2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar gçmişi okumadım.defnede dünden bu yana sol gözü yaşarıyo yani aglamış gibi.bide çapak oluyo.bende huylandım açıkcası bugün göz doktorundan randevu aldım bi muayene olsa iyi olacak .en azından içim rahat etsin..yazdıklarınıza sonra yorum yaparım öptüm..

kızlarrrrrrr ıpegı uyuttum ıyıce dalmasını beklıyorum bı yandan okan ızlıyorum bı yandan da sıze bakım dedım... bugun oglen 11 de kontrolumuz war 1 aylık oldukkk :asigim:
sabahtan da hastaneye gıdıp kalca usg sı cektırıcez :emir_bebek:
aksam ustu cok agladı bebegım kakasını yapamadı catlıcak sandım... fıtıl attım ılk defa... mecbur kalmadıkca yapmak ıstemıyodum ama o kadar cok agladı kı esımde dayanamadı atalım dedı... sonra banyo yaptırdık hemen rahatlasın dıye bıde ustune emzırdım sakınledı...
az daha aglasaydı esımle oturup bızde aglıcaktk heralde...
bugun ılk kez gezmeye cıktık bıde... ıkea ya gıttık arkadaslarla kızımıda pusetıne koyduk. ve tam alısverısın ortasında açımmmmmmm cıglıgı ıle yana yakıla bebek bakım odası aradık ve ıkea maratonumuz sona erdı :roflol: dısarı cıkmak cok ıyı geldı ya ıyıce bunalıma sarmıstım ewde asosyaller gıbı olmustum kendıme geldım walla :dance:

cnm beim oğlanda iki gündür kakasını yapamadı bugün dr unu aradım fitil ismi verdi eşim aldı kullandık yaptı çok şükür iki güdür çatladı yavrum ıkınıp sıkınmaktan çok zor bişeymiş yaw gece bile uyumadı hiç bizde dün ananemize gittik 37 günlük olduk arabada şişti uyurken ama araba durunca kıyamet koptukaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba...
Epeydir giremedim nete...
Esram 3 gün hastanede yattı yüzde yirmi kilo kaybı varmış ve sütüm beslememiş. Vücudunda tuz miktarı yükselmiş. Çişini çok az yapıyodu. halsizleşmişti. Yoğun bakımda kaldı 3 gece. Aslında yoğun bakım bizim tercihimizdi daha iyi bakılır diye. Sütümü sağdım sağdım götürdüm kuşuma.. Şimdi iyi çok şükür. Toplamış iyice kendini. Yanakları tombikleşmiş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ne kadar emdiğini görmek için. Bİ de mamaya başladık. Keyfi yerinde. Hastanede beslenme saatleri de düzene girmiş. Üç saatte bir uyanıp emiyo sonra gene uyuyo...

İki gündür de net arızalandı giremedim. Umarım herkes iyidir.

çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun..

merhaba kızlar...biz de bugün 21 günlük olduk kızımla.Şu an uyuyor.uykusuz geceden sonra gündüz uykusuna geçti bizimki.Emziğe alışsın istiyorum ama pek almıyor.Çünkü benim göğsümü emzik gibi kullanıyor.Doyuyor ama orda kalmak istiyor bütün gün gece.Tabi çok yorucu oluyor.Bakalım ne yapcaz.

yarın oğlum 1 aylık oluyor teyzeleri :asigim:
ayın 10 unda sağlık ocağından çağırdılar 2.hepatit aşımızı olacakmışız.1.ayda sadece bu aşı var aşı takvimine göre.
çoğu aşıyı sağlık ocağı yapıyor ancak pnömokok ve rotavirüs aşılarını yapmıyormuş.bu aşıları kontrole götürdüğümüz hastanelerdemi yaptırıcaz.
bilgisi olan, haftası önden giden annelerimiz bilgi verirseniz sevinirim.

maşallah ne güzel büyüyorlar işte.evet 1.ay bir tane.ikinci ay.3 tane aşı var.ikisi saglık ocagından üçüncüsü ise özel aşı parayla yanı,pnömokokta özel.onlarında zamanı var doktor sana söyler..

