Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah canım walla benımde umudum 40 ımızın cıkmasıbu arada kızlar cumartesi mevlüdümüz oldu çok şükür atlattık haftaya pazarda 40 mız çıkıyo annem kırklıcakmış bizi bakalım inş kızım uslanır kırktan sonra
canım bebek bu mıkrop kapıcaktır elbet kendını uzme kısa zamanda toplar defne kuşsagol canım..oy maşallah kız tosun yapmışsın sen kızı.yesin yarasın sütler..bol bol sütün olsun canıbmaşallah ipek hanıma..
ya kızlar dün parka gitmiştik.zeynep çok sıkıldı.havada çok güzeldi.ısrar ettim eşime ben gelmeyeyim zeynoyu al siz gidin dedim.ama benim adama dinlitimidim.zavallım adamda bana acıyo.pek çıkmıyorsun dışarıya hadi gel bişey olmaz dedi ama çocugaolan olmuş.ama arabasındanda hiç indirmedim kuçum uyudu.uyanınca arabaya geçip emzirdim.sonra ave geldik yani anlamadım.bende onu düşünüp duruyorum.neyse önemli bişey olmasında çok şükür..
ohhh kurtuldunuz demek bundanda hadi gözünüz aydın çok sevindim.altı ay rahatsınız.maşallah arasa.o çok saglam bi bebek..
kız sizdemi bir ay oldunuz maşallah.ne kadar dogmuştu kilosuda.ne bilem iyi geldi bana.doktor iyi diyosa daha ne olsun.maşallah..yok anam bunlar çok nazlı sürekli kucak istiyorlar.nazlılar bunlar e birezda şimarık......yesinler onları...
sempatiksalakcinni
aynen sıbelcım walla toplasan 2 saat uyumamısımdır yıkılmadım ayaktayım daha ne kadar ayakta kalırım bılmem kaydirigubbakcemile3dün geceden beri toplasanız 2 saat uyumadım ama yıkılmadım ayaktayımkaydirigubbakcemile3
canım toparlarsınız bu ay sutun gelmeye basladı ya sukur hıc uzme kendını...doğrudur sibel mecbur ayaktayız..
ayşegül doğum kilosu 3846 idi 3.720 düştü şimdikte 4.400 olmuşuz 680 gr yani tam sınır
geçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallahkızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...
Tugbacim canim kimseye aldirma kimseyi takma sen Allah sabir versin canimherkese selamlar eskiden ne kadar rahat girerdik şimdi kuzucuklarla uğraşmaktan gelen gidenle ilgilenmekten vakit kalmıyor ne zaman girsem kimseler olmuyor mafoldumben
daha benim oğluşumunda uykuları düzene girmedi gece bazen 2 bazen 3 bazen 4ü buluyor uyuması dünde anneannemiz beşiğimizi getirdi tabi bir sürü misafirle birlikte çocuğum bir onun kucağında bir bunun tabi doğal olarak gece uyumadı bir türlü bir ara çıldırıyordum bir bağırmışım kociş uyandı çok kızdı bana ama o gelmeden yine her zaman olduğu gibi kayınpeder sinirimi bozdu zaten çocuğumun dengesinide bozuyorlar herşeye karışıyorlar kocişe anlattım hiç bişey demedi doğal olarak sinirlerim bozulduğu için kendimi kaybetmişim okadar çok ağladım ki geceden beri otururken kalkarken yürürken dikiş yerlerim çok sızlıyor canım çok sıkkın yamafoldumben eskiden olsa sizinle dertleşip sıkıntılarımı unutuyordum şimdi örümceğin oğlu dersine bakmıyorda zırt pırt bilgisayarı isteyip duruyor versen bir dert vermesen bir dert kırk yılda bir alabilirsem ancak giriyorum ama kimseler olmuyor offffff çok daraldım yine:çok üzgünüm:
Masallah zeynepcim ipek hanima yarasin sütlercanım gecmıs olsun. cok zor ya. haftada 2-3 kere fıtıl verebılırmısız...cok zorda kalmadıkca ıstemıyodum ama cok rahatlattı ıpegı. ah su gazlı gunlerımız bı bıtse...
