ben geldim ama kimse yok.eşimin anneannesi vefat etti manisaya gittik dün giremedim nasılsınız bakalıminşallah herkes iydir.
yine depresyon modundayımkzılar bebişleri kaç saatte bir besliyorsunuz ya uyuduğu zamanda saati gelince uyandırıp besliyormusunzu.
slm herkese.çok şükür bende oğluma kavuştum 24 şubatta.Normal doğum bekliyordum ama bebek ters gelince sezeryan oldum mecbur.Çok güzel bir duygu.Allah herkese nasip etsin inşallah.
selam kızlar...
fatoşcum başın sagolsun canım...
ipek gece gündüz farketmez 2 en geç 2.5 saate bi ayakta emiyo bazen daha da kısa suruyo bu zaman...
mesela dun gece 1 de uyudu 3.30 da kalktı
4.30 da gerı yattı 7 de kalktı...
8 de yattı 10.30 da komple kalktı...
tam 2.5 saatte bı ayaktayız cok uyumuyo. ama doktor kılo alımı ıyı oldugu ıcın uyusa da bırak uyusun o acıktıgını bılır kalkar artık sarılık rıskınız olmadıgı ıcın ılla 2 saate bı emzır demıyorum dedı... yanı uyusa da uyandırmam kendı acıkınca kalkıcaktır cunku...
bu arada benım kız da bıberon alıyo emzık te alıyo mememıde alıyo. ne bulursa alıyo nazar degmesın kuzuma o konuda bı sıkıntım yok...
ay bugün çileden çıktım kızlar
uykusuzluk öldürdü beni
kız sürekli ağlıyor
en son dayanamadım sütümü sağdım yok süt yok
20ml çıkmadı bile
kocam uyuyor söyledim koş mama al kız çok aç diye mırın kırın ediyo
hızla giyinip kıza bak dedim evden koşarak çıktım. koşarak markete girdim mama aldım eve geldim 90 ml içirdim sustu
ama ben çileden çıktım yani
o kadar sinirliyim ki ağlayınca götürüp birine veresim geliyor.
annem de gitti bugün
hala uyuyan bir koca ve uykusuz bir anne
Allahtan bana sabır dileyin
aptamil doğumdan itibaren sütü
rezene çayım var bugün içmemiştim süt yapıcı çayım da bitmişti bugün içmedim kimyonu da demleyip içeyim bari sağol canım hatırlattığın için
çoooooooooooooooook yorgunumuykusuzum
bi de emzirdikce süt gelir diyorlar ya, ben sabaha kadar yine emziririm kızımı ama ne yaptıysa yine çatlattı. canım çıkıyor emerken. iki damağının arasına alıp sıkıştırıyor. acaba süt gelsin diye mi öyle yapıyor.
bir şey soracam süt gelirken göğüsleriniz jiletle keser gibi sızlıyo mu? yoksa benim sızı çatlaktan dolayı mı?
inşallah canım saolcanım geçmiş olsun.bol bol ıhlamur iç çabuk iyileşirsin.inş bebişe geçmeden atlatırsın...
çok zor yav ama annelik iştebaşın saolsun canım.valla burak gündüz memeyi bırakmak istemiyo.gecede saatte bi uyanıyo.akşama kadar sarhoş gibi oluyorum..sürekli kucağımda....benneyaptımki
ayol o ne fatoşemzigi.nerde satıloyo.iyide ucuzmuşkaydirigubbakcemile3 gerçekten ibmi bumu.bana bi fatoş emzigi verirmisinizkaydirigubbakcemile3
ben satıyorum canım fatoş emziklerindenkaydirigubbakcemile3
canım benimki çok emiyo.aralarda bile emmek istiyo doygun oldugu içinde kusuyodu.şimdi kusmuy ama. uyuması için iyi olur hem sakihnleştirir.
canım başınıs sagolsun..ben keyfine göre uyudugu zaman uyardırmıyorum.uyunıksa emiyo.geceliri hiç ellemiyorum acıkınca uyanıyo zatii..
saol canım benim ay bende ellemiyeyim bari çocuğu
ayy maşallah burak beye.bizim cadı memeden başka bişey almıyo..keşke benim kızda alsa ama cadı çıktı....
allah analı babalı büyütsün canım.sende gelsene aramıza....
oy canım ya allah şimdiden kavuştursun sizi..sarılık samanla geçiyo .bizde olmadı ama.bazen üç ay bile sürüyormuş bildigim kadarıyla.benim arkadaşında olmuştu sarılır hatta ileri derecedeydi onunda.hastanede yattılır.ama küçük bi hap verdiler diyodu.onu içince geçmişi hemen.sana verdilermi...
ayy geçmiş olsunsakın maskeyi indirme onun çok faydası oluyo.ahh bizde kutuyla vardırkaydirigubbakcemile3.az dolaşmadık zeynoyla..burnun açıkta kalsın amam agzı hep kapalı tut..bol bol sıvı al.canım...aksi olur zaten....opuyorumnanaktan
amaan valla pes etmek üzereyim...benim büyük kız üç aylıkken almıştı emzigi ama hep gece verdim.gündüzleri almamıştı.yedinci ayda kedi bırakmıştı.buda o kadarcık olsa kafi diyecegim ama almıyo.çokta ısrar etmiyorum amam almasınıda istiyordum...sempatiksalakcinni
geçecek canım sabır.şu üç aylık dönem gelsiydi...zemuszemus
ah ah hep bebek bir olmuyo dogu.ben zeynoyu acayip zor büyüttüm.hiç uyumuzdı.kucaktan inmezdi.bellerim kırılırdı..defnede bir okadar usluaman nazan degmesin.allahım devam etsin....güzel güzel uyuyo..