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim bebişimde iyi çok şükür ama gündüz hiç uyumuyo varmı böyle olanınız gaz yok sadece memeyle uyumak istiyo yerine yatırınca hemen uyanıyokarnıda doyuyo kilo artışına bakılısa 1 ayda 1 kilo aldı yaklaşık neden uyumuyo kızım ya çok yoruyo hep mememde akşama kadar saatlerce yalancıyıda kesinlikle almıyo naptıysam olmadı yardım edin varmı aranızda benim gbiarkadaşlar

maalesf bende çok ugraştım vehala ugraşıyorum emzik alsın diye ama almıyo.valla alıştıranlar nasıl veriyonuz bende ögrenmek istiyorum..

selam kızlar. haftasonu olunca kimse yok yine. gaz sıkıntısı dışında bi problem yok anladığım kadarıyla.

bişey sorcam: dün sağlık ocağına gittik. hemşire işitme testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. şimdiye kadar ne kimseden duydum, ne de haberim oldu. bilgisi olan ya da yaptıran var mı? ptesi hastaneyi arayıp sorcam ben de ama aklıma takıldı..!

tabi canım işitme kesti olur.burda hemen yapıyorlar...

Hepinize günaydin annisler ve bebisler
Bizim son bir haftadir gece uykularimiz düzene girdi çok Sükür kizim gece bir kere kalkiyo bidaha sabah 7 buçuk 8 gibi kalkiyo bide sabahlari keyfide pek yerinde oluyo onunla konusuyorum gülücükler atiyo minik minik sesler çikarmaya basladi. eee artik büyümeye basladilar.
Geceleri iyide gündüzleri hep kucak istiyo sallanmak istiyo kucakta bi is yaptirmiyo cadi
bende banyosunu yaptiriyorum karnini doyuruyorm sonra misil misil uyuyo bende hemen ev islerine kosuyorum.......

maşallah uslu kızın varmış şanzlısın desene sende ben gibi...

meraba kızlar.benim bebeğimde bugün 39 günlük.yarın kırklanıcaz inşallah.nasıl kırklanıldığını biliyo musunuz.sizler nasıl yaptınız.birde kırk uçurma varmış sanırım o nasıl oluyo.yardımcı olursanız sevinirim kızlar.birde benim bebeğim en fazla 1saat uyuyo kesintisiz.geceleri bazen yarım saatte bile kalkıyo.sizinkilerde böylemi.acaba tam doymuyomu.aslında sütüm iyi kilosuda iyi ama iki göğsümü emziremiyorum.birini emip doyuyo ve uyuyo.imkanı yok diyerini veremiyorum.acaba oyüzden tam doymadan uyuyorda oyüzden mi kısa süreli uyuyor.çok yoruldum bu sürekli uyanmalarına çare bulamadım.acaba düzene girer mi.birazda alışkanlık oldu sanki.çünkü hiç aksatmıyo.yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

kaydirigubbakcemile3 kız o 40 uçurtmayı bende burda ögrendim başka topikleri gezerken ögrendim.ayol 40 uçurma kocanla artık malum işleri yapmaya hazırım demekmiş..hay allah nerden bulurlar böyle şeyleri...kaydirigubbakcemile3

slm kızlar dun gece 11 de baslayan aglama maratonumuz hıc abartmıyorum sabah 7bucukta bıttı,az kalsın delırıcektım bır cocuk hıc mı susumaz hıcmı yorulmaz ve uykusu gelmez
sınır sahıbı oldum mıgrenım tuttu uykusuzluktan basım donuyo ewın içinde
eşime gece vaktı sab sımplex almaya gonderdım yokmus bulamamıs
babulıne dıye bısey bulmus onuda kullandım hala bı faydasını goremedım.al işte yıne kalktı sancıyla offffffffffffffffffffffff

ayy canım yaa senin bu oglan çok yaramaz çıktı..dayan anacım...

