teyzeleri kızım nasıl avatara ekledim fotosunu...
daha güzel fotoları var ama dayısı bilgisayara bunları yüklemiş sadece
Seni fistik seni ... Masallah çok tatliteyzeleri kızım nasıl avatara ekledim fotosunu...
daha güzel fotoları var ama dayısı bilgisayara bunları yüklemiş sadece
pek tatlı maşallah.eyy nazlı kız senmisin ooaklinialirimsmile
Seni fistik seni ... Masallah çok tatli
rüvüşümmm o ne şirinlik yerim ben onu ya maşallahhhh
kızlar emziğe alıştıranlara sorum.. bana gelen ebe sonra almaz memeni falan dedi.. düzgğn ememez dedi..boye bi sorun oldu mu?ben de mecburum butun gun meme gece meme ilerde ne ypcam ki? sizinkiler doyunca bırakıyormu yani??ee peki neden emziğe alıştırmaya çalışıyorsunuz???bakın ben neetten bunu buldum..:kızlar nasılsınız kızım emziğe alıştı ama ucuz emzik emiyor fatoş emzikleri var tanesi 500bin lira, onu emiyor. damaklı falan var onu düzgün emmiyordu. bunu emiyor. şaştım kaldım :)
ben geldim ama kimse yok.eşimin anneannesi vefat etti manisaya gittik dün giremedim nasılsınız bakalıminşallah herkes iydir.
yine depresyon modundayımkzılar bebişleri kaç saatte bir besliyorsunuz ya uyuduğu zamanda saati gelince uyandırıp besliyormusunzu.
bru nasılsın canım konuşamadık bayağıdır.
allah allah valla maaşallah ben hepondan tırsıyorum da..fatoş başınız sağolsun canım.
ben ilk 15 gün, sarılık olduğu için uyandırıp emziriyordum. ama şimdi uyandırmıyorum. uyuması büyük nimet çünkü :) eğer bi sıkıntısı yoksa 2 saate bir acıkıyor, emziriyorum. ama değişiyor tabi, akşam huysuz olduğu zamanlar saatte 1 emziriyorum.
esra'cım Burak emzik emiyor, biberon da kullanıyor, beni de emiyor, problem olmadı çok şükür. ben de duydum emziğe alışınca anne memesini almayan bebekler ama Burak'ın ağzına ne versem alıyor maşallah, obur mu olacak ney :)
reyhan'cım salıncağa bayıldım, çok tatlı duruyor ama bunu kaç yaşına kadar kullanabilir acaba? bir de fiyatı fazla geldi bana.güle güle kullansın ecem fıstığı.
ben geldim ama kimse yok.eşimin anneannesi vefat etti manisaya gittik dün giremedim nasılsınız bakalıminşallah herkes iydir.
yine depresyon modundayımkzılar bebişleri kaç saatte bir besliyorsunuz ya uyuduğu zamanda saati gelince uyandırıp besliyormusunzu.
kızlar emziğe alıştıranlara sorum.. bana gelen ebe sonra almaz memeni falan dedi.. düzgğn ememez dedi..boye bi sorun oldu mu?ben de mecburum butun gun meme gece meme ilerde ne ypcam ki? sizinkiler doyunca bırakıyormu yani??ee peki neden emziğe alıştırmaya çalışıyorsunuz???bakın ben neetten bunu buldum..:
Öğünler arasında bebeğinize emme fırsatı veriyor musunuz?
Bebekler, özellikle ilk üç ayda yoğun bir emme ihtiyacı hissederler. Bu sorunun cevabı, bir bebeğin bu ihtiyacının yeteri kadar karşılanıp karşılanmadığı hakkında fikir verir. Emzik kullanmak bebeğinizin, emme ihtiyacı için sizi sınırsızca kullanmasını engelleyebilir. Bu nedenle öğünler arasında kullanması için ona bir emzik alın. Bu yolla bebeğinizin iki öğününün arasının uzadığını göreceksiniz. Emzik, annenin sütünü boşalttıktan sonra, daha fazla emme zamanına ihtiyaç duydukları için memede oyalanan bebekler için de yararlıdır.
kızlar merhaba uykusuz geceler ve yoğun tempodan giremiyorum malesef HAVVA geçmiş olsun canım gerçekten çok üzücü bu durumlar ya benim kızda sarılık oldu 1 gece yattık hastanede ama hüngür hüngür ağladım fototerapi yaptılar küvezde bi türlü tutamadık göze konan maskeyi hep elleriyle çıkarıp ağladı bitanem bide nasıl maske o ya kızımın kafası sıkıştı bi bağırıyo bitanem bende ağladım onunla küvezde durmayınca bütün gece kucağım da yatırdılar boynunun ordan perde yaptık sabaha kadar gözümü kırpmadım ..bu gün 17 günlük olduk amahalengözleri nin içi sarı canım sıkılıyo bu duruma en son gözden çıkarmış dedi doktor....1 ayda anca geçermiş ama ben panik yapıyom.............
ya sizlerde uykusuz kalıyomusunuz benim kızım geceleri hiç uyumuyo valla uykuya hasretim böle hayalete benzedim.....................bide galiba bunalımdayım kızlar...........hiç bişeyden mutlu olamıyorum hemen ağlıyorum......eşimde 5 nisanda gitcek ya zamanda yaklaştı......benden böle..........
