selmacım gözün aydın. baya büyümüş kızın maşallah, aramızda 1 gün var, benim oğlan da 900 gr'ı geçmiş midir acaba? en son 770 gr dı,geçen hafta :uhm:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, biz bugün şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı değerlerimiz (89-129) kızımda 960 gr vede 32 cm olmuş maşallah, herşeyimiz normal çok şükür, grip aşısını sordum doktoruma yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi ben grip aşısı yaptırmayacam, bugünede atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına...........
Allah'ım inşallah çakır da iyi haberlerle gelir..:Saruboceq:
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, biz bugün şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı değerlerimiz (89-129) kızımda 960 gr vede 32 cm olmuş maşallah, herşeyimiz normal çok şükür, grip aşısını sordum doktoruma yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi ben grip aşısı yaptırmayacam, bugünede atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına...........
hoşgeldin canım maşallah kızına tombiş olucak desene oh oh yaramış annesinin yedikleri allah sağlık versin canım bende aşı olmuycam doktruma tekrar sorucam
ayy kızlar öle bir bakıyım diye girdim güzel haberlerinize çok sevindim gözünüz aydın inş. çakırgözlüdende güzel haberler alırız:teytey:
kızlar şu bilgimi paylaşmak istiyorum sizlerle c vitamini açısından en zengin besin yağ biberiymiş haberiniz olsun ben zaten çok severim sizde yiyin bol bol
seldacım Çok sevİndİm tatlım Çok ŞÜkÜr rabbİme maŞallah oĞluŞuna
selmakrem maŞallaj hayatım gÖzÜn aydın
yağ biberi ne canım
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..
Kızlar ben Çıkıyorum hepİnİze İyİ akŞamlar Çok ÖpÜyorum hepİnİzİ sevgİler
Kızlar Şu bİlgİmİ paylaŞmak İstİyorum sİzlerle c vİtamİnİ aÇısından en zengİn besİn yaĞ bİberİymİŞ haberİnİz olsun ben zaten Çok severİm sİzde yİyİn bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?