kızlar bişey sorucam.
oğlumun yanaklarında küçük sivilceler çıktı.kaşlarının başlangıç kısmı kızardı ve sertleşti egzama gibi sanki.sütümle sildim ama fayda etmedi.uykudan uyanınca bişey yok 5 dk sonra ortaya çıkıyo.pütür pütür oldu cildi.
dr'umuzu aradık çok mu sıcak tutdunuz dedi ılık suyla duş aldırın geçer dedi.bebek yağı kullanıyorum yaparmı dedim.yapmazmış.
zaten hergün duş aldırıyoruz.
içinizde bu durumla karşılaşan varmı.

o siviceler bizdede varboshayallersmile geçer zamanla .banyo yaptıra yaptıra düzelir.eskisi gibi degil artık bizim yüzümüzde...

Kızlar merhaba...
Epeydir giremedim nete...
Esram 3 gün hastanede yattı yüzde yirmi kilo kaybı varmış ve sütüm beslememiş. Vücudunda tuz miktarı yükselmiş. Çişini çok az yapıyodu. halsizleşmişti. Yoğun bakımda kaldı 3 gece. Aslında yoğun bakım bizim tercihimizdi daha iyi bakılır diye. Sütümü sağdım sağdım götürdüm kuşuma.. Şimdi iyi çok şükür. Toplamış iyice kendini. Yanakları tombikleşmiş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ne kadar emdiğini görmek için. Bİ de mamaya başladık. Keyfi yerinde. Hastanede beslenme saatleri de düzene girmiş. Üç saatte bir uyanıp emiyo sonra gene uyuyo...

İki gündür de net arızalandı giremedim. Umarım herkes iyidir.

canım ya geçmiş olsun zaten deyip duruyordun.gögsüm yumuşak yetmiyo diye.dogru söylüyomuşsun.neyse en kötü gününüz bu olsun.buna çok şükür yinede...esra kuşum iiyse mesele yok...

mrb kızlar,

artık burdan mı yazışıyorsunuz hep? ben pek giremiyorum da, malum hem bebek, hem de artık misafirler gelmeye başladı, bebeği görmek için.

nisanda işe başlayacağım:KK43:

havvacım çok geçmiş olsun canım, neyse ki toparlanmış.

hülyam ne ediyon be...bu tosun çokmu zaman alıyo bee..bak gelinin çok uslu annesine bi zararı yok şimdilik.

nisanda çok erkenmiş be.ee kim bakıyo senin oglana...

kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba. bende giremiyorum öyle eskisi gibi. yazacak çook birikmiş şey var ama hangi birini yazsam kafamı toparlayamadım şuan.
sadece şu geliyor aklıma bi bilginizi alayım dedim,

benim sütüm var emziriyorum ama göğüslerimdeki süt tükendiği zaman tekrar dolması epey zaman alıyor kızım doymadığı zaman yada az geldiği zaman mama veriyorum, milupa aptamil devam sütü. 30 cc le başladık şimdilerde 60 cc falan veriyorum. fakat kızımın kakası önceleri daha kıvamlıyken8gene sıvıydı aslında ama şimdiki gibi değldi) şuanda ishal yapıyor kakası su gibi, koyu sarı ve tuhaf kokulu. acaba diyorum mama dan olabilirmi, mama yaramamış olabilirmi bide bebelac mı denesem?
sizinkilerin nasıl? önceden daha küçükken sadece anne sütü alırken bu kadar su gibi değildi ve içinde parçacıklar oluyordu pütür pütür o normalmiş, şimdi su gibi akışkanve kokusu değişti.
beni bilgilendiriseniz çok sevincem. bekliyorum cevaplarınızı. öptümm......

muzun anne sütüyle mama çok farklı yapar kakayı.kakada sümüksü,yeşilimsi bişey yoksa korkma herşey yolunda demek.ama varsa eger bi doktora götür..

kızlar merhaba
ben eskisi gibi giremiyorum nete malum bebişlerimiz
artık buradan mı konuşuyoruz.
Geçmişi okumadum bu arada sadece bu sayfada havvacım'ı okudum.Geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm ama neyseki şimdi iyiymiş.Kızın yatarken neler hissettiğini anlayabiiyorum benim de kızım iki gün yattı.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor bir duygu.Ona gelen bana gelsin diyorum hep ama Allah'ın takdiri.Sağlıkla büyütürüz inşallah bu melekleri,hiç üzülmeden üzmeden onları.

