2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben sabah aksam 2 bardak ıcıyorum gunde. hadı ıyısın bıraz uyumussun cok sevındım masallah elıf bebege hıc bozulmasın duzenı ınsallah...
canım ben yıyorum ıcıyorum herseyı gaz problemımız cok azaldı gıbı ama bunda sanırım kımyon cayı ve sab sımplex ın etkısı buyuk,bıde rezenenın... yoksa proteın alamıyoruz gercekten cok abartmadan az az tuketıyorum herseyden. doktorum senın yedıklerın sadece %5-%10 etkıler demıstı emzırıyosun cok abartmamak kaydıyla herseyden yemelısın demıstı ona guvendım bende...
dun gece bızde 5 saat uyuduk neyse bunada şükür zemuszemus
sabaha karsı ıkınarak uyandı kuzum ya kaka yapamıyo dun zeytınyagı da koydum 1 cay kasıgı bıberonla verdıgım sute ama ne fayda. yıne cok az kaka yaptı...
bıde cok kusuyo. cuk cuk cekıyo sutlerı yutmuyo oksuruyo sonra kusuyo. hele kaka yapmaya calısırken ıkınırken bı kusuyo sormayın kızlar ya napıcam bılmem... doktorunu arayıp soylıcem bugun su kaka ve kusma problemını bakalım ne dıcek :sinifsinif:
ben de yavaş yavaş yemeye başladım acı şeylerden de yavaş yavaş yiyorum. sab simplexi hergün mü veriyorsun? o ilaçlar mı bağırsak tembelliği yapıyordu ne öyle bişey hatırlıyorum. gerçi ben vermiyorum benimkinde de kabızlık var. bugün zyağı sayesinde yaptı.

zeyl cım haklısın... problemler gunden gune degısıyor... doktoruyla gorustum sımdı bugun sabah ve aksam 1 cay kasıgı zeytınyagına sutumden bı kac damla damlatıp verıcem. eger yarına kadar ben kukusuna zeytınyagı surmeden desteksız kaka yapamazsa dr gıdıcez... sureklı kusması ıcınde mıde reflusu olabılır dedı. fışkırtır tarzda kusuyor. bazen sut gıbı kıvamı bazen peynır kesıgı gıbı. kaka yapamadıgı ıcın olmus olabılır kakasını duzene sokarsak gecıcektır dedı...
cok moralım bozuk ya yavrum acı cekıyor hıcbısey yapamıyorum onla beraber bende aglayıp duruyorum... emmek ıstıyo sonra ıkınmaya baslıyo kusuyo sınırlenıp aglıyo offffffffff..............
üzülme canım ya geçecek bu günler. ben geçeceğini düşünüp düşünüp teselli oluyorum.sonuçta hasta ola ola büyüyecekler malesef :1ninca: Allah büyüt sıkıntı vermesin.

kabızlık çeken bebişler içişn benim yöntemim 1 bardak kayısı suyuna 1 kaşık zeytinyağı katıp hergün içiyorum o fayda ediyor süt olması içinde hergün 3 litre su içiyorum kayısı suyu ve 2 bardakta süt içiyorum süt gaz yapmasın diye içine 1 tane kesme şeker aqtıyorum bide human sill tee içiorum herün 4 bardak bol süt oluyor

hazır meyve suyu mu içiyorsun kaysı suyu olarak?

akıllı bebekler akademisi diye bir de cd varmış galiba... bebekler için müzikler varmış içinde.

Bende çok duydum diğer emzikleri almayan bakkal emziğini alan bebiş bi onu dene Ayşegülcüm belki alır kızzzz

Ya devamını getirmeye çalışıcam inşallahta asıl mesele bunun olabildiğini görmek opuyorumnanaktan
Bebeğimle iletişimimizin bu hale gelmesi beni çok sevindirdi opuyorumnanaktan

Bende çok duydum diğer emzikleri almayan bakkal emziğini alan bebiş bi onu dene Ayşegülcüm belki alır kızzzz

Ya devamını getirmeye çalışıcam inşallahta asıl mesele bunun olabildiğini görmek opuyorumnanaktan
Bebeğimle iletişimimizin bu hale gelmesi beni çok sevindirdi opuyorumnanaktan

dur bide onu deneyeyim.büyük bakkallarda olur sanırım...

ya bebekler her zaman aynı olmuyo.bi baksan defne kendi kendine uyuyo.ertesi gün kucakta uyumak istiyo...

