Canım valla ben de almış kadar oldumŞeniz Sana sormayım diye kendim baktım demin markasına Relax Mode muş bi bakayım oraya Bornovadaki mağazası da kapandı amaCADIARZU
Baktım canım güle güle giysin inşallah kuzun.
sağol canım daha güzelleri senin oğluşunun olsunŞeniz ama bunları anneanemiz almış opuyorumnanaktan
nasılsın canım...
canım bilmiyorum ne yazmış ama moralini bozma bebiş nasıl sen nasılsın ondan haber ver
evet cnm markasıda ii geçen kemeraltında baktım lohusa pijamaları 80 ,100 tl gibi fiyatlarda bence çok fazla açıkcası ben vermem o fiyatıCanım valla ben de almış kadar oldumŞeniz Sana sormayım diye kendim baktım demin markasına Relax Mode muş bi bakayım oraya Bornovadaki mağazası da kapandı amaCADIARZU.
slm millet nasılsınız?
evet cnm markasıda ii geçen kemeraltında baktım lohusa pijamaları 80 ,100 tl gibi fiyatlarda bence çok fazla açıkcası ben vermem o fiyatı
sizin oralarda Loya iç çamaşır mağazalarından yokmu ben 52 tl ye aldım loğusa pijama takımını hem sabahlığı ile beraber çokta güzel bi baksan ya.
evet cnm markasıda ii geçen kemeraltında baktım lohusa pijamaları 80 ,100 tl gibi fiyatlarda bence çok fazla açıkcası ben vermem o fiyatı
slm cnm hşga.s.
iyiyim canım sen nasılsın?
ayy teşekkür ederimcanımmm iyiyiz.. :)) seiz nasılsınız bebişle? ben yarın ayrıntılıya gideceğim bugün bir arkadaş 400 mio dedi dudağım uçukladı ben 100 diye tahmin ediyordum ya...uff..çokmuş..
akannehir
kızlar bu arada ben de sadece 1 adet fanila dışında (numunelik nazarlık) hiçbirşey almadım... son ayda alıcam seneye :))
ayy teşekkür ederimcanımmm iyiyiz.. :)) seiz nasılsınız bebişle? ben yarın ayrıntılıya gideceğim bugün bir arkadaş 400 mio dedi dudağım uçukladı ben 100 diye tahmin ediyordum ya...uff..çokmuş..
akannehir
kızlar bu arada ben de sadece 1 adet fanila dışında (numunelik nazarlık) hiçbirşey almadım... son ayda alıcam seneye :))
sizin oralarda Loya iç çamaşır mağazalarından yokmu ben 52 tl ye aldım loğusa pijama takımını hem sabahlığı ile beraber çokta güzel bi baksan ya.
Loya benim dibimde var da çoktandır uğramadım iyi ki söyledin canım bi bakayımvereliniortak
Loya benim dibimde var da çoktandır uğramadım iyi ki söyledin canım bi bakayımvereliniortak
Bende rastlantı girdim baktım hatta başka alacaktım kız indirimde olanlarda var bakın dedi ve hoşumada gitti çok kalın falan değil ama malum ev zaten sıcak olacak 52 tl de iyi geldi bana fiyatı.
tuğbacım cicileriniz çok güzel güle güle giysin oğluşun battaniyemiz aynı senle canım o bimden alınan aynı örtecek oğluşlarımız
ya kızlar seldayı çok merak ediyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?