2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün geceden beri toplasanız 2 saat uyumadım ama yıkılmadım ayaktayımkaydirigubbakcemile3

doğrudur sibel mecbur ayaktayız..

ayşegül doğum kilosu 3846 idi 3.720 düştü şimdikte 4.400 olmuşuz 680 gr yani tam sınır

bu arada kızlar cumartesi mevlüdümüz oldu çok şükür atlattık haftaya pazarda 40 mız çıkıyo annem kırklıcakmış bizi bakalım inş kızım uslanır kırktan sonra
ınsallah canım walla benımde umudum 40 ımızın cıkması
canım bebek bu mıkrop kapıcaktır elbet kendını uzme kısa zamanda toplar defne kuş
dün geceden beri toplasanız 2 saat uyumadım ama yıkılmadım ayaktayımkaydirigubbakcemile3
aynen sıbelcım walla toplasan 2 saat uyumamısımdır yıkılmadım ayaktayım daha ne kadar ayakta kalırım bılmem kaydirigubbakcemile3

ayşegül doğum kilosu 3846 idi 3.720 düştü şimdikte 4.400 olmuşuz 680 gr yani tam sınır
canım toparlarsınız bu ay sutun gelmeye basladı ya sukur hıc uzme kendını...

kızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...
geçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallah

Tugbacim canim kimseye aldirma kimseyi takma sen Allah sabir versin canim

Masallah zeynepcim ipek hanima yarasin sütler
evet canim az daha sabret kolik 3 aydan sonra kendiliginden geçermis

Fatoscum hadi gözünüz aydin bunuda atlatti Aras masallah

zehracim sizede masallah asinizida olmusunuz buda geçti,kiloda almis kuzun oh oh yarasin masallah

kızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...

kızlar doktora gittim çok şükür bişeyi yokmuş mikrop kapmış.nerden olduysa.bişey yok bi kaç güne kadar geçer dedi.bi damla verdi.artık onu kullanacagız...

çok geçmiş olsun canm...
bizim Zeynep Hanne hanımın da sağ gözü sulandı çapaklandı biraz, biz de 'netira' diye damla kullanıyoruz.
sen hangi damlayı kullanıyosun?

kızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...
sağol canım teşekür ederiz....

slm kızlar bizde dr.a gittik bugün 4.500 olmuş oğluşum
şimdi uyuyor ama birazdan zırlayacak biliyorummm
kaynanamda gitti yanımdan bugün..
artık daha rahat bakıcam bebişime karışanım olmayacak
yine de korkuyorum bu sorumluluktan
sani hasta edicem hiç bakaamıcam gibi hissetiyorum
uff kendi annecim çok destek oluyordu
onu çok arıyorum
ama bunun da üstesinden gelicem inş.
rabbim tüm kuzucukları uslu yapsınn
bizlere sabır versin

saol tatlum
maşallah şeymacıma vay cadı demek yaramaz ha iiolsuda yaramaz olsun
bu arada kızlar cumartesi mevlüdümüz oldu çok şükür atlattık haftaya pazarda 40 mız çıkıyo annem kırklıcakmış bizi bakalım inş kızım uslanır kırktan sonra
hadi gözün aydın biz daha yapmadık arasın biraz daha toparlanmasını bekliyoruz.allah kabul etsin
evet teyzesi atlattık şükür benim güçlü erkekim o çok şükür gerçektende güçlü bir bebek.maşallah kuzuma

saol aykızım saol canım senin pamuk şekerin nasıl

geçmiş olsun canım. tecrübeli annenin hali başka oluyor tabii.

üfff senin kocişin ailesi de dayaklık haaa. klava: fırsat buldukça anlat bacım sen. içini dök bari, eskisi gibi dedikodu yapmaya fırsatımız olmasa da yanında olduğumuzu bil bitanem. boşver sen onları, oğluşunla ilgilen.

maşallah topiğimizin abisine

zehra bacım, canım benim. nazlı olasının yanı sıra bi de zombi mi oldu senin kız kaydirigubbakcemile3 maşşallah kiloda almış, sağlıklı olsun da az alsın bişey olmaz. narin cadı seninki.. çok öptüm cnm.

amin tatlım, biraz zamana ihtiyaç var sanırım yalnız başımıza bebişlerin şifresini çözmek için. yavaş yavaş yalnız bırakılıyoruz: anneler, kayınvalideler gidiyor. allah bebeilerimize sağlık ve huzur versin.

