• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar listede hiç bilgisi olmayanları sileyim mi kalabalık etmesin..bir de balsurat kapsama alanı dışında olmuş.. listeyi ilk sayfaya güncelleyemeyecek..

kızz.... benim gelinimi,ipeğimi verme kimselere :oklava:.. onlar göbüş kertmesi oldular ya..

canım dikkat edersen düzelir, boşver kafana takma, bebişin iyiymiş ona bak sen.

insan ne kadar da dikkat etse olmuyor.. gece rüyamda yaş pasta gördüm, şimdi onu bugün yemeyim de öleyim mi ben yanii :icecream:

canım Allah sağlıkta kavuştursun, benim eşim de haftasonunda memlekete gidecek, şimdiden sıkıntısı başladı, sağlıkla gider gelirler inş.Bu arada gözün aydın, anneciğin geliyormuş, ohh ne güzel 3 kuşak gezersiniz :CüvCüv:

hayret ettim. adamın biri yorum yapmış, evladına sahip çıkmayan, vatanına mı sahip çıkacak. bir de bunlara açılım yapıyorlar diye. kesinlikle çok haklı..:oklava:

bana açılım demeyin günlerdir deliriyorum
dağdan inip geldiler bi devlet töreni eksik kaldı
yazık değil mi şehitlerimize ailelerine
ben bunlara sebep olanlara asla ve asla hakkımı helal etmiyorum:mymeka: çok sinirliyim şu anda
yine aklıma geldi

ben bunlara sebep olanlara asla ve asla hakkımı helal etmiyorum:mymeka: çok sinirliyim şu anda
yine aklıma geldi

katılıyorum canım sana alkisalkisalkisalkisalkisalkisbir kırmız halıları eksikti çıldırdım resmen yazıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorum çok kınadım :tomato::tomato::tomato:

yarencim olur neden olmasın liste sana emanet nasıl istersen düzelt canım benim

kızlar listede hiç bilgisi olmayanları sileyim mi kalabalık etmesin..bir de balsurat kapsama alanı dışında olmuş.. listeyi ilk sayfaya güncelleyemeyecek..

Bence de canım yaa. Hatta cinsiyeti olmayanı sil bence. Uzun süredir girmiyorilgilenmiyor demektir. Balsurat neden kapsama alanı dışı ki?

yine aklıma geldi
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Katılıyorum ve bu konuda çok sinirliyim arkadaşım. Yakında bunlara iş ev falan da verirler ooh ne ala. Ben olsam sadece o terörist başına sayın dedikleri için tutuklarım bunları ama :oklava:

hakikaten liste çok kalabalık ama okadar kişi değiliz sen biliyorsun tatlım en iyisini istersen sil

Bence de canım yaa. Hatta cinsiyeti olmayanı sil bence. Uzun süredir girmiyorilgilenmiyor demektir. Balsurat neden kapsama alanı dışı ki?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Katılıyorum ve bu konuda çok sinirliyim arkadaşım. Yakında bunlara iş ev falan da verirler ooh ne ala. Ben olsam sadece o terörist başına sayın dedikleri için tutuklarım bunları ama :oklava:

tabi verecekler vergi veren vatandaşlarımız 3 kuruşa muhtac kalıp gecinemiyor
asgari ücreti bile çok görülen emekliye komik zamlar yapılan
güzel ülkemde dağdan inen hainler el üstünde tutulursa şaşırmam
başıma ağrı girdi yazamıcam
bide uyarı alırım şimdi
ama diyorum eğer böyle olursa hakkım ve ödediğim vergiler haram olsun sebep olanlara
:mymeka:

bencede sil yarencim.... bu arada sevilayın ikizlerinide renkli yaz istersen canım onları saymıyoruz sanırım erkek kız toplamında:))

bencede kızlar hakılısınız ne bu böyle kürt açılımı o zaman herkes açılım yapsın macırı arnavutu çerkezi öle değilmiiii

selam kızlar okuyabildiğim kadarı ile herşey yolunda ,
biz dr dan geldik dün çektirdiğim ayrıntılı usg yi çok beğendi dr'un kalitesi çok iyi dedi 100 e çektirdim diyincede oo süper 300 den aşağı çekmezler dedi birde ben bağdat caddesi gibi ist en pahalı yerinde çektirdim kzımın şansına valla.kilomuz iyi dedi 8 kilo almışım yaa hızlı daldım galiba kilo olayına olayına.Şeker testi içinde 26. haftada yani 1 ay sonra yaptır dedi bizde haberler böyle.

Selda 13.00 te gidecekti dimi.bu arada Çakırgözlüden haber varmı baktım ama göremedimde

biz dr dan geldik dün çektirdiğim ayrıntılı usg yi çok beğendi dr'un kalitesi çok iyi dedi 100 e çektirdim diyincede oo süper 300 den aşağı çekmezler dedi birde ben bağdat caddesi gibi ist en pahalı yerinde çektirdim kzımın şansına valla.kilomuz iyi dedi 8 kilo almışım yaa hızlı daldım galiba kilo olayına olayına.Şeker testi içinde 26. haftada yani 1 ay sonra yaptır dedi bizde haberler böyle.

Selda 13.00 te gidecekti dimi.bu arada Çakırgözlüden haber varmı baktım ama göremedimde

gözün aydın canım çok şükür atlattın hepsini şeker de inşallah iyi geçer artık sende doğumu beklersin hayırlısıyla... selda evet 13:00 de gidicek canım inşallah hayırlı haberlerle gelir... çakırgözlüden haber yok inşallah durumlar iyidir....

yok kız, sayıyoruz, sen de oraya takıldın:) geçen söyledikten sonra düzelttim..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ne biliyim renksiz yazıyo ya ondan... kız birini pembe birini mavi yazsan benimde gönlümü alsan ölürmüsün...

bencede kızlar hakılısınız ne bu böyle kürt açılımı o zaman herkes açılım yapsın macırı arnavutu çerkezi öle değilmiiii

böyle giderse yarın bir gün biz kendi topraklarımızda açılım ister hale gelcez
Allahım sen vatanımızı hainlerden koru:Saruboceq:turkbayragi

ayyyyy liste süper görünüyooo.... Allahım nazarlardan saklasın listemizi.... doğuma yakın buna bide doğum şekli ve bebeğin kilosunuda ekleyelim yaren olur mu? :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

gözün aydın canım çok sevindim hadi bakalım çoğu bitti azı kaldııı tatlımmm:Saruboceq:

Back