• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Canım valla ben de almış kadar oldumŞeniz Sana sormayım diye kendim baktım demin markasına Relax Mode muş bi bakayım oraya Bornovadaki mağazası da kapandı amaCADIARZU

Baktım canım güle güle giysin inşallah kuzun.

kızlar relax mode cidden çok kaliteli benimde aldıklarım çoğu o marka yıka yıka giy vallaaa

sağolun kızlar kocaman olduk artık biz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oğluşumda teşekkür ediyormuş teyzeleri daha güzelleri sizin olsun inş. Allahımda giydirmek nasip etsin hepimize:Saruboceq:

canım bilmiyorum ne yazmış ama moralini bozma bebiş nasıl sen nasılsın ondan haber ver

ayy teşekkür ederimcanımmm iyiyiz.. :)) seiz nasılsınız bebişle? ben yarın ayrıntılıya gideceğim bugün bir arkadaş 400 mio dedi dudağım uçukladı ben 100 diye tahmin ediyordum ya...uff..çokmuş..
akannehir

kızlar bu arada ben de sadece 1 adet fanila dışında (numunelik nazarlık) hiçbirşey almadım... son ayda alıcam seneye :))

Canım valla ben de almış kadar oldumŞeniz Sana sormayım diye kendim baktım demin markasına Relax Mode muş bi bakayım oraya Bornovadaki mağazası da kapandı amaCADIARZU.
evet cnm markasıda ii geçen kemeraltında baktım lohusa pijamaları 80 ,100 tl gibi fiyatlarda bence çok fazla açıkcası ben vermem o fiyatı
slm millet nasılsınız?

slm cnm hşga.s.

evet cnm markasıda ii geçen kemeraltında baktım lohusa pijamaları 80 ,100 tl gibi fiyatlarda bence çok fazla açıkcası ben vermem o fiyatı

sizin oralarda Loya iç çamaşır mağazalarından yokmu ben 52 tl ye aldım loğusa pijama takımını hem sabahlığı ile beraber çokta güzel bi baksan ya.

iyiyim canım sen nasılsın?

iyiz canım sagol bi problem yok çok şükür..

ayy teşekkür ederimcanımmm iyiyiz.. :)) seiz nasılsınız bebişle? ben yarın ayrıntılıya gideceğim bugün bir arkadaş 400 mio dedi dudağım uçukladı ben 100 diye tahmin ediyordum ya...uff..çokmuş..
akannehir

kızlar bu arada ben de sadece 1 adet fanila dışında (numunelik nazarlık) hiçbirşey almadım... son ayda alıcam seneye :))

hadi bakalım yarında senin mühim günün öylemi.iyi haberlerl gelirsin inşallah..

ya bebege bişey almamakta gıcık etti beni.ay herşey var ne alayım ne eksik aceba diyom yok anacım herşey hazır.uffff aman ilk bebekler güzel oluyo herşeyi alıyosunda ikincide kaldıkmı böylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse üç dvrt bady larım tekrardan.işte şampuanı ,kremi.biberonu .bari bunları alayım bende:olmaz:

akannehir

bizde iyiz oğlumla canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım evet fiyatlar çok yüksek söyleniyor bizim drumuz istemedi ayrıntılı kendi inceledi canım bir fanilası var hiç değilse annesi sende ne ciciler alırsın bebişine daha zamanımız var nasılsa

sizin oralarda Loya iç çamaşır mağazalarından yokmu ben 52 tl ye aldım loğusa pijama takımını hem sabahlığı ile beraber çokta güzel bi baksan ya.

Loya benim dibimde var da çoktandır uğramadım iyi ki söyledin canım bi bakayımvereliniortak

tuğbacım cicileriniz çok güzel güle güle giysin oğluşun battaniyemiz aynı senle canım o bimden alınan aynı örtecek oğluşlarımız

tuğbacım cicileriniz çok güzel güle güle giysin oğluşun battaniyemiz aynı senle canım o bimden alınan aynı örtecek oğluşlarımız

sağol canım Şeniz annem almış işte üşenmemiş sabah gitmiş gerçi ordaki herşeyi annem aldı ben daha bişey alamadım söylemiştim ya:1no2: insan nasıl hevesleniyor bişeyler alınca bir anca doğsun istiyor:roflol:

Back