2010 Şubat Anneleri

günaydınnnn kızlaaaaaaar!!! süperim bugün işteyim ama dün bebişimi inceledik fotosunu aldık mnik elini salladı bize... çok mutluyum!! maaşallah iyiymiş ömerim!!darısı sizin başınıza!!:lepi:

canım ben resme tıklayınca windows live fotoğraf galerisi içinde açılıyo resimler.senin dediğin sanırım point le olan bişey beceremedim yaaa offff.eskiden bilgisayar kurduydum şimdi ne oldu bana yapamıyorum.

günaydınnnn kızlaaaaaaar!!! süperim bugün işteyim ama dün bebişimi inceledik fotosunu aldık mnik elini salladı bize... çok mutluyum!! maaşallah iyiymiş ömerim!!darısı sizin başınıza!!:lepi:

maşallahh oğlumuzaa
gözün aydın annesi çok sevindim hep sağlıklı olsun inş

YAREN geçmiş olsun canım yaa mandalina ye bol bol...

çok geçmiş olsunnn bolbol ıhlamur limon iç dinlen kendine iyi bakkk

yaren canım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine.bol bol c vitamini al.ıhlamur iç.ilaç olarak sadece minoset alabilirsin ama yinede druna danış canım.haaa bu arada sakın plus olandan içme o bize çok sakıncalı.

sağolun kızlar. haftasonuna gelmesi bi şans. bol bol dinlenebilirim inş.meyve stokladım eve zaten, bir de ıhlamur yapıcam. inş pazartesiye iyileşirim. siz de dikkat edin kendinize..

günaydın tatlım gözün aydın darısı haftaya başıma inş...:Saruboceq:

escos sen kimya müh. olduğun için bilirsin. hatta diğer arkadaşlar da bilir belki :)

bu biberon uclarının ve yalancı emziklerin uclarının bi silikon bir de kauccuk olanı varmış hangisi daha sağlıklı, hangisinden almalıyız:uhm:

ayy bunu da önce meleksene sonra herkese sorayım. meleksen en çok hazırlık yapmış olan sensin, o yüzden :)

hani kızlar şimdi biz bebişlerin bu kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip güzelce hazırlıcaz ya, bu battaniye, alt açma gibi olan şeyleri de yıkayacak mısınız siz?yorgan falan mesela, yıkamamız gerekiyor mu?:hooray:

günaydın kızlar herkese...

Akpak canım maşallah göbişine çok tatlı olmuş...
Yarenim canım çok geçmiş olsun umarım çok ağır geçirmeden atlatırsın.....
canancım
ben ethicada elif esra uyara gidiyordum çok çok çok memnundum ama doğum ücreti çok yüksek olduğu içnin bıraktım... arkadaşlarımdan biri avcılar hospital'a gidiyordu tülay egeliye çok memnundu doğumunuda eylülde tülay hanım yaptırdı hatta bende ona başladım çok tatlı bi bayan tavsiye ederim... doğum fiyatları normal 500, zorunlu sezeryan 850, isteğe bağlı 1000....

Kızlarrrrr uzun bir uğraştan sonra oğlumun cicilerini ekleyebildim.
görmek isterseniz bakabilirsiniz.
bu arada kendi resmimizide ekledim :kedi:

escos adaş gözün aydın maşallah ömerine... allahım nazarlardan saklasın onu... hep böyle güzel haberler alırız inşallh miniklerimizden...

kızlar benim bildiğim silikon daha antibakteriyel bir malzeme,seçimi doğru olur gibi..tabi diğeri sentetik değil de doğal kauçuktan yapılıyor.. Doğal kauçuk biraz kokan bir malzeme..Bu konuyu hiç incelemedim ama ben silikon alıcam gibi ama daha hiiiç düşünmedim bişi de almadım ki..:) biraz araştırma da yapayımd edim hazır konu gelmiş:

Silikon emzik mi, kauçuk mu?
Emzikler kauçuk ve silikon olmak üzere iki maddeden yapılıyorlar. Doğal bir madde olan kauçuk çok elastik ve dayanıklı. Özellikle diş çıkartan bebeklerde kauçuk emzik kullanmak uygun olur. Ancak kauçuk emziklerin formu, suyu içlerine emdikleri için çabuk bozulur. Silikon da silisyumdan üretilir. Silikon emziklerin formu kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine karşı dayanıklı değillerdir. Bu yüzden silikon emzikler henüz diş çıkarmamış bebekler için daha uygundur.
- Emzikler kauçuk ve silikon olmak üzere iki maddeden yapılırlar. Kauçuk doğal bir maddedir, elastik ve dayanıklıdır. Özellikle diş çıkartan bebeklerde kauçuk emzik kullanmak uygun olur. Ancak kauçuk emzikler, suyu içlerine emdikleri için çabuk bozulur. Silikon da silisyumdan üretilir. Silikon emzikler kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine karşı dayanıklı değillerdir. Bu yüzden silikon emzikler henüz diş çıkarmamış bebekler için daha uygundur.

escos gözünaydın canım.Hııımm demek ismi Ömer olcak. çok güzel bi isim ..
teşekkürlerr... Biz Ömer düşünüoruz bakalım ya daha çıkarken hatta yeni tanışmıştık eşimle konuşmuştuk Ömer ismi güzel diye bakalım.. Daha erken tabi
günaydın tatlım gözün aydın darısı haftaya başıma inş...:Saruboceq:
Aminnnn canım darısı başınızaa..
maşallahh oğlumuzaa
gözün aydın annesi çok sevindim hep sağlıklı olsun inş
çoook teşekkürler sağlıkla bebişleri dünyaya getircez ksımetse az kaldı göbek büyümesiyle ters orantılı.. Ne kadar göbek büyürse bebek dünyaya o kadar yaklaşmış demek!!!kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLA KUZUNA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…