ya kızlar su nazar boncuklarnı nasıl alıysnz bı anlatın nolurrrrr 40 kere sordum kımse cvp vermedı
bilgencim kimde nazar boncuğu varsa o resmi tıkla ekran açılacak puanın yeterse alabilirsin ama kalmamış galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar su nazar boncuklarnı nasıl alıysnz bı anlatın nolurrrrr 40 kere sordum kımse cvp vermedı
mydarling ve akarahan tesekkur ederım vala ama alamıyom puanım yeterszmıs
canım ben biraz acamiyim o konulardada ondan yoksa yardımcı olmak isterdim yanii
canım benım cok saol selda nıye yazmıyosn ya
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
[ı] biz geldik canlarım..sizlere teşekkür etmeye geldik. Dualarınız yine yardım etti bize. Bugünde çok güzel haberler aldık allaha şükürler olsun. Her geçen gün daha iyiye gidiyor oğlumun sağlık durumu . Geçen gittiğimden daha iyiymiş kalbi ..kulaklarıma inanamadım ama 1 haftada 220 almış 651 gram olmuş haftasına göre yine geride ama bu iyi bir gelişme dedi doktor ..plesandadaki kanama durmuş..amniyo sıvısı fazla hala gebelik şekerin yüksek çıkabilir dediler ama 50 gm şeker yüklemesi testinin sonucu normal çıktı.. Onu araştıracaklar şimdi...rahat bir nefes daha aldım çok şükür..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere[/ı]
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . Gelcem hemen..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, biz bugün şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı değerlerimiz (89-129) kızımda 960 gr vede 32 cm olmuş maşallah, herşeyimiz normal çok şükür, grip aşısını sordum doktoruma yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi ben grip aşısı yaptırmayacam, bugünede atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına...........
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, biz bugün şeker yüklemesini yaptırdık normal çıktı değerlerimiz (89-129) kızımda 960 gr vede 32 cm olmuş maşallah, herşeyimiz normal çok şükür, grip aşısını sordum doktoruma yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi ben grip aşısı yaptırmayacam, bugünede atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına...........
gözünaydın canım maşallah bebişineçok şükür güzel haberler gelmeye başladı Allahım nazarlardan korusun anneleri ve bebişlerini :Saruboceq::Saruboceq:
gözün aydın canım sende atlattın şeker testini maşallah kızınada canım tombiş olcak galiba bizde şimdi aradık dru şeker testi değerleri normalmiş benimde 78-90 dı sadece kan değerlerim düşükmüş onun içinde kan ilacı kullanıyorum ona devam dedi