- 23 Mayıs 2009
- 2.429
- 1
- 40
ayyy aynen reyhancım su an bıle kucagımda anasının kuzusuuuuuuu zemuszemus
valla benimde kucagimda bizim kokumuza alistilar
Evet Fatoscum bunlarin hepsi ayni kucak ve meme her dertlerine devakaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy aynen reyhancım su an bıle kucagımda anasının kuzusuuuuuuu zemuszemus
Selam kızlar benim kuzuda kucağımda aynı zamanda da emiyor..yerimseniben
Bir yandanda altını kirletiyor sabahtan beri bu 3 oldu. Rezene içirdim faliyete geçti oğlan..kaydirigubbakcemile3
slm kızlar bizde dr.a gittik bugün 4.500 olmuş oğluşum
şimdi uyuyor ama birazdan zırlayacak biliyorummm
kaynanamda gitti yanımdan bugün..
artık daha rahat bakıcam bebişime karışanım olmayacak
yine de korkuyorum bu sorumluluktan
sani hasta edicem hiç bakaamıcam gibi hissetiyorum
uff kendi annecim çok destek oluyordu
onu çok arıyorum
ama bunun da üstesinden gelicem inş.
rabbim tüm kuzucukları uslu yapsınn
bizlere sabır versin
canım gecmıs olsun. cok zor ya. haftada 2-3 kere fıtıl verebılırmısız...cok zorda kalmadıkca ıstemıyodum ama cok rahatlattı ıpegı. ah su gazlı gunlerımız bı bıtse...
canım defne hanıma cok gecmıs olsun nazlı kız ya mıkrop mu kapmıs onun gozlerını yerım ben
bugun 1 aylık olduk doktora gıttık. 4.200 gr olmus mınık hanım 1 ayda tam 1.5 kılo almış... boyumuzda 54.5 cm olmus oda 7.5 cm uzamışşş cok sevındım cok mutlu oldum sutum yaramız kızıma... o kadar kı doktor teyzemız eger bu hızla kılo almaya dewam ederse 6 aydan sonra ek besıne gecırmem muhallebı vermem sıze sadece sebze ve meyve puresı verırız dedı rejıme sokucaklar benım kızı kaydirigubbakcemile3
gazdan dolayı cok mınıcık bı gobek fıtıgımız olmus ıkınmaktan. gazlı donemler bıtınce normale donermıs.
kalca usg cekıldık cok sukur normal cıktı. doktor sese verdıgı tepkıler olctu ve hersey normal extradan ısıtme testıne gerek yok dedı onuda yaptırmadık. hepatıt b asımızı olduk cok agladı kuzum ılk kez gozunden yas geldı :sinifsinif: memeyı dayamasam susucagıda yoktu :gitme:
ıpek dun gece 1.30 da uyudu 2.30 da kalktı gerı... ve butun gece ayaktaydık. en son sabah 7 de mıdem cok bulandı sanırım yorgunluktan esım sesıme kalkmıs mıdemde ne warsa cıkardım... dedım sen bak 1-2 saat uyıcam dedım gıttım 2 saat yattım.
ne gece uykusu kaldı ne gunduz uykusu cok fenayım ya. uyanıkken sureklı ıkınıyor gazdan sureklı sırtını sıvazlıyorum karnına masaj derken ne temızlık yapabılıyorum ne yemek kendıme bıle bakamıyorum artık saldım gıttı herseyı... doktor 2-3 aydan sonra rahatlarsınız dıyor ınsallah yoksa boyle gunde 2 saat uykuyla zombı gıbı daHA NE KADAR dayanılır bılmıyorum
teyzoşlar slam bugün doktora gittik.. kızım 4.400 olmuş doktor iyi dedi fazla değil ama sınırda ilk iki hafta az aldığğı için öleymiş. aşımızı olduk çok şükür kızım iyimiş gazıda yok bunun huysuzluğundan ağlıyo dedi karnına baktı felan... napalım yaramaz bikızımız varmış meğer zombi gibi ne gece ne gündüz uyku yok
selam kızlar gçmişi okumadım.defnede dünden bu yana sol gözü yaşarıyo yani aglamış gibi.bide çapak oluyo.bende huylandım açıkcası bugün göz doktorundan randevu aldım bi muayene olsa iyi olacak .en azından içim rahat etsin..yazdıklarınıza sonra yorum yaparım öptüm..
CIRT Cırt gıdıo bezler :roflol:
sagol canımmmmm kaydirigubbakcemile2Canım maşallah güzel kilo almış oğluşun..
Merak etme çok güzel bakarsın canım oğluna. İlk başta zor oluyor ama sonra bir düzen oturtuyorsun kendine.. Ne kadar çok karışan olursa o kadar çok bocalarsın.
Canım geçmiş olsun. Stresten uykusuzluktan olmuştur arkadaşımın başınada geldi. Uykularımız İpeğin olsun uyusun bıcırıkta sende dinlen arkadaşım.. Maşallah kilosuda çok güzel olmuş nazar değmesin. Fotograflardan belli ama..
Canım maşallah sütün yaramış. Kilosu az diye üzülme dediğin gibi ilk 2 hafta az kilo almıştı.
Demek gazı yok yaramazın kucak istiyordur ondan ağlıyordur annesi. Allah kolaylık versin canım..
