2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam... aksam zeytınyagını da ıctı ıpek hala kaka dan eser yok... yarın doktora gıdıcez mecbur...

zeynep bnde akşama kadart bekledim yapmadı dr. gitmeden bide bunu dene mutlaka
kulak çöpünü zeytinyağına batır ve kukusuna hafifce sok bi kaç kez yap
bizimki anında yaptu kakayı valla

kızlar bizimde pazar günü kırkımız çıkıcak ama benim kanamam hala devam ediyor.varmı benim gibi olan pazarteside doktora gidicem rahim toparlanmışmı diyue bakıcakmış

geçen bir ara girdim korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz ben 2 3 ay korunup bırakmayı düşünüyorum valla buna zor sahip oldum 2. yi hemen istiyorum buna 2 sene bekledim az tedavi olmadım o yüzden korunmak istemiyorum

canım seni ii anlıyorum bnde bekledim bu meleği ama yinede korunucam en az bi yıl olmasın
çünki anne sütüne çok ihtiyaçları var.kıyamıyorum o yüzden

maviyesil benimde kanamam devam ediyo kırkım cıktı ama.

kızlar sagolun...
fıtıl ve zeytınyagını kukuya surme ısını bende yapıyorum ama doktor bugun hıc mudale etme zeytınyagı ıcır kendı yapamazsa getır dedı... normalde fıtıl de atıyorum zeytınyagını surerek bende yaptırıyorum ama her seferınde oyle mı yaptırcaz kendı hıc yapamıcak mı bu bı cozum degıl kı gecıcı seyler hep...
dun hıc mudale etmedım o kadar zeytınyagı ıctı kendıde yapamadı...
11.30 da randewumuz war bırazdan ewden cıkıcaz. su fıskırtarak kusma ısınıde konusucaz...
yuzdekı sıvılcelerıde sorarım malum herkesın bu konuda derdı war...

kızlar sagolun...
Fıtıl ve zeytınyagını kukuya surme ısını bende yapıyorum ama doktor bugun hıc mudale etme zeytınyagı ıcır kendı yapamazsa getır dedı... Normalde fıtıl de atıyorum zeytınyagını surerek bende yaptırıyorum ama her seferınde oyle mı yaptırcaz kendı hıc yapamıcak mı bu bı cozum degıl kı gecıcı seyler hep...
Dun hıc mudale etmedım o kadar zeytınyagı ıctı kendıde yapamadı...
11.30 da randewumuz war bırazdan ewden cıkıcaz. Su fıskırtarak kusma ısınıde konusucaz...
Yuzdekı sıvılcelerıde sorarım malum herkesın bu konuda derdı war...

canım ii haberlerle gel.evet şu sivilceleri sor canım ipeğide senide öpüyorum.

selam kızlar
maviyeşillcim biz 47 günlük olduk hala devam ediyo kanama çok aşırı akıntı olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz sanırım
hepinize kolay gelsin

hadi bakalım zeyno iyi haberle gel bize bende aynı dertten muzdaripim hem kaka hem sivilce...

iyi haberlerle gel zeynepcim evet şu fışkırtarak kusma olayı bizdede var bakalım sizin dr ne diycek...

kızlar arasıra okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum kaka macun kıvamı demişsiniz benim kızımın hep sulu şekilde hiç koyulaşmadı çok kusuyor ne emiyorsa çıkarıyor nerdeyse kusarken püskürtüyor bazende balgamlı kusuyor çarşamba aşı oldu o günden beri hergün ağlıyor ama geceleri uyuyor çok şükür heralde gündüz ağlamaktan bitkin düşüyor yarına randevu aldım doktoordan bakalım ne dicek ya ben üşüttüm yada kızım midesini üşüttü çok üzülüyorum bende onunla beraber ağlıyorum evlat insanın içini ne kadar acıtıyor yaşla ağlıyor yavrum

canım geçmiş olsun evet doktora gitmen daha dogru...

kızlar ne zamandır giremiyordum.epey merak ettim sizi.
geçmişe şöyle bir göz gezdirdim.40lr uçmaya başlamış.
bizde dün 40 mevlütümüzü yaptık çok yorulduk ama buda bitti şükür.
yarın oğlum 40 günlük olacak.umarım uykuları düzene girer, gazı normale döner dua ediyorum hep.
annemler bizdeler bu hafta dönecekler evlerine bakalım napıcaz başbaşa kalınca.
üstesinden gelebileyim stres yapmadan.eyvahedigeldismile

hayırlı olsun kırkınız...eee yalnız kalın bakaım.alışırsınız merak etme.ecemilikler çabuk geçiyo..

kızlar bizimde pazar günü kırkımız çıkıcak ama benim kanamam hala devam ediyor.varmı benim gibi olan pazarteside doktora gidicem rahim toparlanmışmı diyue bakıcakmış

geçen bir ara girdim korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz ben 2 3 ay korunup bırakmayı düşünüyorum valla buna zor sahip oldum 2. yi hemen istiyorum buna 2 sene bekledim az tedavi olmadım o yüzden korunmak istemiyorum

valla tebrikler.ikinciyi hemen istemen.tabi daha hemen olursaaa..ama iyi düşünmüşsün bu konuda katılıyorum sana...

arkadaşlar emziğe bizde alıştık çok şükür fakat kaliteli emzik değil bakkal emziği, tavsiye ederim yumuşak di,ye yormuyor bebeği.

kaydirigubbakcemile3 ayol bi ben kaldım emzik veremeyen...