canım defne hanıma cok gecmıs olsun nazlı kız ya mıkrop mu kapmıs onun gozlerını yerım ben
bugun 1 aylık olduk doktora gıttık. 4.200 gr olmus mınık hanım 1 ayda tam 1.5 kılo almış... boyumuzda 54.5 cm olmus oda 7.5 cm uzamışşş cok sevındım cok mutlu oldum sutum yaramız kızıma... o kadar kı doktor teyzemız eger bu hızla kılo almaya dewam ederse 6 aydan sonra ek besıne gecırmem muhallebı vermem sıze sadece sebze ve meyve puresı verırız dedı rejıme sokucaklar benım kızı kaydirigubbakcemile3
gazdan dolayı cok mınıcık bı gobek fıtıgımız olmus ıkınmaktan. gazlı donemler bıtınce normale donermıs.
kalca usg cekıldık cok sukur normal cıktı. doktor sese verdıgı tepkıler olctu ve hersey normal extradan ısıtme testıne gerek yok dedı onuda yaptırmadık. hepatıt b asımızı olduk cok agladı kuzum ılk kez gozunden yas geldı :sinifsinif: memeyı dayamasam susucagıda yoktu :gitme:
ıpek dun gece 1.30 da uyudu 2.30 da kalktı gerı... ve butun gece ayaktaydık. en son sabah 7 de mıdem cok bulandı sanırım yorgunluktan esım sesıme kalkmıs mıdemde ne warsa cıkardım... dedım sen bak 1-2 saat uyıcam dedım gıttım 2 saat yattım.
ne gece uykusu kaldı ne gunduz uykusu cok fenayım ya. uyanıkken sureklı ıkınıyor gazdan sureklı sırtını sıvazlıyorum karnına masaj derken ne temızlık yapabılıyorum ne yemek kendıme bıle bakamıyorum artık saldım gıttı herseyı... doktor 2-3 aydan sonra rahatlarsınız dıyor ınsallah yoksa boyle gunde 2 saat uykuyla zombı gıbı daHA NE KADAR dayanılır bılmıyorum
Fatoscum hadi gözünüz aydin bunuda atlatti Aras masallahbugün arsın gözmuaynesi vardı 3 kez gittik prematüre olduğu için kontrolleri var .çok şükür atlattık bi sorun yok 6 ayını doldurunca kontrole gelin dediler sadece çok mutluyum çünkü göz muayneside çok zor yapılıyor ya çok ağlıyodu mink erkekim çok şükür sorunsuz atlattık.
zeynep rezene çayını nekadar nasıl veriyon bacım
teyzoşlar slam bugün doktora gittik.. kızım 4.400 olmuş doktor iyi dedi fazla değil ama sınırda ilk iki hafta az aldığğı için öleymiş. aşımızı olduk çok şükür kızım iyimiş gazıda yok bunun huysuzluğundan ağlıyo dedi karnına baktı felan... napalım yaramaz bikızımız varmış meğer zombi gibi ne gece ne gündüz uyku yok
kızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...
sağol canım teşekür ederiz....kızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...
saol tatlumyawrum gunde 100 cc ye 1 tatlı kasıgı.
ıkıye boluyorum bunu.
sabah 50 cc ye yarım tatlı kasıgı aksamda aynı sekılde...
hadı masallah arasa fatoscum goz kontrolunude atlatmıssınız gozun aydın tatlım.
