2010 Şubat Anneleri

sağol canım opuyorumnanaktansorayım ya nasıl olsa buraya gelmeden soracaklarını yaz gel unutma diyor
hem dünyanın parasını alıyorlar cevap versinler her merak ettiğimiz konuya ilk kez anne olcaz canım merak ediyoruz dimi ama :CüvCüv:

bende unutuyorum sureklı doktordan cıkınca suda vardı buda vardı dıyorum...
en ıyısı lıste yapmak haklısın :1hug:

kıslar bişi sorcam akşam benim burnum bir kanamaya başladı yarım saat durduramadım normal mi acaba sizde de oluyor mu :uhm:

evet canım zeynebinde dediği gibi kan basıncının artmasıyla olabiliyomuş...

kızlar nasılsınız?
esracım tam bana göre bir paylaşım sağol canım..
kocamla bozuştuk ettik az önce çok fena küstüm ona:(

hayırdır canım ya... naptıda küstürdü seni eşin...

selda seni çok kızdırdıysa geleyim yardıma hani kocişi paralayacaksan :oklava:yerimseniben bende bazen çok kızyorum her akşam beni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla okey oynamaya gidiyor gecenin köründe geliyor iyice tepem atmaya başladı yürüyelim desem yürümez çocuk doğunca hiç götürmez erkek milleti ay ben çok fena feminist olmuşum birde oğlan anası olcam delikafaduldendelikafadulden

dr geçen hafta kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı varmı diye test yaptırıp tekrarlayalım yine aynısı çıkarsa izmire göndercem dedi ya onun için oraya gitsem valla Allah korusun:Saruboceq: hemen bebeği almaya meraklı oluyorlar halam yeni doğum yaptı mesela 40 yaşında doğal olarak tarama testinde riski çok yüksek çıktı izmire gitti ordaki dr senin suyundan değil bebeğin kafasından veya herhangi biryerinden alınacak annede bebekte kendini bir süre toparlayamayacak falan demiş daha 4aylıkken eniştem falan istememiş Allahımıza bin şükür çok sağlıklı bir cimcime kızımız var:nazar: insanı kokutuyorlar çok kızıyorum:oklava::oklava:

haklısın canım felaket tellallığı yapıyolar sanki... ya ne biliyim hem haklılar hem değiller... söylemeseler söylemedi olucak söylüyolar biz zaten bebeklerimizin üstüne titriyoruz bu sefer iyice evham yapıyoruz kurmaya başlıyoruz... ama inşallah izmirlere falan gerek kalmaz canım ya... hayırlısıyla atlatırsın inşallah cumayı...

kımse yok bugun ya kaldık bız bıze kımse gırmemıs sıte sorunlu dıye heralde :olmaz:

aynen canım pes etmiş herkes :hulya: gitmiş kuzucuklarına örgü örmeye

selam kızlar, başım çok fena ağrıyor, sabah parol içtim, bana mısın demedi.. bebişimin hareketleri için şikayet ediyordum. az-biraz içimi rahatlatacak kadar sinyal gönderiyo bana içerden :)

esra sağol canım paylaşım için.

kız selda naptı seninki..dövülecekse gelelim hemen yardıma :oklava: anacım hiç takma kafana, bazen onların da muayen günlerinin olduğunu düşünüyorum artık ben :icecream:

tubiş kızdım bak esıne nereye gıdıyo ya hamılesın sen otursun evınde :oklava:
surda 6 ayını bıtırıyosun nereye gıdıyomus ya bısey olsa Allah korusun daha nereye kadar gıdıcek bak sinir bastı yine ah erkekler yaaaa :oklava:

yaren gecmıs olsun canım ılık dus al uyumaya calıs...
benımkıde az once 2 vurdu durdu sonra uyudu heralde kuzum :asigim:
kımı paralıyosunuz bende gelcem paralamaya sıkıldım ewde sınırımı bırınden cıkarmam lazım :oklava:

tubiş kızdım bak esıne nereye gıdıyo ya hamılesın sen otursun evınde :oklava:
surda 6 ayını bıtırıyosun nereye gıdıyomus ya bısey olsa Allah korusun daha nereye kadar gıdıcek bak sinir bastı yine ah erkekler yaaaa :oklava:

