tuğbacım güle güle giysin bebişin hepsi çok güzeller
tuğbacım cicileriniz çok güzel güle güle giysin oğluşun battaniyemiz aynı senle canım o bimden alınan aynı örtecek oğluşlarımız
iyiz canım sagol bi problem yok çok şükür..
hadi bakalım yarında senin mühim günün öylemi.iyi haberlerl gelirsin inşallah..
ya bebege bişey almamakta gıcık etti beni.ay herşey var ne alayım ne eksik aceba diyom yok anacım herşey hazır.uffff aman ilk bebekler güzel oluyo herşeyi alıyosunda ikincide kaldıkmı böylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse üç dvrt bady larım tekrardan.işte şampuanı ,kremi.biberonu .bari bunları alayım bendelmaz:
kızlar 400 TL olabilir mi??siz ayrıntılıyı (yaptıranlar) kaça yaptırdı özelde??bizde iyiz oğlumla canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım evet fiyatlar çok yüksek söyleniyor bizim drumuz istemedi ayrıntılı kendi inceledi canım bir fanilası var hiç değilse annesi sende ne ciciler alırsın bebişine daha zamanımız var nasılsa
tuğbacım bebısının cıcılerını allahım ıı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder ıns.
kızlar 400 TL olabilir mi??siz ayrıntılıyı (yaptıranlar) kaça yaptırdı özelde??
benim oğluşumun da aynı :)
ben de kendi doktorumda yaptırcm ama tam bilmiyorum , özel hastane yerine gidicem bu sefer muayene 100 tl zaten kaça gelir acaba?.. 400 çok pahalı yaa...yaptırmasam mı??:çok üzgünüm:valla canım ben 80 tl ödedim benim doktorumda 300-350 demişti o farklı bişeymiş
ben de kendi doktorumda yaptırcm ama tam bilmiyorum , özel hastane yerine gidicem bu sefer muayene 100 tl zaten kaça gelir acaba?.. 400 çok pahalı yaa...yaptırmasam mı??:çok üzgünüm:
ya kızlar su nazar boncuklarnı nasıl alıysnz bı anlatın nolurrrrr 40 kere sordum kımse cvp vermedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?