ıns canım dort gozle beklıyorum 3.ayımızı
cok tesekkur ederız Allah hepsıne uzun omurler versın nazarlardan saklasın

canım ınan senı anlıyorum ıpekte kolık uykusunda bıle ıkınıyor gece uykumuz sıfır nerdeyse gunduzde guc bela 2-3 saat uyuyor... ben 20.gunden berı yalnızım ewde zor oluyor ama en azından kendı duzenımı kuruyorum bı sekılde. sabret canım 3-4 aylık olduklarında gecıcek ınsallah bu gaz problemı. ınsanı bezdırıyor bılıyorum ama napalım mınıklerımız cok kucukler daha dunyaya alısmaya calısıyolar...

hımm anladım caım.eve sınır 600gr.oluyo.çok iyi yinede iki hafta nerdeyse pek besleyememiştin.imi haftada iyi almış yani.

geçmis olsun canim çabucak atlatirsiniz insallah

sagol canım teşekkürler.

çok geçmiş olsun canm...
bizim Zeynep Hanne hanımın da sağ gözü sulandı çapaklandı biraz, biz de 'netira' diye damla kullanıyoruz.
sen hangi damlayı kullanıyosun?

ben cebemyxine kullanıyorum.inanırmısın ikinci damlatmamda bişey kalmadı.ama doktor geçsede bir hafta kullan dedi.bizimkininde sol gözünde.sizede geçmiş olsun...

maşallah canım kilosu pek iyi

korkma canım herşeyin üstesinden gelebilirsin.eminim.

geçmiş olsun canım. tecrübeli annenin hali başka oluyor tabii.

.

sagol canım geçti çok şükür.ama ilaca devam..

selammmmmmm dun gece ipoş az da olsa uyudu şükür yine 3 kez kalktı ama en azından 2-3 saatte olsa gece uyuyabıldım ne buyuk saadet :roflol:

Pamuk sekerim iyi teyzesi öpüyo seni ve aras abisini
napsin valla canim hep annesinin kucagini istiyo
canım benim hepsi aynı yav
selammmmmmm dun gece ipoş az da olsa uyudu şükür yine 3 kez kalktı ama en azından 2-3 saatte olsa gece uyuyabıldım ne buyuk saadet :roflol:

dimi canım uyuyabilince insan nasıl mutlu oluyo aferin ipeğimize

bende arsaı kaldıramadım gece yemek yesin diye 10 buçukta yemişti 3 te uyandı yemek için bi gecesi bi gecesine uymuyor yav bazen uyanıyo diye bazende uyanmıyo diye uyayamıytom feleğim şaştıaklinialirimsmile

bende arsaı kaldıramadım gece yemek yesin diye 10 buçukta yemişti 3 te uyandı yemek için bi gecesi bi gecesine uymuyor yav bazen uyanıyo diye bazende uyanmıyo diye uyayamıytom feleğim şaştıaklinialirimsmile

bu bebeler devrelerımızı bozdu anacım kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar biz kakamızı yapamıyoruz kıpkırmızı oluyo oğluşum ıkınırken drunu aradım glicerin fitil verdi dün kullandık yaptı bugün yine tık yok fitilede alıştırmak istemiyorum çörekotu yağı iyi geliyomuş nette okudum hem gazını alıyomuş hemde kakasını rahat yapıyomuş kullanan varmı aranızda?

canım denemedım ama bende duydum corekotunu. zeytınyagı ıle kukusuna masaj yapıyorum karnına falanda ıyı gelıyor canım. bırde yarım cay kasıgı zeytınyagını 3-5 damla sutumle sulandırıp ıcırıyorum ama kalıtelı saf zeytınyagı olması lazım. zorda kalınca oda ıse yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…