yok ben vazgeçtim seldacım zeyneple yareni alıp benim kocişi dövmeye gidicem yardım edersiniz dimi kızlar kaydirigubbakcemile5 bana ne bende akşam evde oturursam yalnız başıma anneme götür diye tutturcam işte beni hiç gezmeye götürmüyor:çok üzgünüm: annem çok yakın halbuki 15dk falan 15günde bir ancak oda ben tutturursam yoksa başka yere gezmeye götürmez:mymeka::delphin:

yarın çalışmıyoruz aradım anneme götür beni diye.. yok trafik olurmuş yok cuma iş varmış haftasonu gidermişiz bilmem ne.. kendi anasına hergün gidelim desem ses etmez.. benim hakkım değilmi yaa annemi görmek kalmak ... şeytan diyo bin metrobüse git.. taa çamlıca.. anasının gözü..

selam kızlar nasılsınız. Dün ben de bir ara girdim ama site çok yavaştı rhaba deyip çıktım. Umarım herkes iyidir. Çakırgözlüden haber var mı? Varsa da umarım iyidir. Başka sorunu olan arkadaş yoktur inşallah.
Esracım senin bebişide ne var da İzmir'e göndermekten bahsediliyor?

Geçmiş açılmıyor da :( Hiçbirşeyden haberim yok baksanıza.

yarın çalışmıyoruz aradım anneme götür beni diye.. yok trafik olurmuş yok cuma iş varmış haftasonu gidermişiz bilmem ne.. kendi anasına hergün gidelim desem ses etmez.. benim hakkım değilmi yaa annemi görmek kalmak ... şeytan diyo bin metrobüse git.. taa çamlıca.. anasının gözü..

aynı benimki bak yine feministliğim tutacak iyice bir yolmak lazım bunları akıllansınlar :oklava: benimkide götürmez ben tutturcam akşam hem annemde çok üzülüyor beni 15günde bir görünce ağlıycam bugün götürmem derse :çok üzgünüm:

kızlar ben vedalaşıyım şimdi gene gider falan K.K. yazamam herkese iyi tatiller ben yarın çalışmıyorum nete giremem cumaya kısmetse görüşürüz

tubıs ben gelırım anacım dovmeye hıc merak etme otursun evınde oh ya bız bu bebeklerı tek basımıza yaptık sankı bız derdını cekelım onlar hıc bısey cekmesınler olmaz oyle :olmaz:
selda uzakmıs kuzum ya gıt walla dıcem ama bayada yol var sen metrobusten ınınce senı alabılcek bırı warsa gıt tabı ben sormuyorum bıle artık araba bendeyse bınıp gıdıyorum degılse ototubus mınıbus ne olursa valla onun keyfını beklersem kokarım evde :delphin:
cucus canım ıyıyız sen nasılsın... ıyı haberler vermek ısterdım ama cakırgozlunun bebegı alınıcakmıs aşılmicak bı problem heralde cok uzulduk hepımız :1no2:

esra güle güle kendine ve bebişe iyi bak opuyorumnanaktan
zeynep sağol canım Şeniz

selam kızlar nasılsınız. Dün ben de bir ara girdim ama site çok yavaştı rhaba deyip çıktım. Umarım herkes iyidir. Çakırgözlüden haber var mı? Varsa da umarım iyidir. Başka sorunu olan arkadaş yoktur inşallah.
Esracım senin bebişide ne var da İzmir'e göndermekten bahsediliyor?

Geçmiş açılmıyor da :( Hiçbirşeyden haberim yok baksanıza.

sağol canım sen nasılsın bizler iyiyiz şükür tek derdimiz site...

yok canım benim bebeğim için değil tuğbanın bebeği içindi izmir konusu... kan uyuşmazlığı yüzünden demişlerde...

çakırgözlünün bebeği alınıyomuş hayatım... çok üzüldüm bende Allah sabır versin inşallah...

kızlar bende çıkıyorum.. karar evrmedim gidip gitmemek konusunda.. yolda bişey olursa gebertir beni:) havada karardı ne bilim öff
hadi iyi akşamlar cuma görüşürüz.

Back