• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

BıZ GELDıK CANLARIM..SıZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDıK. DUALARINIZ YıNE YARDIM ETTı BıZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA ıYıYE GıDıYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GıTTıĞıMDEN DAHA ıYıYMıŞ KALBı ..KULAKLARIMA ıNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YıNE GERıDE AMA BU ıYı BıR GELıŞME DEDı DOKTOR ..PLESANDADAKı KANAMA DURMUŞ..AMNıYO SIVISI FAZLA HALA GEBELıK ŞEKERıN YÜKSEK ÇIKABıLıR DEDıLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESı TESTıNıN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞıMDı...RAHAT BıR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..

Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere

işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..

BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..

Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere

çok sevindim canım ne güzel haberler bunlar:nazar::nazar::nazar: inş. herşey çok daha güzel olacak rahatladım valla bir dahaki gidişine çok daha güzel haberler vermeni bekliycez :teytey::teytey::teytey:

BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..

çoooook sevindim canım oğlun seni çok seviyor annesi bak kiloda almış maşllah oğluşuna hadi canım dahada güzel haberler alalım senden ve oğluşundan

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, biz bugün şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı değerlerimiz (89-129) kızımda 960 gr vede 32 cm olmuş maşallah, herşeyimiz normal çok şükür, grip aşısını sordum doktoruma yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi ben grip aşısı yaptırmayacam, bugünede atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına...........

[ı] biz geldik canlarım..sizlere teşekkür etmeye geldik. Dualarınız yine yardım etti bize. Bugünde çok güzel haberler aldık allaha şükürler olsun. Her geçen gün daha iyiye gidiyor oğlumun sağlık durumu . Geçen gittiğimden daha iyiymiş kalbi ..kulaklarıma inanamadım ama 1 haftada 220 almış 651 gram olmuş haftasına göre yine geride ama bu iyi bir gelişme dedi doktor ..plesandadaki kanama durmuş..amniyo sıvısı fazla hala gebelik şekerin yüksek çıkabilir dediler ama 50 gm şeker yüklemesi testinin sonucu normal çıktı.. Onu araştıracaklar şimdi...rahat bir nefes daha aldım çok şükür..

Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere[/ı]

işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . Gelcem hemen..

ah canım benim bu haberler çok güzel çok sevindim demiştik sana bişey olmucak diye çok dua ettik ama allahım çok büyük canım bebeğinin kilosu gayet iyi bence haftasına göre iyi bebeğin netten bak bi istersen oh be yaşasın inanki çok sevindim canım benimmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, biz bugün şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı değerlerimiz (89-129) kızımda 960 gr vede 32 cm olmuş maşallah, herşeyimiz normal çok şükür, grip aşısını sordum doktoruma yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi ben grip aşısı yaptırmayacam, bugünede atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına...........

gözünaydın canım maşallah bebişine :nazar::nazar: çok şükür güzel haberler gelmeye başladı Allahım nazarlardan korusun anneleri ve bebişlerini :Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım sende atlattın şeker testini maşallah kızınada canım tombiş olcak galiba bizde şimdi aradık dru şeker testi değerleri normalmiş benimde 78-90 dı sadece kan değerlerim düşükmüş onun içinde kan ilacı kullanıyorum ona devam dedi

seldacım maşallah oğluna.. :nazar: haftaya daha çok kilo alır inş..

ne güzel söylemişsin, ben de hep bu şekilde dua ediyorum.."rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etme"..

SELDACIM canım maşaallah size ya gözlerim doldu çok şükür RABBİME inşaallah herşey çok güzel olucak cnm:nazar:

gözün aydın canım sende atlattın şeker testini maşallah kızınada canım tombiş olcak galiba bizde şimdi aradık dru şeker testi değerleri normalmiş benimde 78-90 dı sadece kan değerlerim düşükmüş onun içinde kan ilacı kullanıyorum ona devam dedi

sağol canım seninde gözünaydın bunuda atlattık çok şükür, bende kan ilacına devam ediyorum hala..

Back