canım bizde seni özledik ee hadi gelin gari...

havvvacım çok geçmiş olsun bitanem yaa
giremiyorum hiç
herkezin meleği iyimi
ben iyiym sadece bebeğe bakamıcam diye korkuy
yaramaz biraz
durmuyor hiç 40 kımız da çıktı düzelir inş. artık
herkesin bebişini öptüm kokulu kokulu..........
ayy inanın şu kadarcık yazıyı yarım saatte anca yazdım otura kalka
bu bebek ne zaman uslanacak yaaa

ayy bizimde bugün 39.günümüz.yarın kırklıyoruz bakalım..korkma anam .herşey zamanla düzene girer rahat ol..

kızlarrrrrrr ıpegı uyuttum ıyıce dalmasını beklıyorum bı yandan okan ızlıyorum bı yandan da sıze bakım dedım... bugun oglen 11 de kontrolumuz war 1 aylık oldukkk :asigim:
sabahtan da hastaneye gıdıp kalca usg sı cektırıcez :emir_bebek:
aksam ustu cok agladı bebegım kakasını yapamadı catlıcak sandım... fıtıl attım ılk defa... mecbur kalmadıkca yapmak ıstemıyodum ama o kadar cok agladı kı esımde dayanamadı atalım dedı... sonra banyo yaptırdık hemen rahatlasın dıye bıde ustune emzırdım sakınledı...
az daha aglasaydı esımle oturup bızde aglıcaktk heralde...
bugun ılk kez gezmeye cıktık bıde... ıkea ya gıttık arkadaslarla kızımıda pusetıne koyduk. ve tam alısverısın ortasında açımmmmmmm cıglıgı ıle yana yakıla bebek bakım odası aradık ve ıkea maratonumuz sona erdı :roflol: dısarı cıkmak cok ıyı geldı ya ıyıce bunalıma sarmıstım ewde asosyaller gıbı olmustum kendıme geldım walla :dance:

kaydirigubbakcemile3 daha dur bu başlangıç.amann çocuklarla bi yere gitmek valla çok zor oluyo.ya acıkır.ya altına eder.ya kusar.yu uykusu gelir aglar durur.bir oturtmaza yanı..eee hadi kolay gele...

sen nasılsın ebrucum,kızın nasıl???resmi var mı???

kızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...

herkese selamlar eskiden ne kadar rahat girerdik şimdi kuzucuklarla uğraşmaktan gelen gidenle ilgilenmekten vakit kalmıyor ne zaman girsem kimseler olmuyor mafoldumben
daha benim oğluşumunda uykuları düzene girmedi gece bazen 2 bazen 3 bazen 4ü buluyor uyuması dünde anneannemiz beşiğimizi getirdi tabi bir sürü misafirle birlikte çocuğum bir onun kucağında bir bunun tabi doğal olarak gece uyumadı bir türlü bir ara çıldırıyordum bir bağırmışım kociş uyandı çok kızdı bana ama o gelmeden yine her zaman olduğu gibi kayınpeder sinirimi bozdu zaten çocuğumun dengesinide bozuyorlar herşeye karışıyorlar kocişe anlattım hiç bişey demedi doğal olarak sinirlerim bozulduğu için kendimi kaybetmişim okadar çok ağladım ki geceden beri otururken kalkarken yürürken dikiş yerlerim çok sızlıyor canım çok sıkkın yamafoldumben eskiden olsa sizinle dertleşip sıkıntılarımı unutuyordum şimdi örümceğin oğlu dersine bakmıyorda zırt pırt bilgisayarı isteyip duruyor versen bir dert vermesen bir dert kırk yılda bir alabilirsem ancak giriyorum ama kimseler olmuyor offffff çok daraldım yine:çok üzgünüm:

kızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...

