2010 Şubat Anneleri

selmacım gözün aydın. baya büyümüş kızın maşallah, aramızda 1 gün var, benim oğlan da 900 gr'ı geçmiş midir acaba? en son 770 gr dı,geçen hafta :uhm:

selmacım gözün aydın. baya büyümüş kızın maşallah, aramızda 1 gün var, benim oğlan da 900 gr'ı geçmiş midir acaba? en son 770 gr dı,geçen hafta :uhm:

sağol yarencim , büyümüştür oğluşun tabi annesi merak etme, sen ne zaman gideceksin bidaha doktora.

hoşgeldin canım maşallah kızına tombiş olucak desene oh oh yaramış annesinin yedikleri allah sağlık versin canım bende aşı olmuycam doktruma tekrar sorucam

çakırgözlü pazartesi gidecekti dra şimdiye haber vermesi lazımdı onun kaç gün geçti

ayy kızlar öle bir bakıyım diye girdim güzel haberlerinize çok sevindim gözünüz aydın inş. çakırgözlüdende güzel haberler alırız:teytey:

Kızlar ama seldanın bebıŞının kılosu normal bence sızce araŞtırdınızmı ben baktımda 600 gr cıvarı o haftalarda normal dıyo

Kızlar Şu bılgımı paylaŞmak ıstıyorum sızlerle c vıtamını aÇısından en zengın besın yaĞ bıberıymıŞ haberınız olsun ben zaten Çok severım sızde yıyın bol bol

seldacım Çok sevındım tatlım Çok ŞÜkÜr rabbıme maŞallah oĞluŞuna
selmakrem maŞallaj hayatım gÖzÜn aydın

Kızlar ben Çıkıyorum hepınıze ıyı akŞamlar Çok ÖpÜyorum hepınızı sevgıler

Maşallah oğluna canım ya. Kendim gibi sevindim inan. Daha çoook kocaman olacak oğlun annesiopuyorumnanaktan

Selmacım gözün aydın maşallah meleğine yaa kocaman olmuş Artık ne kadar hızlı kilo almaya başladılar ya büyüyor kuzucuklar:asigim:

Kızlar Şu bİlgİmİ paylaŞmak İstİyorum sİzlerle c vİtamİnİ aÇısından en zengİn besİn yaĞ bİberİymİŞ haberİnİz olsun ben zaten Çok severİm sİzde yİyİn bol bol

o nekine ay çokmu cahilim ilk defa duydum canım :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…