Boyatayım diyorum, sonra vazgeçiyorum. Organik boya mı denesem. Ama onların içinde de ne var belli değil..
canım bende gecen okumustumda ama kesın degılmıs zararı olup olmadıgı,bosver ya boyatma bence az kaldı zaten dogumuna.Ben kursa gıtmıstım kuaforluk ıcın sac boyaları sac tarafından emılırken kana karısıyor dıye anlatmıstı hocamız bıze
biraz daha sıkın dişinizi zaten az kaldı bence hiç riske girmeyin bir şey olacağına denk gelir vicdan azabından ölürsünüz
işteyim yine kızlar haftasonu nöbeti.. selam herkese.. ben de boyatmıyorum beyazları da tokalarla falan saklıyorum.. ama insan kendini çok bakımsız ve çirkin hissediyor bakmadıkça da bakmayası geliyor..dışarda kokoş hatun görünce moralim bozuluyor(( kısmetse sağlıcakla doğuralım yavrularımızı da ilk işim önce kuaföre biraz kilo verince de yeni elbiseler alamya gitmek olucak!!!zemuszemus
slm kızlar ii pazarlar çalışanlara allah kolaylık versin nasılsınız canlar_
iyim hayatım saol eşimden fırsat buldumda girdimsağol kuşum iyiyiz bizde oğlumla çalışıyoruz sen nasılsın bakalım Şeniz
Merhaba kızlar. ben yine geldim
Siz de hoşgeldiniz tugba64, fatoş,akarahan ve herkes.. OO mesai saati dolmuş ben kaçar... öptüm!!
iyim hayatım saol eşimden fırsat buldumda girdim
joş geldin canım naılsın
Siz de hoşgeldiniz tugba64, fatoş,akarahan ve herkes.. OO mesai saati dolmuş ben kaçar... öptüm!!
ne güzel canım mesain bitmiş ben daha işteyim 8,30a kadar vakitte geçmiyor bugün güle güle canım
kıyamam ya bende inş. 7gibi giderim ama çok sakin bir gün bizim cumartesi çok yoğun oluyor hava acayip bozdu yağmur yağacak galiba üşüdüm ben
hoş bulduk canımhoş geldin fatoşcum
güle güle canımSiz de hoşgeldiniz tugba64, fatoş,akarahan ve herkes.. OO mesai saati dolmuş ben kaçar... öptüm!!
canım yazık sana çok fazla değilmi ya pazar günü o saate kadarne güzel canım mesain bitmiş ben daha işteyim 8,30a kadar vakitte geçmiyor bugün güle güle canım
Hoş bulduk tatlım.İyiyim sen nasılsın
Görüşürüz canım iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?