defneyi ben bazen gece yanıma alıyorum beraber uyuyoruz.biz beşigi hiç kullanmadık dahakaydirigubbakcemile3 ya salıncakta uyuyo ya ana kucagında.ya yatak üstünde.yada yanımda..benceşimdilik önemi yok çok küçükler.daha alışma dönemleri degil benci...
ya bende boyatmak istiyorum ama mümkün gözükmüyo.hem nasıl olacak emiyo.ben saatlerce kuaförde duruken o ne yiyecek.biberonda vermedim buna bundan sonrada vermem zaten..oyyy altı ay boyatmayacakmıyım beennn...lmaz:
evet ya şu erkekler ne şanslı.valla benim kocamında göbegi var ama hiç sorun etmiyo.diyorum indir şunu.beraber yapalım seni bekliyorum diyo..teeeey yani en az altı ay yiyecegim diyo.o vakit gelincede başka bahane bulur..neyseki bir iki beyazım var oda arkalarda pek gözükmüyo...kaydirigubbakcemile3
saol canım benim maşallah ececimeFatoscum basiniz saolsun canim...
valla ben uyudugu zaman kaldirmiyorum acikinca kalkiyo zaten gündüzleri 3 bazen 2 saatte bi emziriyorum geceleride yatiyo masallah bi kere kalkiyo o kadar
saol canım anladım canım aras gibi 1 saat uyanık kalıyo senin kızdaselam kızlar...
fatoşcum başın sagolsun canım...
ipek gece gündüz farketmez 2 en geç 2.5 saate bi ayakta emiyo bazen daha da kısa suruyo bu zaman...
mesela dun gece 1 de uyudu 3.30 da kalktı
4.30 da gerı yattı 7 de kalktı...
8 de yattı 10.30 da komple kalktı...
tam 2.5 saatte bı ayaktayız cok uyumuyo. ama doktor kılo alımı ıyı oldugu ıcın uyusa da bırak uyusun o acıktıgını bılır kalkar artık sarılık rıskınız olmadıgı ıcın ılla 2 saate bı emzır demıyorum dedı... yanı uyusa da uyandırmam kendı acıkınca kalkıcaktır cunku...
bu arada benım kız da bıberon alıyo emzık te alıyo mememıde alıyo. ne bulursa alıyo nazar degmesın kuzuma o konuda bı sıkıntım yok...
canım allah yardımcın olsun sabır versin.bende pre aptamil veriyom arasaönce emziriyom ardından meme.ay bugün çileden çıktım kızlar
uykusuzluk öldürdü beni
kız sürekli ağlıyor
20ml çıkmadı bile
hızla giyinip kıza bak dedim evden koşarak çıktım. koşarak markete girdim mama aldım eve geldim 90 ml içirdim sustu
annem de gitti bugün
benimde başta acıyordu ama şülkür geçti bende garmastan diye bimerhem kullanmıştım.bazen oluyor bnim de öle canımm
bu arada bnim göğüslerde çok fena olmuştu ilk hafta çok krem kullandım
MELKFETT DİYE BİRŞEY İYİ GELDİ
HEM BEBEĞEDE ZARARI YOKMUŞ YIKAYINCA
göğüs yarası için değil ama tamamen bitkşsel
orayı yumuşatıyo acıyı alıyo
bi hafta içinde geçer inş.
bitki satan yerlerde olur bu krem belki bana bi tanıdık vermişti
walla masallah kuzulara havvacım nazar degmesın kaydirigubbakcemile2Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...
oyy maşallah. Benim Esra'm da öyle Zeynep teyzesi. Ne versem alıyo oburum benim opuyorumnanaktan
canım benım... bende tekım bılıyosun esım yardımcı oluyor elınden geldıgınce ama yınede yorgunluk uykusuzluk benıde mahvedıyor... zamanla gecıcek sen boyle sınırlı gergın olursan hem bebegını daha cok gerersın daha cok huzursuzlandırırsın hemde sutun azalır...o agladıkca zor ama sakın ol sakınce yaklas kızına... onu ne cok sevdıgını ne cok bekledıgını dusun... konus tatlı tatlı. zamanla hepsı gecıcek canım...ay bugün çileden çıktım kızlar
uykusuzluk öldürdü beni
kız sürekli ağlıyor
20ml çıkmadı bile
annem de gitti bugün
günaydınn
umarım gazsız sancısız bol sütlü hayırlı bir gün olur hepimiz için
çok şükür biraz uyudum
maksimen sağol canım... bende de bir krem var çok da işe yarıyor ama yapış yapış. yıkasam bile canıma sinmiyor hem de uzun süre yıkanması gerekiyor zor çıkıyor o yüzden kullanmayı sevmiyorum. aslında papatyanın dediği gibi zeytinyağı yumuşcık yapmıştı ama kızım çekkiştiriyor ve ısırıyor dişi çıkınca kesin koparacak akannehir
zeynep rezene de süt yapıyormuş öyle duymuştum. günde bir su bardağı içiyorum ama artırsam mı ki? siz kaç bardak içiyorsunuz?
zeynepcim seni ve ipeği rüyamda gördüm bugün olumunekankayizsmile sana oturmaya gelmişim pasta çay ikram ediyordun. aklinialirimsmile
dişlerim ağrımaya başladı. protein almıyorum ondan galiba. süt gaz yapıyor diye içmiyordum yavaş yavaş içmeye başlamam lazım yoksa dişlerim dökülecek. hassasiyet başladıııı