HAVVA PAPaTYA FATOŞCUM TEŞŞK ederim...............papatya kıs valla sana hayranım ben tek çocukla pes ettim maşallah sen iki melekle nasıl beceriyon...............ya bide sen ikinciye nasıl cesaret ettin gerçi benim miyomlarımda alındı ama sezeryanda acaip feci miş yani ne sezeryan ne normal ikiside yani doğum olayı acaip acılı ve kutsal ........ilk kalkış berbattı sabah 5te papatya anlamışsındır beni çok öptüm....bana tek çocuk yeter Allahım durunuruma sağlık versin..........
ya he bilem allah yardım ediyo çok şükür.bide çok akıllı maşallah bana bi zararı yok..eşimde çok yardım ediyor bana sagolsun...evet ilk kalkış mahveder insanı.ben defnede çok kolay kalktım nasıl kalktım bende şaşırmıştım ama zeynepte çok feci agrımıştı anlıyorum seni..
amaan hep ilk başta tek çocuk denilir ama.aradan bir kaç yıl geçsin görürüm ben seni istiyorsun.gerçi ben hiç tek çocuk düşünmedim.hep bi tane daha yapacagım diyordum.
papatyacım yok canım bişi vermediler benim kuzuma sadece fototerapi oldu 1 gece..............
bu arada göbeğimde acaip çatlaklar var kahverengi kırmızı ...ve çok zayıflamışım ...pek memnun olmadım zayıfladığıma yüzüm çok çöktü çünkü.....ve saçlarım berbat durumda AKPAK kısss bende bunalımdayım ayyy çok çirkin oldum ya aynaya bakmak istemiyom valla
anladım canım geçmiş olsun.inşallah hemen düzelir.kırmızı olması o çatlakların halen tedavi olabilir demik.ama deri kıvamını alıyorsa geçmiyo..şimdiden geçmesini istiyorsan şimdiden kullun.
40 ı çıkanlar bebeğiniz biraz olsun değiştimi...
bizim 46.günümüz hala aynı kaydirigubbakcemile3 uslu..maşallah..
bende acayıp depresıf haldeyım ben hıç kılo veremedım acaba dengesız saatlerde yıyorum ondanmı
bennım kafana takılan sadece kılolarım fazla degıl 8 kılo fazlalıgım var ama gram vermedım hala..neden acaba offfffffffffffffff
benimde 6 kilo vermem lagzım ama habire yiyorum.bende kilo alacagım eminim..
merhabalar.....
öyle güzel uyudukki bu gece kizimla gece bi 3te bi sabah 8de ve en son 11de kalkti sastim kaldim genelde en geç 9 a kadar yatardi
ama fenada olmadi pazar keyfi yaptik kizimlakaydirigubbakcemile3
oyy maşallah kız topikte en tombul seninh kızdı.sanırık en uslu bebekte senin kız..maşallah annesi ne mutlu.
ay bugün çileden çıktım kızlar
uykusuzluk öldürdü beni
kız sürekli ağlıyor
en son dayanamadım sütümü sağdım yok süt yok
20ml çıkmadı bile
kocam uyuyor söyledim koş mama al kız çok aç diye mırın kırın ediyo
hızla giyinip kıza bak dedim evden koşarak çıktım. koşarak markete girdim mama aldım eve geldim 90 ml içirdim sustu
ama ben çileden çıktım yani
o kadar sinirliyim ki ağlayınca götürüp birine veresim geliyor.
annem de gitti bugün
hala uyuyan bir koca ve uykusuz bir anne
Allahtan bana sabır dileyin
senin kocanı dövmek geliyo içimden ahhhhh.....neyse....
emzirirken kilo alanları şimdi anlıyorum
süt olsun yeterki diye ha bire yemek yemek gerekiyor
şimdi benim yedigim gibi desene..
