özlemcim merhaba nasılsın.uzun zamandır görüşemedik nasıl gidiyor.ev bulabildinizmi.bu arada sen hangi dra gidiyorsun.
QUOTE]
Canım selam iyiyiz sen nasılsın , sitede sen varken ben , ben varken sen olmuyorsun :umursamaz: iyiyz çok şükr biz ev konusunda acele etmemeye karar verdik şimdilik kendi evimizden cıkmıyoruz canım bebk bir doğsun 4 ay evdeyım nasıl olsa işe baslamadan gecerız diyor eşim bakalım kısmet inşallah canım, bu arada ben akademi hastanesi nuri hüseyinoğluna gidiyorum canım sen?
evet canım bi denk gelemedik.bizde iyiyiz teyzesi oğluşumla sabah beni uyandırdı bugün çok hareketliyiz.kendi evinde dünyaya getireceksin oğlunu yani.hayırlısı olsun canım.nasıl olsa 4 ay evdeymişsin geniş geniş bakarsınız eve aceleyede gelmemiş olur dediğin gibi iyi düşünmüşsünüz.bende konak hastanesi erkan türköz e gidiyorum.ayın 4ünde randevum var şeker yüklemesi yapacak.
evet canım bi denk gelemedik.bizde iyiyiz teyzesi oğluşumla sabah beni uyandırdı bugün çok hareketliyiz.kendi evinde dünyaya getireceksin oğlunu yani.hayırlısı olsun canım.nasıl olsa 4 ay evdeymişsin geniş geniş bakarsınız eve aceleyede gelmemiş olur dediğin gibi iyi düşünmüşsünüz.bende konak hastanesi erkan türköz e gidiyorum.ayın 4ünde randevum var şeker yüklemesi yapacak.
evet canım hayırlısı eşim boyle bır fıkır onerdı bende tamam dedım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah canım, bu arada birgün tanısalım aynı sehırdeyız cok yakınız canım ya :) görüşelim yanı... konak hastanesınde kuzenım 20 gun once erken dogum yaptı gülçin hanımda sezeryan yaptı canım aslında kendı doktoru degıldı ama orda küvez bulabıldık oraya goturduk erken dogum oldugu ıcın cok memnun kaldılar hayatım erkan beyın de metını duydum oda ıyıyımıs ama ben hıc gıtmedım...
yok cnm kendi bilgisayarında olan resime tıklican orda resimin altinda bisiler cikicak sen resme tıklayınca 13 olan o cerceve kalemli olan nesneye tıkla ve sonra uste dosya duzen gorunum resim renkler falan yazicak sen resim yazan yere tıkla ve uzat eg diyen yere tıkla ve orda 100 yacan yeri sil 30 veya 40 yaz bi dene cnm
günaydınnnn kızlaaaaaaar!!! süperim bugün işteyim ama dün bebişimi inceledik fotosunu aldık mnik elini salladı bize... çok mutluyum!! maaşallah iyiymiş ömerim!!darısı sizin başınıza!!:lepi:
evet canım hayırlısı eşim boyle bır fıkır onerdı bende tamam dedım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah canım, bu arada birgün tanısalım aynı sehırdeyız cok yakınız canım ya :) görüşelim yanı... konak hastanesınde kuzenım 20 gun once erken dogum yaptı gülçin hanımda sezeryan yaptı canım aslında kendı doktoru degıldı ama orda küvez bulabıldık oraya goturduk erken dogum oldugu ıcın cok memnun kaldılar hayatım erkan beyın de metını duydum oda ıyıyımıs ama ben hıc gıtmedım...
evet canım ayarlayıp görüşelim cidden aynı şehirdeyiz.erkan bey çok iyi bi dr.ama çok yoğun randevularına asla saatinde giremiyorsun.1,5 saat beklediğimi biliyorum.ama içeri girince çok güzel bilgilendiriyor uzun uzun anlatıyor.bide çok genç daha 74 doğumlu.
YAREN geçmiş olsun canım yaa mandalina ye bol bol...
