Teşekkürler Adaş... Hep iyi olsunlar ve hemennn doğsunlar yaa.. Ben her akşam rüyamda doğum yapıyorum öpüyorum kokluyorum sırnaşık şey sabah kalkıp bakıyorum geri gitmişescos adaş gözün aydın maşallah ömerine... allahım nazarlardan saklasın onu... hep böyle güzel haberler alırız inşallh miniklerimizden...
fatoşşşş teşekkürler canım!!!zemuszemusGÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLA KUZUNA
22+2 :) yani 5 aylık gibi bişii kaydirigubbakcemile3uyyy kuzum benim... kac aylikti escosum!
günaydın kızlar herkese...
Akpak canım maşallah göbişine çok tatlı olmuş...
Yarenim canım çok geçmiş olsun umarım çok ağır geçirmeden atlatırsın.....
canancım ben ethicada elif esra uyara gidiyordum çok çok çok memnundum ama doğum ücreti çok yüksek olduğu içnin bıraktım... arkadaşlarımdan biri avcılar hospital'a gidiyordu tülay egeliye çok memnundu doğumunuda eylülde tülay hanım yaptırdı hatta bende ona başladım çok tatlı bi bayan tavsiye ederim... doğum fiyatları normal 500, zorunlu sezeryan 850, isteğe bağlı 1000....
voles verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama avcılar bana çok uzak ama doktorundan memnun olmana çok sevindim sağlıcakla doğurursun işallah
Yarenim canım çok geçmiş olsun umarım çok ağır geçirmeden atlatırsın....
yarencim geçmiş olsun dikkat et canım
teşekkürler canımcımmmm .. depresif hala devam ama gel gitlerim çok oluyor..:):kedi:escos gözün aydın canım
sumifer oğlunun cicileri çok güzel güle güle giysin
yarencim geçmiş olsun dikkat et canım
teşekkürler canımcımmmm .. depresif hala devam ama gel gitlerim çok oluyor..:):kedi:
HoŞ geldİn lİmoncum nasılsın?
ayy evet ya aynı şeyler ben de oluyor allahtan iki tarafta da ilk torun bizimki olucak ben de abuk subuk takılıyorum annem aradı sabah senin oğluna da dua ediyorum dedi.. çok moralim bozuldu hemen...:umursamaz:Tam diycektim sizinle akrabalığı yok galiba diye kii torunlarıma ediyorum gelecek diye toparladı.. :1shok:canım sorma gelgitler garip duygular bendede var kayınvalidem kaynımın 10aylık kızı var onu almış bize kalmış kalmaya eşim onu kızım diye sevdikçe benim moralim bozuluyor oğuma haksızlık yapıyomuş gibime geliyo çok saçma halbuki ama işte genede zoruma gidiyor
iyiyim canım sen nasılsın ? Tansiyonun ne durumda? Ben geçen kontrole gittiğimde benimde tansiyon 16 çıktı. Doktorum çok heyecan yaptığımı söyledi. Evdede ara ara tansiyonumu ölçmeliymişim. Evde ölçtüklerim hep normal ama sanırım doktorda heyecandan tansiyon tavan yapıyor. Doktor sende beyaz önlük tansiyonu var çok heyecan yapıyosun diyor.opuyorumnanaktan
evet canım büyüdü kızım. zaten bundan sonra kilo olarak da ok hızlı büyüyecekler önceki gibi gram gram değil cokacimcoookgünaydın kızlar.
bilgencim gözün aydın. bir tasayı daha atlattın ne güzel. darısı doğuma olsun şekerim.
havva cım inş iyi haberler getirrisin. randevu kaçta?
akpak biz görmeyeli daha bir büyümüş kızın maşallah :)
evet tatlım büyüdü seninki ne alemde?günaydın iyi haftasonları kızlar
HAVVA hadi hayırlısıyla git gel inş...yüklemende iyi çıkıcak inş..
AKPAK kızı büyütmüşsün maşallah
sağol canım opuyorumnanaktancamdankalp günaydın şekeropuyorumnanaktan
bilgen canım gözün aydınsenin adına sevindim tatlım
akpak maşallah bebişinide göbişine de
havvacım sende güle güle git bebişini görde gel :1hug:
geçmiş olsun canım. benim eşimde grip. sana bulaşmaz inşallah deyip duruyor kafamçokkarıştıgrip oldum :gitme:
teşekkür edeerim canım opuyorumnanaktangünaydın kızlar herkese...
Akpak canım maşallah göbişine çok tatlı olmuş...
Yarenim canım çok geçmiş olsun umarım çok ağır geçirmeden atlatırsın.....
canancım ben ethicada elif esra uyara gidiyordum çok çok çok memnundum ama doğum ücreti çok yüksek olduğu içnin bıraktım... arkadaşlarımdan biri avcılar hospital'a gidiyordu tülay egeliye çok memnundu doğumunuda eylülde tülay hanım yaptırdı hatta bende ona başladım çok tatlı bi bayan tavsiye ederim... doğum fiyatları normal 500, zorunlu sezeryan 850, isteğe bağlı 1000....
canım sorma gelgitler garip duygular bendede var kayınvalidem kaynımın 10aylık kızı var onu almış bize kalmış kalmaya eşim onu kızım diye sevdikçe benim moralim bozuluyor oğuma haksızlık yapıyomuş gibime geliyo çok saçma halbuki ama işte genede zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?