2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

banyo gerçekten çok iyi geliyo sonrasında mışıl mışıl uyuyo.bugün ılık yaptık suyunu öyle yıkadık sanırım banyodan sonra çok üşümesin diye katkat giydirdim üstünü fazla örttüm ondan oldu.

canım dun aldık sıcak su torbası ama ben yapamadım sanırım ne kadar sure ıle vucuduna tutuyosun onu??? bırı bana anlatsın yaw :kedi:

çok fazla yaklaştırmıyorum battaniyenin altına koyuyorum ama bir beze daha sarıyorum süreklide kontrol ediyorum ayaklarına koyuyorum 10 dk, sonra sırtına yakın yara vücuduna değdirmeden su soğuyana kadar bırakıyorum zeynepcim soğuyunca kaldırıyorum torbayı zaten onun sıcaklığı yatağada geçmiş oluyo rahat rahat uyuyo yağızım.

odasını serin tutuyorum bende zeynepcim ama çocuğu çok giydirdim bide ince battaniyeye ayaklarını sardım üstüne bi battaniye daha örttüm sanırım ondan dolayı oldu :bbo:

evet çok terliyo emerken çapkayı çıkartıyorum kafası ter içinde kalmış oluyo.haklısın erkek çocuklarını çok fazla sıcağa alıştırmamak lazım.Allah korusun çocuğu olmaz derler büyükler.bugün az giydirdim ılık suylada duş aldırdım bakalım geçecekmi sivilceler.

Havvacım çok geçmiş olsun esra kızımıza.Maşallah bak bide bu tarafından bakmak lazım hastane işe yaramış demek emmesi düzene girmiş.Allah başka sıkıntı yaşatmasın.

canım bende küvet kullanıyorum filenin üstünde çok rahatsız oluyo oğlum. yapışıyo fileye titriyo korkuyo düşücem diye. bide soğuk oluyo filenin üzeri ne kadar su döksende üşüyo yavrularımız.
biz başka bi yol uyguluyoruz.kirli kıyafetlerini küvetin içine koyuyorum üstünede sıcak su döküyorum oğlumuda içine koyuyorum tutarak tabi. içindeki su onu rahatlatıyo bi yandan da üstüne su döküyorum böyle olunca hiç üşümüyo ağlamıyo bile. bıcır bıcır etrafa bakıyo yüzükoyun durmayı daha çok seviyo sende dene işe yarar belki.

Son düzenleme:

Canım çok çok geçmiş olsun hastanelerde kalmak ne demek çok iyi bilirim neyseki geçmişşşş çok şükür..Allah düşürmesin bi daha yavrularımız hastaneye..

tekrardan hoşgelmiş esra bebek opuyorumnanaktan

Zeynepçim bu çok güzel bişey yaaaaopuyorumnanaktan buldum netten indirdim illa kolik olmasına gerek yok bebeğin eminim tüm bebekleri rahatlatır saol canım saol varol süper bişe yapandan da Allah razı olsun ne kadar güzel bire çaalışma..Tez olarak sunmuş bir hemşire bunu Marmara üniversitesinde

rıca ederım canım benım ne demek... beraber buyutuyoruz ıste kuzucuklarımızı... bızı bızden ıyı kım anlar. edınılen her deneyım tecrubeyı paylasıyoruz burda bırbırımızı aydınlatıyoruz cok sanslıyız bu konuda o yuzden kaydirigubbakcemile5

Çok sağolun kızlar... Allah kimseye yaşatmasın...Korusun meleklerimizi

zeynep link açılmıyor.
belki özel mesajla link göndermek yasaktır burdan göndersene
sana zahmet :kedi:

mrb kızlar,

artık burdan mı yazışıyorsunuz hep? ben pek giremiyorum da, malum hem bebek, hem de artık misafirler gelmeye başladı, bebeği görmek için.

nisanda işe başlayacağım

havvacım çok geçmiş olsun canım, neyse ki toparlanmış.

kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba. bende giremiyorum öyle eskisi gibi. yazacak çook birikmiş şey var ama hangi birini yazsam kafamı toparlayamadım şuan.
sadece şu geliyor aklıma bi bilginizi alayım dedim,

benim sütüm var emziriyorum ama göğüslerimdeki süt tükendiği zaman tekrar dolması epey zaman alıyor kızım doymadığı zaman yada az geldiği zaman mama veriyorum, milupa aptamil devam sütü. 30 cc le başladık şimdilerde 60 cc falan veriyorum. fakat kızımın kakası önceleri daha kıvamlıyken8gene sıvıydı aslında ama şimdiki gibi değldi) şuanda ishal yapıyor kakası su gibi, koyu sarı ve tuhaf kokulu. acaba diyorum mama dan olabilirmi, mama yaramamış olabilirmi bide bebelac mı denesem?
sizinkilerin nasıl? önceden daha küçükken sadece anne sütü alırken bu kadar su gibi değildi ve içinde parçacıklar oluyordu pütür pütür o normalmiş, şimdi su gibi akışkanve kokusu değişti.
beni bilgilendiriseniz çok sevincem. bekliyorum cevaplarınızı. öptümm......