maşallah şeymacıma vay cadı demek yaramaz ha iiolsuda yaramaz olsunteyzoşlar slam bugün doktora gittik.. kızım 4.400 olmuş doktor iyi dedi fazla değil ama sınırda ilk iki hafta az aldığğı için öleymiş. aşımızı olduk çok şükür kızım iyimiş gazıda yok bunun huysuzluğundan ağlıyo dedi karnına baktı felan... napalım yaramaz bikızımız varmış meğer zombi gibi ne gece ne gündüz uyku yok
hadi gözün aydın biz daha yapmadık arasın biraz daha toparlanmasını bekliyoruz.allah kabul etsinbu arada kızlar cumartesi mevlüdümüz oldu çok şükür atlattık haftaya pazarda 40 mız çıkıyo annem kırklıcakmış bizi bakalım inş kızım uslanır kırktan sonra
evet teyzesi atlattık şükür benim güçlü erkekim o çok şükür gerçektende güçlü bir bebek.maşallah kuzumasagol canım..oy maşallah kız tosun yapmışsın sen kızı.yesin yarasın sütler..bol bol sütün olsun canıbmaşallah ipek hanıma..
ya kızlar dün parka gitmiştik.zeynep çok sıkıldı.havada çok güzeldi.ısrar ettim eşime ben gelmeyeyim zeynoyu al siz gidin dedim.ama benim adama dinlitimidim.zavallım adamda bana acıyo.pek çıkmıyorsun dışarıya hadi gel bişey olmaz dedi ama çocugaolan olmuş.ama arabasındanda hiç indirmedim kuçum uyudu.uyanınca arabaya geçip emzirdim.sonra ave geldik yani anlamadım.bende onu düşünüp duruyorum.neyse önemli bişey olmasında çok şükür..
ohhh kurtuldunuz demek bundanda hadi gözünüz aydın çok sevindim.altı ay rahatsınız.maşallah arasa.o çok saglam bi bebek..
kız sizdemi bir ay oldunuz maşallah.ne kadar dogmuştu kilosuda.ne bilem iyi geldi bana.doktor iyi diyosa daha ne olsun.maşallah..yok anam bunlar çok nazlı sürekli kucak istiyorlar.nazlılar bunlar e birezda şimarık......yesinler onları...
sempatiksalakcinni
dün geceden beri toplasanız 2 saat uyumadım ama yıkılmadım ayaktayımkaydirigubbakcemile3
geçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallah
Tugbacim canim kimseye aldirma kimseyi takma sen Allah sabir versin canim
Masallah zeynepcim ipek hanima yarasin sütler
evet canim az daha sabret kolik 3 aydan sonra kendiliginden geçermis
Fatoscum hadi gözünüz aydin bunuda atlatti Aras masallah
zehracim sizede masallah asinizida olmusunuz buda geçti,kiloda almis kuzun oh oh yarasin masallah
kızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...
kızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...
herkese selamlar eskiden ne kadar rahat girerdik şimdi kuzucuklarla uğraşmaktan gelen gidenle ilgilenmekten vakit kalmıyor ne zaman girsem kimseler olmuyor mafoldumben
daha benim oğluşumunda uykuları düzene girmedi gece bazen 2 bazen 3 bazen 4ü buluyor uyuması dünde anneannemiz beşiğimizi getirdi tabi bir sürü misafirle birlikte çocuğum bir onun kucağında bir bunun tabi doğal olarak gece uyumadı bir türlü bir ara çıldırıyordum bir bağırmışım kociş uyandı çok kızdı bana ama o gelmeden yine her zaman olduğu gibi kayınpeder sinirimi bozdu zaten çocuğumun dengesinide bozuyorlar herşeye karışıyorlar kocişe anlattım hiç bişey demedi doğal olarak sinirlerim bozulduğu için kendimi kaybetmişim okadar çok ağladım ki geceden beri otururken kalkarken yürürken dikiş yerlerim çok sızlıyor canım çok sıkkın yamafoldumben eskiden olsa sizinle dertleşip sıkıntılarımı unutuyordum şimdi örümceğin oğlu dersine bakmıyorda zırt pırt bilgisayarı isteyip duruyor versen bir dert vermesen bir dert kırk yılda bir alabilirsem ancak giriyorum ama kimseler olmuyor offffff çok daraldım yine:çok üzgünüm:
bugün arsın gözmuaynesi vardı 3 kez gittik prematüre olduğu için kontrolleri var .çok şükür atlattık bi sorun yok 6 ayını doldurunca kontrole gelin dediler sadece çok mutluyum çünkü göz muayneside çok zor yapılıyor ya çok ağlıyodu mink erkekim çok şükür sorunsuz atlattık.
