2010 Şubat Anneleri

günaydınnnn kızlaaaaaaar!!! süperim bugün işteyim ama dün bebişimi inceledik fotosunu aldık mnik elini salladı bize... çok mutluyum!! maaşallah iyiymiş ömerim!!darısı sizin başınıza!!:lepi:

özlemcim merhaba nasılsın.uzun zamandır görüşemedik nasıl gidiyor.ev bulabildinizmi.bu arada sen hangi dra gidiyorsun.

QUOTE]

Canım selam iyiyiz sen nasılsın , sitede sen varken ben , ben varken sen olmuyorsun :umursamaz: iyiyz çok şükr biz ev konusunda acele etmemeye karar verdik şimdilik kendi evimizden cıkmıyoruz canım bebk bir doğsun 4 ay evdeyım nasıl olsa işe baslamadan gecerız diyor eşim bakalım kısmet inşallah canım, bu arada ben akademi hastanesi nuri hüseyinoğluna gidiyorum canım sen?

evet canım bi denk gelemedik.bizde iyiyiz teyzesi oğluşumla sabah beni uyandırdı bugün çok hareketliyiz.kendi evinde dünyaya getireceksin oğlunu yani.hayırlısı olsun canım.nasıl olsa 4 ay evdeymişsin geniş geniş bakarsınız eve aceleyede gelmemiş olur dediğin gibi iyi düşünmüşsünüz.bende konak hastanesi erkan türköz e gidiyorum.ayın 4ünde randevum var şeker yüklemesi yapacak.

evet canım bi denk gelemedik.bizde iyiyiz teyzesi oğluşumla sabah beni uyandırdı bugün çok hareketliyiz.kendi evinde dünyaya getireceksin oğlunu yani.hayırlısı olsun canım.nasıl olsa 4 ay evdeymişsin geniş geniş bakarsınız eve aceleyede gelmemiş olur dediğin gibi iyi düşünmüşsünüz.bende konak hastanesi erkan türköz e gidiyorum.ayın 4ünde randevum var şeker yüklemesi yapacak.

evet canım hayırlısı eşim boyle bır fıkır onerdı bende tamam dedım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah canım, bu arada birgün tanısalım aynı sehırdeyız cok yakınız canım ya :) görüşelim yanı... konak hastanesınde kuzenım 20 gun once erken dogum yaptı gülçin hanımda sezeryan yaptı canım aslında kendı doktoru degıldı ama orda küvez bulabıldık oraya goturduk erken dogum oldugu ıcın cok memnun kaldılar hayatım erkan beyın de metını duydum oda ıyıyımıs ama ben hıc gıtmedım...

yok cnm kendi bilgisayarında olan resime tıklican orda resimin altinda bisiler cikicak sen resme tıklayınca 13 olan o cerceve kalemli olan nesneye tıkla ve sonra uste dosya duzen gorunum resim renkler falan yazicak sen resim yazan yere tıkla ve uzat eg diyen yere tıkla ve orda 100 yacan yeri sil 30 veya 40 yaz bi dene cnm

canım ben resme tıklayınca windows live fotoğraf galerisi içinde açılıyo resimler.senin dediğin sanırım point le olan bişey beceremedim yaaa offff.eskiden bilgisayar kurduydum şimdi ne oldu bana yapamıyorum.

günaydınnnn kızlaaaaaaar!!! süperim bugün işteyim ama dün bebişimi inceledik fotosunu aldık mnik elini salladı bize... çok mutluyum!! maaşallah iyiymiş ömerim!!darısı sizin başınıza!!:lepi:

maşallahh oğlumuzaa :nazar:
gözün aydın annesi çok sevindim hep sağlıklı olsun inş

evet canım hayırlısı eşim boyle bır fıkır onerdı bende tamam dedım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah canım, bu arada birgün tanısalım aynı sehırdeyız cok yakınız canım ya :) görüşelim yanı... konak hastanesınde kuzenım 20 gun once erken dogum yaptı gülçin hanımda sezeryan yaptı canım aslında kendı doktoru degıldı ama orda küvez bulabıldık oraya goturduk erken dogum oldugu ıcın cok memnun kaldılar hayatım erkan beyın de metını duydum oda ıyıyımıs ama ben hıc gıtmedım...

evet canım ayarlayıp görüşelim cidden aynı şehirdeyiz.erkan bey çok iyi bi dr.ama çok yoğun randevularına asla saatinde giremiyorsun.1,5 saat beklediğimi biliyorum.ama içeri girince çok güzel bilgilendiriyor uzun uzun anlatıyor.bide çok genç daha 74 doğumlu.

