2010 Şubat Anneleri

evet tatlım kopuyor benide attı az önce hakikaten seldanın randevusu saat kaçtaydı meraklandım bende çakırgözlüdende ses yok daha nerdesiniz kızlar CADIARZU meraktayız :sm_confused:

tuğbacım bebısının cıcılerını allahım ıı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder ıns.

benim oğlan gene kızdı oturuyorum sabahtan beri tepikleri acıttı ben şu gezmeciyi bir gezdirip geleyim bahçede yürüyelim oğluşumlazemuszemus

Selda ancak gelir herhalde ya birde değil miydi randevusu? Ancak döner işe veya evine, güzel haberlele gelecek inşallah:Saruboceq:

Çakırgözlüden ses yok kaç gündür ama o da bugün gidecekti galiba. Onun da işi bitmemiştir belki. O da güzel haberlerle gelecek inşallah:Saruboceq:

güzel haberlerle gelsinlerde gerisi hallolucak inşallah evet çakırgözlüdende haber yok kızlar yazın bize gelincee

kızlar 400 TL olabilir mi??siz ayrıntılıyı (yaptıranlar) kaça yaptırdı özelde??

valla canım ben 80 tl ödedim benim doktorumda 300-350 demişti o farklı bişeymiş
ben de kendi doktorumda yaptırcm ama tam bilmiyorum , özel hastane yerine gidicem bu sefer muayene 100 tl zaten kaça gelir acaba?.. 400 çok pahalı yaa...yaptırmasam mı??:çok üzgünüm:

ben de kendi doktorumda yaptırcm ama tam bilmiyorum , özel hastane yerine gidicem bu sefer muayene 100 tl zaten kaça gelir acaba?.. 400 çok pahalı yaa...yaptırmasam mı??:çok üzgünüm:

benim doktorum gerek görmedi ama bence başka yerlerede bak araştır o kadar pahalı olmaması lasım canım

ya kızlar su nazar boncuklarnı nasıl alıysnz bı anlatın nolurrrrr 40 kere sordum kımse cvp vermedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…