2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sıvılceler olurmus bu tarz dokuntuler normalmıs. sureklı ıkınıp gerılıp kasıldıkları ıcın daha da cogalıyomus korkulcak bısey yokmus.
mıde reflusu ve fıskırtma tarzı kusma kabızlıgından kaynaklıymıs. mıdesıne baskı oluyomus kaka yapamadıgı ıcın. sureklı ıkındıgından da kusuyomus. hepsı kaka yapamamasına baglı yanı bu sorunu halledersek gerısı corap sokugu gıbı gelırmıs...

Yaa kızlar bana bı Çare deyın ya revna hıÇ uyumuyo uyursada kucakta uyuyor kolaarımda derman kalmadı neva hıÇ bÖyle deĞıldı ne yapcaĞımı ŞaŞırdım valla

kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.

bu arada kılomuz gecen pzt 4200 du bugun 4630 olmus... 1 haftada 430 gr almıs. bıraz hızlı gıdıyor ama kabızlıga bagladı doktor. bu sorun cozuldugunde normal sekılde kılo alımı olurmus...

kızlar sıvılceler olurmus bu tarz dokuntuler normalmıs. sureklı ıkınıp gerılıp kasıldıkları ıcın daha da cogalıyomus korkulcak bısey yokmus.
mıde reflusu ve fıskırtma tarzı kusma kabızlıgından kaynaklıymıs. mıdesıne baskı oluyomus kaka yapamadıgı ıcın. sureklı ıkındıgından da kusuyomus. hepsı kaka yapamamasına baglı yanı bu sorunu halledersek gerısı corap sokugu gıbı gelırmıs...

oykuzum ya çook geçmiş olsun..ya ..demek herşey kabızlıktan oluyormuş hatta kilo alımı bile öylemi çok ilginçmiş.yarın inşallah hallederler sorunu.cerrahsa küçük bi operasyon olabilir.sen yinede kendini hazırla istersen.inşallah rahatca .kolayca üzülmeden.olacgı bi işlem olur.benim kızda bu aralar hergün yapmıyo kaka.ama üçcüncü günleri genelde yapıyo.doktor 2-3 güne bir yapması normal demişti.bilmiyorum ayın sonunda bizimde randevumuz var birde ben diyeyim bi baktıralım.bizde ögrenmiş olduk.teşekkürler canım.acıl şifalar...opuyorumnanaktan..............

Yaa kızlar bana bİ Çare deyİn ya revna hİÇ uyumuyo uyursada kucakta uyuyor kolaarımda derman kalmadı neva hİÇ bÖyle deĞİldİ ne yapcaĞımı ŞaŞırdım valla

benim kızda kucagı pek seviyo.benim ilk kızda hep kucakta uuyyordu.bellerim mahvoluyordu.o yüzden bunun alışmasını istemiyorum.benim belimden hariç el bileklerim çok agrıyo...

sagol aysegulcum. ıyıkı goturmusum poposundakı hafıf catlak ıkına ıkına daha kotu olurdu yoksa... bakalım yarın ne gelcek basımıza.....
offfff annelık ne zormus yaaa... dunyanın en zor işiymiş gercekten.

kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.

Zeynepçim çok geçmiş olsun canım ya... Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah. Sen sağlam dur. Moralini yüksek tut ki İpekçik daha fazla etkilenmesin. İnşallah ağrısız acısız kurtulur yavrum...Dualarım sizinle...

geçmiş olsun zeynep üzüldüm minicik yavru demek darlıktan yapamıyormuş. inşallah kolay bir şekilde çözülür problem
ben galiba depresyna doğru yürüyorum. bugün sabahtan beri ağlıyorum. özelllikle emzirirken ağlıyorum, vicdan azabı çekiyorum. neden dünyaya getirdim bu bebeği diye. beceremiyecektin neyine güvendin de doğurdun bu çocuğu diye ağlayıp duruyorum. moralim bozulduğu için iştah da gitti. hiçbirşey yapmak istemiyorum, yemek de yapmıyorum. kocamı da sevmiyyorum artık. evi dağıtıp gidiyor yardım etmediği gibi. hiçbir işe yetişemiyorum. eski günlerdeki gibi rahat rahat bilgisayarda oyun oynamak istiyorum mafoldumben

zeynepçim çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah çabucak toparlasınız benimkide yapamıyo kontrolde bende sorcam işkillendim şimdi tekrar çok geçmiş olsun canım yaa üzülme atlatır inşallah

zeynepÇım Çok geÇmıŞ olsun ÜZÜLDÜM YA KÜÇÜCÜK YAVRULARIN NEDıR ÇEKTıĞı BETERıNDEN KORUSUN ALLAH. ınŞallah sorunsuz atlatır. acıl Şıfalar DıLıYORUM canım benım

geçmiş olsun zeynep üzüldüm minicik yavru demek darlıktan yapamıyormuş. inşallah kolay bir şekilde çözülür problem
ben galiba depresyna doğru yürüyorum. bugün sabahtan beri ağlıyorum. özelllikle emzirirken ağlıyorum, vicdan azabı çekiyorum. neden dünyaya getirdim bu bebeği diye. beceremiyecektin neyine güvendin de doğurdun bu çocuğu diye ağlayıp duruyorum. moralim bozulduğu için iştah da gitti. hiçbirşey yapmak istemiyorum, yemek de yapmıyorum. kocamı da sevmiyyorum artık. evi dağıtıp gidiyor yardım etmediği gibi. hiçbir işe yetişemiyorum. eski günlerdeki gibi rahat rahat bilgisayarda oyun oynamak istiyorum mafoldumben

cnm buna lohusalık depresyonu deniyo çok normal yani bi süre sonra geçicek ama sen bişeyler yemeye çalış zorlada olsa bende kızımda kocamla hep kavga ediyodum akşamda oğlana fitili koyamadım diye kocam bana beceriksiz dedi ben olmasam noolcaktı dedi bende bi açtım ağzımı pişman oldu garibim sende öyle yap bağır çağır ama abartmadan iyi geliyo valla

zeynepcim geçmiş olsun inşallah basit bi operasyondur.sende üzülme moralini bozma.

