2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktordan geldım...
ıpegın popo delıgınde cıddı bı darlık warmış.
ıkınmaktan hafıf bı yırtılma olmuş. cocuk cerrahına yonlendırdı popo delıgı genısletılıcek kucuk bı mudehale ıle. yarına randevu aldık bıde cerrah gorsun bakalım ne dıcek nasıl olucak bılmıyorum.
moralım oyle bozuk kı... kızlar ben zeytınyagıyla yaptırıyorum fıtıl atıyorum yapıyo dıye ıhmal etmeyın bende hep oyle yaptırıyodum ama kendı halıne bırakınca yapamıyodu kakasını meger bı sebebı warmıs basıt bı kabızlık degılmıs.eger boyle bı sıkayetınız warsa bı gosterın doktorunuza ıcınız rahat etsın...
bu nasıl bı ıslem popo delıgı nasıl genısletılır kı? sabah 9 da medıcal park bahcelıevler de cocuk cerrahı dr alı bey den randewu aldık. konusunda ıyı bı doktormus... bakalım ne dıcek nasıl bı yontem uygulıcak.
ıpek yıne butun gece ıkındı durdu... daha anca uyudu yawrum...
cok uzgunum sınırlerım gergın moralım bozuk.

Canıım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin İpeğimize..
Sen sakın moralini bozma. Derler ya Allah dermansız dert vermesin diye sorun anlaşılmış çok şükür.. İnşallah sorunsuzca geçer operasyon..
Bizi habersiz bırakma.. Dualarım seninle ve İpekle..:Saruboceq:

bu salıncak iyi işe yarıyo.benimkide otomatik degil .ama uyuyo.sonra biraz oyalanıyo ama öyle uzun durmuyo basıyo çıglıgı.bazen iş yapacagım zaman zeynoya bilem diyom hadi kuzum kardeşini salla diyom oda sallıyokaydirigubbakcemile2

papatya doğum kilosuna bakınca sadece 300 gram almış oluyor 700 iyi yoksa ne bileyim :KK43:
Allah korusun havvacım Allah kimseye göstermesin benim kızım da 2 günlükken beslenememekten düştü hastanelere.
beris burda kimsem yokki :KK43: annem geldi 21 gün kalabildi ancak. çünkü kardeşim bu sene 8. sınıf sınavı var.
kaynanam gelecekmiş ama 5 günlüğüne bebeği görüp gidecem diyor zaten şuram ağrıyo buram ağrıyo deyip duruyor yardım etmez bana.
gurbet ne zormuş...

zeynebin bana göndrdiği linkten guugle diye birşey çıktı. google yerine açılıyor.
nerde yanlışlık var ki?

sagolun kızlar sızıde haberdar ederım tabı... burda kocaman bı aıle gıbı olduk yandım allah desem ılk buraya yazıyorum dert ortagım oldunuz...
bulbulcum ozelden maıl adresını gonder bana maılıne lınkını yollıyım ordan ındırırsın.

kız ruvus oranın acılmaması lazım o nerden cıktı kı ben kızlara hep o lınkı gonderdım herkes ordan ındırdıydı...

ıpekte uykuya gecıs asamasında salıncakta uyuyor... ama cok uyanıksa cın cın bakıyosa fazla durmuyo bı sure sonra cıglık atmaya baslıyo :)

kız ruvus oranın acılmaması lazım o nerden cıktı kı ben kızlara hep o lınkı gonderdım herkes ordan ındırdıydı...

çok geçmişolsun canım tyaa
Allah acil şifa versin
ama korkma bak sorunu bilmişler hemen
bebişin artık daha rahat olucak inş.
dua ediyoruz canı da yanmıyacak
melekler korur anu ALLAHIN İZNİYLE

papatya doğum kilosuna bakınca sadece 300 gram almış oluyor 700 iyi yoksa ne bileyim :KK43:
Allah korusun havvacım Allah kimseye göstermesin benim kızım da 2 günlükken beslenememekten düştü hastanelere.
beris burda kimsem yokki :KK43: annem geldi 21 gün kalabildi ancak. çünkü kardeşim bu sene 8. sınıf sınavı var.
kaynanam gelecekmiş ama 5 günlüğüne bebeği görüp gidecem diyor zaten şuram ağrıyo buram ağrıyo deyip duruyor yardım etmez bana.
gurbet ne zormuş...

