2010 Şubat Anneleri

sessizz topik... kötü şeyler okudum bunaldım.. hemen toparlanmalıyım.. akşam komik bir filme falan mı gitsek ne..

Kizlar göbisimin resmini koymayi basardim göbis topigine :lepi:

canım çok tatlı göbişin :nazar:artık hepimizin hamiş olduğu belli:CüvCüv: ne güzel doya doya çıkaralım bunun tadını insan çok mutlu oluyor birde bakmışız doğuvermişler düşününce bile keyiflendim şimdi:dance::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

sessizz topik... kötü şeyler okudum bunaldım.. hemen toparlanmalıyım.. akşam komik bir filme falan mı gitsek ne..

ben işyerindeyim malesef cumartesi çok yoğun arada bakabiliyorum:bbo: güzel şeyler okusana canım sende zaten hassas dönemdeyiz boşuna canın sıkılmasın hem bebişinde etkilenir bak :teselli:

ben işyerindeyim malesef cumartesi çok yoğun arada bakabiliyorum:bbo: güzel şeyler okusana canım sende zaten hassas dönemdeyiz boşuna canın sıkılmasın hem bebişinde etkilenir bak :teselli:
ben de iş yerindeyim maaşallah bugün hiç yoğun değilim nazar değmesin!!!:nazar:kaydirigubbakcemile2
doğru diyorsun komik bişiiler bulayım :))

kızlar bacağımı böcek ısırdı galiba korkuyorum ya zehirliyse diye
ben de geçen sabah kolumda elimde parmaklarımda şişilikler farkettim sinek/böcek ısırması gibi ama sonra geçti korkma zehirli değildir bence.. Ama gene de doktora a bi telefon sor.. Ben çok mu vurdumduymazım acaba ya.. bebeğime direnç vermiştir diye sevindim bile.?? aşı gibi?fisfisfis

ben de geçen sabah kolumda elimde parmaklarımda şişilikler farkettim sinek/böcek ısırması gibi ama sonra geçti korkma zehirli değildir bence.. Ama gene de doktora a bi telefon sor.. Ben çok mu vurdumduymazım acaba ya.. bebeğime direnç vermiştir diye sevindim bile.?? aşı gibi?fisfisfis

sağol canım zehirli değildir bende öyle düşünüyorum geçen gün bir çocuğu ısırmıştı böcek ısırığı gibi o geldi aklıma biraz rahatladım

benimkide maşallah artık hiç durmuyor artık daha güçlü tepik atıyor galiba dr bana diyet verdi ya akşamları değilde içebilirsen gündüz 1 bardak süt iç dedi bende çay içmek yerine kahvaltıda süt içiyorum sabahta işe geç kalıyordum oğlum aç kalmasın diye süt içtim koca bir bardak nasıl kuvvetli tepikleri karnım acıdı inanki balığıda seviyoruz çukulatayıda kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:

herkes gitmiş kendinize çok iyi bakın canlarımopuyorumnanaktan ben yarın çalışcam o yüzden çıkıyorum artık mesai bittii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Back