merabalar herkese..uzun zamandr giremedm..umarım anneler we bebişler çok iilerdir..bende 13 şubatta doğum yaptım..oğlum 1 aylık oldu.ama gaz problemimiz war malesefki,uğraşıyrz.
bebişleri çok öpüyorum..tüm uykular onların olsun.. :ecrin_bebek:

mrb kızlar.bakıyorumda herkes kabızlık sorunuyla uğraşıyo.çok iyi anlıyorum sizleri.benm büyük oğlumda çok çektik biz o sıkıntıyı.sürekli fitil kullanıyoduk.ne acılar çekiyodu yavrucum.babası karnına masaj yaparak yaptırıyodu kakasını.tuvalet alışkanlığı başlayana kadar devam etti.sonra kendiliğinden düzeldi.bizimki mama verdğimiz için olmuştu.inş en kısa sürede düzelir bebişler yazık kıyamam ben onlara.senağlama

bugün sağlıkocağına gittik aşımızı olduk.burak baya ağladı.ben bakamadım aşı olurken.canım ya kıymamam ben...

sistem yayıncılıktan çıkmış
mail adersini vereyim bi bak istersen
Sistem Yayıncılık - .-.-.

Teşekkür ederim canım...

bugün sağlıkocağına gittik aşımızı olduk.burak baya ağladı.ben bakamadım aşı olurken.canım ya kıymamam ben...

Canım benim kıyamma. Biz de çarşamba olacağız aşımızı kısmetse. Sİbelce canım şubat 28 çektiği için iki gün sonra yapıyolar aşıyı diyo kızlar. Sizinki nasıl oldu?

evet canım öyle oluyo.ben cuma gün gittim yapmadılar şubat 28 çekiyo die.pazartesi gelin dediler.

kızlar arasıra okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum kaka macun kıvamı demişsiniz benim kızımın hep sulu şekilde hiç koyulaşmadı çok kusuyor ne emiyorsa çıkarıyor nerdeyse kusarken püskürtüyor bazende balgamlı kusuyor çarşamba aşı oldu o günden beri hergün ağlıyor ama geceleri uyuyor çok şükür heralde gündüz ağlamaktan bitkin düşüyor yarına randevu aldım doktoordan bakalım ne dicek ya ben üşüttüm yada kızım midesini üşüttü çok üzülüyorum bende onunla beraber ağlıyorum evlat insanın içini ne kadar acıtıyor yaşla ağlıyor yavrum

kızlar ne zamandır giremiyordum.epey merak ettim sizi.
geçmişe şöyle bir göz gezdirdim.40lr uçmaya başlamış.
bizde dün 40 mevlütümüzü yaptık çok yorulduk ama buda bitti şükür.
yarın oğlum 40 günlük olacak.umarım uykuları düzene girer, gazı normale döner dua ediyorum hep.
annemler bizdeler bu hafta dönecekler evlerine bakalım napıcaz başbaşa kalınca.
üstesinden gelebileyim stres yapmadan.eyvahedigeldismile

kızlar bizimde pazar günü kırkımız çıkıcak ama benim kanamam hala devam ediyor.varmı benim gibi olan pazarteside doktora gidicem rahim toparlanmışmı diyue bakıcakmış

geçen bir ara girdim korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz ben 2 3 ay korunup bırakmayı düşünüyorum valla buna zor sahip oldum 2. yi hemen istiyorum buna 2 sene bekledim az tedavi olmadım o yüzden korunmak istemiyorum

arkadaşlar emziğe bizde alıştık çok şükür fakat kaliteli emzik değil bakkal emziği, tavsiye ederim yumuşak di,ye yormuyor bebeği.

kızlar bu arada annem gitti kayınvalidem geldi. ama annemi çok arıyorum, napçam ben. hele yalnız kalınca ağız mendilini uzatmaya insan olmıcak stres yapıyorum bazen ama alışçaz napalım.
bazen korkularım oluor bazen rahat oluyorum bi hoşum ya karmakarışığım.

selam... aksam zeytınyagını da ıctı ıpek hala kaka dan eser yok... yarın doktora gıdıcez mecbur...

kızlar savaştan çıkmış gibiyim gene bizim kız coştu hem emmek istiyo hem emerken kuduruyo neyse ööff çok yorgunum

kızlar ya bizim burakta kakasını köpük gibi yapıyo.doğduğundan beri öyle.sizdede varmı böyle yapan.nette araştırdım normalmş ama yinede kafama takılıyo..:bilmiyorumkismile

X