çok geçmiş olsunnn bolbol ıhlamur limon iç dinlen kendine iyi bakkk
yaren canım geçmiş olsun
geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine.bol bol c vitamini al.ıhlamur iç.ilaç olarak sadece minoset alabilirsin ama yinede druna danış canım.haaa bu arada sakın plus olandan içme o bize çok sakıncalı.
günaydınnnn kızlaaaaaaar!!! süperim bugün işteyim ama dün bebişimi inceledik fotosunu aldık mnik elini salladı bize... çok mutluyum!! maaşallah iyiymiş ömerim!!darısı sizin başınıza!!:lepi:
evet canım ayarlayıp görüşelim cidden aynı şehirdeyiz.erkan bey çok iyi bi dr.ama çok yoğun randevularına asla saatinde giremiyorsun.1,5 saat beklediğimi biliyorum.ama içeri girince çok güzel bilgilendiriyor uzun uzun anlatıyor.bide çok genç daha 74 doğumlu.
Tamam canım bana uyar mutlaka görüşelim , benim doktor da genç ve cok içten samimi çok ilgileniyor tamamen pozıtıf enerjı dolu bır ınsan ben oyuzden nurı beyı cok sevıyorum adamın enerjısı tam , bu arada derincede nerede acılmıs o magaza ya hıc duymadım annem yenıkentte oturuyor bugun gıtcem anneme bır bakayım oraya da annem alsıverısını yaptı gercı oglumuzun ama alırız yıne bırseyler...alkisalkisalkis
Tamam canım bana uyar mutlaka görüşelim , benim doktor da genç ve cok içten samimi çok ilgileniyor tamamen pozıtıf enerjı dolu bır ınsan ben oyuzden nurı beyı cok sevıyorum adamın enerjısı tam , bu arada derincede nerede acılmıs o magaza ya hıc duymadım annem yenıkentte oturuyor bugun gıtcem anneme bır bakayım oraya da annem alsıverısını yaptı gercı oglumuzun ama alırız yıne bırseyler...alkisalkisalkis
60 evlere açılmış.adese eski prestij mağazası vardıya onun tam karşısına açılmış.bizde öğleden sonra gitcez babaannesi alışveriş yapacak. özlem seni msn ye ekledim.bu arada benim ismim PINAR :asigim:
meleksen sanırım becerebildim yaptım kız saol valla.dur şimdi diğerlerinide küçülteyim.
60 evlere açılmış.adese eski prestij mağazası vardıya onun tam karşısına açılmış.bizde öğleden sonra gitcez babaannesi alışveriş yapacak. özlem seni msn ye ekledim.bu arada benim ismim PINAR :asigim:
meleksen sanırım becerebildim yaptım kız saol valla.dur şimdi diğerlerinide küçülteyim.
Tamam pınarcım bende mutlaka ugrarım ozaman hatta orayı gordum galıba bır aksam bır yere oturmaya gıtmısdık balonlar vardı hep acılıs olmusdu tamam anladım dedııgn yerı bugun bende br gıdeyım oraya süper olur opuyorumnanaktan
kızlar benim bildiğim silikon daha antibakteriyel bir malzeme,seçimi doğru olur gibi..tabi diğeri sentetik değil de doğal kauçuktan yapılıyor.. Doğal kauçuk biraz kokan bir malzeme..Bu konuyu hiç incelemedim ama ben silikon alıcam gibi ama daha hiiiç düşünmedim bişi de almadım ki..:) biraz araştırma da yapayımd edim hazır konu gelmiş:escos sen kimya müh. olduğun için bilirsin. hatta diğer arkadaşlar da bilir belki :)
bu biberon uclarının ve yalancı emziklerin uclarının bi silikon bir de kauccuk olanı varmış hangisi daha sağlıklı, hangisinden almalıyız:uhm:
teşekkürlerr... Biz Ömer düşünüoruz bakalım ya daha çıkarken hatta yeni tanışmıştık eşimle konuşmuştuk Ömer ismi güzel diye bakalım.. Daha erken tabiescos gözünaydın canım.Hııımm demek ismi Ömer olcak. çok güzel bi isim ..
Aminnnn canım darısı başınızaa..günaydın tatlım gözün aydın darısı haftaya başıma inş...:Saruboceq:
çoook teşekkürler sağlıkla bebişleri dünyaya getircez ksımetse az kaldı göbek büyümesiyle ters orantılı.. Ne kadar göbek büyürse bebek dünyaya o kadar yaklaşmış demek!!!kaydirigubbakcemile2maşallahh oğlumuzaa
gözün aydın annesi çok sevindim hep sağlıklı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?