canım çok geçmiş olsun Allah korusun tüm bebişlerimizi

havvacım yeni gördüm çok çok geçmiş olsun tatlım esra hanımın iyi olmasına çok sevindim Allahım bir daha göstermesin gelmiş geçmiş olsun

herkese selamlar eskiden ne kadar rahat girerdik şimdi kuzucuklarla uğraşmaktan gelen gidenle ilgilenmekten vakit kalmıyor ne zaman girsem kimseler olmuyor mafoldumben
daha benim oğluşumunda uykuları düzene girmedi gece bazen 2 bazen 3 bazen 4ü buluyor uyuması dünde anneannemiz beşiğimizi getirdi tabi bir sürü misafirle birlikte çocuğum bir onun kucağında bir bunun tabi doğal olarak gece uyumadı bir türlü bir ara çıldırıyordum bir bağırmışım kociş uyandı çok kızdı bana ama o gelmeden yine her zaman olduğu gibi kayınpeder sinirimi bozdu zaten çocuğumun dengesinide bozuyorlar herşeye karışıyorlar kocişe anlattım hiç bişey demedi doğal olarak sinirlerim bozulduğu için kendimi kaybetmişim okadar çok ağladım ki geceden beri otururken kalkarken yürürken dikiş yerlerim çok sızlıyor canım çok sıkkın yamafoldumben eskiden olsa sizinle dertleşip sıkıntılarımı unutuyordum şimdi örümceğin oğlu dersine bakmıyorda zırt pırt bilgisayarı isteyip duruyor versen bir dert vermesen bir dert kırk yılda bir alabilirsem ancak giriyorum ama kimseler olmuyor offffff çok daraldım yine:çok üzgünüm:

off ya senin yanında da amma çok kişi var.daralmakta haklısın sen.allah yardımcınolsun işin kolay degil...yine yaz sen biz girip okuyoruz dimi.olsun içini boşalt dök yaz..hiç canını sıkma boşver.oglunu al kucagına gerisini tamka...

iyi dilegin için sagol canım...

cnm beim oğlanda iki gündür kakasını yapamadı bugün dr unu aradım fitil ismi verdi eşim aldı kullandık yaptı çok şükür iki güdür çatladı yavrum ıkınıp sıkınmaktan çok zor bişeymiş yaw gece bile uyumadı hiç bizde dün ananemize gittik 37 günlük olduk arabada şişti uyurken ama araba durunca kıyamet koptukaydirigubbakcemile3
canım gecmıs olsun. cok zor ya. haftada 2-3 kere fıtıl verebılırmısız...cok zorda kalmadıkca ıstemıyodum ama cok rahatlattı ıpegı. ah su gazlı gunlerımız bı bıtse...

maşallah ne güzel büyüyorlar işte.evet 1.ay bir tane.ikinci ay.3 tane aşı var.ikisi saglık ocagından üçüncüsü ise özel aşı parayla yanı,pnömokokta özel.onlarında zamanı var doktor sana söyler..
canım gecmıs olsun neysekı cok onemlı bıseyı yokmus defnenın. bebek canım bu heryerden en ufak seyden ewdekı ucan tozdan bıle mıkrop kapabılıyolar. neyse mınık kuş gecer ınsallah kısa zamanda kıyamam onun gozlerıne ben...Şeniz

maalesf bende çok ugraştım vehala ugraşıyorum emzik alsın diye ama almıyo.valla alıştıranlar nasıl veriyonuz bende ögrenmek istiyorum..

tabi canım işitme kesti olur.burda hemen yapıyorlar...

maşallah uslu kızın varmış şanzlısın desene sende ben gibi...

kaydirigubbakcemile3 kız o 40 uçurtmayı bende burda ögrendim başka topikleri gezerken ögrendim.ayol 40 uçurma kocanla artık malum işleri yapmaya hazırım demekmiş..hay allah nerden bulurlar böyle şeyleri...kaydirigubbakcemile3

ayy canım yaa senin bu oglan çok yaramaz çıktı..dayan anacım...

o siviceler bizdede varboshayallersmile geçer zamanla .banyo yaptıra yaptıra düzelir.eskisi gibi degil artık bizim yüzümüzde...

