selam... aksam zeytınyagını da ıctı ıpek hala kaka dan eser yok... yarın doktora gıdıcez mecbur...
kızlar bizimde pazar günü kırkımız çıkıcak ama benim kanamam hala devam ediyor.varmı benim gibi olan pazarteside doktora gidicem rahim toparlanmışmı diyue bakıcakmış
geçen bir ara girdim korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz ben 2 3 ay korunup bırakmayı düşünüyorum valla buna zor sahip oldum 2. yi hemen istiyorum buna 2 sene bekledim az tedavi olmadım o yüzden korunmak istemiyorum
kızlar sagolun...
Fıtıl ve zeytınyagını kukuya surme ısını bende yapıyorum ama doktor bugun hıc mudale etme zeytınyagı ıcır kendı yapamazsa getır dedı... Normalde fıtıl de atıyorum zeytınyagını surerek bende yaptırıyorum ama her seferınde oyle mı yaptırcaz kendı hıc yapamıcak mı bu bı cozum degıl kı gecıcı seyler hep...
Dun hıc mudale etmedım o kadar zeytınyagı ıctı kendıde yapamadı...
11.30 da randewumuz war bırazdan ewden cıkıcaz. Su fıskırtarak kusma ısınıde konusucaz...
Yuzdekı sıvılcelerıde sorarım malum herkesın bu konuda derdı war...
kızlar arasıra okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum kaka macun kıvamı demişsiniz benim kızımın hep sulu şekilde hiç koyulaşmadı çok kusuyor ne emiyorsa çıkarıyor nerdeyse kusarken püskürtüyor bazende balgamlı kusuyor çarşamba aşı oldu o günden beri hergün ağlıyor ama geceleri uyuyor çok şükür heralde gündüz ağlamaktan bitkin düşüyor yarına randevu aldım doktoordan bakalım ne dicek ya ben üşüttüm yada kızım midesini üşüttü çok üzülüyorum bende onunla beraber ağlıyorum evlat insanın içini ne kadar acıtıyor yaşla ağlıyor yavrum
kızlar ne zamandır giremiyordum.epey merak ettim sizi.
geçmişe şöyle bir göz gezdirdim.40lr uçmaya başlamış.
bizde dün 40 mevlütümüzü yaptık çok yorulduk ama buda bitti şükür.
yarın oğlum 40 günlük olacak.umarım uykuları düzene girer, gazı normale döner dua ediyorum hep.
annemler bizdeler bu hafta dönecekler evlerine bakalım napıcaz başbaşa kalınca.
üstesinden gelebileyim stres yapmadan.eyvahedigeldismile
kızlar bizimde pazar günü kırkımız çıkıcak ama benim kanamam hala devam ediyor.varmı benim gibi olan pazarteside doktora gidicem rahim toparlanmışmı diyue bakıcakmış
geçen bir ara girdim korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz ben 2 3 ay korunup bırakmayı düşünüyorum valla buna zor sahip oldum 2. yi hemen istiyorum buna 2 sene bekledim az tedavi olmadım o yüzden korunmak istemiyorum
arkadaşlar emziğe bizde alıştık çok şükür fakat kaliteli emzik değil bakkal emziği, tavsiye ederim yumuşak di,ye yormuyor bebeği.
kızlar bu arada annem gitti kayınvalidem geldi. ama annemi çok arıyorum, napçam ben. hele yalnız kalınca ağız mendilini uzatmaya insan olmıcak stres yapıyorum bazen ama alışçaz napalım.
bazen korkularım oluor bazen rahat oluyorum bi hoşum ya karmakarışığım.
selam... aksam zeytınyagını da ıctı ıpek hala kaka dan eser yok... yarın doktora gıdıcez mecbur...
kızlar savaştan çıkmış gibiyim gene bizim kız coştu hem emmek istiyo hem emerken kuduruyo neyse ööff çok yorgunum
kızlar sagolun...
fıtıl ve zeytınyagını kukuya surme ısını bende yapıyorum ama doktor bugun hıc mudale etme zeytınyagı ıcır kendı yapamazsa getır dedı... normalde fıtıl de atıyorum zeytınyagını surerek bende yaptırıyorum ama her seferınde oyle mı yaptırcaz kendı hıc yapamıcak mı bu bı cozum degıl kı gecıcı seyler hep...
dun hıc mudale etmedım o kadar zeytınyagı ıctı kendıde yapamadı...
11.30 da randewumuz war bırazdan ewden cıkıcaz. su fıskırtarak kusma ısınıde konusucaz...
yuzdekı sıvılcelerıde sorarım malum herkesın bu konuda derdı war...
kızlar arasıra okuyorum yazdıklarınızı fazla giremiyorum kaka macun kıvamı demişsiniz benim kızımın hep sulu şekilde hiç koyulaşmadı çok kusuyor ne emiyorsa çıkarıyor nerdeyse kusarken püskürtüyor bazende balgamlı kusuyor çarşamba aşı oldu o günden beri hergün ağlıyor ama geceleri uyuyor çok şükür heralde gündüz ağlamaktan bitkin düşüyor yarına randevu aldım doktoordan bakalım ne dicek ya ben üşüttüm yada kızım midesini üşüttü çok üzülüyorum bende onunla beraber ağlıyorum evlat insanın içini ne kadar acıtıyor yaşla ağlıyor yavrum
türkkahvesi benim annem gitti bugün 2. günüm bi şekilde oluyor ama çok zor oluyor.
kızlar elif uykusu gelince bile ağlıyor. kendi uyumuyor benim uyutmamı istiyor sallayarak ya da memede.
emince de gaz çıkartmak için tekrar uyanıyor tekrar ağlıyor of offff
bunaldım. yine ağladım sabah. yapamıyorum diye. uykusuzluk da mahvediyor beni.
papatya çok haklıymış emzik uğraşında. emzik alsa verirsin ağzına uyur. benimki de bir garip çok nadir alıyor emziği. keşke uykusu gelince de alsa.
kızlar benm ticker ilerlemiyo ya.nedenki.....
türkkahvesi benim annem gitti bugün 2. günüm bi şekilde oluyor ama çok zor oluyor.
kızlar elif uykusu gelince bile ağlıyor. kendi uyumuyor benim uyutmamı istiyor sallayarak ya da memede.
emince de gaz çıkartmak için tekrar uyanıyor tekrar ağlıyor of offff
bunaldım. yine ağladım sabah. yapamıyorum diye. uykusuzluk da mahvediyor beni.
papatya çok haklıymış emzik uğraşında. emzik alsa verirsin ağzına uyur. benimki de bir garip çok nadir alıyor emziği. keşke uykusu gelince de alsa.
Bu balgamlı kusma işi Eflal'de de var. Doktora gittiğimizde soracaktım unutmuşum. Soracak öyle çok şey vardı ki. Bakalım ne diyecek doktor. Kaka olayı benimkinde de sulu.