selam herkese:)
hulen canım evet işitme testi yapılıyo üç aya kadar yaptırın demişlerdi banada doğum yaptığım hastanede bende önümüzdeki ay yaptırcam canım...

anladım kızlar, sağolun. 20 günlükken getir demişti doktor. muayene falan oldu ama işitme testi yada kalça usg si hiç geçmedi konuşmalarımızda. 1 ay sonraya çağırmıştı doktor olmazsa erken gideriz bu testleri de yaptırırız.

geçmiş olsun tatlım. esra hn iyi olmasına sevindim. bundan sonra daha iyi toparlar kendini.

gecmiş olsunn canım.. hiç sorunsu olur bebeklerimiz hemen büyürler işallah.. ben de gık dese telaşlanıyorum..işallah biz de 1 aylık olunca kilomuzu yakalamış oluruz...cok kilo kaybetmişti bnm oğlumda.. 17 marta yakalaması gerek dogum kilosunu boyuna emiyor.. büyür işallah

havvacım geçmiş olsun... türkkahvesi benimkide bazen öle yapıyo bende merak ediyorum bilen varsa sölesin kızlar

kızlar merhaba
ben eskisi gibi giremiyorum nete malum bebişlerimiz
artık buradan mı konuşuyoruz.
Geçmişi okumadum bu arada sadece bu sayfada havvacım'ı okudum.Geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm ama neyseki şimdi iyiymiş.Kızın yatarken neler hissettiğini anlayabiiyorum benim de kızım iki gün yattı.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor bir duygu.Ona gelen bana gelsin diyorum hep ama Allah'ın takdiri.Sağlıkla büyütürüz inşallah bu melekleri,hiç üzülmeden üzmeden onları.

Biz de geceleri uyumuyoruz kızım gececi benim.Bugün yarı kırkıydı yıkandı şu anda uyuyor.Ancak vakit buldum ama çıkıcam gene tabi ki.Başlıyor seslenmeler.Neyse sağlıklı olsun da ben hiçbirşey yapmadan onunla ilgilenmeye razıyım.

Umarım herkes iyidir...Ya kimseden ve neler konuştuğunuzdan haberim yok.Siz nasıl vakit bulabiliyorsunuz buraya yaa???Özledim sizleri,herkesle tek tek konuşmak istiyorum ama henüz mümkün değil....

Kızlar fatolinayı gören var mı msnde felan?Havvayı görmeyince düşünmüştüm nerde bu kız diye meğer hastanelerdeymiş...Acaba fato ve kızı iyi mi bilgisi olan varmı?
Sanki bi kere ateşi var filan demişti gibi hatırlıyorum benneyaptımki

canım fato evine geçti evindede net yokmuş kayınvalidesindeydiya ordan giriyodu gelince girerim demişti enson

zeynep link açılmıyor.
belki özel mesajla link göndermek yasaktır burdan göndersene
sana zahmet :kedi:
canım buraya lınk eklemek yasak sanırım maılıne atıyorum hotmaılıne ordan bak.
tatlım mama ıle anne sutu farklı. mama alan bebeklerın kakalarıda anne sutu alanlardan farklı oluyor. cok detay bılgım yok ama en garantısı doktorunuza bı sor sen.

canbaharcım ozelden lınk yollanmıyormus burayada ekleyemıyorum yasak oldugundan. bana ozelden maıl adresını yaz gonder maılıne lınkını yollıyım ordan sen ındırırsın canım.

havvvacım çok geçmiş olsun bitanem yaa
giremiyorum hiç
herkezin meleği iyimi
ben iyiym sadece bebeğe bakamıcam diye korkuy
yaramaz biraz
durmuyor hiç 40 kımız da çıktı düzelir inş. artık
herkesin bebişini öptüm kokulu kokulu..........
ayy inanın şu kadarcık yazıyı yarım saatte anca yazdım otura kalka
bu bebek ne zaman uslanacak yaaa

kızlarrrrrrr ıpegı uyuttum ıyıce dalmasını beklıyorum bı yandan okan ızlıyorum bı yandan da sıze bakım dedım... bugun oglen 11 de kontrolumuz war 1 aylık oldukkk :asigim:
sabahtan da hastaneye gıdıp kalca usg sı cektırıcez
aksam ustu cok agladı bebegım kakasını yapamadı catlıcak sandım... fıtıl attım ılk defa... mecbur kalmadıkca yapmak ıstemıyodum ama o kadar cok agladı kı esımde dayanamadı atalım dedı... sonra banyo yaptırdık hemen rahatlasın dıye bıde ustune emzırdım sakınledı...
az daha aglasaydı esımle oturup bızde aglıcaktk heralde...
bugun ılk kez gezmeye cıktık bıde... ıkea ya gıttık arkadaslarla kızımıda pusetıne koyduk. ve tam alısverısın ortasında açımmmmmmm cıglıgı ıle yana yakıla bebek bakım odası aradık ve ıkea maratonumuz sona erdı :roflol: dısarı cıkmak cok ıyı geldı ya ıyıce bunalıma sarmıstım ewde asosyaller gıbı olmustum kendıme geldım walla :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…