zeynep rezene çayını nekadar nasıl veriyon bacım
teyzoşlar slam bugün doktora gittik.. kızım 4.400 olmuş doktor iyi dedi fazla değil ama sınırda ilk iki hafta az aldığğı için öleymiş. aşımızı olduk çok şükür kızım iyimiş gazıda yok bunun huysuzluğundan ağlıyo dedi karnına baktı felan... napalım yaramaz bikızımız varmış meğer zombi gibi ne gece ne gündüz uyku yok
slm kızlar bizde dr.a gittik bugün 4.500 olmuş oğluşum
şimdi uyuyor ama birazdan zırlayacak biliyorummm
kaynanamda gitti yanımdan bugün..
artık daha rahat bakıcam bebişime karışanım olmayacak
yine de korkuyorum bu sorumluluktan
sani hasta edicem hiç bakaamıcam gibi hissetiyorum
uff kendi annecim çok destek oluyordu
onu çok arıyorum
ama bunun da üstesinden gelicem inş.
rabbim tüm kuzucukları uslu yapsınn
bizlere sabır versin
ıns canım dort gozle beklıyorum 3.ayımızıgeçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallah
Tugbacim canim kimseye aldirma kimseyi takma sen Allah sabir versin canim
Masallah zeynepcim ipek hanima yarasin sütler
evet canim az daha sabret kolik 3 aydan sonra kendiliginden geçermis
Fatoscum hadi gözünüz aydin bunuda atlatti Aras masallah
zehracim sizede masallah asinizida olmusunuz buda geçti,kiloda almis kuzun oh oh yarasin masallah
cok tesekkur ederız Allah hepsıne uzun omurler versın nazarlardan saklasınkızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...
onu çok arıyorum
bizlere sabır versin
doğrudur sibel mecbur ayaktayız..
ayşegül doğum kilosu 3846 idi 3.720 düştü şimdikte 4.400 olmuşuz 680 gr yani tam sınır
geçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallah
çok geçmiş olsun canm...
bizim Zeynep Hanne hanımın da sağ gözü sulandı çapaklandı biraz, biz de 'netira' diye damla kullanıyoruz.
sen hangi damlayı kullanıyosun?
onu çok arıyorum
bizlere sabır versin
geçmiş olsun canım. tecrübeli annenin hali başka oluyor tabii.
.
Pamuk sekerim iyi teyzesi öpüyo seni ve aras abisinisaol aykızım saol canım senin pamuk şekerin nasıl
Pamuk sekerim iyi teyzesi öpüyo seni ve aras abisini
napsin valla canim hep annesinin kucagini istiyo
canım benim hepsi aynı yavPamuk sekerim iyi teyzesi öpüyo seni ve aras abisini
napsin valla canim hep annesinin kucagini istiyo
selammmmmmm dun gece ipoş az da olsa uyudu şükür yine 3 kez kalktı ama en azından 2-3 saatte olsa gece uyuyabıldım ne buyuk saadet :roflol:
bende arsaı kaldıramadım gece yemek yesin diye 10 buçukta yemişti 3 te uyandı yemek için bi gecesi bi gecesine uymuyor yav bazen uyanıyo diye bazende uyanmıyo diye uyayamıytom feleğim şaştıaklinialirimsmile
yaa kızlar biz kakamızı yapamıyoruz kıpkırmızı oluyo oğluşum ıkınırken drunu aradım glicerin fitil verdi dün kullandık yaptı bugün yine tık yok fitilede alıştırmak istemiyorum çörekotu yağı iyi geliyomuş nette okudum hem gazını alıyomuş hemde kakasını rahat yapıyomuş kullanan varmı aranızda?