2010 Şubat Anneleri

hava cnm ay bitim cicilerinize cok guzel ler ay ciciler gorunce benimde alis veris yapasim kabariyo:kedi: bende hastalik oldu galiba

Bende bugün kizima bisiler aldim cicilerimize ekledim
Insan dayanamiyo bi türlü okadar güzel seyler varki hepsini alasim geliyo:emir_bebek:

aykız cnm senin cicilerde cok guzel ya ay prenses olcak tam kızlar ya pembis pembis allah saglikla gidirmeyı nasip etsin cnm

hava cnm ay bitim cicilerinize cok guzel ler ay ciciler gorunce benimde alis veris yapasim kabariyo:kedi: bende hastalik oldu galiba
Şeniz

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle girerler içlerine...

güzelmiş canım maşallah:nazar:

Sağol tatlım. Senin de tansiyon sorunun kalmamış. Maşallah :nazar:

Havvacim cicilerinin hepsi çok güzel tatlim iyi günlerde giydirmek nasip olsun:nazar:

Çok sağol canım. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Bende bugün kizima bisiler aldim cicilerimize ekledim
Insan dayanamiyo bi türlü okadar güzel seyler varki hepsini alasim geliyo:emir_bebek:

Güle güle kullanın tatlım... İyi günlerde giyin inşallah

ah ya insanin tum herseyi allasi geliyo oyle cici guzel seyler varki kızlar icin bayılıyorum bebisime alis veris yapmaya:lepi: cicileeriniz cok guzel kızlar keske bizde topik acsak subat annelerinin cicileri diye oraya koysak

Kızlar bugün doktora bebeğin pozisyonunu sordum. Başı aşağıda sağ kasığının tarafında dedi.Eve geldiğimden beri hiç göbişimi okşamadım. Deminden beri damar atışı gibi atışlar hissediyorum. Ama kuvvatli atışlar. Vuruş daha çok.Göbeğimi okşamaya başladım ve durdu. Her gün bu saatlerde okşuyorum bebeğimi. Bugün kendisi istedi. Allahım Nasıl bir mucize bu ya.. Anne beni okşa dedi resmen

Kızlar bugün doktora bebeğin pozisyonunu sordum. Başı aşağıda sağ kasığının tarafında dedi.Eve geldiğimden beri hiç göbişimi okşamadım. Deminden beri damar atışı gibi atışlar hissediyorum. Ama kuvvatli atışlar. Vuruş daha çok.Göbeğimi okşamaya başladım ve durdu. Her gün bu saatlerde okşuyorum bebeğimi. Bugün kendisi istedi. Allahım Nasıl bir mucize bu ya.. Anne beni okşa dedi resmen

Masallah canim artik iyice hissediyolar bizi meleklerimiz bende oksayinca karsilik veriyo tekmeleriyle minigim

maşşallah bebişlerimize.şimdi sürekli hareket ediyorlar ya azcık bi etmese benim aklım çıkıyo yoksa bişey mi oldu neden durdu diye tekmelemesi, vurması beni çok mutlu ediyo varlığını hissettirip ben burdayım anneeeeeeeeee diyo.

maşşallah bebişlerimize.şimdi sürekli hareket ediyorlar ya azcık bi etmese benim aklım çıkıyo yoksa bişey mi oldu neden durdu diye tekmelemesi, vurması beni çok mutlu ediyo varlığını hissettirip ben burdayım anneeeeeeeeee diyo.

selam canım ,aynı sekılde bende oyle bırazcık dursa hemen evham yapıyorum ama onlarda arada yoruluyorlar dımı ama :)

eee ne yaptınız bugun bakalımmmmm:dance:

selam canım ,aynı sekılde bende oyle bırazcık dursa hemen evham yapıyorum ama onlarda arada yoruluyorlar dımı ama :)

evet onlarda dinlenmek istiyorlar, uyusunlarki çabuk büyüsünler biran önce gelsinler kucaklarımıza.senin tahmini doğum tarihin ne canım.

eee ne yaptınız bugun bakalımmmmm:dance:

2,30 da gittik civile bakındım ama siz yoktunuz sanırım çıkmıştınız.çok cici şeyler aldık.kaç saat oyalandık farkına bile varmadık.

sen neler yaptın özlemcim.

Back