geçmiş olsun zeynep üzüldüm minicik yavru demek darlıktan yapamıyormuş. Inşallah kolay bir şekilde çözülür problem
ben galiba depresyna doğru yürüyorum. Bugün sabahtan beri ağlıyorum. özelllikle emzirirken ağlıyorum, vicdan azabı çekiyorum. Neden dünyaya getirdim bu bebeği diye. Beceremiyecektin neyine güvendin de doğurdun bu çocuğu diye ağlayıp duruyorum. Moralim bozulduğu için iştah da gitti. Hiçbirşey yapmak istemiyorum, yemek de yapmıyorum. Kocamı da sevmiyyorum artık. Evi dağıtıp gidiyor yardım etmediği gibi. Hiçbir işe yetişemiyorum. Eski günlerdeki gibi rahat rahat bilgisayarda oyun oynamak istiyorum mafoldumben

canım benim başta senin yaşadığuın duyguıları ebnde yaşadım sonra dedimki kendi kendime ben anneyim onun bana ihtiyacı var ben olmasam ne yapar sakişn ol kendini üzme ve ağlama onun varlığına dua et bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen ne kadar insan var onları düşün rahatla rüveydacım.oda üzülüyo o da etkileniyo unutma.

offffff sabahtan beri hiç uyumadı burak sürekli kucak istiyo.kollarım kopacak sanırım bu gidişle..önce memede uyurdu şimdi uyumamak için adeta direniyo.gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra ikisinide açıp bakıyo.nolcak böyle yaaaaaaa.bilmiyorumkismile

TEYZELERıNASIL POZ VERMıŞ OĞLUM NE DERSıNıZ ARTıST OLUR MU BÜYÜYÜNCE MAŞALLAH BENıM OĞLUŞUMA.:nazar: YANAKLAR ÖLE TOPLU DEĞıL FOTOROFTA ÖLE ÇIKIYO BU ARADA YAKINDAN ÇEKTıĞıM ıÇıN.

AKPAk kısss valla kusura bakmada çok garip senin kocan valla okudukça şok oldum.............ya benimkisi gece benimle bi o bi ben altını deiştiriyoz bide yazık işi o kadar ağırki bi uyuyo ölü gibi kız ağlayınca uyurken rüyasında ninni söylüyo böle gözü kapalı ölüyom gülmekten gece gece

zeynep .........................iyice araştırın öle yaptırın ne bilim böle bişi çocuğun anatomik yapısını bozmasında.............canım ya çok geçmiş olsun vallla çok üzüldüm Allah şifasını versin

oy kuzum ya hiç üzülme.sanırım sen lohusalık depresyonundasınaklinialirimsmile..eşini takmamaya çalış ah onlar yan gelip yatsa.öyle düşünürsen iyice sinirleneceksin..tabikide güzelce bakacaksın o çocuga bunu sende biliyorsun..eskiden zeyno küçükken yaptıklarımız ve zeynodan sonra yapamdıklarımızı saymıştık eşimle.ne kadar çok şeyi zeyneple iptal etmişiz.artık sinemaya gidemiyoruz.baş başa yemege gidemiyoruz.soguk havalarda gezemiyoruz.yagmurda dolaşmayı çok severiz onu yapmıyoruz uzun süreli tatile gidemiyoruz...vs.vs... sonra diyoruz ki bize bi şans verilsee tekrar eski günlerinize döneceksiniz çocuksuz bir hayat istermiydiniz diye.birbirmize bakıyoruz asslaaa diyoruz..biliyoruz çok şeyi engelliyo çocuklar ama herşeye deger.şimde zeynoyla eski günlerimeze dönmüştük çünkü büyümüştü bize ayak uyduruyordu şimdi defneyle tekraar eski günlere döndük.ama biz bundan mutsuz degiliz iyikide yapmışım deyiceksin emin ol.şimdiki depresif hallerin normal buda geçecek .sen rahat ol...opuyorumnanaktan..............

canım ...sen lohusalık depresyonuna girmişsin geçer kıs üzülme......zcık kocişte destek olsa hemen geçerede...biraz konuş onla sen.........sıkıntılarını anlat belki anlar seni

ya aşağıda kim var kim yok yazmıyo ne bu şimdisempatiksalakcinni

offffff sabahtan beri hiç uyumadı burak sürekli kucak istiyo.kollarım kopacak sanırım bu gidişle..önce memede uyurdu şimdi uyumamak için adeta direniyo.gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra ikisinide açıp bakıyo.nolcak böyle yaaaaaaa.bilmiyorumkismile

benim kızımda aynen öle .geceleri daha fazla tabiki..biz kucak kucağa yatıyoz kızımla valla ağzında memeyle sabahlıyoz..nerdese beşiği boşa almışız dicem hep aramızda yatıyo yaaa.......malesef alıştıda.............:nazar:

Rüveydacım Ayşegül ne güzel anlatmış bak. Geçecek bunlar.Emin ol. Sen iyi bir annesin. Bebeğinin sana ihtiyacı var. Kafanı topladığında her şey düzelecek. Unutma MÜKEMMEL OLMAK ZORUNDA DEĞıLıZ. BIRAK EV DAĞINIK KALSIN. SEN BEBıŞıNE VE KENDıNE BAK... Seni ve bebişini çok öpüyorum canım...

X