Geçmiş olsun canım. İyileşmeye başlamış çok şükür. Aman hastalıklar uzak olsun evlatlarımızdan..a.s.
süppperrrrrrrrrrBebeğinizi Sakinleştirin
kızlarr bi bakın şu siteye süper valla bende süpürge çalışıyo yarım saattir ecenazda uyuyo :))
kaydirigubbakcemile3Şimdi emziriyordum gene yaptı kafamçokkarıştı
Biz alt değiştirmeye gidiyoruz teyzoşlarkaydirigubbakcemile3
off ya senin yanında da amma çok kişi var.daralmakta haklısın sen.allah yardımcınolsun işin kolay degil...yine yaz sen biz girip okuyoruz dimi.olsun içini boşalt dök yaz..hiç canını sıkma boşver.oglunu al kucagına gerisini tamka...
iyi dilegin için sagol canım...
canım ya yalnızlık bı dert basında bırı olmadı ayrı dert offfffff bende gecen cok daraldım offffffff dıye bagırdım kendı kendıme esım yataktan fırladı tepeme dıkıldı hemen ne bagırıyosun cocuga dıyo...
ben ona bagırmıyorum dedım daraldım ıcımı dokmek rahatlamak ıcın bagırdım dedım klava:
canım geçmiş olsun defne hanıma yerimonun gözünü nerden buldu mikrobu
sıkma canım kendini zor zamanlar ama geçecek hepsi.
maşallah ipek hanıma bende sabaha kadar ayaktayım valla demek yalnız değilim dediğin gibi zeynepçim bakalım nereye kadar dayanacaz önüme çıkan annelere bebği büyük olanlara uyku düzeni ne zaman düzeliyor diye soruyorum bazen bende sıkılıp bağırıyorum eşimkzııyo içim daralıyo ben ona bağırmıyorum sonrada pişman oluyorum anlıyolar malum üzülüyorum oy ne bilim ya hem mutluluk hemde çok büyük hemde çok yorucu işmş annlik.ah annecimmmmmmmmmmm bizlerde böle büyüdük
geçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallah
Tugbacim canim kimseye aldirma kimseyi takma sen Allah sabir versin canim
Masallah zeynepcim ipek hanima yarasin sütler
evet canim az daha sabret kolik 3 aydan sonra kendiliginden geçermis
Fatoscum hadi gözünüz aydin bunuda atlatti Aras masallah
zehracim sizede masallah asinizida olmusunuz buda geçti,kiloda almis kuzun oh oh yarasin masallah
sağol canım iyi dileklerin için Allah razı olsun vereliniortakkızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...
geçmiş olsun canım. tecrübeli annenin hali başka oluyor tabii.
üfff senin kocişin ailesi de dayaklık haaa. klava: fırsat buldukça anlat bacım sen. içini dök bari, eskisi gibi dedikodu yapmaya fırsatımız olmasa da yanında olduğumuzu bil bitanem. boşver sen onları, oğluşunla ilgilen.
maşallah topiğimizin abisine
zehra bacım, canım benim. nazlı olasının yanı sıra bi de zombi mi oldu senin kız kaydirigubbakcemile3 maşşallah kiloda almış, sağlıklı olsun da az alsın bişey olmaz. narin cadı seninki.. çok öptüm cnm.
amin tatlım, biraz zamana ihtiyaç var sanırım yalnız başımıza bebişlerin şifresini çözmek için. yavaş yavaş yalnız bırakılıyoruz: anneler, kayınvalideler gidiyor. allah bebeilerimize sağlık ve huzur versin.
Valla bunlarin poposuna bez dayanmiyo babalarimiz beze çalisiyolar sırnaşık şey
selammmmmmm dun gece ipoş az da olsa uyudu şükür yine 3 kez kalktı ama en azından 2-3 saatte olsa gece uyuyabıldım ne buyuk saadet :roflol:
yaa kızlar biz kakamızı yapamıyoruz kıpkırmızı oluyo oğluşum ıkınırken drunu aradım glicerin fitil verdi dün kullandık yaptı bugün yine tık yok fitilede alıştırmak istemiyorum çörekotu yağı iyi geliyomuş nette okudum hem gazını alıyomuş hemde kakasını rahat yapıyomuş kullanan varmı aranızda?
slm kızlar burak gece yine hiç uyumadı.uykusuzluktan ölcem.ya emzik verdim az önce hemen aldı.ama kararsızım vermekte istemiyorum.göğsümü bırakır falan die.ama 24 saat memede kalayım istiyo.dayanamıyorum.napsam ya versemmi vermesemmi.bana fikir verin.
anne olmaktan çok yoruldum
istifa etmek istiyorum :gitme:
sus kız delü rüvüş allah korusun
sabredicez
her bebek allahın bi emanetiymiş
geçecek bu zor günlerde
çok bunaldım ya yine şimdi annem var arada alıyor nefes alıyorum internete falan giriyorum annem gidince ne yapacağım of of
papatyacım defnenin gözü için göz doktoruna mı yoksa kendi doktoruna mı götürdün aynı problem öyküdede var nerdeyse bir aydır göz doktoru bi ilaç verdi geçmedi kuzumun gözü bende senin söylediğin ilacı doktoruna sorup alsammı diyorum...