canım ya geçmiş olsun zaten deyip duruyordun.gögsüm yumuşak yetmiyo diye.dogru söylüyomuşsun.neyse en kötü gününüz bu olsun.buna çok şükür yinede...esra kuşum iiyse mesele yok...

hülyam ne ediyon be...bu tosun çokmu zaman alıyo bee..bak gelinin çok uslu annesine bi zararı yok şimdilik.

nisanda çok erkenmiş be.ee kim bakıyo senin oglana...

muzun anne sütüyle mama çok farklı yapar kakayı.kakada sümüksü,yeşilimsi bişey yoksa korkma herşey yolunda demek.ama varsa eger bi doktora götür..

canım bizde seni özledik ee hadi gelin gari...

ayy bizimde bugün 39.günümüz.yarın kırklıyoruz bakalım..korkma anam .herşey zamanla düzene girer rahat ol..

kaydirigubbakcemile3 daha dur bu başlangıç.amann çocuklarla bi yere gitmek valla çok zor oluyo.ya acıkır.ya altına eder.ya kusar.yu uykusu gelir aglar durur.bir oturtmaza yanı..eee hadi kolay gele...

canım defne hanıma cok gecmıs olsun nazlı kız ya mıkrop mu kapmıs onun gozlerını yerım ben

bugun 1 aylık olduk doktora gıttık. 4.200 gr olmus mınık hanım 1 ayda tam 1.5 kılo almış... boyumuzda 54.5 cm olmus oda 7.5 cm uzamışşş cok sevındım cok mutlu oldum sutum yaramız kızıma... o kadar kı doktor teyzemız eger bu hızla kılo almaya dewam ederse 6 aydan sonra ek besıne gecırmem muhallebı vermem sıze sadece sebze ve meyve puresı verırız dedı rejıme sokucaklar benım kızı kaydirigubbakcemile3
gazdan dolayı cok mınıcık bı gobek fıtıgımız olmus ıkınmaktan. gazlı donemler bıtınce normale donermıs.
kalca usg cekıldık cok sukur normal cıktı. doktor sese verdıgı tepkıler olctu ve hersey normal extradan ısıtme testıne gerek yok dedı onuda yaptırmadık. hepatıt b asımızı olduk cok agladı kuzum ılk kez gozunden yas geldı :sinifsinif: memeyı dayamasam susucagıda yoktu :gitme:

ıpek dun gece 1.30 da uyudu 2.30 da kalktı gerı... ve butun gece ayaktaydık. en son sabah 7 de mıdem cok bulandı sanırım yorgunluktan esım sesıme kalkmıs mıdemde ne warsa cıkardım... dedım sen bak 1-2 saat uyıcam dedım gıttım 2 saat yattım.
ne gece uykusu kaldı ne gunduz uykusu cok fenayım ya. uyanıkken sureklı ıkınıyor gazdan sureklı sırtını sıvazlıyorum karnına masaj derken ne temızlık yapabılıyorum ne yemek kendıme bıle bakamıyorum artık saldım gıttı herseyı... doktor 2-3 aydan sonra rahatlarsınız dıyor ınsallah yoksa boyle gunde 2 saat uykuyla zombı gıbı daHA NE KADAR dayanılır bılmıyorum

canım ya yalnızlık bı dert basında bırı olmadı ayrı dert offfffff bende gecen cok daraldım offffffff dıye bagırdım kendı kendıme esım yataktan fırladı tepeme dıkıldı hemen ne bagırıyosun cocuga dıyo...
ben ona bagırmıyorum dedım daraldım ıcımı dokmek rahatlamak ıcın bagırdım dedım :eek:klava:

canım geçmiş olsun defne hanıma yerimonun gözünü nerden buldu mikrobu
sıkma canım kendini zor zamanlar ama geçecek hepsi.
canım gecmıs olsun. cok zor ya. haftada 2-3 kere fıtıl verebılırmısız...cok zorda kalmadıkca ıstemıyodum ama cok rahatlattı ıpegı. ah su gazlı gunlerımız bı bıtse...