YAREN geçmiş olsun canım yaa mandalina ye bol bol...

çok geçmiş olsunnn bolbol ıhlamur limon iç dinlen kendine iyi bakkk

yaren canım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine.bol bol c vitamini al.ıhlamur iç.ilaç olarak sadece minoset alabilirsin ama yinede druna danış canım.haaa bu arada sakın plus olandan içme o bize çok sakıncalı.

sağolun kızlar. haftasonuna gelmesi bi şans. bol bol dinlenebilirim inş.meyve stokladım eve zaten, bir de ıhlamur yapıcam. inş pazartesiye iyileşirim. siz de dikkat edin kendinize..

günaydın tatlım gözün aydın darısı haftaya başıma inş...:Saruboceq:

escos sen kimya müh. olduğun için bilirsin. hatta diğer arkadaşlar da bilir belki :)

bu biberon uclarının ve yalancı emziklerin uclarının bi silikon bir de kauccuk olanı varmış hangisi daha sağlıklı, hangisinden almalıyız:uhm:

evet canım ayarlayıp görüşelim cidden aynı şehirdeyiz.erkan bey çok iyi bi dr.ama çok yoğun randevularına asla saatinde giremiyorsun.1,5 saat beklediğimi biliyorum.ama içeri girince çok güzel bilgilendiriyor uzun uzun anlatıyor.bide çok genç daha 74 doğumlu.

Tamam canım bana uyar mutlaka görüşelim , benim doktor da genç ve cok içten samimi çok ilgileniyor tamamen pozıtıf enerjı dolu bır ınsan ben oyuzden nurı beyı cok sevıyorum adamın enerjısı tam , bu arada derincede nerede acılmıs o magaza ya hıc duymadım annem yenıkentte oturuyor bugun gıtcem anneme bır bakayım oraya da annem alsıverısını yaptı gercı oglumuzun ama alırız yıne bırseyler... :nazar:alkisalkisalkis

ayy bunu da önce meleksene sonra herkese sorayım. meleksen en çok hazırlık yapmış olan sensin, o yüzden :)

hani kızlar şimdi biz bebişlerin bu kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip güzelce hazırlıcaz ya, bu battaniye, alt açma gibi olan şeyleri de yıkayacak mısınız siz?yorgan falan mesela, yıkamamız gerekiyor mu?:hooray:

Tamam canım bana uyar mutlaka görüşelim , benim doktor da genç ve cok içten samimi çok ilgileniyor tamamen pozıtıf enerjı dolu bır ınsan ben oyuzden nurı beyı cok sevıyorum adamın enerjısı tam , bu arada derincede nerede acılmıs o magaza ya hıc duymadım annem yenıkentte oturuyor bugun gıtcem anneme bır bakayım oraya da annem alsıverısını yaptı gercı oglumuzun ama alırız yıne bırseyler... :nazar:alkisalkisalkis

60 evlere açılmış.adese eski prestij mağazası vardıya onun tam karşısına açılmış.bizde öğleden sonra gitcez babaannesi alışveriş yapacak. özlem seni msn ye ekledim.bu arada benim ismim PINAR :asigim:

meleksen sanırım becerebildim yaptım kız saol valla.dur şimdi diğerlerinide küçülteyim.

60 evlere açılmış.adese eski prestij mağazası vardıya onun tam karşısına açılmış.bizde öğleden sonra gitcez babaannesi alışveriş yapacak. özlem seni msn ye ekledim.bu arada benim ismim PINAR :asigim:

meleksen sanırım becerebildim yaptım kız saol valla.dur şimdi diğerlerinide küçülteyim.

