dişi kalmış canavarların gölgesi olmaksızın yaşaması dileğiyle..! turkbayragi

"Değildir zindan artık bize Anadolu'muz,
Cumhuriyet nuruyla aydınlandı yolumuz!..
Onun kutsal sevgisi taşıyor içimizden,
Gökler dolusu selâm, ölmez "Ata"ya bizden!.." (alıntıdır)

kıpır kıpır bebişlerinizle güzel bir gün geçirin. :nazar: kızımla biz törenleri seyredicezz ve doğru anneanneye.

Herkeslere günaydın bayanlar ,

Sumifer arkadasım cok ama cok gecmıs olsun vallahı bende senı merak etmısdım ne oldu acaba diye kac gundur yoktun sitede de sorunlar vardı belki giremiyordur diye düşündüm kendi kendime ama çok acı cekmıssın canım ya cok ama cok gecmıs olsun benımde en korktugum olay dil olayı ınsallah olmaz bırdaha canım ...

herkese günaydın opuyorumnanaktan CUMHURıYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN bebişlerimizin de ilk bayramı olacak ŞenizŞenizturkbayragi

aramıza hoşgeldin canım Şeniz geçmiş olsun aman dikkat et kendine dinlenmen gerekiyorsa yorma hiç kendini Allahım sağ salim bebişini kucağına almak nasip etsin seninde tüm annelerinde :Saruboceq: sitede bundan sonra sorun olmazsa burda paylaşılan o kadar çok konu oluyorki artık girmeden yapamıyoruz:enbuyukkk:

kızlar selam herkese 4 gündür giremiyordum nete.belki beni merak eden olmuştur :kedi:
20'lik dişim apse yapmıştı diş druna gittim.kendi drumla görüştürerek antibiyotik almama karar verdiler.1 hafta kullandım veee pazartesi günü 20'lik dişimi cerrahi bir operasyonla çektiler :lepi: 2 tanede dikiş attılar.çok heyecanlandım stres yaptım kendime, o dişçi koltuğunda, oğlumda benim korktuğumu anlamış olacakki :1shok: hiç yerinde durmadı hep kıpır kıpırdı.3 gecedir uyku haram bana geceleri tutuyor ağrılarım.elimden geldikçe az minoset almaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bazende.
umarım bu gece rahat yatarım ve artık iyileşir dişim.pazartesi eğer dikişler kendisinden atmazsa aldırmaya gidicem.kafamçokkarıştı
her bebek annenin bir dişini alır tezide doğrulanmış oldu.halbuki hamile kalmadan önce tüm diş sorunlarını ortadan kaldırmıştım ama canı sağolsun oğluşumun gamyoncuiremsu umarım bu son olur.doğuma kadar bir daha diş ağrısı çekmem.

geçmiş olsun canım yaa.s. bende de hep diş korkusu var zaten ama baya acı çekmişşsin inş. çabuk iyileşir ne yapalım annesi bebişlerimize feda olsun herşeye onlar için katlanıyoruz ama tekrar olmaz bir daha inş. :Saruboceq: bundan sonra ağrı sancı çekmezsin :teselli:

günaydın herkese dün aşımızı olduk ama şükür bişeyimiz yok sadece vurulduğu an çok yaktı sonrasında bir ağrı olmadı sumifer geçmiş olsun yağmur2009 aramıza hoş geldin oğlumla bugün tören yerinden geçtik oda gördü 29 ekim cumhuriyet bayramını sizlerinde kutlu olsun bayramınız

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun coşkulu olsun arkadaşlar. Çocuklarımız da onların torunları da bu bayramı coşkuyla kutlasınlar temenni ediyorum.

Back