Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz.... benim gelinimi,ipeğimi verme kimselereklava:.. onlar göbüş kertmesi oldular ya..
canım dikkat edersen düzelir, boşver kafana takma, bebişin iyiymiş ona bak sen.
insan ne kadar da dikkat etse olmuyor.. gece rüyamda yaş pasta gördüm, şimdi onu bugün yemeyim de öleyim mi ben yanii :icecream:
canım Allah sağlıkta kavuştursun, benim eşim de haftasonunda memlekete gidecek, şimdiden sıkıntısı başladı, sağlıkla gider gelirler inş.Bu arada gözün aydın, anneciğin geliyormuş, ohh ne güzel 3 kuşak gezersiniz :CüvCüv:
hayret ettim. adamın biri yorum yapmış, evladına sahip çıkmayan, vatanına mı sahip çıkacak. bir de bunlara açılım yapıyorlar diye. kesinlikle çok haklı..klava:
bana açılım demeyin günlerdir deliriyorum
dağdan inip geldiler bi devlet töreni eksik kaldı
yazık değil mi şehitlerimize ailelerine
ben bunlara sebep olanlara asla ve asla hakkımı helal etmiyorum:mymeka: çok sinirliyim şu anda
yine aklıma geldi
canlarım evımı temzleyım kafam dagılsın hepınızı opuyorm ııkı varsız ya cok saolun
kızlar listede hiç bilgisi olmayanları sileyim mi kalabalık etmesin..bir de balsurat kapsama alanı dışında olmuş.. listeyi ilk sayfaya güncelleyemeyecek..
kızlar listede hiç bilgisi olmayanları sileyim mi kalabalık etmesin..bir de balsurat kapsama alanı dışında olmuş.. listeyi ilk sayfaya güncelleyemeyecek..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbana açılım demeyin günlerdir deliriyorum
dağdan inip geldiler bi devlet töreni eksik kaldı
yazık değil mi şehitlerimize ailelerine
ben bunlara sebep olanlara asla ve asla hakkımı helal etmiyorum:mymeka: çok sinirliyim şu anda
yine aklıma geldi
Bence de canım yaa. Hatta cinsiyeti olmayanı sil bence. Uzun süredir girmiyorilgilenmiyor demektir. Balsurat neden kapsama alanı dışı ki?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Katılıyorum ve bu konuda çok sinirliyim arkadaşım. Yakında bunlara iş ev falan da verirler ooh ne ala. Ben olsam sadece o terörist başına sayın dedikleri için tutuklarım bunları amaklava:
bencede sil yarencim.... bu arada sevilayın ikizlerinide renkli yaz istersen canım onları saymıyoruz sanırım erkek kız toplamında:))
selam kızlar okuyabildiğim kadarı ile herşey yolunda ,
biz dr dan geldik dün çektirdiğim ayrıntılı usg yi çok beğendi dr'un kalitesi çok iyi dedi 100 e çektirdim diyincede oo süper 300 den aşağı çekmezler dedi birde ben bağdat caddesi gibi ist en pahalı yerinde çektirdim kzımın şansına valla.kilomuz iyi dedi 8 kilo almışım yaa hızlı daldım galiba kilo olayına olayına.Şeker testi içinde 26. haftada yani 1 ay sonra yaptır dedi bizde haberler böyle.
Selda 13.00 te gidecekti dimi.bu arada Çakırgözlüden haber varmı baktım ama göremedimde
yok kız, sayıyoruz, sen de oraya takıldın:) geçen söyledikten sonra düzelttim..
bencede kızlar hakılısınız ne bu böyle kürt açılımı o zaman herkes açılım yapsın macırı arnavutu çerkezi öle değilmiiii
selam kızlar okuyabildiğim kadarı ile herşey yolunda ,
biz dr dan geldik dün çektirdiğim ayrıntılı usg yi çok beğendi dr'un kalitesi çok iyi dedi 100 e çektirdim diyincede oo süper 300 den aşağı çekmezler dedi birde ben bağdat caddesi gibi ist en pahalı yerinde çektirdim kzımın şansına valla.kilomuz iyi dedi 8 kilo almışım yaa hızlı daldım galiba kilo olayına olayına.Şeker testi içinde 26. haftada yani 1 ay sonra yaptır dedi bizde haberler böyle.
Selda 13.00 te gidecekti dimi.bu arada Çakırgözlüden haber varmı baktım ama göremedimde