ipeğe salıncak aldık butun gun onda uyudu kuzum... otomatık degıl bı ıp bagladım oturdugum yerde sallıyorum keske otomatık alsaydım yaaa :uhm: yınede sımdılık ıse yaramıs gıbı en azından cok kucakta degıldı bugun...
benimkideotomatik degil.kendimiz ittiriyozkaydirigubbakcemile3.hediye oldugu için malum alırlarmı o kadar pahalıyı,,haklılar tabi.ama sagolsunlar çok işime yarıyo...
canım ben sabah aksam 2 bardak ıcıyorum gunde. hadı ıyısın bıraz uyumussun cok sevındım masallah elıf bebege hıc bozulmasın duzenı ınsallah...
canım ben yıyorum ıcıyorum herseyı gaz problemımız cok azaldı gıbı ama bunda sanırım kımyon cayı ve sab sımplex ın etkısı buyuk,bıde rezenenın... yoksa proteın alamıyoruz gercekten cok abartmadan az az tuketıyorum herseyden. doktorum senın yedıklerın sadece %5-%10 etkıler demıstı emzırıyosun cok abartmamak kaydıyla herseyden yemelısın demıstı ona guvendım bende...
dun gece bızde 5 saat uyuduk neyse bunada şükür zemuszemus
sabaha karsı ıkınarak uyandı kuzum ya kaka yapamıyo dun zeytınyagı da koydum 1 cay kasıgı bıberonla verdıgım sute ama ne fayda. yıne cok az kaka yaptı...
bıde cok kusuyo. cuk cuk cekıyo sutlerı yutmuyo oksuruyo sonra kusuyo. hele kaka yapmaya calısırken ıkınırken bı kusuyo sormayın kızlar ya napıcam bılmem... doktorunu arayıp soylıcem bugun su kaka ve kusma problemını bakalım ne dıcek :sinifsinif:
oyy kuzuma geçmiş olsun canım.henüz küçükler kasız olmaları çok normal.geçen bikurufasulye yaptım evde bi güzel yedim.ayy benim üç dört kez kaka yaptı hemde hep bezi doldurdu..tavsiye edirimkaydirigubbakcemile3.....
Herkese merhabalar,bugün çok mutluyum kendimi zafer kazanmış gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 Desteksiz uyumayı başardık bugün sonunda :lepi:
Veee dün akşamdan beri oğlum yüzüme bakarak gülüyor:dance: çok muhteşem bir duygu kızlaaaar çok çok mutluyumopuyorumnanaktan
Zeynep dikkat ediyorum zaman geçtikçe problemler değişiyor ve bu problemler genel problemler anladığım kadarıyla..Mesela bizde alt açtığımızda,kaka yapmaya çalışırken kusuyorz,kendini zorladığı için mideye baskı yapıyor olmalı..Bi de büyüdükçe daha çok emebiliyolar,emmeyi öğrendikçe eskisi kadar yormuyor bebişleri.Bu nedenle fazla emebilyolar,ben oğlumda bunu farkediyorum son günlerde..
aman ne güzel uyusunda büyüsün maşallah.
kaydirigubbakcemile3 kız pek heveslenme.onun devamı gelecekmi bakalım..kaydirigubbakcemile3
Kizlar bugün bizim 40 mizhihoyyyt:sm_cool:
hayırlı olsun canım...
aşı için bizimde doktorumuz 30 günlükken gelin demişti cmt gittik yaptırdık kızım 1365 gr almış boyude 5 cm uzmaış çok şükür herşeymiz iyimiş ama aşıdan sonra çok huysuzlaştı inşallah hert aşıdan sonra böyle olmaz
kaç gündür giremiyordum geçmişi anack okudum ayşegül emzik çalışmalrın hala devam ediyor bencede senin kız daha inat pes et artık sen
maşallah kuzuna canım...
yok be vazgeçtim almıyo emzigi ..bi chicco nun emzigi varya son onualacagım onuda almazsa tamam vazgeçiyorumaklinialirimsmile....