2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar benim kuzuda kucağımda aynı zamanda da emiyor..yerimseniben
Bir yandanda altını kirletiyor sabahtan beri bu 3 oldu. Rezene içirdim faliyete geçti oğlan..kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar benim kuzuda kucağımda aynı zamanda da emiyor..yerimseniben
Bir yandanda altını kirletiyor sabahtan beri bu 3 oldu. Rezene içirdim faliyete geçti oğlan..kaydirigubbakcemile3

CIRT Cırt gıdıo bezler :roflol:

Valla bunlarin poposuna bez dayanmiyo babalarimiz beze çalisiyolar sırnaşık şey

Canım maşallah güzel kilo almış oğluşun..
Merak etme çok güzel bakarsın canım oğluna. İlk başta zor oluyor ama sonra bir düzen oturtuyorsun kendine.. Ne kadar çok karışan olursa o kadar çok bocalarsın.

Canım geçmiş olsun. Stresten uykusuzluktan olmuştur arkadaşımın başınada geldi. Uykularımız İpeğin olsun uyusun bıcırıkta sende dinlen arkadaşım.. Maşallah kilosuda çok güzel olmuş nazar değmesin. Fotograflardan belli ama..

Canım maşallah sütün yaramış. Kilosu az diye üzülme dediğin gibi ilk 2 hafta az kilo almıştı.
Demek gazı yok yaramazın kucak istiyordur ondan ağlıyordur annesi. Allah kolaylık versin canım..

Geçmiş olsun canım. İyileşmeye başlamış çok şükür. Aman hastalıklar uzak olsun evlatlarımızdan..a.s.

sagol canımmmmm kaydirigubbakcemile2
Bebeğinizi Sakinleştirin
kızlarr bi bakın şu siteye süper valla bende süpürge çalışıyo yarım saattir ecenazda uyuyo :))
süppperrrrrrrrrr
Şimdi emziriyordum gene yaptı kafamçokkarıştı
Biz alt değiştirmeye gidiyoruz teyzoşlarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

sağolun canlarım opuyorumnanaktançok bunaldım bu aralar fırsat buldukça girip dökeyim bari içimi kaydirigubbakcemile3

kızlar bebeklerinizi Allah korusun hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin bende 2009 annesiyim istediğiniz bir konu olursa destek olmaya çalışırım bol sütlü günler...
sağol canım iyi dileklerin için Allah razı olsun vereliniortak

sağol canım eskiden amma dedikodu yapar birbirmize gaz verirdik inş. en kısa zamanda eski günlerimize dönerizolumunekankayizsmile

Valla bunlarin poposuna bez dayanmiyo babalarimiz beze çalisiyolar sırnaşık şey

evet canım haklısın bende babasına çalış bize bez al diyorum günde kaç defa değişiyor altımız hatta değişirken bile yapıyor :roflol:

zeynep zehra fatoş maksimen maşallah kızlar kuzucuklarınıza artık büyümeye başladılar Allah nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi

slm kızlar burak gece yine hiç uyumadı.uykusuzluktan ölcem.ya emzik verdim az önce hemen aldı.ama kararsızım vermekte istemiyorum.göğsümü bırakır falan die.ama 24 saat memede kalayım istiyo.dayanamıyorum.napsam ya versemmi vermesemmi.bana fikir verin.

selammmmmmm dun gece ipoş az da olsa uyudu şükür yine 3 kez kalktı ama en azından 2-3 saatte olsa gece uyuyabıldım ne buyuk saadet :roflol:

oohh ne güzel.insan iyi uyuyunca pozitif oluyo.daha iyi oluyosun....maşallah hep böyle devam eder inşallah..

evet ya fitile aman alıştırmayın.çörekotu yagına hiç duymamaştım ama sızma zeytinyagı vemekte fayda var.bir çay kaşıgı ver.akşama kadar yapmazsa tekrar bir çay kaşıgı ver günde iki kez verebilirsin canım.ayrıca sıcak suya tutabilirsin.evet zeytinyagı ile poposuna biraz sür orası acımasın belki daha rahat yapar.karnına masaj yap ve sıcak tumaya çalış canım..

ahhhh keşke benimki alsa emzik .ben unutacagına sanmıyorum memeyi.bende almısı için cebelleşip duruyorum ama almıyo.bence ver çoo rahat edersin...sürekli agzına tıkma ama zorda kaldıgında ver.özellekle geceleri...inşallah benimkide alır...

anne olmaktan çok yoruldum
istifa etmek istiyorum :gitme:

çok bunaldım ya yine şimdi annem var arada alıyor nefes alıyorum internete falan giriyorum annem gidince ne yapacağım of of

anne olmaktan çok yoruldum
istifa etmek istiyorum :gitme:

ah be kuzum kolay degil tabi geçecek bu zon günler....daha dur ikinciyi yapmayacakmısınkaydirigubbakcemile

sus kız delü rüvüş allah korusun
sabredicez
her bebek allahın bi emanetiymiş
geçecek bu zor günlerde

kaydirigubbakcemile3 yaşaaaa....

çok bunaldım ya yine şimdi annem var arada alıyor nefes alıyorum internete falan giriyorum annem gidince ne yapacağım of of

ohh ne güzel bende anne bilem yok:umursamaz:

papatyacım defnenin gözü için göz doktoruna mı yoksa kendi doktoruna mı götürdün aynı problem öyküdede var nerdeyse bir aydır göz doktoru bi ilaç verdi geçmedi kuzumun gözü bende senin söylediğin ilacı doktoruna sorup alsammı diyorum...

canım göz doktoruna götürdüm.o verdi geçsede bir hafta kullan dedi.inan bana ikinci damlatmamda çapaktan eser kalmadı.yaşda gitti.şimoi gezmiş gibi gözüküyo bişey yok ama bir hafta daha devam...senin anlattıklarının aynısı defnede vardı.göz yaşarması ve çapaklanma oluyordu...istersen sor doktora..

yaa ne güzel geçmiş bende sorayım yarın gidersem al derse bende denerim inş bizde de işe yarar sağol papatyacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…