seninkierkenciymiş canım ama büyüdükçe değişiyorlar.günü gününü saati saatini tutmuyor bnim sıpamın ya
bazen yarım saate bi bazen bi saate bi bazende 10 dkk ya bi emiyoakannehir
canım en son 4 tü geceleri uyanmıyor akşam 10 yedi yattı sabah 5 te yedi bide bende aç yatıyor diye tedirgin oluyorum.canım bebeğin 5 kiloya ulaştımı 5 kilo olduktan sonra artık uyandırmaya gerek yokmuş o kendi acıkınca zaten uyanırmış tabi sarılık gbi özel bi durum yoksa sadece sarılıkta en fazla üç saat uyumasına izin verebilir üç saatte bi beslemen grekiyo çabuk atlatması için
sağol canım benim.fatoş başınız sağolsun canım.
ben ilk 15 gün, sarılık olduğu için uyandırıp emziriyordum. ama şimdi uyandırmıyorum. uyuması büyük nimet çünkü :) eğer bi sıkıntısı yoksa 2 saate bir acıkıyor, emziriyorum. ama değişiyor tabi, akşam huysuz olduğu zamanlar saatte 1 emziriyorum.
esra'cım Burak emzik emiyor, biberon da kullanıyor, beni de emiyor, problem olmadı çok şükür. ben de duydum emziğe alışınca anne memesini almayan bebekler ama Burak'ın ağzına ne versem alıyor maşallah, obur mu olacak ney :)
reyhan'cım salıncağa bayıldım, çok tatlı duruyor ama bunu kaç yaşına kadar kullanabilir acaba? bir de fiyatı fazla geldi bana.güle güle kullansın ecem fıstığı.
allah analı bablı büyütsün canımslm herkese.çok şükür bende oğluma kavuştum 24 şubatta.Normal doğum bekliyordum ama bebek ters gelince sezeryan oldum mecbur.Çok güzel bir duygu.Allah herkese nasip etsin inşallah.
sağol canım mutluyum çok şükürde ne bileyim ya saati saatini tutmuyo çok uyuyo gibime geliyoallah allah valla maaşallah ben hepondan tırsıyorum da..
fatoş başınız sağolsun. canm ben de bi mutluluk gelio bir derin depresyondayım.. bi de minnacık oğlumdan korkuyorum yatagına yatırınca caat uyanıyor uyandırsam mı ben de sabah zor uyudu saay 1 bucukta daldı 3 saat oldu ama kaldırmalımıyım??
geçmiş olsıun ee okadar olacak plajcım annelik kolay değil ama ilerki zamanlarda düzene giriyo.kızlar merhaba uykusuz geceler ve yoğun tempodan giremiyorum malesef HAVVA geçmiş olsun canım gerçekten çok üzücü bu durumlar ya benim kızda sarılık oldu 1 gece yattık hastanede ama hüngür hüngür ağladım fototerapi yaptılar küvezde bi türlü tutamadık göze konan maskeyi hep elleriyle çıkarıp ağladı bitanem bide nasıl maske o ya kızımın kafası sıkıştı bi bağırıyo bitanem bende ağladım onunla küvezde durmayınca bütün gece kucağım da yatırdılar boynunun ordan perde yaptık sabaha kadar gözümü kırpmadım ..bu gün 17 günlük olduk amahalengözleri nin içi sarı canım sıkılıyo bu duruma en son gözden çıkarmış dedi doktor....1 ayda anca geçermiş ama ben panik yapıyom.............
ya sizlerde uykusuz kalıyomusunuz benim kızım geceleri hiç uyumuyo valla uykuya hasretim böle hayalete benzedim.....................bide galiba bunalımdayım kızlar...........hiç bişeyden mutlu olamıyorum hemen ağlıyorum......eşimde 5 nisanda gitcek ya zamanda yaklaştı......benden böle..........
sağol canım.bende kaldırmıyayım gece çocuğu ya boşuna uykusunu bölüyom ozaman.Başınız sağolsun fatoş. Ben bebeğimi uyandığı zamanlar emziriyorum. Doktorumsa gündüzleri iki saatte bir uyandır geceleri dokunma ne kadar uyuyorsa uyusun dedi. Uygulamadım çünkü benimki bi uyanınca 5-7 saat uyumuyor bazen. Hazır uyumuşken de ben uyandırmıyorum.
anladım canım saol gündüzlerimiz aynıymış gece benim yavrumda uyuyo çok şükür yeni yeni ama anası durmuyo ki uyandırıyo çocuğıu uyandırmayayım bari.Canım Esra sorunsuz aldı emziği. Serap'ın dediği ortodontik emzik almıştım Chicco nun. yoğun bakım hemşiresi memeyi almada bi sorun olmaz dedi. Üstelik refleksleri güçlendirir dedi. Yoğun bakımdayken de emzik vermişlerdi Esra ya refleksleri zayif diye. Şimdi memyi de emiyo biberonu da alıyo bi sorun yok çok şükür. Ben çok karşıydım emziğe ama öyle değilmiş
Canım başınız sağolsun. Allah sabır versin inşallah.
Ben Esrayı 3-3,5 saatte bir uyandırıyorum gündüzleri. Geceleri de ellemiyorum ne zaman uyanırsa ama gece uykusundan önce besin yüklemesi yapıyorum. Kitapta okumuştum. Kolay kolay uyanmıyo. Bi kere kalkıyo gece. Besleyip uyutuyom tekrar. İkimiz de rahatız.
Canım geçmiş olsun. Dileklerin için teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın..