2010 Şubat Anneleri

Boyatayım diyorum, sonra vazgeçiyorum. Organik boya mı denesem. Ama onların içinde de ne var belli değil..

canım bende gecen okumustumda ama kesın degılmıs zararı olup olmadıgı,bosver ya boyatma bence az kaldı zaten dogumuna.Ben kursa gıtmıstım kuaforluk ıcın sac boyaları sac tarafından emılırken kana karısıyor dıye anlatmıstı hocamız bıze

hiç duymamıştım bunu :1shok::1shok:

biraz daha sıkın dişinizi zaten az kaldı bence hiç riske girmeyin bir şey olacağına denk gelir vicdan azabından ölürsünüz

biraz daha sıkın dişinizi zaten az kaldı bence hiç riske girmeyin bir şey olacağına denk gelir vicdan azabından ölürsünüz

valla öyle canım bişey olsa ondanmı oldu diye yer dururum kendimi zaten az kaldı bu kadar bekledik 3 ay daha bekleriz

işteyim yine kızlar haftasonu nöbeti.. selam herkese.. ben de boyatmıyorum beyazları da tokalarla falan saklıyorum.. ama insan kendini çok bakımsız ve çirkin hissediyor bakmadıkça da bakmayası geliyor..dışarda kokoş hatun görünce moralim bozuluyor (( kısmetse sağlıcakla doğuralım yavrularımızı da ilk işim önce kuaföre biraz kilo verince de yeni elbiseler alamya gitmek olucak!!!zemuszemus

hoşgeldin canım aynen katılıyorum sanakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Siz de hoşgeldiniz tugba64, fatoş,akarahan ve herkes.. OO mesai saati dolmuş ben kaçar... öptüm!!

ne güzel canım mesain bitmiş ben daha işteyim 8,30a kadar vakitte geçmiyor bugün güle güle canım

kıyamam ya bende inş. 7gibi giderim ama çok sakin bir gün bizim cumartesi çok yoğun oluyor hava acayip bozdu yağmur yağacak galiba üşüdüm ben

hoş geldin fatoşcum
hoş bulduk canım
Siz de hoşgeldiniz tugba64, fatoş,akarahan ve herkes.. OO mesai saati dolmuş ben kaçar... öptüm!!
güle güle canım
ne güzel canım mesain bitmiş ben daha işteyim 8,30a kadar vakitte geçmiyor bugün güle güle canım
canım yazık sana çok fazla değilmi ya pazar günü o saate kadar
Hoş bulduk tatlım.İyiyim sen nasılsın

Görüşürüz canım iyi akşamlar

iyim canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…