2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bitanesi canım dr bize de öyle dedi. Bi de emzirdikten sonra fazla sarsarsak da kusuyo. Annem dedi. O yüzden emdikten hemen sonra altını açmıyorum 10 dk sonra açıyorum ki kusmasın.

evet havvacım doğrusuda o zaten ama ben çok aç değilse yani çok ağlamıyorsa önce altını temizliyorum sonra emziriyorum..

selam kızlar herkes iyidir umarım kızım kakasını yapmıyo napçam bilmiyorum denemediğim bişey kalmadı o yüzdende derin uyumuyo bi kalkıyo bi uyyuyo gecede öle zeynep geçmiş olsun canım sizede

sagol canım... walla ınsanın ıcı yanıyo ya kendı cektıgım acı hıc gozumde degıl ama o cekınce dunya basına yıkılıyo sankı ınsanın :KK43:

sagolun kızlar... zehracım bızımkıde yapamıyo dr onerısıyle zeytınyagı ıcırdım yarına kadar yapamazsa yarın goturcem dr a ...
reyhan ecem ne zaman dogdu? ıkımızınde tıcker ı aynı benım 35 senın nasıl 40 kız :uhm:

zeytinyağı bende veriyom ama yapmadı gaz çıkarıyo alttan aama kaka yapmıyo:KK43:((((

fitilmi atsam bugün 3.gün kızlar sizce bekliyimmi

zehra bı doktorunla gorus bence...
gunden gune dertlerı degısıyor...
benım gozetımımde yuzustu yatırıyorum ben rahat uyuyo o zaman. su an koltukta yanımda yuzustu yatıyo mesela karnına baskı uygulandıgı ıcın daha sakın uyuyo ıkınmadan...

ay benimki öle yatmıyo hiç sinir oluyo doktor verdi fitili ama bende hep vermek istemiyom sonra fitilsiz yapmassa bide

sagolun kızlar... zehracım bızımkıde yapamıyo dr onerısıyle zeytınyagı ıcırdım yarına kadar yapamazsa yarın goturcem dr a ...
reyhan ecem ne zaman dogdu? ıkımızınde tıcker ı aynı benım 35 senın nasıl 40 kız :uhm:

canim benim ticker günleri yazmiyo bu çarsamba 1ay 2 hafta olcak kizim

ben dun sabah fıtıl attım onla bıle yapamadı :KK43:
ben zeytınyagı ıle kukusuna fıtıl gıbı yapmazsam kendı hıc yapamıyo. destekle yaptıgıda cok az. o kadar emmeye o kadar kaka mı yapılır ya...

kız tıckerın bozulmus senın bende dıyom nasıl oluyo bu iş kaydirigubbakcemile3

ay benimki öle yatmıyo hiç sinir oluyo doktor verdi fitili ama bende hep vermek istemiyom sonra fitilsiz yapmassa bide

yaa arkadaşım iki gündür bizdede tık yok ıkınıp sıkınıyo ama nafile bizede dr fitil vermişti ama bende vermek istemiyorum daha yapmazda ağlarsa kulak çubuğununu zeytinyağına batırıp popsuna hafifçe sokmuştuk yapmıştı olmazsa gene öyle yapayım diyorum onuda istemiyorum aslında ama çok zahmeti var garibimin naapçaz bu kaka işini yaa ne zamana kadar böyle sürcek acaba?

Selam kızlar biz birkaç gündür ananemizdeydik yazamadık. Nasılsınız bakalım?
Herkese sıkıntısız ve bol sütlü bir gün dilerim..
zeynep, zehra ve sevilerem geçmiş olsun kızlar. ınşallah en kısa sürede düzene girer kuzucuklarınız?
zehra ve reyhancım kırkınız hayırlı olsun..Biz 46 günlük olduk bugün..:nazar:
Benim oğlumda cuma ve cumartesi birer kere koyu kaka yaptı. Suluda yaptı tabi ama hep sulu ve altın sarısı olması gerekmiyor mu? Annem sütün yağlanmıştır dedi. Aranızda başına gelen varmı normal mi acaba?:uhm:

X