canım defne hanıma cok gecmıs olsun nazlı kız ya mıkrop mu kapmıs onun gozlerını yerım ben

bugun 1 aylık olduk doktora gıttık. 4.200 gr olmus mınık hanım 1 ayda tam 1.5 kılo almış... boyumuzda 54.5 cm olmus oda 7.5 cm uzamışşş cok sevındım cok mutlu oldum sutum yaramız kızıma... o kadar kı doktor teyzemız eger bu hızla kılo almaya dewam ederse 6 aydan sonra ek besıne gecırmem muhallebı vermem sıze sadece sebze ve meyve puresı verırız dedı rejıme sokucaklar benım kızı kaydirigubbakcemile3
gazdan dolayı cok mınıcık bı gobek fıtıgımız olmus ıkınmaktan. gazlı donemler bıtınce normale donermıs.
kalca usg cekıldık cok sukur normal cıktı. doktor sese verdıgı tepkıler olctu ve hersey normal extradan ısıtme testıne gerek yok dedı onuda yaptırmadık. hepatıt b asımızı olduk cok agladı kuzum ılk kez gozunden yas geldı :sinifsinif: memeyı dayamasam susucagıda yoktu :gitme:

ıpek dun gece 1.30 da uyudu 2.30 da kalktı gerı... ve butun gece ayaktaydık. en son sabah 7 de mıdem cok bulandı sanırım yorgunluktan esım sesıme kalkmıs mıdemde ne warsa cıkardım... dedım sen bak 1-2 saat uyıcam dedım gıttım 2 saat yattım.
ne gece uykusu kaldı ne gunduz uykusu cok fenayım ya. uyanıkken sureklı ıkınıyor gazdan sureklı sırtını sıvazlıyorum karnına masaj derken ne temızlık yapabılıyorum ne yemek kendıme bıle bakamıyorum artık saldım gıttı herseyı... doktor 2-3 aydan sonra rahatlarsınız dıyor ınsallah yoksa boyle gunde 2 saat uykuyla zombı gıbı daHA NE KADAR dayanılır bılmıyorum
maşallah ipek hanıma bende sabaha kadar ayaktayım valla demek yalnız değilim dediğin gibi zeynepçim bakalım nereye kadar dayanacaz önüme çıkan annelere bebği büyük olanlara uyku düzeni ne zaman düzeliyor diye soruyorum bazen bende sıkılıp bağırıyorum eşimkzııyo içim daralıyo ben ona bağırmıyorum sonrada pişman oluyorum anlıyolar malum üzülüyorum oy ne bilim ya hem mutluluk hemde çok büyük hemde çok yorucu işmş annlik.ah annecimmmmmmmmmmm bizlerde böle büyüdük

bugün arsın gözmuaynesi vardı 3 kez gittik prematüre olduğu için kontrolleri var .çok şükür atlattık bi sorun yok 6 ayını doldurunca kontrole gelin dediler sadece çok mutluyum çünkü göz muayneside çok zor yapılıyor ya çok ağlıyodu mink erkekim çok şükür sorunsuz atlattık.
zeynep rezene çayını nekadar nasıl veriyon bacım

yawrum gunde 100 cc ye 1 tatlı kasıgı.
ıkıye boluyorum bunu.
sabah 50 cc ye yarım tatlı kasıgı aksamda aynı sekılde...
hadı masallah arasa fatoscum goz kontrolunude atlatmıssınız gozun aydın tatlım.

teyzoşlar slam bugün doktora gittik.. kızım 4.400 olmuş doktor iyi dedi fazla değil ama sınırda ilk iki hafta az aldığğı için öleymiş. aşımızı olduk çok şükür kızım iyimiş gazıda yok bunun huysuzluğundan ağlıyo dedi karnına baktı felan... napalım yaramaz bikızımız varmış meğer zombi gibi ne gece ne gündüz uyku yok

bu arada kızlar cumartesi mevlüdümüz oldu çok şükür atlattık haftaya pazarda 40 mız çıkıyo annem kırklıcakmış bizi bakalım inş kızım uslanır kırktan sonra

sagol canım..oy maşallah kız tosun yapmışsın sen kızı.yesin yarasın sütler..bol bol sütün olsun canıbmaşallah ipek hanıma..

