2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasilsiniz melekleriniz nasil yaren gecmis olsun cnm allah acil sifa versin

Herkese tekrardan gÜnaydın yarencım geÇmıŞ olsun havacım gÜzel haberlerle gel

geçmiş olsun canıma.s. dikkat ette bir an önce iyileş bende hasta olmamak için baya bir mücadele ediyorum arkadaşımda domuz gribi bizim buraya da gelmiş diyor :çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasilsiniz melekleriniz nasil yaren gecmis olsun cnm allah acil sifa versin

sağolun kızlar.ben de çok uğraştım,hasta olmayım diye.. ama malesef yenildim :1no2: inş hafif atlatırım.. aman siz dikkat edin.

iyim kızlar saolun allaha sukur bi yaramazlik yok ya kızlar benim gobek deligimin yuvarlak cevresi boyle boyu kahve rengi olmus esime de gosterdim panikledi bune diye okumustum ola bilir diye ama aksam yooktu sabah baktim var sasirdim

tatlim benim bugun yolda olmam lazimdi londraya ama tr vizemde sorun cikti bir kac hafta sonraya ertelendi gitmem

http://www.civilim.com/catinfo.asp?cid=975 kızlar su alt acmalara bi bakin fiyatlarda cok ucuz interneten bisiler aliyosaniz bu siteye bakin derim super

http://www.civilim.com/?urun-detay_5909_195_Babycix_Denizci_Nakisli_2_li_Alt_Acma_Seti_.html bakın kızlar bende bunu aldım lacivertinden civilden istanbul şubesinden.
ama derinceyede civil mağazası açılmış.bugün kayınvalidem ve görümcümle gidicez.torunlarına alışveriş yapacaklar :dance:

ya bu sitede 72 ti lik hastane cikis 30 tl indirimli 15 parca siteyi bi dolasin ben dolastim vala cok ucuz ve kaliteli seyler var bi bakin galiba kapida teslimde odeniyo

grip oldum :gitme:

geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine.bol bol c vitamini al.ıhlamur iç.ilaç olarak sadece minoset alabilirsin ama yinede druna danış canım.haaa bu arada sakın plus olandan içme o bize çok sakıncalı.

Havva canım ne güzel ya ohhh gidin görün tabi bizim daha çok var kasımın 11 zaman hiç geçmiyor sabırsızlanıyoruz bizde paşayı görmek için kaydirigubbakcemile3

özlemcim merhaba nasılsın.uzun zamandır görüşemedik nasıl gidiyor.ev bulabildinizmi.bu arada sen hangi dra gidiyorsun.

şimdi bitanem ben resimleri bilgisayarıma kaydettim.oradan açıp mı tıklıycam yoksa resimleri kadınlar klübü sayfasına yükledikten sonramı senin tarif ettiğin işlemi yapıcam anlamadım :uhm:

hoşbulduk canım tamam sorayım ona

volescim merhaba ethicaya gitmişsin sanırım ama pahalı olduğu için vazgeçmişsin nereye gidiyosun şimdi canımm
grip oldum :gitme:

çok geçmiş olsunnn bolbol ıhlamur limon iç dinlen kendine iyi bakkk
herkese günaydın kızlar küçük meleklerinizide öpüyorummm doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelsinnnnopuyorumnanaktan

günaydınn kızlarrrr,herkese çokkkkkkkk güzel haftasonları diliyorumopuyorumnanaktan
yaren canım geçmiş olsun
havvacım güzel haberle dön inş canım

yok cnm kendi bilgisayarında olan resime tıklican orda resimin altinda bisiler cikicak sen resme tıklayınca 13 olan o cerceve kalemli olan nesneye tıkla ve sonra uste dosya duzen gorunum resim renkler falan yazicak sen resim yazan yere tıkla ve uzat eg diyen yere tıkla ve orda 100 yacan yeri sil 30 veya 40 yaz bi dene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…