Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım çok sevindimcanım ilaçla normale bindi tansiyomnum şükür şimdilik iyi
Selam kizlar herkez iyidir insallah geçmisi yine pek okuyamadim
AKPAK Canim göbisine Masallah çok seker olmus yavas yavs büyüyo meleklerimizhihoyyyt
kızlar bunu izlemelisiniz
laz uşağu :roflol:
Videos Posted by Videocuk: İşte laz uşağu :) | Facebook
FATOS Tansiyonun düzelmis hadi gözûn aydin çok sevindim canim cum
gözün aydın canım çok sevindim
evet canım büyüyorlar çok şükür :dance:
Kizlar göbisimin resmini koymayi basardim göbis topigine :lepi:
sessizz topik... kötü şeyler okudum bunaldım.. hemen toparlanmalıyım.. akşam komik bir filme falan mı gitsek ne..
ben de iş yerindeyim maaşallah bugün hiç yoğun değilim nazar değmesin!!!ben işyerindeyim malesef cumartesi çok yoğun arada bakabiliyorum:bbo: güzel şeyler okusana canım sende zaten hassas dönemdeyiz boşuna canın sıkılmasın hem bebişinde etkilenir bak :teselli:
ben de geçen sabah kolumda elimde parmaklarımda şişilikler farkettim sinek/böcek ısırması gibi ama sonra geçti korkma zehirli değildir bence.. Ama gene de doktora a bi telefon sor.. Ben çok mu vurdumduymazım acaba ya.. bebeğime direnç vermiştir diye sevindim bile.?? aşı gibi?fisfisfiskızlar bacağımı böcek ısırdı galiba korkuyorum ya zehirliyse diye
ben de geçen sabah kolumda elimde parmaklarımda şişilikler farkettim sinek/böcek ısırması gibi ama sonra geçti korkma zehirli değildir bence.. Ama gene de doktora a bi telefon sor.. Ben çok mu vurdumduymazım acaba ya.. bebeğime direnç vermiştir diye sevindim bile.?? aşı gibi?fisfisfis
Korkma canım bİŞİ olmaz ya benİde Çok ısırıyo sİnek ama
bişey olmaz herhalde tatlım içini ferah tut bence
canım ilaçla normale bindi tansiyomnum şükür şimdilik iyi