Tamam pınarcım bende mutlaka ugrarım ozaman hatta orayı gordum galıba bır aksam bır yere oturmaya gıtmısdık balonlar vardı hep acılıs olmusdu tamam anladım dedııgn yerı bugun bende br gıdeyım oraya süper olur opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkese...

Akpak canım maşallah göbişine çok tatlı olmuş...
Yarenim canım çok geçmiş olsun umarım çok ağır geçirmeden atlatırsın.....
canancım
ben ethicada elif esra uyara gidiyordum çok çok çok memnundum ama doğum ücreti çok yüksek olduğu içnin bıraktım... arkadaşlarımdan biri avcılar hospital'a gidiyordu tülay egeliye çok memnundu doğumunuda eylülde tülay hanım yaptırdı hatta bende ona başladım çok tatlı bi bayan tavsiye ederim... doğum fiyatları normal 500, zorunlu sezeryan 850, isteğe bağlı 1000....

Kızlarrrrr uzun bir uğraştan sonra oğlumun cicilerini ekleyebildim.
görmek isterseniz bakabilirsiniz.
bu arada kendi resmimizide ekledim :kedi:

escos adaş gözün aydın maşallah ömerine... allahım nazarlardan saklasın onu... hep böyle güzel haberler alırız inşallh miniklerimizden... :nazar:

escos sen kimya müh. olduğun için bilirsin. hatta diğer arkadaşlar da bilir belki :)

bu biberon uclarının ve yalancı emziklerin uclarının bi silikon bir de kauccuk olanı varmış hangisi daha sağlıklı, hangisinden almalıyız:uhm:
kızlar benim bildiğim silikon daha antibakteriyel bir malzeme,seçimi doğru olur gibi..tabi diğeri sentetik değil de doğal kauçuktan yapılıyor.. Doğal kauçuk biraz kokan bir malzeme..Bu konuyu hiç incelemedim ama ben silikon alıcam gibi ama daha hiiiç düşünmedim bişi de almadım ki..:) biraz araştırma da yapayımd edim hazır konu gelmiş:

Silikon emzik mi, kauçuk mu?
Emzikler kauçuk ve silikon olmak üzere iki maddeden yapılıyorlar. Doğal bir madde olan kauçuk çok elastik ve dayanıklı. Özellikle diş çıkartan bebeklerde kauçuk emzik kullanmak uygun olur. Ancak kauçuk emziklerin formu, suyu içlerine emdikleri için çabuk bozulur. Silikon da silisyumdan üretilir. Silikon emziklerin formu kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine karşı dayanıklı değillerdir. Bu yüzden silikon emzikler henüz diş çıkarmamış bebekler için daha uygundur.
- Emzikler kauçuk ve silikon olmak üzere iki maddeden yapılırlar. Kauçuk doğal bir maddedir, elastik ve dayanıklıdır. Özellikle diş çıkartan bebeklerde kauçuk emzik kullanmak uygun olur. Ancak kauçuk emzikler, suyu içlerine emdikleri için çabuk bozulur. Silikon da silisyumdan üretilir. Silikon emzikler kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine karşı dayanıklı değillerdir. Bu yüzden silikon emzikler henüz diş çıkarmamış bebekler için daha uygundur.

escos gözünaydın canım.Hııımm demek ismi Ömer olcak. çok güzel bi isim ..:nazar:
teşekkürlerr... Biz Ömer düşünüoruz bakalım ya daha çıkarken hatta yeni tanışmıştık eşimle konuşmuştuk Ömer ismi güzel diye bakalım.. Daha erken tabi ;)
günaydın tatlım gözün aydın darısı haftaya başıma inş...:Saruboceq:
Aminnnn canım darısı başınızaa..:nazar:
maşallahh oğlumuzaa :nazar:
gözün aydın annesi çok sevindim hep sağlıklı olsun inş
çoook teşekkürler sağlıkla bebişleri dünyaya getircez ksımetse az kaldı göbek büyümesiyle ters orantılı.. Ne kadar göbek büyürse bebek dünyaya o kadar yaklaşmış demek!!!kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLA KUZUNA:nazar:

Back