kızlar bu arada annem gitti kayınvalidem geldi. ama annemi çok arıyorum, napçam ben. hele yalnız kalınca ağız mendilini uzatmaya insan olmıcak stres yapıyorum bazen ama alışçaz napalım.
bazen korkularım oluor bazen rahat oluyorum bi hoşum ya karmakarışığım.

evet annenin yerini kimse almıyo...

selam... aksam zeytınyagını da ıctı ıpek hala kaka dan eser yok... yarın doktora gıdıcez mecbur...

eve ya ne diyecek merak ettim.geçmişolsun canım..

kızlar savaştan çıkmış gibiyim gene bizim kız coştu hem emmek istiyo hem emerken kuduruyo neyse ööff çok yorgunum

kaydirigubbakcemile3 oyy.kıyamam yaa..ne edecek biz bunlarla...

kızlar sagolun...
fıtıl ve zeytınyagını kukuya surme ısını bende yapıyorum ama doktor bugun hıc mudale etme zeytınyagı ıcır kendı yapamazsa getır dedı... normalde fıtıl de atıyorum zeytınyagını surerek bende yaptırıyorum ama her seferınde oyle mı yaptırcaz kendı hıc yapamıcak mı bu bı cozum degıl kı gecıcı seyler hep...
dun hıc mudale etmedım o kadar zeytınyagı ıctı kendıde yapamadı...
11.30 da randewumuz war bırazdan ewden cıkıcaz. su fıskırtarak kusma ısınıde konusucaz...
yuzdekı sıvılcelerıde sorarım malum herkesın bu konuda derdı war...

iyi haberlerle gel canım.bizede anlat bakalım neden kaynaklanıyormu.su gibi fışkırmaya reflünün bxsebap oldugunu derler bakalım .sana ne diyecek...

türkkahvesi benim annem gitti bugün 2. günüm bi şekilde oluyor ama çok zor oluyor.
kızlar elif uykusu gelince bile ağlıyor. kendi uyumuyor benim uyutmamı istiyor sallayarak ya da memede.
emince de gaz çıkartmak için tekrar uyanıyor tekrar ağlıyor of offff
bunaldım. yine ağladım sabah. yapamıyorum diye. uykusuzluk da mahvediyor beni.
papatya çok haklıymış emzik uğraşında. emzik alsa verirsin ağzına uyur. benimki de bir garip çok nadir alıyor emziği. keşke uykusu gelince de alsa.

kızlar arasıra okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum kaka macun kıvamı demişsiniz benim kızımın hep sulu şekilde hiç koyulaşmadı çok kusuyor ne emiyorsa çıkarıyor nerdeyse kusarken püskürtüyor bazende balgamlı kusuyor çarşamba aşı oldu o günden beri hergün ağlıyor ama geceleri uyuyor çok şükür heralde gündüz ağlamaktan bitkin düşüyor yarına randevu aldım doktoordan bakalım ne dicek ya ben üşüttüm yada kızım midesini üşüttü çok üzülüyorum bende onunla beraber ağlıyorum evlat insanın içini ne kadar acıtıyor yaşla ağlıyor yavrum

Bu balgamlı kusma işi Eflal'de de var. Doktora gittiğimizde soracaktım unutmuşum. Soracak öyle çok şey vardı ki. Bakalım ne diyecek doktor. Kaka olayı benimkinde de sulu.

Merhaba kızlar.. Kırkı çıkanlar hayırlı olsun kırkınız.
Zeynepçim hayırlı haberlerle gel inşallah

türkkahvesi benim annem gitti bugün 2. günüm bi şekilde oluyor ama çok zor oluyor.
kızlar elif uykusu gelince bile ağlıyor. kendi uyumuyor benim uyutmamı istiyor sallayarak ya da memede.
papatya çok haklıymış emzik uğraşında. emzik alsa verirsin ağzına uyur. benimki de bir garip çok nadir alıyor emziği. keşke uykusu gelince de alsa.

ya canım bu kadar stres yapma.sen rahat olmalısınki bebişte rahatlasın.ilk zamanlar öyle oluyo.ilk oğlumdan biliyorum.benm bıdışta öyle memeyi hiç bırakmayım istiyo.napalım idare edicez bi kaç ay.inş düzelirler.:lepi:

canım gegce uyuyan bebegin gazını çıkarmakla ugraşma.benim doktorgece emdigi zaman gazını çıkarmak için tekrar uyanacak ondan dolayı emdigi zaman haafifi yastıkla yatırın böylece gazdan dolayı belki kusabilir ergellemiş olursun demişti...ben gündüzleri gazını çıkartıyorum ama gece hiç ugraşmam.tabi benim kızında payı var gaz olayımız olmadıgından rahat oluyo..istersen bidene ne dersin..

almadıgım emzik kalmadı.ama nafile almıyo artık vazgfeçtim benden inatçı çıktı...:umursamaz:

Bu balgamlı kusma işi Eflal'de de var. Doktora gittiğimizde soracaktım unutmuşum. Soracak öyle çok şey vardı ki. Bakalım ne diyecek doktor. Kaka olayı benimkinde de sulu.

ya ben not alıyorum kagıtla gidiyom doktorakaydirigubbakcemile3..............

kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.

bu arada kılomuz gecen pzt 4200 du bugun 4630 olmus... 1 haftada 430 gr almıs. bıraz hızlı gıdıyor ama kabızlıga bagladı doktor. bu sorun cozuldugunde normal sekılde kılo alımı olurmus...

X