2010 Şubat Anneleri

Arkadaşlar ben dün domuz gribi aşısını sordum. Normal grip aşısını bile yaptırma hamileyken dedi.

ben kendi druma sormadımda aşının garantisi yokki hem daha yeni deneme aşamasında yan etkileri fazla bebişim olmasa düşünebilirdim ama yaptırınca ona zararı olursa diye düşünüyorum drumuz yaptır dese bile ben karşıyım aşı yaptırmaya

kızlar hakikaten bebeklerimiz ve hepimiz Allaha emanetiz :Saruboceq::Saruboceq:Türkiyede bu zamana kadar deli dana ,kuş gribi ,kene vs. vs. derken neler neler çıktı meydana ölenlerde oldu etkilenmeyenlerde her çıkan şeyde aşı olsaydık halimiz nasıl olurdu nasip artık

kızlar hakikaten bebeklerimiz ve hepimiz Allaha emanetiz :Saruboceq::Saruboceq:Türkiyede bu zamana kadar deli dana ,kuş gribi ,kene vs. vs. derken neler neler çıktı meydana ölenlerde oldu etkilenmeyenlerde her çıkan şeyde aşı olsaydık halimiz nasıl olurdu nasip artık

evet canım allah bizi bebişlerimizi korusun aşı olalım korunalım derken daha beter olmayalım benim teyzemin kızının eşinin eli sakat annesi ona hamileyken ağrı kesici iğne yapmışlar ondan olmuş allah korusun canım

evet canım allah bizi bebişlerimizi korusun aşı olalım korunalım derken daha beter olmayalım benim teyzemin kızının eşinin eli sakat annesi ona hamileyken ağrı kesici iğne yapmışlar ondan olmuş allah korusun canım

yazık ya bizim şu anda ağrı kesici ilaç -krem bile kullanmamız yasak heleki aspirin Allah korusun bebeğin düşmesine sebep oluyormuş :1ninca:oyüzden bende düşünmüyorum aşı
dikkat etmek lazım tabi böyle durumlarda

Kızlar ya... Saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz? Dr. bir sakıncası yok. dedi. Beyazlarım da çok çıktı benim. Evde olsam sorun değil de çalışınca. Nasıl saklayacağımı şaşırıyorum...

havvacım şu anda zararı yok saç boyalarının bildiğim kadarıyla kuaför arkadaşın eşi hamileyken boyamıştı saçını drlarda zararı yok diyor

Boyatayım diyorum, sonra vazgeçiyorum. Organik boya mı denesem. Ama onların içinde de ne var belli değil..

Boyatayım diyorum, sonra vazgeçiyorum. Organik boya mı denesem. Ama onların içinde de ne var belli değil..

valla canım organik boyalar nasıldır bilmiyorum saçında beyazlar olunca mecbur boyatcaksın bende allahtan beyaz falan yok biraz renk karışımı oldu saçımın boyası gidince oda önemli değil kestane kızıl hoş bir renk oldu arık doğumdan sonra yaptırırım bakım falan dra sormuşsun canım boyat istersen

canım benim kuaförümün ablasıda hamileydi sanırım doğum yapmıştır oda boyatıyordu dr 6 aydan sonra sakıncası olmaz demiş onada bende istiyorum boyatmayı ama birde bekleyeyim az daha diyorum bende kararsızım açıkcası :uhm:

Selamlar kızlar. Herkese iyi pazarlar.

Ben grip oldum kızlar yaa. dünden beri kötü oldum. Boğazlarım ağrımıyor çok şükür ama burnum tıkalı gözlerim akıyor:çok üzgünüm: ıhşallah daha kötü olmam. Şimdi adaçayı içtim bol limonlu.

Saçlardan bahsediyormuşsunuz aklıma geldi ben de dün akşam rüyamda saçlarımın beyazladığını gördüm. Rüya tabirlerinde ne yazıyor biliyor musunuz : Hamile kadının saçlarının beyazladığını görmesi erkek çocuğu olacağına işarettir:dance: Doğru:smiley-cool:

bende pek bakımsız hissediyorum kendimi çirkinleştim sanki iyice -tatlicadiarzu- oyüzden benimkini hep kız sanmışlardı dr sakıncası yok dediyse boyat canım sende boyatan çok benim çevremde hatta biri kardeşinin düğününde hem kestirdi hem boyattı daha 1hafta oldu doğum yapalı bebişi gayet sağlıklı zararı yok demekki ben saç kestirsem çocuğun ömrü kısa olur bekleseydin ya diyorlar boyatsam kimbilir neler derler kocişte duydumu bana kızar ben bekleyeceğim az kaldı zaten renkler karıştı benimde ama kimsenin lafını çekecek halim yok zaten hamilelik alınganlığı var gelemem valla lafa:oklava:
:oklava:

Selamlar kızlar. Herkese iyi pazarlar.

Ben grip oldum kızlar yaa. dünden beri kötü oldum. Boğazlarım ağrımıyor çok şükür ama burnum tıkalı gözlerim akıyor:çok üzgünüm: İhşallah daha kötü olmam. Şimdi adaçayı içtim bol limonlu.

Saçlardan bahsediyormuşsunuz aklıma geldi ben de dün akşam rüyamda saçlarımın beyazladığını gördüm. Rüya tabirlerinde ne yazıyor biliyor musunuz : Hamile kadının saçlarının beyazladığını görmesi erkek çocuğu olacağına işarettir:dance: Doğru:smiley-cool:

hoşgeldin şeker geçmiş olsun a.s.dikkat ette daha çok artmasın hastalığın
rüyanda hayırlara çıksın inşallah vereliniortak

aynen tuğbacım bende kestirmek istiyorum ama annem izin vermiyor mısır püskülü gibi oldu saçım bekliycez artık napalım

hoşgeldin şeker geçmiş olsun a.s.dikkat ette daha çok artmasın hastalığın
rüyanda hayırlara çıksın inşallah vereliniortak

Sağol canım ya. Valla böyle ilaç falan da içemeyince daha ağır geliyor sanki hastalık. Yatamıyorum düzgün uyuyamıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Siz saçlardan bahsetmişsiniz hatırladım ben de rüyamı:)
Benim doktorum daha ilk gittiğimde ben sormadan saçımı görünce, saçların boyalı artık saç boyamak yok demişti. Eşim de duyduğu için kesinlikle boyatmaz artık. Benim saçlarda açıldıkça uzadıkça 3 renk oldu. Ben kestirdim ama, kestire kestire boyalı yerleri düzenlemeye çalışıyorum. Kestirmeyin hurafesine inanmam zaten.

srppcım geçmiş olsun canım bende 1 hafta önce boğaz ağrısından yakınıyordum ama allahtan çabuk atlattım sende biran önce atlatırsın inşallah

aman ya saç kestirmeyle çocuğun ömrünün ne alakası var :dilcikar:benim saçım kurumuyor bir türlü kışa girerken bir daha kestirmek istiyorum kuaförümde en son kestirdiğimde birde kışa girerken keseriz endişeleniyorsan doğumdan sonrada boyarız demişti kestircem ben yine ama boya kousunda haklı olabilirler biraz bekleyebilirim onu ama hasta olmaya hiç niyetim yok

Back