canım geçmiş olsun defne hanıma yerimonun gözünü nerden buldu mikrobu

sıkma canım kendini zor zamanlar ama geçecek hepsi.

maşallah ipek hanıma bende sabaha kadar ayaktayım valla demek yalnız değilim dediğin gibi zeynepçim bakalım nereye kadar dayanacaz önüme çıkan annelere bebği büyük olanlara uyku düzeni ne zaman düzeliyor diye soruyorum bazen bende sıkılıp bağırıyorum eşimkzııyo içim daralıyo ben ona bağırmıyorum sonrada pişman oluyorum anlıyolar malum üzülüyorum oy ne bilim ya hem mutluluk hemde çok büyük hemde çok yorucu işmş annlik.ah annecimmmmmmmmmmm bizlerde böle büyüdük

ya kızlar dün parka gitmiştik.zeynep çok sıkıldı.havada çok güzeldi.ısrar ettim eşime ben gelmeyeyim zeynoyu al siz gidin dedim.ama benim adama dinlitimidim.zavallım adamda bana acıyo.pek çıkmıyorsun dışarıya hadi gel bişey olmaz dedi ama çocugaolan olmuş.ama arabasındanda hiç indirmedim kuçum uyudu.uyanınca arabaya geçip emzirdim.sonra ave geldik yani anlamadım.bende onu düşünüp duruyorum.neyse önemli bişey olmasında çok şükür..

bugün arsın gözmuaynesi vardı 3 kez gittik prematüre olduğu için kontrolleri var .çok şükür atlattık bi sorun yok 6 ayını doldurunca kontrole gelin dediler sadece çok mutluyum çünkü göz muayneside çok zor yapılıyor ya çok ağlıyodu mink erkekim çok şükür sorunsuz atlattık.
zeynep rezene çayını nekadar nasıl veriyon bacım

ohhh kurtuldunuz demek bundanda hadi gözünüz aydın çok sevindim.altı ay rahatsınız.maşallah arasa.o çok saglam bi bebek..

teyzoşlar slam bugün doktora gittik.. kızım 4.400 olmuş doktor iyi dedi fazla değil ama sınırda ilk iki hafta az aldığğı için öleymiş. aşımızı olduk çok şükür kızım iyimiş gazıda yok bunun huysuzluğundan ağlıyo dedi karnına baktı felan... napalım yaramaz bikızımız varmış meğer zombi gibi ne gece ne gündüz uyku yok

kız sizdemi bir ay oldunuz maşallah.ne kadar dogmuştu kilosuda.ne bilem iyi geldi bana.doktor iyi diyosa daha ne olsun.maşallah..yok anam bunlar çok nazlı sürekli kucak istiyorlar.nazlılar bunlar e birezda şimarık......yesinler onları...

sempatiksalakcinni

bu arada kızlar cumartesi mevlüdümüz oldu çok şükür atlattık haftaya pazarda 40 mız çıkıyo annem kırklıcakmış bizi bakalım inş kızım uslanır kırktan sonra

bizde yarın 40 oluyoruz.defneye duş.bana duş.başka bişey yapmayacagım.bide gezmye gideriz...biizde pek yapmazlar böyle bişey.gelenekmiş yani...ne bilem hayırlı ugurlu olsunda..kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ya bu bebişler hep aynı.uyku nedir bilmiyolar inş düzelirler.o sivilce gibi dediğiniz noktalar isilik.sıcaktan oluyolar biraz serin tutarsanız ve pudralarsanız bişeycikler kalmaz.ben güya tecrübeli anne olcam 2.çocuğum ama herşeyi unutmuşum.yeni yeni hatırlıyorum.hatırladıkçada sizinle paylaşırım canlarım.uyku düzenleride oluşur yakında merak etmeyin.yaz gelsin bi alırız bebişleri gideriz parka yorulur gelirler mışıl mışıl uyurlar.biraz daha sabır.yazın ucunu görelim yeter.onların bi gülümsemesi herşeyi unutturuyo öyle değilmi.

X