2010 Şubat Anneleri

Arkadaşlar herkese merhaba...
Sohbete yetişemedik biz (
Şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür...
Kızım da 620 gr. olmuş teyzeleri.Kalp atışımız ve suyumuz normal dedi doktorumuz.Bir de bizi çok güldürdü kukuşunu kabak gibi açmış kızımız dedi. Öldük gülmekten... Ama bizim cadı yine yüzünü göstermedi. ıki aydır göremiyoz sıpayı. Kukuşunu açacağına yüzünü açsana be evladım di mi...:roflol:
Grip aşısı ve domuz gribi aşısını sordum. Domuz gribi için bekleleyelim bakalım biraz daha dedi. Grip aşısını da gebelik boyunca olma dedi. Saç boyasını sordum. 20. haftayı geçtiğin için hiçbir sakıncası yok dedi. Bu arada 5.5 aylıkmışız
Oradan da Demirkapıya gittik bebek mobilyalarına bakmaya. Ay öyle güzel şeyler var ki. Bir kaç resim çektim ama eklemeyi bilmiyorum. Bi takım beğendim. Bakalım karar değiştirmezsem bi dahaki aya alacağız inşallah...

Akarahan sağol canım deneye deneye becerdim. Beğendiğim takımı profilime ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum..
ınşallah herkes güzel haberlerle gelir. Özellikle de Çakırgözlü ve Selda

Beğendiğine sevindim canım...Bal köpüğü ve krem odanın içindeki diğer mobilyaların da rengi. Uyumlu olsun istedik. Daha iyilari senin olsun inşallah

Kızlar selam bız geldikk bugün yine biraz alışverış yaptık ve ekledik yeni cicilerimizi

Havavcım çok güldüm doktorun dedıgıne ,,, ıyı haberlerle gelmişssiniz maşallah prensesinize

maaşallah kızına canım. inş. kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz. allah hepimizin meleklerine ve bize sağlık versin. hadi gözün aydın şeker yüklemeside güzel çıkmış. şimdi doğumu beklemek var sırada. darısı benim gibi henüz şeker yüklemesi yaptırmayan arkadaşların başına canım.

Çok sevimli bir doktorumuz var tatlım ya. her gidişimize güldürüyo bizi.

Amiin tatlım darısı yaptırmayanların başına. Özce açlık şekeri için şeker ölçüm cihazıyla ölçüm yaptılar. Sonra 50 gr. glikoz içtim. Tadı kötü değildi. Limonsuyu koydular azıcık içine. 75 ve 100 gr ın tadı kötü dediler.Sonra bir saat fazla hareket etmeden bekle dediler koldan kan aldılar. İki saat sonra da sonuçlarımızı aldık çok şükür.

kızlar bugün çok güzel bir tane lohusa pijaması aldım. krem rengi çok güzel, gelinlik giyecek gibi heyecanlandım :roflol:
ama bakın geçen sene anneler neler yazmış

gözün aydın hayatım maşallah kızına vay minnoş yüzünü göstermemiş şekerinde ii çıkmış darısı bize tatlım kaç çıktı senin

sağol fatoşcum
havva gözün aydın canım kızını görmüşsün yüzünü göremesen de :)

IYI aksamlar biz geldik
Havva Gözün aydin canim sekerin iyi çikmis kizini da görmüssün masallah
Akpak Güle güle giy canim

selam kızlarrrr :) bır mutfaga bır pc basına gidip geliyorum arkadasım vardı cay ıcdık esşim gec gelıyor bu aksam bulasıkları hallettım geldım kaydirigubbakcemile3

ozlem tatlım yeni ciicleriniz cok cici allah saglikla kulanmak nasip etsin arkadaslar baktımız cicilere kucuk bi yorum ekliyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…