canım benim Allah yardımcın olsun anneler güçlü olmak zorunda bunu unutma. daha hastalanacaklar ateşlenecekler uykusuz geceler geçiricez ama herşeye değer herşeyin iyi yönünden bakmaya çalış. bebeğin sağlıklı, sen eşin sağlıklısın allah ele güne muhtaç etmesin bu günlerde eşine dayan ondan destek iste konuş onla, seni anlamasını sağla. her gün bir öncekinden daha iyi olucak unutma geçicek bunlar..

kızlar selam, mesajlar epey birikmiş şöyle hızlıca bir göz gezdirmeye çalıştım,

evde yalnız kalacaklar bence korkmayın ben 2 haftadır yalnızım annemde kayınvalidem de istanbul da olmasına ragmen, ilk bir kac gun zor geciyor ama alısılıyor, aksam yemegi bile hazırlayabiliyorum bazı günler :) kimse gelemiyorsa moralinizi bozmayın bir şekilde ustesinden gelirsiniz,

girmişken eşimden gördüğüm bir şeyi paylaşayım istedim birinizin işine yararsa ne ala,
bizim oglanın gaz ve kaka yaparken sıkıntısını azaltan bir pozisyon gösterdi eşim, sırtınızı yataga vs dayayıp dizlerinizi karnınıza dogru hafifce cekip goguslerinizden dizlerinize bir V olusturup dizlere bebişin başını, kasık bölgenize poposunu, ayak tabanlarını da karnınıza, gogus altınıza (bu kısım boyunuza gore degisir) dayıyorsunuz, herhangi bri sey yapmıyoruz masaj vs gibi, rahatına göre sırtınızı dikleştirip yatırabilirsiniz, altına bir battaniye orterseniz daha iyi sıcaklıktan da faydalanıyorsunuz, alıyorsa emzikle de destekleyince bizim oglan bu pozisyonu hic ıskalamadan masajsız gaz cıkarıp kakasını yapıveriyor, tahmini 10-15 dk suruyor bizde, çoğunda da emme sonrası gazı vs cıkarınca boyle uykuya dalıveriyor zaten, bu pozisyonda cıkarmasa da uykuda kendinden cıkarıveriyor sonrasında,

meme emdikten sonra uykuya dalıp yataga gidince uyanan bıdıklar icin ben yatar konumda tekrar uykuya dalması icin 3-4 dk uzatma emzirmesi yapıyorum kendi yatagımızda, daldıgı vakit meemyi cekip biraz daha bekleyip kendi yatagına alıyorum, bir de yegenim kucagın sıcagından sonra yatagın sogugundan hoslanmadıgı icin uyanırdı, ince bir ortu ile sarıp emzirip aynı ortu ile yatırmayı da deneyebilirsiniz,

benim bıdık uyandı, gorusuruz,
herkese selamlar,

ZEYNEPCIM canim çok çok geçmis olsun Ipegimize
Sende üzülme moralini bozma ki ipek de huzursuzlanmasin annesi
Hayirlisiyla bunu da atlaticaksiniz insallah
Kocaman öp annesi ipegi bizden tarafŞeniz

cellwe kwşkw bir foto olsaydı ben pek anlamadım
biz gazı çok zor çıkartıyoruz çok uğraşıyoruz
papatya gece emzirince gazını çıkarmasak olur muymuş? doktor öyle mi söyledi?

iyi geceler kizlar gecmis olsun zeynepcim ozge de 2 gundur kabiz ama zeytin yagi suruyom bekliyom hemen cikariyo ikina ikina yavrum ya tas gibi olmus vala poposu kizariyo daha cok kucuk popolari birde kabiz vala allah yardimcimiz olsun hepimizin anca simdi bu topigi bulaildim ozge uyudu bende uzanicam yoksa zombi olucam gece gece birde himoriyit problemim cikti benimde ya tolete gidince kaniyo doktor persembe gelicek soylicem acaba tedavi eterden dogumdan sonra ipliklere bisimi oldu

X