- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.132
bakkallarda oluyo canım ismi de fatoş emziğiğzemuszemus
aaa ciddimisin.kız dalga geçmeyin rezil olmayayımkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakkallarda oluyo canım ismi de fatoş emziğiğzemuszemus
ben de yavaş yavaş yemeye başladım acı şeylerden de yavaş yavaş yiyorum. sab simplexi hergün mü veriyorsun? o ilaçlar mı bağırsak tembelliği yapıyordu ne öyle bişey hatırlıyorum. gerçi ben vermiyorum benimkinde de kabızlık var. bugün zyağı sayesinde yaptı.canım ben sabah aksam 2 bardak ıcıyorum gunde. hadı ıyısın bıraz uyumussun cok sevındım masallah elıf bebege hıc bozulmasın duzenı ınsallah...
canım ben yıyorum ıcıyorum herseyı gaz problemımız cok azaldı gıbı ama bunda sanırım kımyon cayı ve sab sımplex ın etkısı buyuk,bıde rezenenın... yoksa proteın alamıyoruz gercekten cok abartmadan az az tuketıyorum herseyden. doktorum senın yedıklerın sadece %5-%10 etkıler demıstı emzırıyosun cok abartmamak kaydıyla herseyden yemelısın demıstı ona guvendım bende...
dun gece bızde 5 saat uyuduk neyse bunada şükür zemuszemus
sabaha karsı ıkınarak uyandı kuzum ya kaka yapamıyo dun zeytınyagı da koydum 1 cay kasıgı bıberonla verdıgım sute ama ne fayda. yıne cok az kaka yaptı...
bıde cok kusuyo. cuk cuk cekıyo sutlerı yutmuyo oksuruyo sonra kusuyo. hele kaka yapmaya calısırken ıkınırken bı kusuyo sormayın kızlar ya napıcam bılmem... doktorunu arayıp soylıcem bugun su kaka ve kusma problemını bakalım ne dıcek :sinifsinif:
üzülme canım ya geçecek bu günler. ben geçeceğini düşünüp düşünüp teselli oluyorum.sonuçta hasta ola ola büyüyecekler malesef :1ninca: Allah büyüt sıkıntı vermesin.zeyl cım haklısın... problemler gunden gune degısıyor... doktoruyla gorustum sımdı bugun sabah ve aksam 1 cay kasıgı zeytınyagına sutumden bı kac damla damlatıp verıcem. eger yarına kadar ben kukusuna zeytınyagı surmeden desteksız kaka yapamazsa dr gıdıcez... sureklı kusması ıcınde mıde reflusu olabılır dedı. fışkırtır tarzda kusuyor. bazen sut gıbı kıvamı bazen peynır kesıgı gıbı. kaka yapamadıgı ıcın olmus olabılır kakasını duzene sokarsak gecıcektır dedı...
cok moralım bozuk ya yavrum acı cekıyor hıcbısey yapamıyorum onla beraber bende aglayıp duruyorum... emmek ıstıyo sonra ıkınmaya baslıyo kusuyo sınırlenıp aglıyo offffffffff..............
kabızlık çeken bebişler içişn benim yöntemim 1 bardak kayısı suyuna 1 kaşık zeytinyağı katıp hergün içiyorum o fayda ediyor süt olması içinde hergün 3 litre su içiyorum kayısı suyu ve 2 bardakta süt içiyorum süt gaz yapmasın diye içine 1 tane kesme şeker aqtıyorum bide human sill tee içiorum herün 4 bardak bol süt oluyor
Bende çok duydum diğer emzikleri almayan bakkal emziğini alan bebiş bi onu dene Ayşegülcüm belki alır kızzzz
Ya devamını getirmeye çalışıcam inşallahta asıl mesele bunun olabildiğini görmek opuyorumnanaktan
Bebeğimle iletişimimizin bu hale gelmesi beni çok sevindirdi opuyorumnanaktan
aaa ciddimisin.kız dalga geçmeyin rezil olmayayımkaydirigubbakcemile3
bugün sağlıkocağına gittik aşımızı olduk.burak baya ağladı.ben bakamadım aşı olurken.canım ya kıymamam ben...